|
یاس
|
|
۰:۵۲, ۲۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این مطلب به نقل از یک وبلاگ عنوان شده است لذا نقد این مطلب در پاسخ پایین عنوان شده است.
عزیزان خواهشا بخاطر نام تاپیک اظهار نظر نکنند ابتدا خوب مطالعه کنند سپس پاسخ خودشان را ارسال کنند. در دنیای رپ توهین و ناسزا به دیگر رپر ها کاری است جالب و معقول که هر رپر برای ابراز قدرت خود نسبت به دیگران انجام می دهد ، میان رپر های ایرانی نیز این حرکات بسیار به چشم می خورد اما در مورد یک خواننده رپ این حرکات انجام نشده و نمی شود !!!!!!!! آن خواننده رپ در ایران بعنوان نماینده شیطان می باشد و به همین دلیل است که نه تنها به او توهینی نمی شود بلکه اشعاری توسط برخی رپر های دیگر نیز در مدح وی جاری شده است ، آن رپر کسی نیست جز یاس = نماینده شیطان اثبات صحت حرف ما در رپ هایی است که توسط این فرد خوانده شده است در اینجا چند موسیقی یاس که بسیار پرطرفدار است را تحلیل می کنیم . نکته : نام یاس مخفف است و گروه تا بحال نام چند تن از خدایان عهد قدیم را با این اسم مطابقت داده است که بعد پیدا کردن نام اصلی حتما منتشر خواهد شد ، در اشعار یاس هرگاه نام یاس تکرار می شود منظور شیطان است . ![]() در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بجای فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند (( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند نذاری که گره و گله بره تو دلت و بره بره که بگه به تو نمی تونی برسی بهش و میگی بده به دل گله مند من امید و میگم بشنو اینو حالا که یاس تو رو دید و امید و میدم و می دونم معضل تو اینم می دونم حل میشه ، کمی حوصله کن چرا تو خودتی نگاه می کنی به چی ؟ منم مثل تو ندارم دیگه پولی به جیب فکر میکنی فقط تو اسیر غم و غصه ای بذار به تو نشون بدم همون پوستری از بچه ای گرسنه که در حال مردنه و یک لاشخور که هست در انتظار خوردنش یا نگاه کن به اون سو که لازمه بچه هایی که شدن دچار سوء هاضمه یا منو ببین ، چرا راه دور بریم برو از تاریکی ، همه چیو تو نور ببین خیلیا سر خاک پدر ریختن اشک تمساح بعد چهل به من نشون دادن خشم انسان حالا جای اینکه بیان دست یتیم و بگیرن می خوان ، من ، پست و ذلیل بمیرم اونا بُر زدن ، همه ی فرصتم من ساده بودم ، اونا منو دور زدن وقتی سخته در آوردن یه نون ساده هه ه ، منم و خرج یه خونواده [Behzad] خداوندا هر قـــدم مـــن با دستای تو ، حرکت میکنـــم پس اگر ، من اینجا هستم خواست تو بــــود [Yas] بذا مهمونت کنم من تورو یه جمله دیدی که دلت میگیره تو غروب جمعه ؟ وقتی که میشینم به مرور عمرم میبینم هر روز من مثل غروب جمعه ست و بن بست و میبینم رو به رومه طوری که آدم از ادامه دادن توبه کنه زخم من ، نمی تونه بشه پانسمان از تو خوردم ، اینم از شانس ما یکی داره میگه که خودتو نباز مرد برو دیگه بالای طبقه دوازده نه اونقد داری مثل انصاری فضا بری نه اونقد دزدی مثل شهرام جزایری میدونی تیره روزی مثل سایه باز دنبالته که ول کنی این زندگی رو باز کن بالت و یــــاس خودتو بکش و راحت کن کار تو درسته و دیگه باید مرد اما حسی میگه به این حرفا غلبه کن به جاش ، تموم آهنگ و پر از کلمه کن و قلمت و بردار و بگو که این دردا تو رو آماده میکنه واسه ی فردا آره من با درد ، خراشیده شدم و در عوض محکم و تراشیده شدم این که چیزی نیست ، من دیدم از این بد تراش پله های ترقیه واسم هر خراش در یکی از کلیپ های یاس به نام (( بی تو دیگه نه اصلا )) خواننده پیوند بین انسان و شیطان و وعده وعید های هر دو طرف برای همدیگر را بیان می کند ، در ثانیه های اول این کلیپ شنیده می شود که یاس می گوید( ( قول می دهم با درصد نود تو ده با تو موندگارم تا ابد به ده )) کمی دقت کنید : 90% از 10 چند می شود ؟ بله جواب عدد 9 است که در اعتقادات ماسونها عدد 9 نماد انسان است . حالا منظور از عدد ده که توسط یاس گفته می شود چیست ؟ عدد 10 در نماد های ماسونی نماد خداست !!!!!!!!! حالا می توانید جمله بالا را بسیار راحتر معنی کنید و منظور یاس را بهتر بفهمید که با بستن پیمانی شیطانی به جنگ خدا برویم !!!! در دقایق جلوتر از این کلیپ مشاهده می کنیم یاس دقیقا فرمول ماسونها را برای ارتباط برقرار کردن رعایت کرده است بله ، بازی با اعداد کاری است که ماسونها برای ارتباط برقرار کردن استفاده می کنند . یاس در این کلیپ به دفعات زیاد از اعداد استفاده می کند آیا می دانیدمعنای اعدادی که بکار می برد این جمله است (( من شیطان را می خواهم )) در یکی دیگر از رپ های یاس بنام ((باید بتونیم)) یاس با یک فرد نا امید روبرو است و یاس ادعا می کند که می تواند با امید دادن به این شخص وی را نجات دهد و باز هم یاس در این رپ در مقابل خدا قرار می گیرد و آن شخص نا امید بین یاس و خدا یاس را انتخاب می کند کمی دقت کنید : در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بعنوان فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند (( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند . و تنها راه بهتر شدن زندگی اش را در گوش دادن به صحبت های یاس (شیطان) و همراهی کردن او می داند . در دقیقه 2:12 یاس شروع می کند به تحریف روز مقدس جمعه و آنرا مانند مرگ می داند !!!!! بله جمعه روز مرگ است برای ماسونها می دانید چرا ؟ چون جمعه متعلق است به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و اینکه ظهور آن حضرت نیز در چنین روزی است و البته وقتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کند شیطان به آخر کار خود می رسد . در ادامه و در دقیقه 2:28 به صورت مخفیانه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حمله می کند با این جمله که (( یکی داره می گه که خودتو نباز مرد برو بالای طبقه 12 )) و بعد از آن رسیدن به این طبقه را با خود کشی یکی می کند و قبل از آن افرادی مانند شهرام جزایری که فاسد هستند را بعنوان کسانی معرفی می کند که به این طبقه رسیده اند(( منظور این است که این طبقه جز فساد و پوچ گرایی چیزی ندارد )) خوب این چه ربطی به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داشت ؟ مهم همین جاست !!!! ائمه اطهار همه ادامه دهنده راه همدیگر هستند و می توان آنها را به یک ساختمان واحد تشبیه کرد که در یک خط هستند و یک منش دارند ، بر طبق این مثال و خطاب گرفتن روز جمعه در این شعر و عدد 12 چه نتیجه ای می توان گرفت ؟ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)اما م 12 است !!!!! شاید بپرسید که اگر اینطور است پس چرا یاس در دقیقه 4 تشویق می کند که با ذکر خدا مشکلات را بپیماییم ؟ نکته انحرافی همینجاست !!! قبل از اینکه یاس به شما بگوید اسم خدا را زمزمه کنید می گوید در دوراهی زندگی که راست و چپ است برو به راست ، باید دقت داشته باشید که هدف یکی است و راه یکی و آن صراط مستقیم است که در این کلیپ با هوشیاری هر چه تمام تر تحریف شده و شما چه به چپ بروید و چه به راست از راه اصلی منحرف شده اید . بیایید برای اینکه کاملا شک شما برطرف شود این رپ یاس را که از زبان شیطان خوانده است را بررسی کنیم . آهنگی بنام ((بی تو دیگه نه اصلا )) بله درست متوجه شدید هم اسم همان ترک قبلی و البته با یک مفهوم کلی تر نسبت به ترک قبلی بیایید کمی بیشتر دقت کنیم : در شروع این ترک یاس کلمه بی تو دیگه نه اصلا را تکرار می کند و بعد از آن هم کلمه آمین را بیان می کند پس این یک درخواست کلی است . دقت می کنید که یاس این جمله را با خنده های شیطانی بیان می کند خنده هایی که در بین تمام خواننده های شیطان پرست رایج است . یاس دقیقا در این کلیپ از زبان اربابش شیطان صحبت می کند بیایید ببینیم که او چه می گوید : (( قایم نمی کنم ازت رازی ، اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی ، خوب سر تا پای منو که ور اندازی ، بشناس منو بدون منم یاس )) یکبار دیگر این جملات را بخوانید و فکر کنید او از شما چه می خواهد ، او به شما می گوید که کیست به شرطی که تمام جزئیات را دقت کنید یعنی دقیقا تمام آن بررسی هایی را که قبلا برای شما بازگو کردیم را کنار هم بگذارید تا یاس را بشناسید و وقتی شناختید مطمئن باشید که به او بجای یاس خواهید گفت (( شیطان ))!!!! در ادامه این ترک شما دقیقا متوجه می شوید چون او از شما چیز هایی را می خواهد که فقط شیطان از انسان می خواهد . در دقیقه 1:23 یاس ( شیطان ) این جملات را تکرار می کند (( یک درخواستی از تو ،پس وایستی حتما ، امیدوارم که نبینی کم کاستی از من ،صدبار گفتم باز می گم ، حالا دیگه خود دانی چون من راست می گم )) کمی دقت کنید قایم نمیکنم ازت راضی اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی خوب سر تا پای منو کن وراندازی بشناس منو بدون منم یـــــاس دستتو بده بدون منم با تو تقسیم کن با من هدف هاتو اگه دارم منم این همه طرفدار واسه اینه منم مثل تو هدف دار پس تو ، دستو ، بده به من ببند تو قلبو به دل من ( نقد این مطلب در پاسخ پایین توسط zohur12.ir ) |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۵, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
سلام.بازم نقدهای آبکی و صدمن یه غاز...خداوکیلی خجالت داره با یه تاپیک یه انسان دیگه رو زیر سوال بردن.بس کنید این کارارو...به خدا اون دنیا سر همین چیزا پامون گیر می افته ها .... آفرین به شما که میگی یاس ضعیفه...
فقط یه چیز بگم.من آدم میشناسم که از لحاظ نزدیکی به خدا از هممون نزدیکتره.ادعا نداره ولی یه مومن واقعیه نه مثل منو امثال من.همون آدم میگه فقط یه نفر تو ایران که واقعا واقعیت رو میگه اونم یاسه. من پشت هیچ احد الناسی نماز نمیخونم.ولی از خدامه اگه اونطرف پیش نمازم باشه...اینو گفتم بدونی طرف چقدر کار درسته...تو اسلام هم از خیلیا بیشتر میفهمه...ولی اون میگه فقط یاسسسسس.... درود بر هنرمند وطن که تو زیر زمینه... |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
نقل قول: مثل اینکه اون طرف خود شمایی که فقط میگه یاسسسسس اصلا متوجه نمیشید بعضیاتون که من هیچوقت به یاس نگفتم هنرمند زیرزمینی ! من یاس رو زیر سوال نبردم ! من نگفتم یاس تو ایران دروغ میگه ! اگر دوستان بدون اینکه تمام پست های منو بخونن و باز اینا رو بگن از مدیر محترم می خوام این تاپیک رو حذف کنن که بدونیم هیچ کودوم بحث و مناظره بلد نیستیم و در جهل مرکب ابد الدهر بمانیم ! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۲۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱۵:۰۸ توسط mahdiar.)
