کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 37 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"التماس دعا"ها را دریابید...
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان
و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند
و وسط آن دعا را برآورده نکند!

پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، وحید110 ، Ramin_Ghn ، parisan ، rastin ، Seyed Mohsen ، محمود ، libera ، خیبر110 ، هدهد ، خادمة الزهرا ، nafas ، SAViOR ، hesam110 ، Abasaleh ، saloomeh ، یا ثارالله ، ساقی ، Farzaneh ، ایمانی ، zahra.shakiba ، حقیر ، somayeh ، یاوران مهدی ، من انقلابی ام ، omidman ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، یا فاطمه الزهرا ، آفتاب ، medad.sefid ، مرتاح ، یا زهرا ، عبدالرحمن ، fafa* ، یا امام رضا

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۷, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
نیاز به دعای شما دوستان دارم

آیا ممکن هست برای من دعا کنید؟

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Admirer ، بیداری اندیشه ، Ramin_Ghn ، meshkat ، MAHDI59 ، أین المنتظر ، محمود ، hesam110 ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، علیرضا110 ، nafas ، saloomeh ، ترنم ، blue sky ، یاوران مهدی
۱:۱۴, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
دوستان نیاز مند دعای شما هستم

جان من دعا کنید!!!

خیلی خیلی به دعایتان محتاجم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، أین المنتظر ، فاطمه خانم ، محمود ، SARV ، وحید110 ، Ramin_Ghn ، hesam110 ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، libera ، علیرضا110 ، nafas ، saloomeh ، ترنم ، یاوران مهدی
۱:۳۳, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
چقدر خوب میشه اگر سر نمازهای یومیتون همه همسنگرانتون رو دعا کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، أین المنتظر ، Ramin_Ghn ، علی 110 ، hesam110 ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، libera ، علیرضا110 ، nafas ، saloomeh
۵:۴۰, ۲۴/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۰ ۵:۵۸ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #34
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

3 دعای قطعا مستجاب (رد خور نداره )

امام صادق (علیه السلام): «ثَلاثُ دعوات لا یحجُبنَ عَنِ اللهِ تَعالی: دُعاءُ الوالِدِ لِوَلَدِه إِذا بَرَّهُ و دعوتُهُ علیهِ إذا عَقَّهُ ، و دعاءُ المظلومِ علی ظالِمه و دعاؤُهُ لمن اِنتَصَر لهُ مِنهُ ، و رجلٌ مؤمنٌ دَعا لِاخٍ لَه مؤمنٌ واساهُ فینا ، و دعاؤُه علیه إذا لم یُواسهُ مع القدرةُ علیه ، و اِضطرارُ أخیه إلیه ؛

سه دعاست که از پروردگار در حجاب نمی‌ماند و قطعاً مستجاب می‌گردد:
(نخست) دعای پدر و مادر در حق فرزندی که نسبت به والدین خود نیکوکار باشد؛ و دعای ایشان آنگاه که در حق فرزند نفرین نماید.
(دوم) نفرین مظلوم نسبت به ظالم، و دعای او (مظلوم) در حق کسی که انتقام وی را از ستمگر بستاند و
(سوم) دعای مومن آنگاه که دعای مرد مؤمن در حق برادر مؤمن خود که به خاطر ما، او را کمک مالی کرده باشد و نفرین او در حق برادرش که به وی محتاج شده و او می توانسته است نیازش را برطرف سازد و نکرده است »

بيا تا برآريم دستي ز دل
كه نتوان درآورد فردا ز گل
برآرد تهي دست هاي نياز
ز رحمت نگردد تهيدست باز
قضا خلعتي نامدارش دهد
قدر، ميوه اي در كنارش نهد
مپندار از آن در كه هرگز ببست
كه نوميد گردد برآورده دست
همه طاعت آرند و مسكين نياز
بيا تا به درگاه مسكين نواز
چو شاخ برهنه برآريم دست
كه بي برگ از اين بيش نتوان نشست

یکی از کلیدی‌ترین رمزهای موفقیت فرزندان در طول زندگی، دعای خیر والدین در حق ایشان می‌باشد. دعای پدر و مادر در حق فرزند آن گاه که از دل برآید، دعایی است که آسمان‌های هفت‌گانه را در می‌نوردد و بدون هیچ حجابی در محضر پروردگار به اجابت می‌رسد.2 از سوی دیگر نفرین پدر و مادر فراتر از ابرها به سوی پروردگار بالا می‌رود و سریع‌تر از ضربت شمشیر به اجابت می‌رسد.3

این حقی هست که خداوند به پدران و مادران داده تا در حق فرزندشان دعا کنند که بی شک این دعا مستجاب است . از پدر و مادرتان بخواهید در حقتان دعا کنند . به آنها بگویید برایتان دعا کنند .

