|
یاس
|
|
۰:۵۲, ۲۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این مطلب به نقل از یک وبلاگ عنوان شده است لذا نقد این مطلب در پاسخ پایین عنوان شده است.
عزیزان خواهشا بخاطر نام تاپیک اظهار نظر نکنند ابتدا خوب مطالعه کنند سپس پاسخ خودشان را ارسال کنند. در دنیای رپ توهین و ناسزا به دیگر رپر ها کاری است جالب و معقول که هر رپر برای ابراز قدرت خود نسبت به دیگران انجام می دهد ، میان رپر های ایرانی نیز این حرکات بسیار به چشم می خورد اما در مورد یک خواننده رپ این حرکات انجام نشده و نمی شود !!!!!!!! آن خواننده رپ در ایران بعنوان نماینده شیطان می باشد و به همین دلیل است که نه تنها به او توهینی نمی شود بلکه اشعاری توسط برخی رپر های دیگر نیز در مدح وی جاری شده است ، آن رپر کسی نیست جز یاس = نماینده شیطان اثبات صحت حرف ما در رپ هایی است که توسط این فرد خوانده شده است در اینجا چند موسیقی یاس که بسیار پرطرفدار است را تحلیل می کنیم . نکته : نام یاس مخفف است و گروه تا بحال نام چند تن از خدایان عهد قدیم را با این اسم مطابقت داده است که بعد پیدا کردن نام اصلی حتما منتشر خواهد شد ، در اشعار یاس هرگاه نام یاس تکرار می شود منظور شیطان است . ![]() در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بجای فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند (( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند نذاری که گره و گله بره تو دلت و بره بره که بگه به تو نمی تونی برسی بهش و میگی بده به دل گله مند من امید و میگم بشنو اینو حالا که یاس تو رو دید و امید و میدم و می دونم معضل تو اینم می دونم حل میشه ، کمی حوصله کن چرا تو خودتی نگاه می کنی به چی ؟ منم مثل تو ندارم دیگه پولی به جیب فکر میکنی فقط تو اسیر غم و غصه ای بذار به تو نشون بدم همون پوستری از بچه ای گرسنه که در حال مردنه و یک لاشخور که هست در انتظار خوردنش یا نگاه کن به اون سو که لازمه بچه هایی که شدن دچار سوء هاضمه یا منو ببین ، چرا راه دور بریم برو از تاریکی ، همه چیو تو نور ببین خیلیا سر خاک پدر ریختن اشک تمساح بعد چهل به من نشون دادن خشم انسان حالا جای اینکه بیان دست یتیم و بگیرن می خوان ، من ، پست و ذلیل بمیرم اونا بُر زدن ، همه ی فرصتم من ساده بودم ، اونا منو دور زدن وقتی سخته در آوردن یه نون ساده هه ه ، منم و خرج یه خونواده [Behzad] خداوندا هر قـــدم مـــن با دستای تو ، حرکت میکنـــم پس اگر ، من اینجا هستم خواست تو بــــود [Yas] بذا مهمونت کنم من تورو یه جمله دیدی که دلت میگیره تو غروب جمعه ؟ وقتی که میشینم به مرور عمرم میبینم هر روز من مثل غروب جمعه ست و بن بست و میبینم رو به رومه طوری که آدم از ادامه دادن توبه کنه زخم من ، نمی تونه بشه پانسمان از تو خوردم ، اینم از شانس ما یکی داره میگه که خودتو نباز مرد برو دیگه بالای طبقه دوازده نه اونقد داری مثل انصاری فضا بری نه اونقد دزدی مثل شهرام جزایری میدونی تیره روزی مثل سایه باز دنبالته که ول کنی این زندگی رو باز کن بالت و یــــاس خودتو بکش و راحت کن کار تو درسته و دیگه باید مرد اما حسی میگه به این حرفا غلبه کن به جاش ، تموم آهنگ و پر از کلمه کن و قلمت و بردار و بگو که این دردا تو رو آماده میکنه واسه ی فردا آره من با درد ، خراشیده شدم و در عوض محکم و تراشیده شدم این که چیزی نیست ، من دیدم از این بد تراش پله های ترقیه واسم هر خراش در یکی از کلیپ های یاس به نام (( بی تو دیگه نه اصلا )) خواننده پیوند بین انسان و شیطان و وعده وعید های هر دو طرف برای همدیگر را بیان می کند ، در ثانیه های اول این کلیپ شنیده می شود که یاس می گوید( ( قول می دهم با درصد نود تو ده با تو موندگارم تا ابد به ده )) کمی دقت کنید : 90% از 10 چند می شود ؟ بله جواب عدد 9 است که در اعتقادات ماسونها عدد 9 نماد انسان است . حالا منظور از عدد ده که توسط یاس گفته می شود چیست ؟ عدد 10 در نماد های ماسونی نماد خداست !!!!!!!!! حالا می توانید جمله بالا را بسیار راحتر معنی کنید و منظور یاس را بهتر بفهمید که با بستن پیمانی شیطانی به جنگ خدا برویم !!!! در دقایق جلوتر از این کلیپ مشاهده می کنیم یاس دقیقا فرمول ماسونها را برای ارتباط برقرار کردن رعایت کرده است بله ، بازی با اعداد کاری است که ماسونها برای ارتباط برقرار کردن استفاده می کنند . یاس در این کلیپ به دفعات زیاد از اعداد استفاده می کند آیا می دانیدمعنای اعدادی که بکار می برد این جمله است (( من شیطان را می خواهم )) در یکی دیگر از رپ های یاس بنام ((باید بتونیم)) یاس با یک فرد نا امید روبرو است و یاس ادعا می کند که می تواند با امید دادن به این شخص وی را نجات دهد و باز هم یاس در این رپ در مقابل خدا قرار می گیرد و آن شخص نا امید بین یاس و خدا یاس را انتخاب می کند کمی دقت کنید : در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بعنوان فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند (( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند . و تنها راه بهتر شدن زندگی اش را در گوش دادن به صحبت های یاس (شیطان) و همراهی کردن او می داند . در دقیقه 2:12 یاس شروع می کند به تحریف روز مقدس جمعه و آنرا مانند مرگ می داند !!!!! بله جمعه روز مرگ است برای ماسونها می دانید چرا ؟ چون جمعه متعلق است به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و اینکه ظهور آن حضرت نیز در چنین روزی است و البته وقتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کند شیطان به آخر کار خود می رسد . در ادامه و در دقیقه 2:28 به صورت مخفیانه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حمله می کند با این جمله که (( یکی داره می گه که خودتو نباز مرد برو بالای طبقه 12 )) و بعد از آن رسیدن به این طبقه را با خود کشی یکی می کند و قبل از آن افرادی مانند شهرام جزایری که فاسد هستند را بعنوان کسانی معرفی می کند که به این طبقه رسیده اند(( منظور این است که این طبقه جز فساد و پوچ گرایی چیزی ندارد )) خوب این چه ربطی به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داشت ؟ مهم همین جاست !!!! ائمه اطهار همه ادامه دهنده راه همدیگر هستند و می توان آنها را به یک ساختمان واحد تشبیه کرد که در یک خط هستند و یک منش دارند ، بر طبق این مثال و خطاب گرفتن روز جمعه در این شعر و عدد 12 چه نتیجه ای می توان گرفت ؟ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)اما م 12 است !!!!! شاید بپرسید که اگر اینطور است پس چرا یاس در دقیقه 4 تشویق می کند که با ذکر خدا مشکلات را بپیماییم ؟ نکته انحرافی همینجاست !!! قبل از اینکه یاس به شما بگوید اسم خدا را زمزمه کنید می گوید در دوراهی زندگی که راست و چپ است برو به راست ، باید دقت داشته باشید که هدف یکی است و راه یکی و آن صراط مستقیم است که در این کلیپ با هوشیاری هر چه تمام تر تحریف شده و شما چه به چپ بروید و چه به راست از راه اصلی منحرف شده اید . بیایید برای اینکه کاملا شک شما برطرف شود این رپ یاس را که از زبان شیطان خوانده است را بررسی کنیم . آهنگی بنام ((بی تو دیگه نه اصلا )) بله درست متوجه شدید هم اسم همان ترک قبلی و البته با یک مفهوم کلی تر نسبت به ترک قبلی بیایید کمی بیشتر دقت کنیم : در شروع این ترک یاس کلمه بی تو دیگه نه اصلا را تکرار می کند و بعد از آن هم کلمه آمین را بیان می کند پس این یک درخواست کلی است . دقت می کنید که یاس این جمله را با خنده های شیطانی بیان می کند خنده هایی که در بین تمام خواننده