|
محسن نامجو
|
|
۱۱:۲۳, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۲:۳۷ توسط Behroz7.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام حتما تا حالا اسم موسیقیدان دیووانه محسن نامجو رو به گوشتون زدن. یا شایدم آهنگاشو گوش کردین؟! این خواننده اصلا معلوم نیست کدوم طرفیه. اما اکثر آهنگهای این آقا بوی شیطانی بودن میده. این خواننده یه آهنگی داره به نام ترنج اما آیا واقعا همونطور که می گن این آهنگو واسه ی امام علی (علیه السلام) خونده؟! گفتا که من ترنجم کندر جهان نگنجم گفتم به از ترنجی لیکن به دست نایی... دائی بنده در آلمان زندگی میکنه . ایشون میگه این آقا خیلی توی آلمان کنسرت میزاشت و آهنگهاشم با زبون آلمانی تقدیم می کرد به شیاطین. مثلا میگفت یه آهنگ آلمانی خوند که معنیش به فارسی این میشه: تو همونی که منو نجات میدی از این دنیای تاریک و ابوس من با تو رها میشم از هرچی روحانی پر مو و ابوس تو برای من در آزادی توی این دنیای زندونی میشی ... علاوه بر اون باید بگم که آهنگی دیگر دارد که : روزی شدم به نوره (نوره جایی در اسرائیل قدیم) نورت پخش و هوا رفت روزی شدم به سوله (این سوله جای کار داره) سوله ریخت و کلمه رکیک مارا به جام (هندی) مارا به رسم رندی مارا به راز فاشی مارا به آشو کلمه رکیک مارا به حامله ی باکره مارا به شهید زنده مارا به شیخ موبایل دار مارا به بسیجی فایل دار مارا به نهضت حسین مارا به فرورگاه خمین مارا به رهبر صوفی مارا به تایپ کوفی گفتنیست که بسیاری از ابیات این شعر مذخرف رو ننشوتم به خاطر مشکل داشتنش این آهنگ با صدای گلشیفته فرهانی هم همراه است. (به نظر بنده باید کلمات رمز گشایی شه بعضی چیزا بو میده مثل سه چهار بیت آخر یا نوره جایی بوده در قدیم اسرائیل که الان دیگه نیست) یا آهنگ امان از دستت ای مقام معظم رهبری ((در این آهنگ به پیامبران هم توهین می کنه به خدا هم توهین می کنه برادران)) که اصلا شعرش نوشتن نداره از اولش مشخصه. متاسفانه جدیدن بین جوونا این آقا طرفدار زیادی پیدا کرده و فکر جوونا رو به شدت خراب می کنه اگر کسی خواست آهنگاشو در اختیار میزارم تا بیشتر روش مانور بده. خواهش می کنم نظراتو بگید تا بتونیم یه بحث درست و حسابی در مورد این آقای معلوم نیست کدوم طرفی انجام بدیم. این موسیقی اصلا نمیتونه سالم باشه که طبق تحقیقات از موسیقی فرانسوی قدیمی گرفته شده که انگیلیشش میشه :Music meaningless ----> موسیقی بی معنا یا همون شیطانی منتظرم...یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۲, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:دوست دیگرمون که گفت هنرمنده ----------> دوست گرامی یعنی اگه منم الان یک آهنگ بسازم و بعد یه سری فحش روی این آهنگ بخوونم منم یه شبه میشم هنرمند بله؟ خب دوست عزیز این اقا چند سال داره میخونه و طرفدار داره و معمولا به این اشخاصی میگن هنرمند ...حالا چه در جهت حق باشه چه در جهت باطل. نقل قول:آیا درسته که قرآن رو با موسیقی خونده؟ به خاطر این اهنگ محکوم شد و به زندان افتاد |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۵۶ توسط semnani.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بنده نگفتم که اون شیطان پرست نیست گفتم اول دلیل قانع کننده بیار تا بعدا به بحث بپردازیم .