چه گناه کار باشی ..چه بنده خوب در حق هم نوعت، در حق برادر مسلمانت، در حق مردان و زنان مسلم دعا کن.... که بدون شک مستجاب هست ... در ضمن حق جایزه از طرف خداوند برای کسی که در حق هم نوعش دعا میکنه 100% محفوظه

این احادیث تقدیم به شما ....

مطئمنم که با تمام وجود این احادیث رو درک میکنید

الهام شدن دعا
1. قال ابوعبدالله: هل تعرفون طول البلاء من قصره، قلنا: لا، قال: اذا الهم احدكم الدعاء عند البلاء فاعلم ان البلاء قصیر.(كافی، ج 2، ص 471). امام صادق ـ علیه السّلام ـ: آیا بلای طولانی مدت را از بلای كوتاه مدت تشخیص می‌دهید؟ گفتیم: نه، فرمود: وقتی هنگام دعا بر كسی الهام شد دعا كند، بداند كه بلا كوتاه مدت است.
2. قال ابوالحسن موسی ـ علیه السّلام ـ: ما من بلاء ینزل علی عبد مؤمن فیلهمه الله - عزوجل - الدعاء الاكان كشف ذلك البلاء و شیكا و ما من بلاء ینزل علی عبد مؤمن فیمسك عن الدعاء الا كان ذلك البلاء طویلا.(كافی، ج 2، ص 471). امام كاظم ـ علیه السّلام ـ: وقتی بر مؤمنی بلا نازل می‌شود و بعد خداوند دعا كردن را بر او الهام می‌كند، نشان دهنده برطرف شدن بلاست و هنگامی كه بلا بر مؤمن نازل شود و از دعا خودداری كند، نشانه طولانی بودن بلاست.
دعا برای دیگران
1. عن ابی عبدالله ـ علیه السّلام ـ قال: دعاء المرء لاخیه بظهر الغیب یدر الرزق و یدفع المكروه.(كافی، ج 2، ص 507)
امام صادق ـ علیه السّلام ـ: پشت سر دیگران دعا كردن باعث جلب روزی و از بین رفتن ناگواریها می‌شود.
2. قال ابوجعفر ـ علیه السّلام ـ: اسرع الدعا نجحا للاجابت، دعاء الاخ لاخیه بظهر الغیب یبدا بالدعاء لاخیه فیقول له ملك موكل به آمین ولك مثلاه.(كافی، ج 2، ص 507). امام صادق: سریعترین دعا برای اجابت دعا برای برادر دینی است كه هم دعا پشت سر او باشد و هم اول برای او دعا كند. در این صورت ملك موكل به این دعا آمین گوید و به دعا كننده گوید برای تو دو برابرش باد.
دعای دسته جمعی:
1. عن ابی عبدالله ـ علیه السّلام ـ: كان ابی اذا حزنه امر جمع النساء و الصبیان ثم دعا و امنوا.(كافی، ج 2، ص 487). امام صادق ـ علیه السّلام ـ: پدرم وقتی از پیش‌آمدی محزون می‌شد، زنها و بچه‌ها را جمع می‌كرد سپس دعا می‌فرمود و آنان آمین می‌گفتند.
2. عن ابی عبدالله قال: ما اجتمع اربعه رهط قط علی امر واحد فدعوا الله الاتفرقوا عن اجابه. (كافی، ج 2، ص 487). امام صادق ـ علیه السّلام ـ: وقتی چهار نفر جمع شوند و در مورد یك چیز دعا كنند قبل از پراكنده شدن دعایشان مستجاب می‌شود.
اجابت همراه دعا
1. عن علی ـ علیه السّلام ـ: ما كان الله لیفتح باب الدعاء و یغلق علیه باب الاجابه. (وسائل الشیعه، ج 7، ص 27)
امام علی ـ علیه السّلام ـ: نمی‌شود كه خداوند در دعا را باز كند اما در اجابت را ببندد.
2. قال رسول الله ـ صلّی الله علیه و آله ـ: ما فتح الله - عزوجل - لعبد باب مساله فخزن عنه باب الاجابه. (مستدرك الوسایل، ج 5، ص 161) خداوند در دعا را بر بنده‌ای باز نمی‌كند. مگر اینكه در اجابت را باز كرده باشد.
درخواست همه حوائج
1. فی الحدیث القدسی: یا موسی سلنی كل ما تحتاج الیه حتی علف شاتك و ملح عجینك.(بحارالانوار، ج 90، ص 303). در حدیث قدسی آمده است خداوند فرمود: ای موسی هرچه احتیاج داری از من بخواه حتی علف گوسفندانت و نمك طعامت.
2. سمعت ابا عبدالله یقول: علیكم بالدعاء فانكم لاتقربون بمثله ولا تتركوا صغیره لصغرها ان تدعوا بها انّ صاحب الصغار هو الصاحب الكبار. (كافی، ج 2، ص 467). امام صادق ـ علیه السّلام ـ: دعا كنید چرا كه هیچ چیز همچون دعا شما را به خدا نزدیك نمی‌كند طلب و حاجتهای كوچك را به خاطر كوچكیشان ترك نكنید چرا كه برآورنده حاجتهای كوچك همان خداوند است كه برآورنده حاجتهای بزرگ است.
كسانیكه دعایشان مستجاب می‌شود.
1. عن ابی عبدالله ـ علیه السّلام ـ قال: كان ابی یقول: خمس دعوات لا یحجبن ان الرب تبارك و تعالی، دعوه الامام المقسط و دعوه المظلوم و دعوه الولد الصالح لوالدیه و دعوه الوالد الصالح لولده و دعوه المومن لاخیه بظهر الغیب. (كافی، ج 2، ص 509) امام باقر ـ علیه السّلام ـ: دعای پنج نفر اجابت می‌شود؛ دعای پیشوای عادل، دعای مظلوم، دعای فرزند صالح در حق والدین، دعای پدر صالح در حق فرزند و دعای مومن پشت سر برادرش.
2. اباعبدالله یقول: ثلاثه دعوتهم مستجابه: الحاج ... و الغازی و المریض.(كافی، ج 2، ص 502)
امام صادق ـ علیه السّلام ـ: دعای سه تن مستجاب است؛ حاجی (حج گذار)، جنگجو(رزمنده)و مریض.
كسانی كه كسانی كه دعایشان مستجاب نمی‌شود
1. عن ابی عبدالله قال: اربعه لا تستجاب لهم دعوه: رجل جالس فی بیته یقول:الهم ارزقنی ...، رجل كانت له امراه فدعا علیها، و رجل كان له مال فافسده فیقول الهم ارزقنی و رجل كان له مال فادانه بغیر بینه.
(كافی، ج 2، ص 511) امام صادق ـ علیه السّلام ـ: چهار كس دعایشان مستجاب نمی‌شود؛ مردی كه در خانه بنشیند و دعا كند خدایا روزی مرا برسان، مردی كه زن داشته باشد و به ضررش دعا كند، و مردی كه مالش را از بین ببرد و درخواست روزی كند، و مردی كه مالی را قرض بدهد بدون شاهد.

