|
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
|
|
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ... ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه به امید ظهور ![]() ---------------------------------------------------------------------------- دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود |
|||
|
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۲۱, ۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۱۶:۲۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
|
من هم یه زمانی اهل فیلم بودم.
بودم. میخوام بگم درک میکنم فیلم دیدن چیه! البته پیش از دوران مد شدن سریالها از تب فیلم دیدن در اومدم. جانم خدمتتون بگه که در این دنیای پرتلاطم و پرفتنه، کلام خدا روشنگر راه ماست. بجای اینکه از تأثیر ایدههای شیطانی بر خودمون یا دیگران نگران باشیم، اول باید نگران انجام چیزی که خداوند بر ما تکلیف فرموده باشیم. ای کسانی که ایمان آوردهاید! بر شما خودتان است(کار خودتان از شما خواسته شده است)، هرگاه شما راهیافته باشید کسی که گمراه شده باشد به شما زیان نمیرساند. بازگشت همگی شما بسوی خداوند است، آنگاه شما را از آنچه انجام میدادید آگاه میسازد. (سوره مائده، آیه 105) هیچ دلیلی وجود نداره که بتونه باعث ترجیح دادن انجام چیزی بشه که به گناه میانجامه بشه(اون هم گناه کبیره). اگر از گناهان بزرگی که از آن نهی میشوید اجتناب کنید، بدیهایتان را از شما میزداییم و شما را به جایگاهی ارجمند در میآوریم. (سوره نساء، آیه 31) گر به همت نشوی در مقام خاک مقیم ----- مقام خویش بر اوج علا توانی کرد
|
|||
|
۱۱:۰۵, ۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۲ ۱۵:۴۷)PWLG نوشته است: به نام خدا به نام خدا در دنیای امروز باید آگاه بود نسبت به کارهای رسانه ای عظیمی که توسط غولهای صنعت سینما یا هنر ساخته میشود. اگر ما روی یک مسئله احاطه نداشته باشیم خوب طبعا نمیتوانیم دیگران را نسبت به بدیهای آن مسئله آگاه کنیم. بنده اصلا تمایلی به دیدن این سریال نداشتم و از طریق همین تاپیک با این سریال آشنا شدم و اقدام به تهیه آن کردم. چون مضمون سریال به نظر مضمونی مذهبی داشت و صحبت از خداوند و بهشت و جهنم بود راغب شدم که سریال را تهیه کنم و آنرا ببینم و متاسفانه هر چه که پیش رفتم بیشتر متوجه انحراف شدید سازندگان این سریال شدم و آنرا پیگیری کردم که واقعا پی ببرم که فرهنگ آمریکایی و جوانان آمریکایی از چه چیزی خوششان میاید و چگونه انقدر راحت مسائل مذهبی و دینی به سخره گرفته میشوند. بنده مطمئن باشید که اگر این سریال ارزش دیدن داشت حتما میگفتم بروید و این سریال را ببینید ولی این سریال نه تنها از نظر محتوی بلکه از نظر ساختار هنری و داستان هم به شدت سطح پایین میباشد و اگر شخصی میخواهد برای سرگرمی آنرا ببیند به جز هدر دادن وقتش کار دیگری انجام نداده. به هر حال خود بنده هم اشتباه کردم که این سریال را دیدم ولی متاسفانه وسوسه سر در اوردن از تفکر سازندگان و نوع نگاه آنها به مسایل مذهبی باعث شد این سریال را نگاه کنم که لااقل بتوانم بگویم که این سریال نه ارزش هنری دارد نه ارزش داستانی. سریالی که یکی از دلایل موفقیت آن تاکید و سواستفاده بیش از اندازه از چهره دو هنرپیشه آن برای جذب مخاطبان مونث کم سن و سال میباشد. شما اگر از یک خیابان رد شوی و داخل چاله ای بیفتی و باعث آسیبت شود، آیا وظیفه شرعی و اخلاقیت نیست که دیگران را هم آگاه کنی که در ان