در شعری که بامشاد تو اون طنز جلفی که تو کانال سه خونده اگه قشنگ گوش کرده باشید یه جا می گه 666 سه تا شش داره بغالی سر گوچمون.................. ؛ حالا بازم می گید شیطان پرسته پس اون شعر بامشاد چی میشه؟ ![]() به شما توصیه می کنم منابع برای بچه ها بزارید و با دلیل ما رو قانع کنید نه اینکه بگید من موسقی دانمو ..... تازه به نظر من موسقی دانی همچین فضیلتی نداره که دارید ادعایی چنین فضلی را می کنید دلیل اینکارم نیز اینکه یه شغل شبه ناکیه ...... . ما که با شما دشمنی نداریم ، شما گفتید نامجو شیطان پرسته ما نیز می گیم دلیل بیار اول اگر قانع شدیم اون موقع همگی میگیم شیطان پرسته . تو علم اصول فقه اسلامی (بعضی دانشجوها رشته های انسانی و معارف باهاش سرکار دارن )یه اصلی هست به نام اصل برائت یعنی زمانی که شما هنوز یقین به بعضی از چیزها (نه همه چیزها ) پیدا نکردید حق عمل کردن به اونو ندارید حالا ما طبق همین مبنا برچسب بی دینی به کسی نمیزنیم چون مدیون می شیم خب اگه دلیل خوبی داری اول بگو . |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
برادر عزیز همین که قران را با شعر بخوانی و موزع خود را مشخس نسازی خود دلیل کاملا قانع کننده ای برای شیطان پرست بودن محسن نامجو است
|
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
اول بنده فکر میکنم برای اینکه شخصی رو متهم به شیطان پرستی کنید باید دلایل محکم تری داشته باشید! دوم اینکه به نظر من ایشون یکم از دست وزارت ارشاد و ماجرای مجوز دادن به البوم ترنج و شکایت های برخی دوستان دلگیر بودن و بعد از اینکه از ایران رفتن تحت تاثیر همین قضایا تندروی کردن! ولی در مجموع در زمینه موسیقی واقعا استاد هستن و بعضی از اهنگاشون فوق العاده است! در ضمن این بیت : نقل قول:از دست زاهد کردیم توبه.................وز فعل عابد استغفرالله مربوط به یکی از غزل های بی نظیر حافظ هست ! لطفا دوستان کمی دقت داشته باشن! یا علی |
|||
|
|
۰:۱۸, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۵۳)semnani نوشته است: بنده نگفتم که اون شیطان پرست نیست گفتم اول دلیل قانع کننده بیار تا بعدا به بحث بپردازیم . سلام آقا چرا نمی خوای درک کنی موضوع رو. من متهم نمی کنم که این آقا شیطان پرسته. من میگم بو میده یقین ندارم که شیطان پرسته اما شک که می تونم بکنم ؟ بعدشم کی گفته این آقا موسیقی دان خوبی نیست؟! ما هم نگفتیم اما داره از هنرش بد استفاده می کنه من خودم اسم تاپیک گذاشتم موسیقیدان. من نمی گم خودم موسیقیدانم می گم دستی در اون داشتم چرا حرفهای آدم برعکس می کنید لطفا شلوغش نکنید. نکنه شما خودت از طرفداراشی؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ آقایی که گفتید ایشون طرفدار خیلی داشته از اول داشته اصلا اینطوری نیست. اولا که تو ایران بود و اوایلی که به آلمان رفت طرفدار زیادی نداشت.. از آلبوم سیم باند راه افتاد و فکر جوونارو بهم ریخت. لطفا طبق سندیت صحبت کنید ما هم یقین نگفتیم ایشون شیطان پرسته . احتمال میدیم بعدشم شک در دین ما جایزه به شرطی که به کفر نرسه الان میفهمم که اگر آهنگهای همای مستان گوش کنید میگید شیطان پرسته همای مستان آهنگی داره که میگه : ای شاه بی خیال مست با توام آیا با من مسکین هواست هست روزگاری دامنت میگیرد آه این فقیران تهی دست ... این آقا رو بیرون کردن از کشور به همراه گروهش فقط به خاطر اینکه از این رئسای جمهوری انتقاد کرده بود. حالا سوالی پیش میاد : آیا باید بگیم این آقا ضد انقلابه؟ محسن نامجو هم همینطوره ما نمی تونیم برای کسی یقینن حکم زنا صادر کنیم(البته مثال بود) لطفا کج نرید.... ما عده ا نکردیم ما گفتیم بحث مفیدی راه بندازیم تا جوونامون دنبال این مذخرفات نرن... |
|||
|
|