موانع اجابت دعا
1. عن اباجعفر ـ علیه السّلام ـ قال: ان العبد یسال الله الحاجه فیكون من شأنه قضاءها الی اجل قریب او إلی وقت بطیء فیذنب العبد ذنباً فیقول الله تعالی للملك لا تقض حاجته و احرمه ایاه فانه تعرض لسخطی و استوجب الحرمان منّی. (وسائل الشیعه، ج 7، ص 144). امام باقر ـ علیه السّلام ـ: گاهی بنده از خداوند حاجتی را درخواست می‌كند كه شایسته استجابت است حال به زودی یا در مدت طولانی سپس این بنده گناهی را مرتكب می‌شود، خداوند به ملائكه می‌فرماید حاجتش را برآورده نكنید و او را محروم كنید چرا كه باعث خشم من و محرومیت از فضل من شد.
2. عن امیرالمومنین ـ علیه السّلام ـ قال: ان الله تبارك و تعالی اوحی الی المسیح عیسی بن مریم قل للملأ من بنی اسرئیل:... انی غیر مستجیب لاحد منكم دعوه ولاحد من خلقی قبله مظلمه. (مستدرك الوسائل ، ج 5، ص 271) امیر المومنین فرمود: خداوند به عیسی وحی كرد كه به بنی‌اسرائیل بگو: دعای كسی را كه حق‌الناس بر عهده‌اش باشد اجابت نمی‌كند.

یقین به اجابت دعا
1. عن ابی عبدالله ـ علیه السّلام ـ قال: اذا دعوه فظن ان حاجتك بالباب.(كافی، ج 2، ص 472) امام صادق: وقتی دعا كردی فكر كن حاجتت برآورده شده.
2. عن رسول الله ـ صلّی الله علیه و آله ـ قال: ادعوا الله و انتم موقنون بالاجابه.(وسائل الشیعه، ج 7، ص 52)
رسول اكرم ـ صلّی الله علیه و آله ـ: دعا كنید در حالیكه یقین به اجابت دارید.

