کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 37 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"التماس دعا"ها را دریابید...
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان
و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند
و وسط آن دعا را برآورده نکند!

پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، وحید110 ، Ramin_Ghn ، parisan ، rastin ، Seyed Mohsen ، محمود ، libera ، خیبر110 ، هدهد ، خادمة الزهرا ، nafas ، SAViOR ، hesam110 ، Abasaleh ، saloomeh ، یا ثارالله ، ساقی ، Farzaneh ، ایمانی ، zahra.shakiba ، حقیر ، somayeh ، یاوران مهدی ، من انقلابی ام ، omidman ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، یا فاطمه الزهرا ، آفتاب ، medad.sefid ، مرتاح ، یا زهرا ، عبدالرحمن ، fafa* ، یا امام رضا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۳, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
بارالها بر محمد و آلش درود فرست, و ما را به سر منزل توبه که محبوب توست برسان، و از پافشارى بر گناه كه نمى‏پسندى دور ساز. بارخدايا، هنگامى كه در وضعى قرار مى‏گيريم كه به ناچار مستحق خسارت در دين يا ضرر در دنيا مى‏شويم، پس كاهش را بر دنياى ما كه زود فانى مى‏شود وارد ساز، و عفو و بخششت را در دينمان كه بادوام‏تر است قرار بده. و چون قصد دو كار كنيم كه يكى از آنها تو را از ما خشنود مى‏كند و آن ديگرى تو را بر ما خشمگين مى‏سازد پس به آنچه در معرض رضاى توست ما را متمايل كن، و از قدرتمان بر امرى كه سبب خشم توست بكاه، و در اين امور ما را به خود و به اختيار خويش رها مساز، كه نفسْ انتخاب كننده باطل است مگر آن كه تواَش توفيق دهى، و پيوسته به بدى فرمان دهد مگر آن كه تواَش رحمت آورى. الهى، ما را از مايه ضعف و ناتوانى به وجود آورده‏اى، و اساس آفرينش ما را بر سستى نهاده‏اى، وآغاز مارا از آبى ناچيز بنا گذاشته‏اى، پس ما را جز به نيروى تو حركتى و جز به يارى تو قوّتى نيست، پس به توفيق خود نيرومان بخش، و با هدايتت به راه صواب استوارمان دار، و چشم دلمان را از آنچه در مسير غير عشق توست كور ساز، و هيچ كدام از اعضاى ما را در معصيت خود پيشرفت مده. بارالها، پس بر محمد و آلش درود فرست ( صحیفه سجادیه,قسمتی از دعای نهم ،دعا و نیایش آن حضرت در شوق به طلب آمرزش از خدای بزرگ)

واقعاً یکی از قشنگترین دعاهایی که میتونیم بکنیم اینه که از خدا برای هم بخوایم که قدرت ما را در گناه کردن ازمون بگیره و بجاش اراده قوی برای نگه داشتن تمام اعضامون از معصیت بهمون عنایت کنه تا بتونیم هم خودشو هم قلب نازنین حجتشو از خودمون راضی نگه داریمHeart
دوستان منم بهتون التماس دعا میگم که سخت محتاجم به دعا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: libera ، EMPERATOR ، هدهد ، Ramin_Ghn ، وحید110 ، user313 ، nafas ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، shakiba ، ترنم ، ساقی ، حقیر ، یاوران مهدی
۱۸:۱۷, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
باسلام

باارزوي قبولي طاعات شما در ماه مبارك رمضان بنده نيز از تمامي اعضا التماس دعاي مخصوص دارم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: libera ، وحید110 ، EMPERATOR ، Ramin_Ghn ، parisan ، nafas ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، shakiba ، ساقی ، Farzaneh ، یاوران مهدی
۲۰:۰۹, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام دوستان

عجب تایپک ارزشمندیست این تایپک !

منم از شما التماس دعای عاجزانه دارم , یه چند وقتی است که مادرم یه مریضی گرفته اند خواستم سر سفره های پر برکت و رحمت سحری و افطار ما را از دعای خیرتون فراموش نکنید

ان شاء الله هر کی مشکل و گرفتاری ای داره هرچه سریعتر رفع بشه

الهی آمین

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، وحید110 ، هدهد ، Seyed Mohsen ، ريحانه الرسول ، Ramin_Ghn ، user313 ، parisan ، nafas ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، shakiba ، Farzaneh ، یاوران مهدی
۲۰:۲۰, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام دوستان. اینجا مازندران 5 دقیقه دیگر اذان مغرب به افق مازندران است. تو هر جایی که هستین چه افطار کردین و چه هنوز اذان نشده، ازتون التماس داعا دارم.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، هدهد ، Seyed Mohsen ، Ramin_Ghn ، nafas ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، shakiba ، Farzaneh ، حقیر ، یاوران مهدی
۲۰:۲۲, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
دراین شب های عزیز خواهشاً هر کسی رو که می تونید
دعا کنید نباید که التماس دعا گفته باشه این یک ماه یک فرضت طلایی هستش خواهشاً
ظهور آقا در اولویت باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، libera ، oO DaViD Oo ، ريحانه الرسول ، F_R ، Ramin_Ghn ، nafas ، parisan ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، حقیر ، یاوران مهدی
۱۲:۱۸, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
حديث داريم كه با زباني دعا كنيد كه با ان گناهي مرتكب نشده باشيد.