چاله نیافتند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بنده هم به همین دلیل باز هم توصیه میکنم وقت و پول خود را بابت این سریال سطح پایین و درجه دو، هدر نکنید. در مورد لذت بردن از سریال هم باید بگم بنده هیچ لذتی از این سریال نبردم که شما میفرمایید و البته بهتر است کمی از ادبیات بهتری استفاده کنید که در شان تالار باشد و نکته آخر هم در مورد صحبت همراه با تمسخر شما در مورد نقد این سریال در اینده توسط بنده که به دلیل مشغله کاری و حجم بالای مطالب بیان شده در سریال و توضیح آنها و نقد آنها، احتیاج به زمان دارد. به هر حال اگر بنده اشتباه کردم و این سریال را دیدم دیگران را آگاه میکنم که نبینند، حالا خودشان مختارند که ببینند یا نه و بنده شخصی را مجبور به انجام کاری نمیکنم. البته اگر شخصی باز هم علیرغم این تذکرات این سریال را ببیند، مطمئن باشید باز هم همین حرفهای بنده را تایید و تکرار خواهد کرد. به نام خدا چون حجم داستانها و اتفاقات در سریال بسیار زیاد است بنابراین به بعضی از نکات مهم در این سریال و نقد آنها اشاره میکنم: خلاصه داستان این سریال که از تاریخ ((13)) سپتامبر 2005 شروع شده و بعد از هشت فصل هنوز هم ادامه دارد، در مورد داستان دو برادر میباشد که پدر آنها به شغل شریف شکار اجنه و ارواح خبیث و شیاطین و دیو و دد، و خون آشام، اشتغال دارد و بر اثر اتفاقاتی یکی از فرزندان او که به نوعی برگزیده است و قدرتهای فرابشری دارد، توسط عماله شیطان خونش آلوده میشود تا در اینده از او برای به سرانجام رساندن آخرالزمان و پیروزی شیاطین، استفاده کند و در این راه در هر اپیزود علاوه بر این بخش داستانی اصلی، گاهی داستانهای فرعی هم در مورد جن و پری و افسانه های ماورا الطبیعه ملل مختلف در کنار استفاده از داستانها و روایت مذهبی، استفاده میشود. در واقع این سریال مخلوطی از داستانهای حقیقی مذهبی و ماجراهای واقعی که در دنیا رخ داده همراه با افسانه های خرافی و اعتقادات ادیان کفرآلود بعلاوه مقدار زیادی چاشنی تخیل سازندگان این سریال میباشد که همینطور هم مشخص است که این معجون چه خواهد شد. سریالی به شدت تخیلی و غیرواقعی که در بعضی قسمتها انسان فکر میکند فقط برای کش دادن این سریال، نویسنده و کارگردان از روی هوا یک داستانی را به صورت آنی بدون فکر در ذهن خود آماده کرده و بلافاصله آنرا تبدیل به فیلم کرده اند. نکته اصلی در مورد این سریال کفرآلود بودن شدید آن است یعنی کمتر فیلم یا سریالی در تاریخ به این حد به مضامین مذهبی تاخته و آنها را به تمسخر گرفته. شما فکر کنید که آیا داستانی از این شرک آلود تر میشود که : خدواند جهانیان را به حال خود رها کرده و بخاطر همین عدم حضور خداوند، فرشتگان و شیاطین به جان هم افتاده اند تا هر کدام قدرت را بدست بگیرند و برای رسیدن به این خواسته به دنبال آرماگدون یا به زعم سریال همان آخرالزمان یا آپوکالیپس میباشند و در این راه با پیچ و تابهای فراوان داستانی و آبگوشتی، سرانجام این دو برادر مانع آغاز آخرالزمان میشوند ولی اتفاقات جدیدی میافتد. در واقع هدف سازندگان از ابتدا این بوده که این سریال پنج فصل داشته باشد و در واقع با ماجرای آخرالزمان تمام شود ولی به دلیل استقبال گسترده جوانان آمریکایی و بعد از آن کل دنیا از این سریال تصمیم به ادامه ساخت آن گرفته شد. داستان جنگ و دشمنی میان بهشتیان و جهنمیان که برگرفته از کتب مذهبی به خصوص تورات و انجیل (( البته تحریف شده )) به همراه چاشنیهای خرافی و شرک آمیز میباشد نیز گاهی مواقع با