۱۰:۳۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:دوم اینکه به نظر من ایشون یکم از دست وزارت ارشاد و ماجرای مجوز دادن به البوم ترنج و شکایت های برخی دوستان دلگیر بودن و بعد از اینکه از ایران رفتن تحت تاثیر همین قضایا تندروی کردن! ولی در مجموع در زمینه موسیقی واقعا استاد هستن و بعضی از اهنگاشون فوق العاده است! خب حتما برادران زحمت کش ارشاد یک چیزی در این البوم دیده بودند که بهش مجوز ندادند این اقا بعد از رفتن به خارج پرده از ظاهر کثیفش برداشت و علنا نشان داد که چه افکار ضد دین و مذهبی زیر ان چهره اش بوده است با ان گلشیفته ی از خدا بی خبر اگر ایران بودند و قدرت داشتم هر دو را اعدام می کردم |
|||
|
۱۰:۳۹, ۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۱۰:۴۰ توسط semnani.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام برادر عزیز
بنده می گم باید با دلیل حرف زد به صرف خواندن قران و غیر در آهنگ هاش نباید کسی را بو دار جلوه داد ، (البته شاید از این عطرای پاکستانی استفاده می کنه که بو های بدی میده) . در ضمن کی گفته شک در کل مبانی دین جایزه نیست ؟! اتفاقا در مباحثی از قبیل وجود خداوند و خروج سفیانی و. ..... . شک کردن بلا مانع است ( چون وقتی به یقین برسی دیگه مثل آدم سابقی که بودی رفتار نمی کنی) اما شما نمی توانید در بعضی از چیزهای که خداوند مقدر فرموده شک کنی مثل اینکه بخوای نماز صبح را بنا بر شکی (از روی عمد) که داری 4 رکعت بخونی . در آخر میگم شاید بخاطر فشارهای سیاسی و ..... که بهش اومده چنین شعری را خوانده ، شاید شما تا حالا از خود پرسیده اید که چرا به بعضی از علمای اهل سنت (قدما) احترام می گذاریم! میدانید چرا ؟چون امکان داره اون عالم در فضای جامعه و حکومتی و ........ اون زمان مجبور بوده تقیه کنه و بعضی از رفتار های ناشایست ( غیر شیعی ) انجام بده و هرگز هم نتوانسته ابراز کنه که شیعه مکتب حقه . حال با تامل بیشتر باید نبست به موضوع برخورد کرد |
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
مطمئن باشید اگر امام خمینی (رحمة الله علیه) زنده بودن
همانند سلمان رشدی ملعون قتل ایشان را واجب می کردند! |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
معنی اهانت به قرآن چیست و آیا قائل شدن به تحریف قرآن، اهانت است؟
به عقیده شیعه، احترام و تعظیم قرآن کریم هم از جهت عمل و هم گفتار واجب است. پس هر آنچه موجب بی احترامی به این کتاب مقدس باشد، اهانت محسوب میوشد؛ کارهایی همچون لمس کلمات قرآن بدون طهارت، سوزاندن، نجس کردن، پاره کردن قرآن، قرار دادن در مکان پست و یا پرت بودن و با پا زدن، و هر کاری که در عرف توهین شمرده شود. اگر کسی عمداً قرآن را مورد تحقیر و توهین قرار دهد، از جمله منکران دین اسلام است و محکوم به خروج از دین و کافر به خداوند رب العالمین است نامجو در اهنگی که از گفتن نام ان معذوریم به توهین مستقیم به ولی فقیه میپردازد . پیامبر اکرم صلی الله وعلیه وآلهفرمود:"به رهبران و پیشوایان خود ناسزا نگویید و برای اصلاح و شایستگی آنان دعا کنید، زیرا شایستگی آنان شما را به شایستگی میرساند". در حدیث دیگری میفرماید:"شما را از ناسزا گفتن به مسلمانی و نافرمانی کردن از رهبر و پیشوای عادل نهی میکنم". صادق احسان بخش، آثار الصادقین، ج 8، ص 168. امام صادق علیهالسلام از قول پیامبر اکرم میفرماید:"هر کس به خدا و روز قیامت ایمان دارد، نباید در مجلسی که در آن به رهبر و پیشوای مسلمانان ناسزا گفته میشود یا عیب مسلمانی ذکر میگردد، بنشیند". وسایل الشیعه، ج 6، ص 507، به نقل از آثار الصادقین. در مورد اهانت و مذمت پیامبر اکرم صلی الله وعلیه وآلهفرمود:"یا معشر من اسلم بلسانه و لم یُخلص الایمان الی قلبه لا تذموا المسلمین و...؛ ای کسانی که به زبان اسلام آورده و ایمان در قلبتان جای نگرفته است، مسلمانان را اصول کافی، ج 4، ص 57، ترجمه سید جواد مصطفوی. مذمت و نکوهش نکنید و از عیوب آنان جستجو نکنید، زیرا هر که عیوب آنها را جستجو کند، خداوند عیوب او را دنبال کند، و هر که خداوند عیبش را دنبال کند، رسوایش نماید، اگر چه در خانهاش بنشیند". وقتی بدگویی و اهانت به هر مسلمانی موجب گردد که فرد از زمره مؤمنان خارج گردد و از جمله کسانی باشد که به زبان اسلام آورده است، پس چه حکمی دارد کسی که به رهبر مسلمانان ولی فقیه که به نیابت از امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در رأس حکومت قرار گرفته است، توهین روا میدارد؟! حکم اهانت به ولی فقیه یا هر مسلمان شیعه پیرو دوستدار اهل البیت را با حدیث معراجی که پیامبر اکرم صلی الله وعلیه وآلهاز قول خداوند بیان فرموده، به پایان میبریم. امام باقر علیهالسلام فرمود:"وقتی پیامبر اکرم را به آسمان بردند، خداوند به پیامبر اکرم صلی الله وعلیه وآلهفرمود:"یا محمد:من أهان لی ولیّاً فقد بارزنی بالمحاربه...؛ هر که به ولیّ و دوست من اهانت کند، آشکارا به جنگ من آمده است. چنین فردی بداند که من برای یاری کردن دوستان و ولیّ خود از هر کس و هر چیز دیگری شتابانتر عمل میکنم. (یعنی زود از او انتقام میگیرم)". اصول کافی، ج 4، ص 56 تا 52، حدیث 3 و 5 و 7 و 8 و 10. 2 - آیا انتقاد از "ولیّ فقیه" گناه است؟ اگر نقد عملکرد ولی فقیه جهت اصلاح امور و رعایت و حفظ مصالح مسلمانان و از باب دلسوزی و تذکر باشد و ا ین نقد به صورت مستقیم مانند نامه به اطلاع وی برسد تا منشأ اثر و عمل گردد و باعث بازنگری رهبری در کارهایش شود، عملی ارزشمند و بلکه از باب "النصحة الائمة المسلمین "تکلیف و وظیفه ا ست، ولی ا گر صرفاً در نوشتهها و گفتهها و سخنرانیها با انگیزه تضعیف رهبری و محوریت مسلمانان و ایجاد اختلال در نظام سیاسی و اجتماعی باشد، جایز نیست، بلکه از گناهان کبیره میباشد، زیرا چنین موضعگیری، و انتقادها، زمینه را برای تفرقه و اختلاف و هرج و مرج فراهم میسازد، در نتیجه اجانب و دشمنان را برای تهاجم و نفوذ به کشور اسلامی تحریم مینماید. همان گونه که قرآن میفرماید:"فرمان خدا و پیامبرش را( به عنوان رهبر و ولیّ امر اطاعت کنید و نزاع و کشمکش نکنید، که سست میشوید و قدرت و شوکت شما از میان میرود (در نتیجه راه نفوذ بیگانگان باز میشود) بلکه صبر و استقامت کنید که خداوند با استقامت کنندگان است". انفال (8) آیه 46. |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
و اما نوبت رسید به محسن نامجو
سعی می کنم خیلی خلاصه توضیح دهم بنده از طرفداران پر رو پا قرص محسن نامجو بودم و و حتی شاید می توان گفت که فرا تر از یک طرفدار، بنده او را بهترین هنرمند حال حاضر ایران می دانستم محسن نامجو که برخلاف نامش جویایی نام نبود، آلبوم های خودش را با آهنگ های بسیار زیبا و با تم های سنتی و چند آهنگ مذهبی شروع کرد. در تلوزیون هم آهنگی از او پخش می شد بعضا او را با نیما یوشیج مقایسه می کنند، همانطور که نیما سبک جدیدی را در شعر فارسی پایه گذاری کرد، محسن نامجو نیز همین کار را با موسیقی ایرانی انجام داد ولی اشکال از آنجایی شروع شد که محسن نامجو به قول خودش به عقده گشایی پرداخت و آنچه را که در ذهنش می آود با استفاده از موسیقی برون ریخت. در ابتدا به برخی مسائل اجتماعی پرداخت که بعضا قابل قبول نیز بود و پس از مدتی وارد مسائل دینی شد و از آیات قرآن در آهنگ هایش استفاده می کرد، برای بنده که از طرفداران دو آتیشه او بودم، این کار قابل قبول و نوعی هنر به نظر می رسید. ولی او پا را فراتر از این گذاشت و یک آهنگ کامل از آیات قرآن خواند و در آهنگ های بعدی نیز شروع به توهین کردن به برخی عقاید مذهبی مردم نمود. بعضی از آهنگ های سیاسی او نیز جز توهین چیزی در بر ندارد و البته یک آهنگ با متنی صد در صد مستهجن نیز خوانده است بی شک محسن نامجو فردی است با استعداد بسیار بالا ولی منحرف اگر هنوز طرفدار محسن نامجو هستید پیشنهاد می کنم کمی بیشتر بیاندیشید یا حداقل برخی از آهنگ هایش را دیگر گوش ندهید البته این قصه سر دراز دارد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محسن چاوشی | mohsen-321 | 57 | 25,848 |
۱۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۷ آخرین ارسال: Professor.97 |
|

![[تصویر: 09.jpg]](http://biliboom.com/pages/111/aa004/09.jpg)