|
خواننده زنی که مجوز گرفت !!! (گل بود به سبزه نیز آراسته شد)
|
|
۱۷:۵۹, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نقل از پارسینه، بعد از گذشت سال ها شاهد اتفاقی در عرصه هنر و موسیقی بودیم. رونمایی از آلبوم موسیقی با همخوانی یک بانوی هنرمند ایرانی که در محل شعبه تازه افتتاح شده نشر چشمه در مجتمع کورش برگزار شد.
آلبوم “تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم” که توسط نشر چشمه مجوز گرفته است روز گذشته با حضور جمعی از هنرمندان در مجتمع تجاری کورش، رونمایی شد. این اثر مجموعهای از تصانیف پیمان خازنی است که مبتنی بر موسیقی ردیف دستگاهی و نگاهی ارکسترال شکل گرفته است. در این آلبوم اشعاری از بزرگان ادبیات معاصر از جمله مهدی اخوان ثالث و هوشنگ ابتهاج و همچنین مرتضی کیوان هاشمی و حسامالدین هروی با آهنگ سازی پیمان خازنی تلفیق شده است. “تو را ای کهن بوم بر دوست دارم” شامل قطعهای با همین عنوان، سرای بی کسی، پیش رخ تو، سودای تو ای عشق شب یلداست. ![]() مراسم رونمایی از این آلبوم با حضور جمع کثیری از هنرمندان و موسیقی دان ها برگزار شد. نوشین طافی خواننده این آلبوم در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز اعلام کرد: خیلی خوشحال هستم چون این آلبوم بعد از پنج سال و زحمت های بسیاری به نتیجه رسیده است و به همین خاطر برای ما خیلی لذت بخش است رونمایی آلبوم تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم (۲۰) او همچنین ادامه داد: استاد محسن کرامتی برای من نه فقط یک استاد آموزش آواز، که یک معلم معنوی است. من در محضر ایشان علاوه بر هنر آواز ایرانی، عشق و معرفت هم آموختم.به همین دلیل از ایشان درخواست کردم مثل همیشه کنارم باشد. ایشان هم در کمال استادی و تواضع پذیرفتند و در تمام آلبوم در کنار من بودند. ![]() =========================================== دیدگاه ائمه در مورد غنای زنان امام صادق(علیه السلام) فرمودند : زن آوازخوان ملعون است و هر کس از کسب آن زن می خورد ملعون است. وسائل الشیعه باب 15، ح 4. دیدگاه برخی از فقها پیرامون غنا شیخ صدوق در مقنع (در کتاب حدود، باب شرب خمر و غنا) گوید: از غنا پرهیز کن، زیرا خداوند بر آن وعده ء آتش داده است. شیخ مفید در کتاب مقنعه (در ابواب مکاسب) گوید: درآمد زنان آوازخوان حرام است و فراگیری و آموزش آن نیز در شریعت اسلام حرام است. پیداست که حرمت مزدگرفتن در برابر غنا برای زن آوازخوان و حرمت آموزش و فراگیری آن تنها به خاطر حرمت خود غنا است. شیخ طوسی در کتاب نهایه در باب مکاسب محرمه چنین آورده است: در آمد زنان آوازخوان و فراگیری غنا حرام است. مفهوم غنای حرام |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۹, ۱۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۳ ۲۳:۴۸ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
دوستان یه سوال جدی
بااین مشکلات وزارت ارشاد و اینهمه اختلاس و دزدی ،آیا هنوز جمهوری اسلامی از نگاه قرآن و اهل بیت مشروعیت داره؟ من که هر چی نگاه میکنم حکومت ابوبکر و عمر از حکومت فعلی ما خیلی هم بدتر نبوده. (البته منهای ماجرای شهادت حضرت زهرا - ما رو پرپر مون نکنین ). خودم ویرایش کردم |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستان من فقط در این مورد یک جمله میگم چنانچه این فعل خلاف حکم خداست خدا باعث وبانی اون رو با کفار و ابوجهل محشور کنه . |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
شماهاهم از فرصت استفاده کنینا...مشروعیت جمهوری اسلامی درش شک نکنین...حالا هر کی هر اشتباهی کنه مقصره.شما تو یه خانواده ای یه مدت مشکلات پیش بیاد و یا برادرت اشتباه کنه و پدرومادرت باهم بحث کنن دلیلی میشه که شما ازاون خانواده نباشی؟همه این میهن پرستا وقتی جنگ شد از سوراخ موشم با وصیقه میومدن بیرون.اونی که مرده میمونه و بامشکلات میسازه و دقدقش میشه خدا واحکامش.اونیم که ...میشینه گوشه و دنبال بهونه میگرده تا بکوبه.