دعا با توجه قلبی
1. اباعبدالله ـ علیه السّلام ـ یقول: لایستجیب دعاء بظهر قلب ساه فاذا دعوت فاقبل بقلبك ثم استیقن بالاجابه. (كافی، ج 2، ص 473). امام صادق ـ علیه السّلام ـ: خداوند دعایی را كه با قلب غافل خوانده شود اجابت نمی‌كند پس هنگام دعا با دل و جان به درگاه خدا روی آور پس یقین به اجابت داشته باش.
2. ابی عبدالله ـ علیه السّلام ـ قال: قال امیرالمؤمنین لا یقبل الله - عزوجل - دعاء قلب لاه و كان علی ـ علیه السّلام ـ یقول: اذا دعا احدكم للمیت فلایدعو له و قلبه لاه عنه ولاكن لیجتهد له فی الدعاء.(كافی، ج 2، ص 473)
امام صادق ـ علیه السّلام ـ و امیرمومنان فرمود: خداوند دعای دل غافل و بی توجه را قبول نمی‌كند و آن حضرت می‌فرمود: وقتی كه برای میتی دعا می‌كند در حالیكه بی‌توجه است دعا نكند و در حال توجه قلبی برای او دعا كند.
سلاح مومن
قال رسول الله ـ صلّی الله علیه و آله ـ: الدعاء سلاح المومن و عمود الدین و نور السموات و الارض.(كافی، ج 2، ص 468). رسول اكرم ـ صلّی الله علیه و آله ـ: دعاء سلاح مؤمن و ستون دین و نور آسمانها و زمین است.
قال النبی ـ صلّی الله علیه و آله ـ : الا ادلّكم علی سلاح ینجیكم من اعدائكم و یدرّ ارزاقكم، قالوا بلی، قال: تدعون ربكم باللیل و النهار فان سلاح المومن الدعاء. پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ فرمود: آیا می‌خواهید شما را راهنمایی كنم بر سلاحی كه شما را از دشمنانتان نجات دهد و باعث جلب روزی شود.
گفتند: بلی، فرمود: روز و شب دعا كنید چرا كه سلاح مومن دعاست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، علی 110 ، meshkat ، محمداحسان ، hesam110 ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، علیرضا110 ، nafas ، shakiba ، یاوران مهدی
۰:۳۷, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
از دوستان عزیز میخوام این بنده حقیر رو از دعای خیرشون فراموش نکنند چون شدیدا گرفتارم !
بسیار ممنونم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، وحید110 ، Ramin_Ghn ، Tolou ، meshkat ، فاطمه خانم ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، libera ، علیرضا110 ، nafas ، ترنم ، یاوران مهدی
۸:۰۹, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
بسم الله

دوستان خواستم مشکلم رو اینجا بگم تا واسم دعا کنید.
ولی پشیمون شدم ، مشکلم رو نمیگم،
فقط درخواست میکنم دعام کنید.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، أین المنتظر ، meshkat ، hesam110 ، فاطمه خانم ، مجنون الحسین ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، libera ، علیرضا110 ، nafas ، ترنم ، یاوران مهدی
۱۲:۲۰, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
الهم صل علی محمد و آل محمد
با سلام به همه رفقای عزیز
در افضل دعا ها که : اللهم عجل لولیک الفرج (الهی آمین)
دوماً از خدای متعال و لاشریک عاجزانه درخواست می کنم که دعاهای بچه های تالار رو به بزرگی و کرمش مستجاب کنه.
سوماً این بنده حقیر خدا هم التماس دعا دارم. ان شاء الله تا 4 -5 ماه دیگه خدا به لطفش منو صاحب دختر می کنه. از همه رفقای عزیزم تو تالار می خوام دعا کنن که اولاً سالم باشه. دوماً یه شیعه علی(علیه السلام) پسند باشه .
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، فاطمه خانم ، مجنون الحسین ، وحید110 ، میلاد.م ، Ramin_Ghn ، Hadith ، خادمة الزهرا ، libera ، علیرضا110 ، nafas ، ترنم ، shakiba
۰:۰۶, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
اگر قابل دونستید،من رو هم دعا کنید....
کاش می شد همه چیز رو گفت..

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، Ramin_Ghn ، hesam110 ، مجنون الحسین ، libera ، علیرضا110 ، nafas ، وحید110 ، ترنم
۰:۳۲, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
منم خیلی محتاج دعاتون هستم ...
یه مشکلی دارم چند وقته ... اگه میشه منم دعا کنین

منم اگه قابل باشم، همه شما دوستای عزیزم رو دعا کردم و دعا میکنم ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، میلاد.م ، Ramin_Ghn ، hesam110 ، مجنون الحسین ، علیرضا110 ، libera ، nafas ، saloomeh ، وحید110 ، ترنم
۱۸:۰۰, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
محتاج دعای دوستانم

و

دعاگوی همه عزیزان

در خلوتهاتون به یاد حقیر هم باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیرضا110 ، Hadith ، خادمة الزهرا ، libera ، Ramin_Ghn ، nafas ، saloomeh ، وحید110 ، ترنم
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]