ظرافت، طراحی شده. جایی که تمام فرشتگانی که در انجیل از آنها نام برده شده مانند جبرئیل یا همان گابریل و کستیل و میکائیل و ....... و حتی شیاطینی مانند لوسیفر که در واقع همان شیطان اعظم و فرشته سقوط کرده میباشد به نوعی در این سریال نقش دارند و با یکدیگر در حال مبارزه میباشند. حال این دو گروه فرشته و شیطان، جنگشان از بهشت و جهنم به روی کره زمین (( البته کره زمینی که در دنیا و بعد دیگری وجود دارد که بعدا در مورد آن توضیح خواهم داد )) میایند و دو فرمانده آنها یعنی میکائیل و لوسیفر باید در قالب انسان قرار بگیرند و جنگشان را روی زمین ادامه دهند تا پیروز آخرالزمان باشند و از قضای داستان، دو انسان برگزیده ای که باید به عنوان جلد انسانی آنها استفاده شوند همین سام و دین هستند که دین قالب میکائیل و سام یا سم هم قالب لوسیفر میباشد که قبلا توسط عمال او آلوده به خون شیطانی و طلسم شیطانی شده بوده . که هر کدام احتیاج به توضیح مفصل دارد که در موقع خود به امید خدا به آن خواهم پرداخت. نکته دیگر که این مطلب خلاصه وار در مورد نقد این سریال را با آن به پایان خواهم برد، در مورد انتخاب نام سام و دین توسط سازندگان میباشد که قبلا توسط یکی از دوستان به آن اشاره شد. چیزی که شاید در ابتدا عجیب به نظر نرسد ولی وقتی بدانیم که اعراب قومی، سامی تبار بوده اند و کلمه دین Dean هم هنگام تلفظ برای ما مفهوم مذهب را دارد به نکته عجیبی بر میخوریم. آیا این اتفاق تصادفی بوده که دین و سام برای نام دو نقش اصلی انتخاب شده. در واقع سازندگان حتی در نامگذاری کارکترهای خود هم از مذهب استفاده کرده اند و در واقع به نوعی به صورت غیرمستقیم با این نام گزینی، دین و سام را به نوعی دو پیامبر جدید میدانند که ادامه دهنده راه پیامبران قبلی البته از نظر سریال هستند و هر کدام از آنها نماد یک پیامبر ادیان ابراهیمی میباشند که قبلا دوستان در مورد آن توضیح داده اند . این مطلب به عنوان اولین مطلب و به صورت خلاصه به نظرتان رسید و به امید خدا باز هم ادامه دارد. |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
نقل قول:در مورد انتخاب نام سام و دین توسط سازندگان میباشد ![]() ![]() ![]() من دیگه حرفی برای گفتن ندارم
|
|||
|
۱۶:۳۹, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۲ ۱۵:۱۳)M912 نوشته است: به نام خدا شما اگر حرفی برای گفتن داشتید میامدید منطقی بحث میکردید نه اینکه مانند همیشه شروع با این حرفهای تکراری کنید. اگر سریال را کامل دیده بودی و محتوای آنرا میدانستی حتما متوجه میشدی که حتی برای نامگذاری دو شخص اصلی داستان هم فکر شده و همه چیز برنامه ریزی شده میباشد البته شاکله اصلی سریال برنامه ریزی شده میباشد و شاخ و برگهای اضافه اکثرا بدون فکر و فقط برای ادامه داستان سرهم بندی شده است. مطمئن باشید آنهایی که انقدر راحت تمام مقدسات را به تمسخر گرفتنه اند حتما برای نام دو شخصیت اصلی داستان هم برنامه هایی دقیق داشته اند. |
|||
|
|
۲۱:۳۴, ۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۷ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
بر منکرش لعنت عدالت جان بر روی فکر شدن روی این سریال...زیادی از حد فکر کردن دیگه الان دارن همه رو گیج میکنن با این وضع داستان پردازی و تازه وعده دادن که بیشتر توی شوک فرو میرن بیینده ها!اما اسم دین Dean به معنای حاکم بزرگ در فرهنگ غرب هست.و اسم Sam هم مخفف ساموئل که غربی شده ی اسماعیل هست.زیاد ربطی به مواردی که مطرح کردید نداره.
