|
محسن نامجو
|
|
۱۱:۲۳, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۲:۳۷ توسط Behroz7.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام حتما تا حالا اسم موسیقیدان دیووانه محسن نامجو رو به گوشتون زدن. یا شایدم آهنگاشو گوش کردین؟! این خواننده اصلا معلوم نیست کدوم طرفیه. اما اکثر آهنگهای این آقا بوی شیطانی بودن میده. این خواننده یه آهنگی داره به نام ترنج اما آیا واقعا همونطور که می گن این آهنگو واسه ی امام علی (علیه السلام) خونده؟! گفتا که من ترنجم کندر جهان نگنجم گفتم به از ترنجی لیکن به دست نایی... دائی بنده در آلمان زندگی میکنه . ایشون میگه این آقا خیلی توی آلمان کنسرت میزاشت و آهنگهاشم با زبون آلمانی تقدیم می کرد به شیاطین. مثلا میگفت یه آهنگ آلمانی خوند که معنیش به فارسی این میشه: تو همونی که منو نجات میدی از این دنیای تاریک و ابوس من با تو رها میشم از هرچی روحانی پر مو و ابوس تو برای من در آزادی توی این دنیای زندونی میشی ... علاوه بر اون باید بگم که آهنگی دیگر دارد که : روزی شدم به نوره (نوره جایی در اسرائیل قدیم) نورت پخش و هوا رفت روزی شدم به سوله (این سوله جای کار داره) سوله ریخت و کلمه رکیک مارا به جام (هندی) مارا به رسم رندی مارا به راز فاشی مارا به آشو کلمه رکیک مارا به حامله ی باکره مارا به شهید زنده مارا به شیخ موبایل دار مارا به بسیجی فایل دار مارا به نهضت حسین مارا به فرورگاه خمین مارا به رهبر صوفی مارا به تایپ کوفی گفتنیست که بسیاری از ابیات این شعر مذخرف رو ننشوتم به خاطر مشکل داشتنش این آهنگ با صدای گلشیفته فرهانی هم همراه است. (به نظر بنده باید کلمات رمز گشایی شه بعضی چیزا بو میده مثل سه چهار بیت آخر یا نوره جایی بوده در قدیم اسرائیل که الان دیگه نیست) یا آهنگ امان از دستت ای مقام معظم رهبری ((در این آهنگ به پیامبران هم توهین می کنه به خدا هم توهین می کنه برادران)) که اصلا شعرش نوشتن نداره از اولش مشخصه. متاسفانه جدیدن بین جوونا این آقا طرفدار زیادی پیدا کرده و فکر جوونا رو به شدت خراب می کنه اگر کسی خواست آهنگاشو در اختیار میزارم تا بیشتر روش مانور بده. خواهش می کنم نظراتو بگید تا بتونیم یه بحث درست و حسابی در مورد این آقای معلوم نیست کدوم طرفی انجام بدیم. این موسیقی اصلا نمیتونه سالم باشه که طبق تحقیقات از موسیقی فرانسوی قدیمی گرفته شده که انگیلیشش میشه :Music meaningless ----> موسیقی بی معنا یا همون شیطانی منتظرم...یا حق |
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
اینکه شما با مسائل پیش روی بسیار محتاطانه بر خورد می کنید برایم شگفت آوره و قابل تقدیره که از کنار این نوع موضوعات به سادگی رد نمیشید اما باید عرض کنم که به صرف به کار بردن الفاظ رکیگ در آهنگ هاش و یا ت و ه ی ن به مقام عظمای ولایت امام خامنه ای نمی توام آن را شیطان پرست نامید چرا که تو خود ایران (بله خود خود ایران حتی قم) بسیاری از افراد بی ......... که هیچ وقت اهمیت رهبری را با آن شعور ناقص شان درک نکرده اند به ایراد سخنان ضد رهبری می پردازند و یا در محاورات روز مره یشان به سخنان لغو عادت دارند ............................ و از طرف دیگر بسیاری از ترانه ها به این سبک (دو پهلو بودن) خوانده می شوند مثلا یادمه که یه آهنگی که برای مراسم عروسی ها و یا برای معشوقه ............. خوانده شده بود را شب نیمه شعبان برای ولادت آقا تو تلوزیون گذاشت منتها جای عاشق و معشوق تصاویر مسجد مقدس جمکران و ...... را قرار داده بودند ؛ و دلیل این کار خواننده ها جذب تمام سلایقه . اگر ادعایی داریم باید اول دلایل مستدلی بیاریم و بعد آن را بر زبان جاری کنیم ؛ جای مناسبیه که حدیثی که دیشب خوندم را باز گو کنم که البته بی ربط با موضوع نیست : امام جواد (علیه السلام) : « اظهار چیزی قبل از آنکه محکم و قطعی شود باعث تباهی آن کار است »
من که این مورد را قشنگ درک کردم لطفا یه سری به پست های بنده بزنید متوجه میشید (تبلیغ نکردم) |
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
محسن نامجو یک هنرمند است و صحبت هایی که میکند با ادم های کوچه و بازار فرق دارد ...یک خواننده میتواند به راحتی نگاه طرفداران خود را به یک مسئله تغییر دهد ... از کارهای عجیب نامجو خواندن قران با موسیقی بود که تعجب همگان را بر انگیخت !!!
|
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بله محسن نامجو یک هنرمند! است!!حیف شد بچه ی تربت جام بود!!