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
من کامل خوندم معلومه شما کامل نخوندی که اینجوری برافروخته میشی برادر من...همون بهتر که این تاپیک حذف بشه.من که توش حقیقتی نمیبینم....
|
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
اولا پرچم برافراشته میشه !
آدم خشمگین میشه ! بعدشم تو هر پست هر کی حرفی زده گفته مثل شما درود بر هنرمند زیر زمینی یاس ! منم صد بار گفتم من به یاس هنرمند زیر زمینی نمی گم! نقل قول:همون بهتر که این پست تاپیک حذف بشه.من که توش حقیقتی نمیبینم....خداخیرت بده عزیز من حق مطلب گفتی و حقیقت توش هست ! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
جناب aghahعزیز سعی نکنید کسی که مخالف نظر شماست رو تحقیر کنید.یا اشکالهای ادبی ازش بگیرید.با دلیل ومنطق براش نظرتون رو توضیح بدین.متاسفانه تا حالا دفاعیاتی که از نظرتون داشتید زیاد منطقی وبا سند ومدرک نبوده.وبیشتر علایقتون رو درش دخیل کردید.امیدوارم ناراحت نشده باشید.التماس دعا.
|
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
نقل قول: نظر اون دوست عادلانه نیست و من ایشون رو تحقیر نکردم ! تا حالا که صد بار با دلیل و منطق حرفمو گفتم ! همه گفتن بی دلیل و منطق ! نقل قول:متاسفانه تا حالا دفاعیاتی که از نظرتون داشتید زیاد منطقی وبا سند ومدرک نبوده خواهشا شما با سند و مدرک بگید کدام دفاعیات من زیاد منطقی و با سند و مدرک نبود ؟ موفق باشید همگی !!! ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱۵:۲۶ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
(۲۰/آبان/۹۰ ۱۵:۱۱)aghah نوشته است:دوست خوبم منظورم از تحقیر این نیست که به طرف مقابل حتما ناسزا بگیم.توی لحن صحبتتون یک مقدار تیکه انداختن و تحقیر کردن مشاهده میشه.البته مطمئنم از قصد نبوده وشاید به دلیل عصبانیت باشه.در مورد دفاعیات شما دوست عزیز من توی صفحه قبل نظرمو گفتم.ولی برای مثال ونمونه دوباره یه تیکشو میگم:هنرمندان زیر زمینی فقط این رپرایی که به همه فحش میدن نیستند.هنرمند زیر زمینی به کسایی میگن که کارهاشون از طرف وزارت ارشاد مجوز نمیگیره.(که بعضی وقتا کاراشون اصلا هم با مضامین اسلامی مخالفت نداره وفقط به خاطر اینکه پارتی ندارن ویا پیگیر گرفتن مجوز نیستند کاراشون مجوز نداره.)البته این تعریف در ایران مصداق داره.شما چه بخواید وچه نخواید یاس فعلا هنرمند زیر زمینیه.وبه خاطر اینکه اسمش رپره ومسائل اجتماعی رو بیان میکنه دوستان ارشاد رابطه چندان خوبی باهاش ندارند.حتی خود بعضی از مردم هم به خاطر اینکه اسم رپر روی یاس است ازش بدشون میاد وبه خودشون زحمت نمیدن 20 ثانیه از یه آهنگشو بشنوند.حداقل فکر میکنم همتون اینو قبول داشته باشید که سبکی که یاس اجرا میکنه از خیلی از این خواننده های پاپ که فقط توی آهنگ زجه میزنند بهتر باشه .به هر حال موفق باشید.نقل قول: |
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۲۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱۵:۲۷ توسط aghah.)