Samuel \s(a)-muel\ as a boy's name is pronounced SAM-yoo-el. It is of Hebrew origin, and the meaning of Samuel is "God heard". Also possibly as "requested of God", "God's heart" or "God's name". Biblical: the prophet and judge who anointed Saul and David as kings of Israel. The name was used by the Puritans and usage peaked in the 19th century. Opera singer Samuel Ramey; lexicographer Samuel Johnson; playwright Samuel Beckett; author Samuel Clemens (Mark Twain); actor Samuel L. Jackson. Samuel has 7 variant forms: Sam, Sammie, Sammy, Samuele, Samuello, Samwell and Shem. پیامبر این داستان زیاد تراشیده بود که یکیش قطعی بود که اونم دیارفانی رو به قصد دیار باقی ترک کرد تو فیلم. اگه چرخه ی سریال رو دقت کنید پیامبران یه طورایی زیرسوال رفتن... اونایی که از طرف خدا اومدن در واقع. و در قسمتی از فیلم توسط چاک (که اخر نفهمیدم پیغمبر بود فرشته بود خدا بود چی بود این وسط!. خودشونم توضیح نمیدن کی بود) گفته میشه که سم و دین کتابهای زندگیشون اناجیل نسلهای بعدی میشه... اصلا فرض رو بر فرضیه ی پیامبری اینهام بذاریم هیچ ارتباطی به پیامبران ابراهیمی و بعد از ابراهیم پیدا نمیکنن. |
|||
|
|
۱:۳۱, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۲ ۱۱:۰۵)عدالت نوشته است: به نام خدابه نام خدا از اونجایی که صحبت هاتون زیاد بود، همشو نقل قول نکردم. اول بگم که خیلی وقت پیش اون پست رو گذاشته بودم. (البته نظرم خیلی تغییر نکرده) دوم اینکه درمورد لحن صحبت و... فکر نمیکنم بد باشه. من از پرانتز بیشتر برای شوخی استفاده میکنم (البته جدی ترین حرفا با شوخی گفته میشه). بعدشم مگه اشتباه گفتم؟ شما از همون فصل های ابتدایی متوجه انحرافی بودن سریال نبودین؟ اما توضیح دادین که وسوسه شده بودین و خب ویژگی سریال ها هم همینه. نکته بعدی اینکه بازهم همونطور که فکر میکردم تحلیلتون طول کشید. (حداقل بگید منظورتون از بزودی چه قدره) خود من همیشه میگفتم به زودی ولی آنقدر مشکل پیش میامد که دیگه هیچوقت از این کلمه تو مطلب گذاشتن استفاده نمیکنم. متاسفم که بعد از گذاشتن وقت زیادی برای دیدن سریال به این نتیجه رسیدید که ارزش دیدن نداره ولی باز خوبه که به این نتیجه رسیدید که نباید دید. ما هم نمیبینیم و میریم دنبال بازی خودمون. (همین ARROW رو هم به زور نگاه میکنم.) (۷/بهمن/۹۲ ۱۱:۰۵)عدالت نوشته است: به نام خدااز اونجایی که سریالو ندیدم، نظری درباره تحلیلتون ندارم ولی خسته نباشید میگم بابت وقتی که گذاشتید و این مطالب رو آماده کردید. درباره اسم ها به نظرم اشتباه میکنید. اگه درست هست باید دلیل هاش رو هم بیارید. |
|||
|
|