اره... |
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۱۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۳ ۱۴:۴۴ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۶)saeed6121 نوشته است: .شما تو یه خانواده ای یه مدت مشکلات پیش بیاد و یا برادرت اشتباه کنه و پدرومادرت باهم بحث کنن دلیلی میشه که شما ازاون خانواده نباشی؟این مثال های شما ما رو کشته.... ![]() مشکلات یک خانواده نهایتا دامن گیر همون خانواده میشه.ولی مشکلاتی که دولت ها و مسئولین اون درست میکنن و اشتباهاتی که میکنن دامن گیر تمام مردم میشه.پس این دو به هیچ وجه با هم قابل مقایسه نیستن. (۱۳/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۶)saeed6121 نوشته است: همه این میهن پرستا وقتی جنگ شد از سوراخ موشم با وصیقه میومدن بیرونشما اون موقع کجا بودی؟؟؟؟ خیلی جالبه شما از واژه ی میهن پرست هم بدتون میاد در حالیکه تمام اونایی که جنگیدن خودش میهن پرست هستن . اونوقت خودتون رو عاشقشون معرفی میکنید!!!!!!!؟؟؟ به کوری چشم دشمنانش این میهن پرستا (واقعی)که شما میگی تا همیشه توی همین کشور میمونن که امثال شما یه وقت .....برتون نداره. (۱۳/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۶)saeed6121 نوشته است: .اونی که مرده میمونه و بامشکلات میسازه و دقدقش میشه خدا واحکامش. به نظرتون چقدر باید با مشکلات ساخت؟؟ برای چی؟؟برای اینکه یه عده اختلاس کنن اونوقت مشکلاتش رو مردم تحمل کنن؟؟مرد بودن به نظر شما معنیش اینه؟؟ دقدقه خدا و پیغمبر اینه؟؟؟ من کاری به سوالی که آقای aaaaaa گفتن ندارم من این اتفاقاتی رو که این چند سال اخیر افتاد رو میگم. |
|||
|
۱۵:۳۰, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
نمی خواستم جواب بدم دیدم زیادی شور..شده
اولا شما حکومت خلفای ثانی رو دیدین!!بودین!!خوش گذشته!!حکومت امیرالمومنی چطور ؟!گل وبلبل بوده!!؟پس چرا ایشونو شهید کردن؟!اونم آدمایی که ادعای دین داری داشتن... آدم 4تا دزد تو حکومتش باشه شرف داره به اینکه یکی بیاد کلا دینو آخرت رو عوض کنه هر چی خودش هوس کرد بده به خورد مردم..الان ما این همه اهل سنت داریم نتیجه تفرقه کیه!! شما نگران نباش دزد و اختلاس گرایی تو حکومت این دو خلیفه وایصا امیرالمومنین بودن که دزدای ما باید برن پیششون شاگردی... راسشونم معاویه..راسشونم. اشعث (که دومی نداره) راسشونم ولید بن مغیره..بازم بگم..پس خواهشا افتخاراتمون رو رو نکنید همون حضرت علی اگه حکومتهای قبل خیلی خوب بودن 4سال حکومتش تو جنگ نبود...بعدم اسم ایشون بد در بره که خلیفه اول شیعیان همش تو جنگ بوده یکی نمی گه خب ببین قبلیا چه کردن که کار به اینجا رسبد تو الهی بودن این انقلاب شک نکنید که مملکت از دست طاقوت وظالم به معنای واقعی کلمه رها شد ...منتها اون موقع که نخبه ها آدمای کارساز ودرست مملکت رو پرپر کردن باید می دیدیم. که به قول آقای سعید اونایی که فلان قدر می دادن زمان جنگ سوراخ موش واسه خودشون بگیرن بلاخره بعد از قحط الرجال میان سرکار... خانوم کوروش خانواده ایران شامل مردمش هم می شه فقط دولت که خانواده خودش نیست !!!!مردم اعضای اصلیش هستن... حالا که مشکل پیش اومدن داد بزنیم دادار. دودور کنیم که چی ؟!کی غیر از خودمون دلش برای ما ی می سوزه ...کی غیر از خودمون چاره کار می دونه!!! پس شکایت و ناله ونوله رو باید جمع کرد وایساد پای مملکت تا عاقبتمون نشه افغانستان وپاکستان تا نشیم سوریه ای که ملت آزادو آرامی بود با دو تا عکس وپیام شیعه وسنی افتادن به جوون هم |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۱۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۲ توسط السا.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