بنده حقیر محسن نامجو زیاد گوش می دادم ( البته قبلاً ) به قول بعضی ها فول آلبومش هم داشتم چند تا آهنگ جالب که من دوست داشتم مثل : جبر جغرافیا ، بگو بگو ، آرامش با دیپاسپام ده و... بود واقعاً هنرمند بود!! اما یک سری از آهنگ هایش حال آدم را می گرفت چون الفاظ رکیک داشت و نمی شد گوش داد ضد ولایت فقیه آهنگ خوند ، قرآن رو با آهنگ خوند کلاً خودش رو خراب کرد!!! |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۰ ۱۸:۵۲ توسط Behroz7.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۱۲:۱۳)semnani نوشته است: سلام دوست عزیز سلام برادر. قابل توجه کسانی که نمیشه گفت آهنگهای این آقا شیطانیه. ما به طور قطع نگفتیم گفتیم ولی آهنگ هاش بو میده بو میده. لطف حرف رو عوض نکنید دوستان -> دلیل اصلی طرح این موضوع اینه که جدیدا جوونا زیاد این خواننده رو گوش می کنن. یعنی روی جوونا تاثیر داشته. لطفا با دقت سخن کنید. دوست دیگرمون که گفت هنرمنده ----------> دوست گرامی یعنی اگه منم الان یک آهنگ بسازم و بعد یه سری فحش روی این آهنگ بخوونم منم یه شبه میشم هنرمند بله؟ قابل توجه شما که من خودم دستی در موسیقی دارم البته تو سبک کلاسیک. و همه اینارو سنجیدم که دارم برای شما پست ارسال می کنم. خواهشا شما با دقت بیشتری جوابارو بدین. لطفا واقع بین باشید... ناسزا در آهنگ حکم خوبی نداره. ........ |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۱۸:۵۰)Behroz7 نوشته است:(۲/مرداد/۹۰ ۱۲:۱۳)semnani نوشته است:خواهشا شما با دقت بیشتری جوابارو بدین. بنده هم تایید می کنم که ایشان منحرف شده اند و گوش دادن موسیقی های ایشان حتی قبل از منحرف شدنش هم اشکال داشت چه برسد به الان که دیگه... |
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
گلشیفته فراهانی هم با آقا محسن کار میکنه و چند تا کنسرت هم با هم برگزار کردند که گلشیفته پیانو میزد.
خدا لعنتشون کنه... |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
این اقا حتما بدون هیچ شک و شبهه ای شیطان پرست محض است
در اهنگ هایی مثل جبر جغرافیایی در لا به لای لایه های عمیق شعر می توانید ببینید که می خواهد بگوید که دنیا جبر است و همه چیز را خدا طوری افریده که همیشه انسان های در رنج و عذاب باشند یا اهنگ چشمی و صد نم که در ان می گوید از دست زاهد کردیم توبه.................وز فعل عابد استغفرالله می بینید که این مردک می خواهد افکار و عقاید شیطان پرستی را در لباسی نو به خرد جوانان ما بدهد این وظیفه ی ماست که جوانان را بیدار کنیم |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۰۲ توسط توبه.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۳)Reza_Jackman نوشته است: محسن نامجو یک هنرمند است و صحبت هایی که میکند با ادم های کوچه و بازار فرق دارد ...یک خواننده میتواند به راحتی نگاه طرفداران خود را به یک مسئله تغییر دهد ... از کارهای عجیب نامجو خواندن قران با موسیقی بود که تعجب همگان را بر انگیخت !!! آیا درسته که قرآن رو با موسیقی خونده؟ به نظر من که نادرسته. |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نظر من می خواسته به صورت کاملا اشکار به قران توهین کند و خودش را پیش کسانی که جیره و مواجبش را تعیین می کنند عزیز کرده باشد
واقعا که این ادم ها در ان دنیا چه وضعی دارند؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محسن چاوشی | mohsen-321 | 57 | 25,845 |
۱۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۷ آخرین ارسال: Professor.97 |
|

![[تصویر: 09.jpg]](http://biliboom.com/pages/111/aa004/09.jpg)