|
خواننده زنی که مجوز گرفت !!! (گل بود به سبزه نیز آراسته شد)
|
|
۱۷:۵۹, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نقل از پارسینه، بعد از گذشت سال ها شاهد اتفاقی در عرصه هنر و موسیقی بودیم. رونمایی از آلبوم موسیقی با همخوانی یک بانوی هنرمند ایرانی که در محل شعبه تازه افتتاح شده نشر چشمه در مجتمع کورش برگزار شد.
آلبوم “تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم” که توسط نشر چشمه مجوز گرفته است روز گذشته با حضور جمعی از هنرمندان در مجتمع تجاری کورش، رونمایی شد. این اثر مجموعهای از تصانیف پیمان خازنی است که مبتنی بر موسیقی ردیف دستگاهی و نگاهی ارکسترال شکل گرفته است. در این آلبوم اشعاری از بزرگان ادبیات معاصر از جمله مهدی اخوان ثالث و هوشنگ ابتهاج و همچنین مرتضی کیوان هاشمی و حسامالدین هروی با آهنگ سازی پیمان خازنی تلفیق شده است. “تو را ای کهن بوم بر دوست دارم” شامل قطعهای با همین عنوان، سرای بی کسی، پیش رخ تو، سودای تو ای عشق شب یلداست. ![]() مراسم رونمایی از این آلبوم با حضور جمع کثیری از هنرمندان و موسیقی دان ها برگزار شد. نوشین طافی خواننده این آلبوم در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز اعلام کرد: خیلی خوشحال هستم چون این آلبوم بعد از پنج سال و زحمت های بسیاری به نتیجه رسیده است و به همین خاطر برای ما خیلی لذت بخش است رونمایی آلبوم تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم (۲۰) او همچنین ادامه داد: استاد محسن کرامتی برای من نه فقط یک استاد آموزش آواز، که یک معلم معنوی است. من در محضر ایشان علاوه بر هنر آواز ایرانی، عشق و معرفت هم آموختم.به همین دلیل از ایشان درخواست کردم مثل همیشه کنارم باشد. ایشان هم در کمال استادی و تواضع پذیرفتند و در تمام آلبوم در کنار من بودند. ![]() =========================================== دیدگاه ائمه در مورد غنای زنان امام صادق(علیه السلام) فرمودند : زن آوازخوان ملعون است و هر کس از کسب آن زن می خورد ملعون است. وسائل الشیعه باب 15، ح 4. دیدگاه برخی از فقها پیرامون غنا شیخ صدوق در مقنع (در کتاب حدود، باب شرب خمر و غنا) گوید: از غنا پرهیز کن، زیرا خداوند بر آن وعده ء آتش داده است. شیخ مفید در کتاب مقنعه (در ابواب مکاسب) گوید: درآمد زنان آوازخوان حرام است و فراگیری و آموزش آن نیز در شریعت اسلام حرام است. پیداست که حرمت مزدگرفتن در برابر غنا برای زن آوازخوان و حرمت آموزش و فراگیری آن تنها به خاطر حرمت خود غنا است. شیخ طوسی در کتاب نهایه در باب مکاسب محرمه چنین آورده است: در آمد زنان آوازخوان و فراگیری غنا حرام است. مفهوم غنای حرام |
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول:زن آوازخوان ملعون است و هر کس از کسب آن زن می خورد ملعون است.احساس نمی کنید حدیث خیلی کلی است؟ توضیح بدید ! بعضی از بانوان هنر مند هستند که دکلمه میخونند! اینم حرام است؟ یا مثلا آهنگ هایی که به اصطلاح های هستند؟ |
|||
|
۲۱:۱۱, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۳ ۱۷:۵۹)انتصـار نوشته است: [size=small]رونمایی آلبوم تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم (۲۰) او همچنین ادامه داد: استاد محسن کرامتی برای من نه فقط یک استاد آموزش آواز، که یک معلم معنوی است. من در محضر ایشان علاوه بر هنر آواز ایرانی، عشق و معرفت هم آموختم.به همین دلیل از ایشان درخواست کردم مثل همیشه کنارم باشد. ایشان هم در کمال استادی و تواضع پذیرفتند و در تمام آلبوم در l]والا به اعتراف خود ایشون ...کارشون آوازه خوانی هست..دیگه فک کنم همه بدونیم آواز چیه دکلمه چیه ...دوستان واصح ومبرهن است آقای دکتر شمام زیاد تلاش نکنید چیزی پیدا نمی کنید گشتن نبود نگرد نیست
|
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یسوال ، اگر برای مثال تنها شنونده ها خانم باشن، مثلا کنسرت خانم ها اونوقت چی؟ آواز خوندن خانم ها در صورت نشنیدن نامحرم بازم مشکل داره؟
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خداوند تبارک و تعالی در قرآن نمی فرمایند زنا نکنید بلکه می فرمایند به زنا نزدیک نشوید. در مورد آواز خواندن زنان برای زنان شاید بدون اشکال باشد ولی حکم نزدیک شدن به مرز حرام را دارد. نزدیکی به مرز و حدود حرام با کوچکترین لغزشی منجر به شکستن حریم و حدود الهی می شود. انسان عاقل از نزدیکی به این مرزها خودداری می کند.
|
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان دلیل علمیش رو کاری نداریم .
دلیل منطقی که زن نباید بخونه و مرد میتونه بخونه چیه ؟ الان ؟ |
|||
|
۰:۴۲, ۱۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۳ ۰:۴۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دولت ها ما همیشه دولت های منفعلی بودند که حداقل 10 سال از مردم عقبند!
با وجود تمام پافشاری ها، ولی بالاخره مجبورن کمی خودشون رو شبیه مردم کنن! و این مردمند راه فرهنگی رو نشون دولت میدن، نه برعکس....!! من تایید یا شماتت نمی کنم! اما کار فرهنگی اینو می طلبه که دولت عنان فرهنگ مردم رو بدست بگیره نه مردم عنان دولت رو! متاسفانه وزارت فرهنگ ما خلاصه می شه در مجوزدادن و مجوز ندادن! __________ حالا زود قضاوت نکنید بگذارید من برم اقدام غیر فرهنگی کنم دانلودش کنم بعد بیام بهتون بگم که مفسده داره یا نه!
|
|||
|
|
۱:۰۳, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
عجب...
هر دم از این باغ بری می رسد... تو این اخرالزمانی خدا رحم کنه... |
|||
|
|
۱:۲۳, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اینجامیطلبه که بگیم:اقابیا....
|
|||
|
|
۱:۳۱, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۳ ۲۳:۵۱)ریچارد داوکینز نوشته است: دوستان دلیل علمیش رو کاری نداریم . دلیل منطقیش همون علمیشه خب اگه دلیل علمی نمیخواید اصلا برای چی تو این تالار ثبت نام کردید؟ تالار های زیادی هستند بدون دلایل علمی همه کار میکنن آهنگ خواننده زن رو هم برای دانلود میذارن شما بفرما دلیل غیر علمی و منطقی نخوردن گوشت سگ چیه؟ |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به مصوبه خلع ید ناجا از صدور مجوز کنسرتها | vahrakan | 26 | 11,060 |
۳۰/تیر/۹۵ ۱۵:۳۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| خوانندگان زیرزمینی که دارای مجوز میشوند | ehsan8taherian | 3 | 2,168 |
۲۰/خرداد/۹۴ ۵:۰۶ آخرین ارسال: Bidel.s |
|

![[تصویر: 17753_705.jpg]](http://noandish.com/files/fa/news/1393/11/8/17753_705.jpg)
![[تصویر: 17752_784.jpg]](http://noandish.com/files/fa/news/1393/11/8/17752_784.jpg)