نقل قول:بااین مشکلات وزارت ارشاد و اینهمه اختلاس و دزدی ،آیا هنوز جمهوری اسلامی از نگاه قرآن و اهل بیت مشروعیت داره؟ ب نظرتون الان باید چیکار کرد؟ اسم اسلامی رو از روی کشور برداریم؟ کودتا کنیم و مملکت رو بدیم دست یک عده نامسلمون ک حالا اگه اختلاس و دزدی و ... هم شد، مشکلی نداشته باشه؟ درسته ک وضعیت موجود، وضعیت خوبی نیست و .... (گرچه با این همه بد بودنش، بازم به جرئت بگم ک در مجموع از اکثر کشورها بهتره )اما وضعیت مطلوب، رسیدن به ی جامعه اسلامیه ب نظرتون وقتی مملکت 100% دست یک عده بی دین باشه یا نهایتا اسلام ترکیه ای حاکم باشه بر کشور، یا مثلا ی کشوری باشیم مثل آمریکا ک اونقدر دولت و حکومت برای مردمش ارزش قائله و مردم اونقدر مسئولینشون براشون مهمه ک توی انتخابات، سگ و قاطر و کرگدن و ... رای میارن!!!! میشه رسید ب اون جامعه اسلامی ای ک توقع داریم باشه؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۱)السا نوشته است: کودتا کنیم و مملکت رو بدیم دست یک عده نامسلمون ک حالا اگه اختلاس و دزدی و ... هم شد، مشکلی نداشته باشه؟ نامسلمون همونی هست که دزدی میکنه از بیت المال ....اختلاس میکنه...دروغ میگه..... معنی حرف شما اینه که اگه دزدی هم انجام شد ولی ادعای اسلام اسلام هم داشتن(مثل دولت قبل)نمیشه بهشون گفت نامسلمون چون ادعای مسلمونی دارن!!!!!!!!!!!! (۱۳/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۱)السا نوشته است: گرچه با این همه بد بودنش، بازم به جرئت بگم ک در مجموع از اکثر کشورها بهتره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۱۳/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۱)السا نوشته است: اسلام ترکیه ای حاکم باشه بر کشور، اسلام ترکیه ای رو تعریف کنید؟ فعلا که توی همون ترکیه به نظر من دین و ایمونی که مد نظر شما هست بیشتر سرجاشه..... (۱۳/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۱)السا نوشته است: یا مثلا ی کشوری باشیم مثل آمریکا ک اونقدر دولت و حکومت برای مردمش ارزش قائله و مردم اونقدر مسئولینشون براشون مهمه ک توی انتخابات، سگ و قاطر و کرگدن و ... رای میارن!!!! قبلا هم گفتم توی آمریکا مردمشون از من و شما خیلی زرنگ ترن دستشون هم خیلی بازتره اگه احساس کنن داره بهشون توهین میشه یا ارزششون زیر سوال میره حتما اقدامی میکنن ![]() شما ارزش قائل شدن برای مردم رو چی میدونید؟؟ یعنی الان ارزش قائلن برای مردم؟؟ (۱۳/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۱)السا نوشته است: میشه رسید ب اون جامعه اسلامی ای ک توقع داریم باشه؟ الان چند درصد رسیدیم؟؟ جدی می پرسم دوست دارم از نظر شما یا بقیه کاربرا بدونم شما چه درصدی مد نظرتون هست. |
|||
|