۹:۴۵, ۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۲ ۱:۳۱)PWLG نوشته است: به نام خدا به نام خدا خواهش میکنم. به هر حال چون میتوان گفت این سریال تا حد زیادی داستانهایش بر اساس متون مذهبی, شکل گرفته بود, بنده مشتاق دیدنش شدم به هر حال برای نقد یک اثر باید آنرا دید و دیگران را هم آگاه کرد. اما نکته بعد در مورد اسامی دو نقش اصلی، ببینید در یکی از پستها, یکی از دوستان اشاره داشتند به این موضوع که دین و سام نماد پیامبران ما هستند. قبل از آن این نکته را ذکر کنم که چرا دین و سام به عنوان نام شخصیتها انتخاب شدند و چرا مثلا جک و جو یا هزاران اسم دیگر انتخاب نشده. به هر حال این تقسیر بنده بود آنهم از روی محتوی داستان, حالا شاید درست هم نباشد و شخصی تفسیر دیگری داشته باشد ولی در نهایت میتوان صحبت و گفتگو کرد که کدام تفسیر حقیقی تر و درست تر میباشد. در واقع شاید کارگردان دین را با توجه به روحیه مقاومتر و جنگجوتر و استوارتر و برخی خصلتهای دیگر, نماینده مسلمانان و سام را به دلیل روحیه آرام تر و البته وسوسه شدن بوسیله شیطان نماینده مسیحیان عنوان میکند البته به صورت تمسخر آمیز چون همانطور که میدانیم هیچکدام از این دو شخصیت, نه تنها پایبند اصول مذهبی نیستند بلکه حتی دین به صراحت اعلام میکند به هیچ خدایی اعتقاد ندارد ( نکته خنده دار اینکه علیرغم مشاهده اینهمه فرشته و شیطان و جن, باز هم اصرار دارد که خدایی وجود ندارد) یا زمانی که اعتقادی مختصر پیدا میکند به جای کرنش و دعا به درگاه خداوند برای رهایی از مشکلات, شروع به پرخاش و کفر گویی, میکند. علاوه بر اینها شخصیت دین, نماینده یک جوان بالهوس امروزی میباشد که دائم یا به دنبال چشم چرانی و سکس میباشد یا به دنبال مشروب خواری که به نوعی حتی میتوان گفت او یک الکلی میباشد ولی با تمام اینها و با تمام این گناهان سنگین در سریال میبینیم که او نسبت به برادر آرامترش, سام, کمتر فریب شیاطین را میخورد و اراده اش مستحکم تر است و بیشتر او برادرش را از مشکلات حفظ میکند. اما درباره شخصیت سام, همانگونه که گفتم سام شخصیتی اخلاقی تر از دین دارد ولی در کمال ناباوری این اوست که توسط شیطان انتخاب میشود و وسوسه میشود و برادرش دین را دچار مخمصه شدید میکند. سام, شخصیتی ارام, دوست داشتنیو حتی تا حدودی با ایمان و مذهبی, پسری سر به زیر که حتی لب به مشروبات نمیزند یا در حد چند قطره ممکن است بنوشد و در کنار آن تا حد زیادی پایبند به تنها دوست دخترش, درست برعکس دین که بالهوس است, هرچند در قسمتهای انتهایی فصل پنج و شش, شخصیت سام و دین تا حدی دچار تغییرات میشود و گاهی جایشان برعکس میشود, ولی در نهایت سام نماد یک انسان مقید به اصول اخلاقی لااقل بسیار بیشتر از دین میباشد ولی با وجود این نکات مثبت اخلاقی این اوست که دچار وسوسه میشود و شیطان خونش را آلوده میکند نه سام که کلا کافر و فاسد است. خوب حالا ببینید دو پیامبر دروغینی که توسط سازنده این سریال در قالب, سام و دین به خورد جوانان داده میشود دارای چه ویژگیهایی هستند. البته داستان پیچیده تر از این حرفهاست و حتی دنیایی که در فیلم به تصویر کشیده میشود در واقع اصلا دنیای ما نیست بلکه دنیایی در موازات دنیای ما میباشد و در ابعاد دیگری وجود دارد, یعنی ببینید نویسنده و کارگردان چکار کرده اند که حتی خداوند و فرشتگان و شیاطین و همین پیامبران دروغین فیلم را با تمام جنبه های کفرآلودش را مخصوص به ابعاد دیگری میدانند و حتی در فیلم هم دنیای کنونی که ما در آن زندگانی میکنیم را دنیایی بدون وجود