های شیطان پرست رایج است . یاس دقیقا در این کلیپ از زبان اربابش شیطان صحبت می کند بیایید ببینیم که او چه می گوید : (( قایم نمی کنم ازت رازی ، اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی ، خوب سر تا پای منو که ور اندازی ، بشناس منو بدون منم یاس )) یکبار دیگر این جملات را بخوانید و فکر کنید او از شما چه می خواهد ، او به شما می گوید که کیست به شرطی که تمام جزئیات را دقت کنید یعنی دقیقا تمام آن بررسی هایی را که قبلا برای شما بازگو کردیم را کنار هم بگذارید تا یاس را بشناسید و وقتی شناختید مطمئن باشید که به او بجای یاس خواهید گفت (( شیطان ))!!!! در ادامه این ترک شما دقیقا متوجه می شوید چون او از شما چیز هایی را می خواهد که فقط شیطان از انسان می خواهد . در دقیقه 1:23 یاس ( شیطان ) این جملات را تکرار می کند (( یک درخواستی از تو ،پس وایستی حتما ، امیدوارم که نبینی کم کاستی از من ،صدبار گفتم باز می گم ، حالا دیگه خود دانی چون من راست می گم )) کمی دقت کنید قایم نمیکنم ازت راضی اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی خوب سر تا پای منو کن وراندازی بشناس منو بدون منم یـــــاس دستتو بده بدون منم با تو تقسیم کن با من هدف هاتو اگه دارم منم این همه طرفدار واسه اینه منم مثل تو هدف دار پس تو ، دستو ، بده به من ببند تو قلبو به دل من ( نقد این مطلب در پاسخ پایین توسط zohur12.ir ) |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۴۲, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۰ ۱۰:۰۸)besharat12 نوشته است: این جواب به همه دوستان است دوست عزیز... لحن تند توی این تالار خریداری نداره! همه مثل شما فرهیخته و زاهد و عابد نسیتند و نیاز به گفتگوی همراه با منطق دارند... هزار بار گفته شده و موسیقی حرام است که حالت لهو و لعب داشته باشد... کجای آهنگای یاس حالت لهو و لعب در انسان ایجاد میکنه؟؟؟ آهنگی که برای زلزله ی بم خونده؟ یا اون که در مورد کار و اداره کار خونده؟ یا ..... عزیزم... خوش بحال شما که مسلمان کاملید.... چرا وقتتون رو صرف ما مسلمان نما ها که چهره ی اسلام رو مخدوش کردیم میکنید؟؟؟ به فرموده شما من و امثال من دیگه نباید دعای فرج بخونیم !!!! شما که کاملید برید بخونید و برای هدایت ما هم دعا کنید!!!!!!!!!!!!!!! کجا مسبب بد بختی هاشو خدا میدونه؟؟؟؟ تو شعری که تقریبا زنگینامه ی خودشو گفته ( پدر وقتی رفت غم از در اومد...) همش از مردم گلایه میکنه نه خدا... شما خودتون بریدین و دوختین و میگین یاس مسبب درد هاشو خدا میدونه و مدرکتون هم یه تیکه شعره که هیچ ربطی نداره و هزار جور برداشت میشه ازش داشت.... بله... یاس درد جامعه رو میگه... درد هایی که وجود دارن و هر روز لمس میشن... نمی دونم چه فکری با خودتون کردین دردهایی که امام زمان قراره برطرف کنه و درد هایی که یاس بازگو میکنه یکی کردین... امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قراره درد های جامعه ی اسلامی رو از بین ببرند و جهان رو غرق در عدالت کنن و.... چه ربطی داره به شعری که یاس واسه انتقاد به اداره کار خونده یا شعرهایی در مقابله با نا امیدی و...؟؟؟ شما هنوز تفاوت اسلام و حکومت اسلامی با حقیقت رو ندیدن... هزار بار گفتم و میگم که اسلام به ذات خود ندارد عیبی... هر عیب که هست از مسلمانی ماست....! مسلمونی همه ی ما اشکال داره... هزار تا مثال هم واسش دارم...!!! جامعه ی ما اسمش حکومت اسلامیه اما واقعا اسلامیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نخیر....! و مسلما هزار تا عیب هم داره که یاس بازگوشون میکنه.... نه اسلام رو نقد میکنه نه خدا رو نه.... فقط و فقط جامعه رو نقد میکنه! این گناهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا متاسفم که جایگاه امام زمان رو با یاس مقایسه میکنید..... واقعا متاسفم! و برای قسم دروغی هم که خوردید..... و گفتید کسی اینجا نیست که از بحث ظهور دفاع کنه، مسلمانی خودتون رو ثابت کردید..... !!!!!! با این اطمینان قسم دروغ خوردن....؟! اینجا نیومدم که از یاس دفاع کنم یا مخالفت کنم.... چند بار به این مبحث سر زدم او عقایدی مخالف با عقیده ی خودم رو دیدم اما ترجیح دادم دخالت نکنم اما دیگه به مسلمانی من توهین شد...! و به احد الناسی اجازه ی این کار رو نمیدم... باز هم میگم... خوش به حال کسانی که ره یافتگان جنت اند و هدایت شدگان الهی... و نیازی به این مباحث ندارن... این تالار جائیه که کسانی که دنبال حقیقتند بهش سر میزنند و اینقدر میگن و میشنون تا حقیقت رو پیدا کنن.... ( ببخشید که کمی تند حرف زدم ، واقعا عذر میخوام ) با تشکر |
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
دم همتون گرم...چرا اين بي حرمتي ها رو مي كنيد؟؟؟
يكي از نماينده هاي فرهنگي ايران ياسه. شما كه نمي فهمين هيپ هاپ چيه و رپ چيه چرا اومدين حرف هاي رپري رو نقد مي كنين كه الان داره نقش مولانا رو بازي مي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟ _______________________________ همه ي اين كارها فقط براي اينه كه رپ رو خراب كنين براي اين كه مي دونين براي خراب كردن يه چيزي بايد بزرگش رو خراب كنين. چرا همين طوري دارين فرت و فرت پست مي ذارين كه ياس رو خراب كنين؟؟؟ اون از مستند شوك اين هم از بيداري انديشه!!! شما خيلي دارين تند مي رين و شورش رو درآوردين. _______________________________ بدونين ياس تو ديكلمه ي "شيخ حيله گر" حرف هايي مي زنه كه هزاران بار تاثيرگذارتر از اين حرف هاي پوچ خالي و بي سند شماست. متاسفم براي همه ي كسايي كه با تيتر اين پست موافقن... |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱۴:۵۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
انگار دوستان متوجه نیستند . در اینجا از یاس در مورد شیطان پرست بودن و یا فراماسون و ... رفع اتهام شده .
مطالبی که بر علیه ایشون بوده رو از یک وبلاگ نقل کرده اند و بعد رد شده از اول تاپیک رو بخونید متوجه میشید ناظر بخش هم لطف کنند در پست اول و عنوان تاپیک مطالبی رو جهت رفع این سو تفاهمات قرار بدن |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱۹:۴۸ توسط Amir.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
دلم گرفت از اين همه حق كشي...
دلم گرفت از اين همه حق خوري... دلم گرفت از اين همه مرده پرستي... دلم گرفت از اين همه قدر نشناسي... دلم گرفت از اين همه نمك خوري و نمكدون شكستن ها... دلم گرفت از اين همه دروغ... دلم گرفت از اين همه بي عدالتي... دلم گرفت از اين همه محدوديت... . . دلم گرفت از اين همه آدم نامرد... شما بودين كه پشت الموت رو خالي كردين تا مغول بگيردش... شما بودين كه پشت مصدق رو خالي كردين... شما بودين كه پشت ترك ها رو جلوي روس ها خالي كردين... شما بودين كه پشت ميرزا كوچك خان جنگلي رو خالي كردين... شما بودين كه پشت ستارخان و باقرخان رو خالي كردين و وقتي ديدين موفق شده همش دارين تجليل مي كنين... شما همون هايي هستيد كه تو مواقع مهم عين لاك پشت در رفتين... . . اين دفعه مي خواين پشت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو خالي كنين شبيه كوفيا نامه بنويسين(دعا كنين) و بعد كه اومد پشتش رو خالي كنين؟ _____________________________ بيدار شين |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۱۹/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۰ ۱۹:۴۴ توسط aghah.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان تو این تاپیک می خوام آهنگ یاس رو نقد کنم !
اولش خود متن آهنگ رو می زارم بعد نقدش می کنم ! اگر انتقادی از من یا نقدی اضافه بر این داشتید حتما بگید ! توصیه می کنم اول اهنگ یاس رو دانلود کنید و گوش کنید بعد نقد رو بخونید ! از چی بگم؟؟؟ میگی بازم کنار همدیگه واژه بچین؟[/b] [i]راجع به چی؟ باشه بشین[/b] [i]چشماتو باز کن یه لحظه مال من باش[/b] [i]یه لحظه بیا توی حس و حال من باش[/b] [i]پس میکروفن رو به دست من تو بده بگم[/b] [i]از این زمونه و از دلی که تکه تکست[/b] [i]هر آهنگ منم مساوی ذکر یک درد[/b] [i]جز این هم ندارم یه فکر بهتر[/b] [i]از جومونگی بگم که شده سمبل رشادت؟[/b] [i]ایران براش شده مثل صندوق تجارت؟[/b] [i]پس هنرمند وطن الان کجاست نیست؟[/b] [i]اون تو زیرزمین میخونه چونکه مجاز نیست[/b] [i]از چی بگم برات؟ انتظار داری چه چیزی از جیب من درآد؟[/b] [i]به جز کاغذ سفید پاره، خوب آره رفیق[/b] [i]حرف توشه ولی با خودکار سفید[/b] [i]تو هم مثل منی تو هم کم درد نداری[/b] [i]درد اصلیت اینه که تو همدرد نداری[/b] [i]من کسی نیستم با این زخمها دردم بگیره[/b] [i]ولی این اشکها رو کی میخواد گردن بگیره؟[/b] [i]از چی بگم خدا از این بندههای خسته؟[/b] [i]از این همه درد تموم دنده هام شکسته[/b] [i]خنده هامو نبین این خنده هام یه چسبه[/b] [i]رو لبم این منم با یه ردّ پای خسته[/b] [i]از چی بگم؟ بگو از یه روح زخمی[/b] [i]که باید یکتنه بره تو قلب کوه سختی؟[/b] [i]از روزهایی که خط خوردن توی تقویم[/b] [i]خبر میدن از یه اجتماع رو به تخریب[/b] [i]از چی بگم؟ از بچههای پائین شهر؟[/b] [i]که غذا واسه خوردن دارن ماهی یه شب[/b] [i]اونکه تنها دلیل خوابش به عشق فرداست[/b] [i]تنها پاتوق عشق و حالش بهشت زهراست[/b] [i]یا که بگم از اون رفقای کاخ نشین[/b] [i]که هستن تو واردات کالای ساخت چین[/b] [i]تو به من اینو بگو من از چی بگم خوب؟[/b] [i]ما گفتیم و تموم دردها ریشه کن شد؟[/b] [i]از چی بگم برات؟ شاید قصه دوست داری[/b] [i]مثل قصّهٔ اون همکلاسیان روستایی[/b] [i]اگه قصّه تلخه گناه واقعیت[/b] [i]داستان نرگس و گلهای باغ میهن[/b] [i]که نشستن با صد چرا و افسوس کاشکی[/b] [i]یه بخاری جای چراغ نفت سوز داشتیم[/b] [i]چراغ افتاد توی کلاس و گور گرفت[/b] [i]آتشی که پوست بچهها رو مثل گرگ گرفت[/b] [i]یه طفل معصوم با داد و فریاد گفت زود[/b] [i]بدوین سمت در ولی در هم قفل بود[/b] [i]چشمام خشک شد یه کم بهم اشک بده ایزد[/b] [i]این بچهها با کدوم دست مشق بنویسن؟[/b] [i]کودکی مرد در راه کلاسیکه[/b] [i]سوخت و منتظر یه جراح پلاستیکه[/b] [i]یاس نمیخواد ته قصّه رو هرگز ببنده[/b] [i]چون باز دلش میخواد که نرگس بخنده[/b] [i]از چی بگم که صبح نشده غروب زد[/b] [i]تو قلب بچههای مدرسهٔ درودزن[/b] [i]غصه نخور صدام رو بشنو از زیر خونت[/b] [i]من صدات رو به گوش همه میرسونم[/b] [i]از چی بگم دلی که فقط اسمش دله؟[/b] [i]یا عمری که نصفش اشکه نصفش گله؟