|
خواننده زنی که مجوز گرفت !!! (گل بود به سبزه نیز آراسته شد)
|
|
۱۷:۵۹, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نقل از پارسینه، بعد از گذشت سال ها شاهد اتفاقی در عرصه هنر و موسیقی بودیم. رونمایی از آلبوم موسیقی با همخوانی یک بانوی هنرمند ایرانی که در محل شعبه تازه افتتاح شده نشر چشمه در مجتمع کورش برگزار شد.
آلبوم “تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم” که توسط نشر چشمه مجوز گرفته است روز گذشته با حضور جمعی از هنرمندان در مجتمع تجاری کورش، رونمایی شد. این اثر مجموعهای از تصانیف پیمان خازنی است که مبتنی بر موسیقی ردیف دستگاهی و نگاهی ارکسترال شکل گرفته است. در این آلبوم اشعاری از بزرگان ادبیات معاصر از جمله مهدی اخوان ثالث و هوشنگ ابتهاج و همچنین مرتضی کیوان هاشمی و حسامالدین هروی با آهنگ سازی پیمان خازنی تلفیق شده است. “تو را ای کهن بوم بر دوست دارم” شامل قطعهای با همین عنوان، سرای بی کسی، پیش رخ تو، سودای تو ای عشق شب یلداست. ![]() مراسم رونمایی از این آلبوم با حضور جمع کثیری از هنرمندان و موسیقی دان ها برگزار شد. نوشین طافی خواننده این آلبوم در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز اعلام کرد: خیلی خوشحال هستم چون این آلبوم بعد از پنج سال و زحمت های بسیاری به نتیجه رسیده است و به همین خاطر برای ما خیلی لذت بخش است رونمایی آلبوم تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم (۲۰) او همچنین ادامه داد: استاد محسن کرامتی برای من نه فقط یک استاد آموزش آواز، که یک معلم معنوی است. من در محضر ایشان علاوه بر هنر آواز ایرانی، عشق و معرفت هم آموختم.به همین دلیل از ایشان درخواست کردم مثل همیشه کنارم باشد. ایشان هم در کمال استادی و تواضع پذیرفتند و در تمام آلبوم در کنار من بودند. ![]() =========================================== دیدگاه ائمه در مورد غنای زنان امام صادق(علیه السلام) فرمودند : زن آوازخوان ملعون است و هر کس از کسب آن زن می خورد ملعون است. وسائل الشیعه باب 15، ح 4. دیدگاه برخی از فقها پیرامون غنا شیخ صدوق در مقنع (در کتاب حدود، باب شرب خمر و غنا) گوید: از غنا پرهیز کن، زیرا خداوند بر آن وعده ء آتش داده است. شیخ مفید در کتاب مقنعه (در ابواب مکاسب) گوید: درآمد زنان آوازخوان حرام است و فراگیری و آموزش آن نیز در شریعت اسلام حرام است. پیداست که حرمت مزدگرفتن در برابر غنا برای زن آوازخوان و حرمت آموزش و فراگیری آن تنها به خاطر حرمت خود غنا است. شیخ طوسی در کتاب نهایه در باب مکاسب محرمه چنین آورده است: در آمد زنان آوازخوان و فراگیری غنا حرام است. مفهوم غنای حرام |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۱, ۱۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۶ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۲۵)مجتبی110 نوشته است: اولا که لفظ حکومت علی وار رو شما اول آوردید اگه نداریم پس چرا ادعا می کنید و قیاس می کنید با حکومت علی وار! خیلی با کنایه صحبت می کنید ، لطفا منظورتون رو واضح بگید من اگه لفظ حکومت علی وار رو آوردم ، چون دقیقا همین ادعاها هست ، عدل علی و اسلام ناب محمدی و ... توضیح میدید یعنی چی اینا ؟! جملاتی که از مسئولین بلندپایه شنیده میشه؟! جمله آخرتون رو متوجه شدم ، این هم نوعی فساده ، هر دو نوعش هم حق الناسه دقیقا هم منظورم از تحریف بحث همین جمله آخرتونه « اینقدر فاسد » منظور شخص خاصی نیست ؟! اگه نه پس حرفتون رو واضح بگید 4تا چیز پیش پا افتاده چیا هستن دقیقا ؟! اگه منظور مجوز دادن به آوازخوانی خانم هاست ، که اینو نباید به من بگید برید به مراجع تقلید بگید که اینهمه فتوا دادن در این مورد |
|||
|
۱۴:۰۴, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۱)انتصـار نوشته است: من اگه لفظ حکومت علی وار رو آوردم ، چون دقیقا همین ادعاها هست ، عدل علی و اسلام ناب محمدی و ... هر کسی گفته اشتباه کرده! امام و رهبر که چنین ادعایی نداشتند! البته هدفشون حکومت علی وار بوده و هست. (۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۱)انتصـار نوشته است: جمله آخرتون رو متوجه شدم ، این هم نوعی فساده ، هر دو نوعش هم حق الناسهبه هر حال یک خورده ای هم دامنه دادن به بحث اشکال نداره ![]() (۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۱)انتصـار نوشته است: « اینقدر فاسد » منظور شخص خاصی نیست ؟! اگه نه پس حرفتون رو واضح بگیدفساد که عام هست! اگه بخوام در مورد پاکدستی صحبت کنم اونوقت خاص می شه! امیدوارم واضح گفته باشم! (۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۱)انتصـار نوشته است: 4تا چیز پیش پا افتاده چیا هستن دقیقا ؟!به نظر من تو وضعیت فعلی، پیش پا افتاده تر از اینه که بهش پرداخته بشه! |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
واقعا به عنوان یک زن متاسفم برای خودم و هم جنسانم که ارزش خود را نمی دانند...