خدا و فرشته و شیطان و پیامبر میدانند. آیا کفر و الحاد از این بالاتر میشود. (( اشاره بنده به قسمتهایی از سریال میباشد که در آن سام و دین توسط یکی از فرشتگان مقرب برای فرار از خطری که تهدیدشان میکند, به بعد دیگر و در واقع جهان موازی با جهانه داستانه سریال فرستاده میشوند و این جهان جایی نیست جز دنیایی که ما اکنون در آن زندگی میکنیم و در این قسمت سام و دین تبدیل به جنسن آکلس و جرد پادالسکی یعنی دو هنرپیشه ای که نقش دین و سام را ایفا میکنند میشوند )) در یکی از صحنه ها جنسن (دین) به جرد (سام) میگوید (البته اگر اشتباه نکنم) که ما به دنیایی آمدیم که در آن خدایی وجود ندارد, در واقع نویسنده و کارگردان به ظرافت نشان میدهند که کلا کافر هستند و حتی در سریال خود هم به این نکته اعتقاد دارند که خدایی در دنیایی که ما زندگی میکنیم وجود ندارد و در واقع اگر خدایی هم وجود داشته باشد یا مخصوص افسانه هاست یا در ابعاد دیگری زندگی میکند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۲ ۱۱:۳۰ توسط M912.)
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۲ ۱۶:۳۹)عدالت نوشته است: به نام خداشما خیالتون راحت باشه من هم حرف برای گفتن دارم هم سریال رو کامل دیدم و میبینم و هم محتوا شو میدونم چیه غصه اینو نخورید 1 2 اینکه تا دیروز باید به بعضی ها میگفتیم عزیزان متوهمید آن هم از نوع شدید برای اینکه همیشه خیال میکنید دیگران در حال توطئه چینی برای شما هستن امروز باید بگیم خود بزرگ پندارید از نوع شدید چون فکر میکنید انقد مهم هستین که امور دنیا متوقف شده همه فقط به گمراه کردن ما فکر میکنن!!! من خیلی حرف داشتم ولی گفتم دیگه حرفی ندارم فقط شما رو به خوندن امضایی که زیر ارسالم گذاشتم راهنمایی میکنم!!! ![]() ![]() اینایی رو هم که نوشتم با لحن بد نخون فکر کن دوستانه اس واسه خودتون میگمممم ![]() اینم بعد از خوندن نقدتون نوشتم به نظرم شما فقط دارین اتفاقای سریال رو دوباره تعریف میکنید من چیزی از نقد کردن نمیبینم البته بجز تفسیر به رایتون در مورد اسامی و ادامه دادن صحبت هاتون بر همون اساس!!! |
|||
|
۱۱:۴۸, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
نقل قول:خوب حالا ببینید دو پیامبر دروغینی که توسط سازنده این سریال در قالب, سام و دین به خورد جوانان داده میشود دارای چه ویژگیهایی هستندیه نکته رو اینجا برای بار چندم بگم! این سریال از شبکه کابلی(شبکه داخلی) آمریکا پخش میشه. این سریال برای مردم خود آمریکا ساخته شده! همونطور که حکومت ایران،سریالها و فیلمهای باب میل خودش رو اجازه پخش و اکران میده که تفکرات خودش رو در جامعه بیشتر نشون بده...آمریکا هم همین کارو کرده! نکنه انتظار داری بیان از روی کتاب های اخلاقی شیعه و قرآن و تفسیر واسه شما فیلم بسازن؟؟! در جامعه آمریکا،اینجور مسائل طرفدار زیاد داره،مردمش به زامبی،ومپایر،شیطانی و.... کلا داستانهای اینجوری علاقه دارند! مثل جامعه خودمون که به داستانهای تاریخی علاقه دارند(که توی کشور اصلا توجه به این مورد نمیکنن!!