[/b] [i]یا از روح توی زندون که جسمش وله[/b] [i]آدم مجبوره که با شرایط وقفش بده[/b] [i]از چی بگم بگو از یه روح زخمی[/b] [i]که باید یکتنه بره تو قلب کوه سختی[/b] [i]ولی قسم به خدا قسم به روح تختی[/b] [i]که من بدون ترس میرم به سوی تقدیر[/b] [i]خیلی خشنه زندگی ولی حوصله کردم[/b] [i]تو فشن زندگی من یه مدل دردم[/b] [i]ولی دفتر گذشتهها رو ذرّه ذرّه کردم[/b] [i]اومدم جلو که پی دردسر بگردم[/b] از چی بگم ؟؟؟ خب شروع می کنم : یاس خواننده ای هست که اصولا می خواد از مشکلات طوری بگه که حل بشه یا اون مشکلات کمرنگ بشه و تا اینجا موفق شده خدا رو شکر ولی یاس می تونه این استعدادش رو در حوزه های دیگری هم استفاده کنه مثلا یاس می تونه با آهنگ های پر طرفدارش جوونارو به سمت خدا نزدیک کنه و از دین اسلام بگه که دین و سنت خدا کمرنگ نشه ! در بین این کار ها اون موقع می تونه از هنجار و ناهنجار های جامعه بگه واز درد ها ! [/b]توجه : گفتم با آهنگ های پر طرفدارش جوونارو به سمت خدا نزدیک کنه و از دین اسلام بگه ! منظور فقط اینا نیست بلکه همه چیز هایی قریب به این مضمون!گفتم در بین این کار ها اون موقع می تونه از هنجار و ناهنجار های جامعه بگه واز درد ها ! چون اون موقع بهتر نتیجه می گیره ! این کار درست نیست که آدم فقط از جامعه و دنیا بگه تا اخرت و کار خوب و بد از یاد بره ! یاس تو قسمتی از اهنگ گفته : پس هنرمند وطن الان کجاست نیست؟ اون تو زیرزمین میخونه چونکه مجاز نیست بعدش با سنتور که قطعه ای می زنه که طرف با شنیدن آهنگ که قبلش این حرفو زده بی چون و چرا حرفو قبول می کنه !( یه حس خاص می ده ) حالا من از شما می پرسم : هنرمند به کی می گن ؟ هنرمند وطن به کی میگن ؟ هنرمند وطن باید کجا باشه ؟ ایشون هنرمند رو با یه لات بی پول که یه آهنگ رپ خارجی شنیده و اومده تو زیر زمین یه سری چرت و پرت خونده که پول در بیاره اشتباه گرفته ! تازه روش اسم می ذاره هنرمند وطن اگر هنرمند وطن ما اینا باشن اشکالی نداره که جومونگ بشه سمبل رشادت ! از چی بگم برات؟ انتظار داری چه چیزی از جیب من درآد؟ به جز کاغذ سفید پاره، خوب آره رفیق حرف توشه ولی با خودکار سفید اینجا هم به نظر من بی معنی ترین قسمت آهنگه ! یاس اینجا می گه : [i]من کسی نیستم با این زخمها دردم بگیره ولی این اشکها رو کی میخواد گردن بگیره؟ به مصرع اول دقت کنید ! ما هم به آقا یاس می گیم دمت گرم خیلی محکمی ! بعدش می گه : از چی بگم خدا از این بندههای خسته؟ از این همه درد تموم دنده هام شکسته به کل بین دقت کنیم ! اوج تضاد در دو قسمت آهنگ ! ما هم به آقا یاس می گیم دمت گرم خیلی ضعیفی ! یعنی ما نفهمیدیم ایشون در مقابل این همه درد خیلی قوی هستن یا خیلی ضغیف ؟؟!! ودر جای ی دیگر می گه : [i]یا که بگم از اون رفقای کاخ نشین [b]که هستن تو واردات کالای ساخت چین [i]تو به من اینو بگو من از چی بگم خوب؟ ما گفتیم و تموم دردها ریشه کن شد؟ تموم مشکلات و درد های جامعه ما فقط اینه ؟؟!! خب نقد من بر این آهنگ یاس تموم شد ! بازم می گم اگر انتقادی از نقد من یا نقد مضاف بر این نقد داشتید صریح بگید ! موفق باشید ! (این پست به دلیل نظراتی که دوستان داده بودند بر اشکالات و اشتباهات که درست و به جا بودند ویرایش شد ) |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
متاسفام!!! همین و بس...