خدا خودش به داد ما برسه... |
|||
|
۱۸:۲۱, ۱۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۳ ۱۸:۲۱ توسط saeed6121.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
همین چیزای پیش پاافتاده کافیه یه ممکلکتو ببره زیر اب.
همونطور که هیچ گناهی کوچیک نیست هیچ کار خلاف شرع هم نباید ازش ساده گذشت.زورمون به اون مفسد اقتصادی نرسید دیگه نمیذاریم راست راست احکام ازخودشون اضافه کنن.شمافک کردی مااز مسئولین راضیم همه؟ مادرماهیت وجود جمهوری اسلامی شک نداریم ولی هر کسی که فساد کنه چه رئیس جمهورش چه معاونش چه سوپریه سر کوچه باید جلوش گرفته بشه. |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
هر حکومتی که بگه عقل زن نصف و نیمه هست و ناقصه حکومت علی وار هست . به نظر من .
ایران هم حکومت علی وار نیست . چون همچین جمله ای رو من از سران حکومتی نشنیدم . |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۳ ۲۰:۰۰)ریچارد داوکینز نوشته است: هر حکومتی که بگه عقل زن نصف و نیمه هست و ناقصه حکومت علی وار هست . به نظر من .من که قبلا هم گفتم ! شما خوبید ! تازه نه تنها شما خیلی خوبید ، بلکه هوا هم خیلی تمیزه ، تورم هم کاملا خوابیده ...جان ریچارد راست میگم با قدرت ادامه بدید... |
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
۲۳:۰۸, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
آخه شما چی از نهج البلاغه می دونید...یعنی حیفه وقت که من می ذارم
![]() باور کنید ما اونقدرها هم هوشمون کم نیستا ...باور کنید این شبهه ها ماله عهد دقیانوسه...باور کنیدشیعه علی می دونه مولاش چی میگه ..حالا کسی که شیعه نیس ازش توقعی هم نیست..به هر حال به قول آقای فدایی شما خوش باش تو همین ظاهر زندگی به هر حال چشم روهم بزارید عمر بسر میاد دیگه همه زندگی کشکه ...اصن برام سواله تو این زندگی کشکی چرا انقدر شما با ما بحث می کنید ![]() امروز داشتم یه مستند می دیدم نامه امام به گورباچف ..توصیه می کنم حتما نامه رو بخونید گورباچف که بعد 10سال نامه رو باور کرد نمی دونم شما بعده 25سال به حقانیت ما پی می برین یا نه... |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:امروز داشتم یه مستند می دیدم نامه امام به گورباچف ..توصیه می کنم حتما نامه رو بخونید گورباچف که بعد 10سال نامه رو باور کرد نمی دونم شما بعده 25سال به حقانیت ما پی می برین یا نه...نمیدونم گورپاچف به خوانندگی زنان چه ربطی داره! اگه کسی ربطشو فهمید به ما هم بگه! |
|||
|
۲۳:۱۶, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
من با شما که مباحثه ای ندارم...نامه گورباچفم درباره خدا بود همون مفهموم نامفهوم آقای دکتر...
ناقص العقل بودن خانوما چه ربطی به خوانندگیشون داره
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به مصوبه خلع ید ناجا از صدور مجوز کنسرتها | vahrakan | 26 | 11,076 |
۳۰/تیر/۹۵ ۱۵:۳۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| خوانندگان زیرزمینی که دارای مجوز میشوند | ehsan8taherian | 3 | 2,172 |
۲۰/خرداد/۹۴ ۵:۰۶ آخرین ارسال: Bidel.s |
|

![[تصویر: 17753_705.jpg]](http://noandish.com/files/fa/news/1393/11/8/17753_705.jpg)
![[تصویر: 17752_784.jpg]](http://noandish.com/files/fa/news/1393/11/8/17752_784.jpg)

ماشالا به شما...