فقط فیلم عاشقانه میسازن!) در ضمن صحبت شما در مورد انتخاب نام بازیگرا صحیح نیست! دین و سمی که اصلا خدا رو قبول ندارند،چطور تبدیل به پیامبرش بشن...! واقعا آمریکایی ها دنیارو ول کردن اومدن،ببین تلفظ کدوم اسم شبیه به دین هست؟بعد اسم Dean رو انتخاب کردن؟؟!!!!!!!!! دین در زبان اونها اصلا هیچگونه ارتباطی با دینی که به معنی مذهب و دین باشه نداره! و اسم برادر کوچیکتر سم هست!!نه سام!!!! نکنه بخاطر اینکه در زبان فارسی سم به معنی واژه سم(به معنی زهر و ماده سمی) هست انتخاب کردن؟؟!! که مثلا نشون بدن برادر خوبه و معتقده!! اسمش سم هست یعنی ادیان و آدمهای دین دار سمی هستند؟؟!
|
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۱۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۸)A L I نوشته است: یه نکته رو اینجا برای بار چندم بگم! به نام خدا اولا در مورد اینکه سریال فقط در شبکه کابلی پخش میشد و فقط برای آمریکاییها، حرف شما صحیح نیست، این سریال در شبکه کابلی پخش میشد ولی بعد از هر فصل، دی وی دی یا دیسک بلو-ری آن نیز به بازار میامد و در دسترس همگان قرار میگرفت. در واقع نسخه ای که خیلیها در حال مشاهده آن هستند نسخه ای میباشد که به صورت دیسک توسط همان شبکه عرضه عمومی شده. در مورد نام هم در حد نظر گفتم و ممکنه نظر بنده درست باشد یا نه ولی محتوی سریال انسان را به سمتی سوق میدهد که کلا به همه چیز این سریال با دیده تردید بنگرد. در مورد مردم آمریکا و علایقشان گفتی، آیا مردم آمریکا به اینکه هیچ خدایی وجود ندارد و خدا هم دارای احساساتی مانند بشر است و گاهی قهر میکند و دنیا را ول میکند و گاهی مانند یک انسان عادی میشود و خیلی از تخیلات دیگری که کارگردان به خورده بیننده سریال میدهد، اعتقاد و علاقه دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اساس این سریال تم مذهبی دارد و ماجرای اصلی به خداوند و فراموش کردن مخلوقات توسط او ارتباط دارد که باعث اینهمه جنگ و کشتار و خونریزی شده است. اگر مردم آمریکا به این نکات علاقه دارند که مانند قوم لوط باید نابود شوند و مستحق عذاب الهی میباشند، چون بدجوری گرفتار کفر و الحاد شده اند. |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل سریال ضد ایرانی The Handmaid’s Tale (سرگذشت ندیمه) | Esmaeel | 0 | 2,274 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries" | Mahdi-MH | 73 | 67,432 |
۳۰/آذر/۹۵ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: mrkangari |
|
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,762 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother) | nooromahdi | 19 | 18,422 |
۳۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲ آخرین ارسال: ehsan_mt |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,041 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل نمادین سریال true detective | captaincharisma | 19 | 20,189 |
۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: sm_shahabi |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,262 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|

)