ماكه با زبان شما گناه نكرديم. Blush

شما كه دلاي پاكي داريد براي منم دعا كنيد.
به قول يكي از بچه اي جنگ :
ما هم دعا مكنيم دعاي شما در حق ما مستجاب بشهSmile

البته اين يه شوخي بود

ولي قول ميدم انشاالله براي همهي بچه هاي تالار براي همه ي كساني كه حاجتي دارن و براي همه شيعه ها و مسلمان هاي دنيا دعا كنم.

حاجت مهمي دارم خيلي خيلي مهم

حتما برام دعا كنيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، F_R ، وحید110 ، آزرم‌شاه ، Ramin_Ghn ، EMPERATOR ، nafas ، parisan ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، یاوران مهدی
۵:۴۲, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام به همه ي خواهران و برادران عزيزم.من امروز يه التماس دعاي خيلي خيلي مخصوص دارم ازتون.مادر من امروز قراره عمل بشه .تا3_4 ساعت ديكه ميره اتاق عمل.عاجزانه از همتون تقاضا دارم كه براش دعا كنيد و يه حمد شفا هم براش بخونيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Seyed Mohsen ، آزرم‌شاه ، Ramin_Ghn ، libera ، ريحانه الرسول ، EMPERATOR ، انتصـار ، user313 ، nafas ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، shakiba ، Farzaneh ، حقیر ، یاوران مهدی
۲۳:۵۳, ۱۵/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۰ ۰:۱۰ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #18
آواتار
از همه عزيزاني كه لطف كردن و براي مامان عزيز من دعا كردن ممنونم.خداروشكر عملش با موفقيت انجام شد و الانم حالش خوبه ولي خداييش امروز يكي از سخت ترين روزهاي عمر من بود و تازه فهميدم وجود مادر جه نعمت بزركيه.انشاالله خدا به حرمت خانم فاطمه زهرا مادراي همه تون رو حفظ كنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، libera ، وحید110 ، انتصـار ، Seyed Mohsen ، nafas ، rastin ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، راحیل ، shakiba ، Farzaneh ، حقیر ، یاوران مهدی
۳:۱۴, ۱۶/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۰ ۳:۱۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #19
آواتار

(۱۵/مرداد/۹۰ ۲۳:۵۳)meshkat نوشته است:  از همه عزيزاني كه لطف كردن و براي مامان عزيز من دعا كردن ممنونم.خداروشكر عملش با موفقيت انجام شد و الانم حالش خوبه ولي خداييش امروز يكي از سخت ترين روزهاي عمر من بود و تازه فهميدم وجود مادر جه نعمت بزركيه.انشاالله خدا به حرمت خانم فاطمه زهرا مادراي همه تون رو حفظ كنه.

الحمد لله

ان شاء الله پدر و مادر همه ی بچه های تالار بیداری اندیشه سلامت باشند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: libera ، meshkat ، وحید110 ، نسیم ، nafas ، Ramin_Ghn ، parisan ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، راحیل ، shakiba ، Farzaneh ، حقیر
۳:۵۰, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
در این ایام برای همه دعا کنید
ظهور آقا
سلامتی پدر ها و مادرها
سلامتی دوست وآشنا
عاقبت به خیری هممون
هدایت شدن هممون
آمرزش برای رفتگانمون
و...و...و...
اما یک دعا هم برای تمامی اون افرادی که دلشون واسه یک روز روزه گرفتن پرپر میزنه دعا کنید..به خدا خیلی ها میخوان روزه بگیرند اما توفیق ندارند و ازین ناراحتند...
خیلی توفیقات رو از دست میدند چون همه میدونیم در اکثر طلب حاجات و استغفارها اومده اون روز رو روزه بگیرید بعد فلان دعا یا نماز رو بخونید..خیلی ها نمیتونند در لیله الرغائب روزه بگیرند..خیلی ها نمیتونند در ایام البیض ماه رجب معتکف بشند...
توروخدا اونارو هم(..:s...) دعا کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، meshkat ، Seyed Mohsen ، nafas ، Ramin_Ghn ، parisan ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، shakiba ، ساقی ، یاوران مهدی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]