۲۲:۲۵, ۱۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۳ ۲۲:۲۶ توسط السا.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
نقل قول:نامسلمون همونی هست که دزدی میکنه از بیت المال ....اختلاس میکنه...دروغ میگه.....بعـــله ... دقیقا ![]() نقل قول:معنی حرف شما اینه که اگه دزدی هم انجام شد ولی ادعای اسلام اسلام هم داشتن(مثل دولت قبل)نمیشه بهشون گفت نامسلمون چون ادعای مسلمونی دارن!!!!!!!!!!!!برداشت شما از حرف من این بوده، اما منظور من این نبود ![]() پاراگراف آخر اینجــــا رو هم بخونید و اینکه همه دولت هایی ک اومدن سر کار، دولت های مسلمون بودن دیگه، مگه کسی هم بوده ک با ادعای غیر از اسلام بیاد سر کار ؟ ![]() منظور من این بود ک اگه این دزدی ها و اختلاس ها توی حکومتی بود ک اسم اسلامی نداشت، دیگه مشکلی نداشتین؟ نقل قول:فعلا که توی همون ترکیه به نظر من دین و ایمونی که مد نظر شما هست بیشتر سرجاشه.....برای دولت ترکیه همین ننگ بس ک از داعش حمایت می کنه شما احیانا تعریفتون از دین و ایمان این نیست ک بشینن سر جانماز و های های گریه کنن و دعای صبح جمعه شون فراموش نشه ؟؟ این اصل دین و اسلامه ؟؟ اسلام اومده تا فقط من بشینم پای سجاده و برای چند ساعت گریه کنم و لذت ببرم و ... .همین ؟؟! نقل قول:دستشون هم خیلی بازتره اینکه آزادی بیان و باز بودن دستشون و ... رو میگین، من واقعا تعجب می کنم چون ی چیزیه ک خیلی بدیهیه و دیگه همه از اوضاعش خبر دارن ان شاء الله فرصت ک پیدا کنیم ی تاپیک بزنیم درباره همین موضوع و ی سری واقعیت ها رو بگیم ![]() نقل قول:الان چند درصد رسیدیم؟؟شما فکر کنین صفر درصد. توی اصل قضیه چ فرقی می کنه ؟ حالا ک صفر درصده، خوبه کسی مثل باراک اوباما بیاد حکومت رو اداره کنه؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۳ ۲۲:۲۵)السا نوشته است: اینکه آزادی بیان و باز بودن دستشون و ... رو میگین، من واقعا تعجب می کنم حتی اگه اینطور هم باشه که شما میگید(که نیست) بازم به خودشون مربوطه. بررسی اینکه آیا در آمریکا آزادی بیان وجود دارد یا نه دردی رو از ما دوا نمیکنه. (۱۳/بهمن/۹۳ ۲۲:۲۵)السا نوشته است: حالا ک صفر درصده، خوبه کسی مثل باراک اوباما بیاد . شما چرا اشخاص رو مدام مثال میزنین؟؟ ما ادعای دینداری داریم ولی اونا ندارن اگه ما صفر هستیم پس با اونا چه فرقی داریم.؟؟؟ خوب یا بد بودن باراک اوباما رو هم بازم باید مردم خودش بگن. |
|||
|
۲۲:۴۶, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
آخه این بحث های بیخود چه ربطی به موضوع اصلی تاپیک داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا شما از کاه ؛کوه درست میکنید؟؟ ......شما همیشه بحثتون به اینجا ها میکشه
![]()
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به مصوبه خلع ید ناجا از صدور مجوز کنسرتها | vahrakan | 26 | 11,076 |
۳۰/تیر/۹۵ ۱۵:۳۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| خوانندگان زیرزمینی که دارای مجوز میشوند | ehsan8taherian | 3 | 2,172 |
۲۰/خرداد/۹۴ ۵:۰۶ آخرین ارسال: Bidel.s |
|

![[تصویر: 17753_705.jpg]](http://noandish.com/files/fa/news/1393/11/8/17753_705.jpg)
![[تصویر: 17752_784.jpg]](http://noandish.com/files/fa/news/1393/11/8/17752_784.jpg)

)

)