همه ی خواننده ها رو نقد کردند تموم شد ، این یکی که داره حرف دل مردم رو میزنه رو ترور شخصیتی می کنید!!! ![]() شاید همش واسه مشهور شدنه!!! :s به امید ظهورش
|
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
نقل قول:متاسفام!!! همین و بس... چرا ناراحت می شی دوست گل من ؟! ![]() من خودم آهنگ های یاس رو دوست دارم ! ![]() همین آهنگشم صد بار گوش دادم ! ![]() منظورم این نیست که یاس از مشکلات جامعه چرا میگه ؟ منظورم اینه که چرا یاس مشکلات بزرگ تر و مهم تری نمی گه ؟ منظورم این نیست که چرا یاس حرف دل مردم رو میزنه منظورم اینه که حرف دل مردم فقط اینها نیست ! چرا بد متوجه شدی ؟
|
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
سلام
قصدم زیر سوال بردن کار شما نیست اما چند تا سوال دارم هر کدوم از دوستان که جواب بده ممنون میشم ۱ ـ چقدر یک خواننده مثل یاس در زندگی شما تاثیر داره ۲ ـ چقدر به رسیدن شما به طرف کمال این علاقه (نه به موسیقی بلکه خواننده ای خاص اثر داشته ) چه کمال مادی و معنوی ۳ ـ چقدر یک خواننده برای شما نقش الگو رو در زندگی داره ۴ ـ تاثیر سوال ۱ چی بوده ۵ ـ چقدر موسیقی مثل رپ میتونه در جامعه تاثیر بزاره و تا حالا چه تاثیراتی داشته (کسانی غیر از طرفدار ها ) ۶ ـ تا کجا دوست دارید از یک خواننده یا بازیگر یا ورزشکار تقلید کنید ۷ ـ ایا شخصیتهای سوال ۶ رو کامل میشناسید؟ زندگی شخصی عقاید اخلاق رفتار و ... یا صرفا شخصیتی است که خودتون مجازی ازش ر ذهن دارید ۸ ـ به نظرتون خانواده این افراد چه نظری در این باره ارند؟ و چرا اکثر افراد هنرمند ناهنجاری های شدید در زندگی دارند؟ ۹ ـ موسیقی رو چرا گوش میدید؟ ایا فقط سرگرمی است؟ ۱۰ ـ به نظر شمات چه کسانی و کسی میتونه مشکلات جامعه رو حل کنه ۱۱ - به نظر شما چند درصد از افراد جامعه اعم از قشر جوان و ... یاس ر میشناسند برای چند در صد الگوست و برای چند در صد سرگرمی ۱۲ - به نظرتون پرداختن به اشعار یم رپر چقدر میتونه مفید باشه و چه چیزی از اون مهمتر است؟ ۱۳ ـ ایا دوست دارید به جایی برسید که بر جامعه اثر بزارید ؟ ۱۴- فرض کنید شعر یاس به خدا نزدیکتون کرد . بعدش چی کار میکنید و به نظرتون چقدر به خدا نزدیک خواهید شد؟ با تشکر از اینکه به این سوالات جواب میدید |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
سوالاتت خیلی زیاده من به کودوم جواب بدم ؟
![]() ![]() 1- خیلی 3- رضا صادقی خیلی داشت ! یاس یه کم 4- تو هدفم محکم باشم ! مقابل سختی ها سخت باشم و . . . 5-اگر در راه درست استفاده بشه خیلی مثلا در راه خدا و بیان مشکلات بزرگ تر جامعه ! 6-قبلا از رضا صادقی خیلی تقلید می کردم ولی دیدم از خدا دورم می کنه از رضا صادقی دور شدم ( یه افکاری داشت که مخالفش شدم) 7-نه بابا کامل می شناسمش ! کار به جایی رسیده بود که هر لحظه بهش فکر می کردم تصویرش روی پس زمینه گوشیم همیشه بود ! 9-فقط برای سرگرمی گوش نمی دم ! موسیقی رو گوش می دم به خاطر اینکه ببینم چه حرف تازه و مفید و گره گشایی داره تا منم ازش تو زندگیم استفاده کنم ! 10- افرادی مشهور مثل خواننده ها و بازیگر ها و . . . که طرفدارهاشون به حرفاشون احترام بزارن و به حرفشون گوش بدن و اون افراد هم مشکلات رو ریشه یابی و گره گشایی کنند 11-90درصد . 70 درصد الگو . 20 درصد سرگرمی . 12-چون اشعار یه رپر میتونه تو ذهن شنوده ها تاثیر بذاره اگر یه جاهاییش غیر مفید بود باید گفته بشه ! 13- بله 14-دیگه می رم دنبال خدا چون یاس یه تابلو نشون به سمت خدا میشه و اون موقع هدف خودش نیست بلکه رسوندن به خداست ! اگر جواب بعضی سوالات رو ندادم یا نمی دونستم یا حضور ذهن نداشتم ! عجله ای نوشتم !
|
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۱۹/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
۱ ـ چقدر یک خواننده مثل یاس در زندگی شما تاثیر داره
صفر درصد!!! ۲ ـ چقدر به رسیدن شما به طرف کمال این علاقه (نه به موسیقی بلکه خواننده ای خاص اثر داشته ) چه کمال مادی و معنوی هیچ ۳ ـ چقدر یک خواننده برای شما نقش الگو رو در زندگی داره کلا نداشته و نخواهد داشت! ۵ ـ چقدر موسیقی مثل رپ میتونه در جامعه تاثیر بزاره و تا حالا چه تاثیراتی داشته (کسانی غیر از طرفدار ها ) میتونه یکمی تاثیر بزاره ولی نه تا اون حد ۶ ـ تا کجا دوست دارید از یک خواننده یا بازیگر یا ورزشکار تقلید کنید بستگی داره کی باشه!!! ورزشکارش اگه کسی مثل شما آقا وحید باشه ، خب من ازش تقلید می کنم شدید! ولی نه اون ورزشکارای پرسپولیس و ... :s ۷ ـ ایا شخصیتهای سوال ۶ رو کامل میشناسید؟ زندگی شخصی عقاید اخلاق رفتار و ... یا صرفا شخصیتی است که خودتون مجازی ازش ر ذهن دارید این سوالتون هم بستگی داره ولی اغلب ساخته ی ذهن خودمونه!! تو ذهنمون تمام معایب فرد رو صفر در نظر می گیریم و به خوبی هاش بیش از حد شاخ و برگ می دیم. ۸ ـ به نظرتون خانواده این افراد چه نظری در این باره ارند؟ و چرا اکثر افراد هنرمند ناهنجاری های شدید در زندگی دارند؟ بی دین! ، بی غیرت! ، و ... ۹ ـ موسیقی رو چرا گوش میدید؟ ایا فقط سرگرمی است؟ اغلب از روی سفاهت ، البته من موسیقی های انتظار موعود رو به شخصه به همه ی چرت و پرت های موسیقی نوین ترجیح می دم!! ۱۰ ـ به نظر شمات چه کسانی و کسی میتونه مشکلات جامعه رو حل کنه خود جامعه!! تا خود جامعه ای نخواهد مشکلی حل بشه نه این که مشکلات حل میشه بلکه ممکنه بدتر هم بشه! من میگم مشکل ترافیک حل بشه مثلا! ولی موقع تصادف بجای این که مثلا ماشینو بکشم کنار میام وسط چند تا فحش چند تا حرکت رزمی و ... اونوقت انتظار دارم بقیه هم مراعات کنند!!! تا نخواهیم خودمان نخواهد شد! ۱۱ - به نظر شما چند درصد از افراد جامعه اعم از قشر جوان و ... یاس ر میشناسند برای چند در صد الگوست و برای چند در صد سرگرمی پیر ها که نمیشناسن کلا!! جوان ها کلا زیر 24 به پایین حداقل یک بار هم که شده اسمشو شنیدن!! برای بعضی ها بخصوص عشق کوروش و ... که الگوی به تمام معناست!!!! برای بقیه افراد صرفا سرگمیست! ۱۲ - به نظرتون پرداختن به اشعار یم رپر چقدر میتونه مفید باشه و چه چیزی از اون مهمتر است؟ خیلی میتونه مفید باشه ، وقتی فرد ببینه بجای فحش و ... داره یه چیز درست و حسابی میشنونه خب خیلی مفید تر خواهد شد!! از اون مهمتر یاد دادن نام ائمه ، تلاوت چند آیات از قرآن است!! وقتی یه نفر میبینه سی دی یاس با بروبچ هست 500 تومن ولی یه نوار قرآنی بالای 10000 هزار تومن ، فکر می کنید کدومو انتخاب می کنه؟ ۱۳ ـ ایا دوست دارید به جایی برسید که بر جامعه اثر بزارید ؟ خیلی ولی از راه سالمش ، الگوی مناسب برای جوان ایرانی! ۱۴- فرض کنید شعر یاس به خدا نزدیکتون کرد . بعدش چی کار میکنید و به نظرتون چقدر به خدا نزدیک خواهید شد؟ نزدیک نمی کنه و نخواهد کرد!!! اگه به خدا نزدیک بشیم دیگه این خزعبلات رو گوش نمی دیم که ، می دیم؟ |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg]](http://www.up.shadfa.com/images/mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg)

![[تصویر: dodgy.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif)
![[تصویر: confused.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.gif)