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
من این تاپیک رو بنا به دلایلی (برای شما) ول کردم !
اگر وحید 110 هم بخواد مطالب تاپیک رو جمع بندی کنه بکنه ! خیلی منتظرم ! موفق باشد ! و موفق باشید ! |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
سلام تقریبا جاهایی رو که نقد اشتباه بود گرفتید ولی دو تا نکته میمونه:
از چی بگم برات؟ انتظار داری چه چیزی از جیب من درآد؟ به جز کاغذ سفید پاره، خوب آره رفیق حرف توشه ولی با خودکار سفید اینجا هم به نظر من بی معنی ترین قسمت آهنگه ! [/font] mall">اگه یکم بیشتر روی این بیت متمرکز بشی میفهمیکه اتفاقا این بیت پرمعنی ترین قسمت آهنگه. خودکار سفید در اینجا ایهام داره. برای معنی کردن این بیت باید یه سری توضیح در مورد سبک رپ بدمmall"> mall">رپ به صورت کلی سه شکل و شاخه کلی داره: سفید،قرمز و سیاه. mall"> mall">رپ سفید همین چیزیه که یاس میخونه از درد جامعه میگه، رپ قرمز همین چرت و پرتای عاشقانست و رپ سیاه رپ بسیار کثیفیه که شرحش نمیدم.mall"> mall">معنی ابتداییه این بیت اینه که چیزایی که یاس روی کاغذ مینویسه رپ سفیده یعنی درد جامعه همیشه روی کاغذ سفیدی توی جیبشه. و معنی بعدیش اینه که این اشعاری که روی کاغذ نوشته چون با خودکار سفیده هرکسی نمیتونه اونارو بخونه و بفهمه. mall"> mall">این در مورد این بیت. mall">ودر جای ی دیگر می گه : [b][i]یا که بگم از اون رفقای کاخ نشین که هستن تو واردات کالای ساخت چین [i]تو به من اینو بگو من از چی بگم خوب؟ ما گفتیم و تموم دردها ریشه کن شد؟ تموم مشکلات و درد های جامعه ما فقط اینه ؟؟!! mall">در مورد این بیت. باید خدمتت عرض کنم کار رپ بزرگ کردن مشکلاتیه که دیده نمیشه و نشون دادن اونها. همون طوری که ما الان جمع شدیم دور هم از مشکلاتی بگیم که بقیه خبر ندارن. گفتن مسائلی که بارزه و نشون دادن اون ها کار شاقی نیست. mall">ولی در کل ای کاش اول کلیپ این آهنگ رو میدیدی و بعد نقد میکردی. mall">ولی در مورد سوالایی که وحید جان پرسیدند. mall">آقا وحید اومدی این سوالارو از کسایی میپرسی که خیلی دیگه تهش باشند یکی دوبار این آهنگ و گوش داده باشند. بعد اونام همه سوالارو مینویسند "هیچ، صفر درصد و ..." بعدم دور هم میشینیم به هم آفرین میگیم که چه آدمای خوبی... mall">برادر من یه بار برو همین سوالو تو سایت طرفدارای یاس که خیلی جالبه ف*یلت*رم هست بپرس. ببین آدمایی رو که زندگیشون یاسه، هدفشون یاسه. تقریبا از هر کسی که رپ گوش میکنه بپرسی حتی در بدترین حالت بازم یه احترام خاصی برای یاس قائله. mall">کاری که یاس میکنه ایجاد حب و بغضه. حب نسبت به خدا و امید و خوبی ها و بغض نسبت به زشتی ها و پلشتی های همون کاری که دین میکنه(امر به معروف و نهی از منکر). وقتی یاس میگه "برو سی دیرو بشکن" اولا تعداد زیادی جوان رو مورد سرزنش قرار میده و جلوی پخش بیشتر این سی دی وامیسته. در کنارش بغضی نسبت به پخش چنین فیلمایی رو در جوانان ایجاد میکنه. mall">من حتی به این اعتقاد دارم که چنین کسی از من مسلمان تره. من به شخصه چیکار کردم برای آماده شدن اوضاع برای ظهور امامم؟ نه این که فقط یه دعایی خوندیم، نه این که هر وقت یکی از بچه ها تاپیکی گذاشت که توش جنایتی یا مشکلی از جامعه رو گفته بود فقط نظر دادیم که "به امید ظهور آقا" یا "آقا بیاد درست بشه" تهشم یه صلواتی و بعدم خیلی راحت میریم سراغ تاپیک بعدی؟ mall">خداییش کدوممون یه کاری کردیم که جامعه امام زمانو آماده کنیم؟ mall">ولی یه نفر اومده این مشکلات رو فریاد میزنه حداقلش یه قدم برداشته برای بهبود اوضاع کشوری که پایگاه امام زمانه. من نوعی کی چنین کاری کردم. mall">صحبت من با وحید جان و بقیه دوستان اینه که تا وقتی اسم یه رپ خونی مثل یاس یا هر کس دیگه ای اومد صف نکشید جلوش سنگ بارونش کنید. ببینید چی میگه؟ شاید حرفش حرف حق باشه. mall">چند وقت پیش یه آهنگ رپ اومد بیرون ضد فراماسونری واقعا هم حرفاش حق بود و جالب. مگه جبهه مقابلمون از هر روش و شیوه ای استفاده نمیکنه به نفع شیطان؟ چه عیبی داره ما هم از روش های خودشون استفاده کنیم علیه شیطان. mall">از اون طرف وزارت ارشاد به مزخرف ترین فیلم ها که مستقیم و کاملا صریح فرهنگ و دین مارو میزنه عین نقل و نبات مجوز میده و به چنین آهنگایی که مشکلات جامعه رو بازگومیکنند عمرا اگه مجوز بده. mall">درسته منم قبول دارم آهنگ چیزیه تو دین ما جایی نداره ولی وقتی الان آهنگ وسیله تبلیغه باید ازش استفاده کرد. mall">همان طوریکه ما توی دفاع مقدس به جایی رسیدیم که مجبور شدیم از بمب های شیمیایی استفاده کنیم. وقتی نظامیا این قضیه رو به امام (رحمة الله علیه) گفتند ایشون عرض کردند جایی رو که لازمه بزنید اول خبرشو بدید که از مردم خالی بشه و بعد بزنید. بنابر این از تموم داداشام میخوام به جای نقد چنین شعری که درد جامعه رو میگه برید مثلا شعرهای شاهین نجفی رو نقد کنین کسی که مستقیم تو شعرهاش الفاظ شیطانی به کار میبره. یا علی مدد mall"> mall">[/b] [font=Times New Roman] |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
سلام
شما به یکی از بیت ها گفتین بی معنی همونی که چی از جیبم دربیارم جز کاغذ سفید و خودکار این بیت خیلی معنی داره چون خیلی از مشکلات وطن رو در یک بیت جمع کرده یکم بیشتر دقت کنید ولی من نمی تونم بگم چیا تو این بیت گفته چون شاید هم مطلبتون پاک بشه هم سایت فی*ل*تر بشه در مورد دیگه که به خوانندگان زیرزمینی اشاره کرده و شما به اونا گفتین لات ولی اونا تنها کسایی هستن که با جرات مشکلات جامعه رو بیان می کنن غیر یه عده که هنوز به بلوغ نرسیده رپ می خونن این تاپیک کاملا غلط نقد شده و پر از نقطه ضعفه طوری که فرد نویسنده هنوز در مورد این سبک خوب تحقیق نکرده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg]](http://www.up.shadfa.com/images/mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg)