|
خواننده زنی که مجوز گرفت !!! (گل بود به سبزه نیز آراسته شد)
|
|
۱۷:۵۹, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نقل از پارسینه، بعد از گذشت سال ها شاهد اتفاقی در عرصه هنر و موسیقی بودیم. رونمایی از آلبوم موسیقی با همخوانی یک بانوی هنرمند ایرانی که در محل شعبه تازه افتتاح شده نشر چشمه در مجتمع کورش برگزار شد.
آلبوم “تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم” که توسط نشر چشمه مجوز گرفته است روز گذشته با حضور جمعی از هنرمندان در مجتمع تجاری کورش، رونمایی شد. این اثر مجموعهای از تصانیف پیمان خازنی است که مبتنی بر موسیقی ردیف دستگاهی و نگاهی ارکسترال شکل گرفته است. در این آلبوم اشعاری از بزرگان ادبیات معاصر از جمله مهدی اخوان ثالث و هوشنگ ابتهاج و همچنین مرتضی کیوان هاشمی و حسامالدین هروی با آهنگ سازی پیمان خازنی تلفیق شده است. “تو را ای کهن بوم بر دوست دارم” شامل قطعهای با همین عنوان، سرای بی کسی، پیش رخ تو، سودای تو ای عشق شب یلداست. ![]() مراسم رونمایی از این آلبوم با حضور جمع کثیری از هنرمندان و موسیقی دان ها برگزار شد. نوشین طافی خواننده این آلبوم در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز اعلام کرد: خیلی خوشحال هستم چون این آلبوم بعد از پنج سال و زحمت های بسیاری به نتیجه رسیده است و به همین خاطر برای ما خیلی لذت بخش است رونمایی آلبوم تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم (۲۰) او همچنین ادامه داد: استاد محسن کرامتی برای من نه فقط یک استاد آموزش آواز، که یک معلم معنوی است. من در محضر ایشان علاوه بر هنر آواز ایرانی، عشق و معرفت هم آموختم.به همین دلیل از ایشان درخواست کردم مثل همیشه کنارم باشد. ایشان هم در کمال استادی و تواضع پذیرفتند و در تمام آلبوم در کنار من بودند. ![]() =========================================== دیدگاه ائمه در مورد غنای زنان امام صادق(علیه السلام) فرمودند : زن آوازخوان ملعون است و هر کس از کسب آن زن می خورد ملعون است. وسائل الشیعه باب 15، ح 4. دیدگاه برخی از فقها پیرامون غنا شیخ صدوق در مقنع (در کتاب حدود، باب شرب خمر و غنا) گوید: از غنا پرهیز کن، زیرا خداوند بر آن وعده ء آتش داده است. شیخ مفید در کتاب مقنعه (در ابواب مکاسب) گوید: درآمد زنان آوازخوان حرام است و فراگیری و آموزش آن نیز در شریعت اسلام حرام است. پیداست که حرمت مزدگرفتن در برابر غنا برای زن آوازخوان و حرمت آموزش و فراگیری آن تنها به خاطر حرمت خود غنا است. شیخ طوسی در کتاب نهایه در باب مکاسب محرمه چنین آورده است: در آمد زنان آوازخوان و فراگیری غنا حرام است. مفهوم غنای حرام |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۰۸, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۳ ۱۷:۵۹)انتصـار نوشته است: به نقل از پارسینه، بعد از گذشت سال ها شاهد اتفاقی در عرصه هنر و موسیقی بودیم. رونمایی از آلبوم موسیقی با همخوانی یک بانوی هنرمند ایرانی که در محل شعبه تازه افتتاح شده نشر چشمه در مجتمع کورش برگزار شد. یکی از دلایلی که قبلا نسبت به رهبر بدبین بودم این بود که بعنوان یک فقیه و حرف اول مملکت چرا جلوی بعضی مسایل رو نمی گیره! مثلا تو همین موضع بنظرم کافیه اشاره کنن. فکر می کنید چرا هیچی نمیگن؟ |
|||
|
۱۳:۲۹, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
داداش اشاره ها شده...وقتی مسئولین گوش نمیدن...بعدشم وقتی برای هر سنفی مسئولی گذاشته میشه دیگه قرار نیست دونه دونه جاهارو رهبر بره سر بزنه ایراد بیابه...
اون راه و روش کلی رو نشون میده.در مورد موسیقی هم قبلا حرفاشو زده حالا گوش نمیدن ... |
|||
|
۱۳:۵۲, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۳ ۱۳:۲۹)saeed6121 نوشته است: داداش اشاره ها شده...وقتی مسئولین گوش نمیدن...بعدشم وقتی برای هر سنفی مسئولی گذاشته میشه دیگه قرار نیست دونه دونه جاهارو رهبر بره سر بزنه ایراد بیابه... مسئولیت بزرگی گردن ایشونه من فکر می کنم باید بیشتر و مستقیم تر رسیدگی بشه. |
|||
|
۱۴:۳۸, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۳ ۱:۳۱)aaaaa نوشته است: دلیل منطقیش همون علمیشه مدیران عزیز لطفیدن نوشته من رو پاک کردن . خوب بگزارید طور دیگه ای بگم . اولا شما گوش کردن به خواننده زن رو مساوی خوردن گوشت سگ دونستید . اولا بی احترامی به زنان رخ داده دوست من . دوم اینکه بله گوشت سگ هم میخورند . تو کشور های آفریقا و جنوب شرقی آسیا که امری متداول هست . اما در خود کشور ما هم اگر با کسی صحبت کرده باشید که دوره های رنجری و کماندوئی رو گزرونده باشه . بهتون میگه که مثلا تو جنگل چطور باید زنده ماند . سگ که هیچی ! کرم و ملخ هم جزئی از غدا محسوب میشه . بعد این مثالتون زیاد هم جالب نیست . خیلی بی ربطه . |
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۱۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۳ ۱۷:۵۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۱/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۲)سدرة المنتهی نوشته است: مسئولیت بزرگی گردن ایشونه من فکر می کنم باید بیشتر و مستقیم تر رسیدگی بشه. دغدغتون ارزشمنده ولی : قانون اساسی تعیین سیاست های کلی نظام و نظارت بر حسن اجراش رو بر عهده ی رهبری گذاشته و مسائل اجراییش دست نهادهای مربوطست. اگه قرار باشه شخصي مثل رهبر به همه امور جزئي و كلي در سطح گسترده مديريت اجرايي كشور وارد شه و تو حل مسائل دخالت كنه، قطعا بيت رهبريم بايد عرض و طولي مثل دولت داشته باشه و مراكز تخصصي مربوط به موضوعات مختلف رو راهاندازي کنه. رسالت رهبری قبل هر چیز حفظ این نظامه. رهبر هم توی حرکات و اقدامات خودشون همیشه بحران سازی های داخلی و خارجی رو در نظر داره و با مصلحت رفتار می کنه بعضی جاها ممکنه صریحا و مستقیما نظرشون رو نگه به خار همین مصلحتها ولی یه کدهایی به ما می ده که بگیریم. مثل همون شرکت نکردن توی نمایشگاه کتاب امسال. یا مثلا توصیه هایی که فک کنم پارسال بود که تو حوزه ی فرهنگ به وزیر داشتن (دقیقا تاریخش رو نمی دونم) (۱۱/بهمن/۹۳ ۱۴:۳۸)ریچارد داوکینز نوشته است: اولا شما گوش کردن به خواننده زن رو مساوی خوردن گوشت سگ دونستید . اولا بی احترامی به زنان رخ داده دوست من . ایشون هیچ تساوی رو اینجا نگرفتن. منظورشون این بوده که : علت بسیاری از احکام رو ما نمی دونیم. مثلا : چرا گوشت سگ حرامه؟؟ این موضوع هم همینطور : ممکنه علت اصلی حرمت این نوع غنا رو ندونیم. اتفاقا این مثال هم خیلی ربط داره. اصل اصل ربطش هم اینه که : فلسفه و علت اصلی تمامی احکام رو بشر با عقل مادیش نمی تونه بفهمه بلکه نزد معصوم محفوظ هستش. دلایلی هم که ممکنه برای فلسفه ی برخی احکام گفته شه، اون فلسفه ی اصلیش نیست بلکه چیزهاییه که بشر غیرمعصوم با استفاده از علم یا بررسی های اجتماعی و ... به لزوم چنین حکمی رسیده (۱۱/بهمن/۹۳ ۱۴:۳۸)ریچارد داوکینز نوشته است: در خود کشور ما هم اگر با کسی صحبت کرده باشید که دوره های رنجری و کماندوئی رو گزرونده باشه . بهتون میگه که مثلا تو جنگل چطور باید زنده ماند . سگ که هیچی ! کرم و ملخ هم جزئی از غدا محسوب میشه . اولا اینکه : کرم و ملخ نجس نیستن ثانیا : احکام کلی اسلام برای حالت عادیه که همه چی جای خودشه و مشکلی نیست. عسر و حرج و اضطرار حکم حالت عادی رو برمی داره . مثلا خوردن یک چیز که در حالت عادی حرامه، ممکنه در حالت اضطرار حتی واجب هم بشه . |
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه قرار باشه شخصي مثل رهبر به همه امور جزئي و كلي در سطح گسترده مديريت اجرايي كشور وارد شه و تو حل مسائل دخالت كنه، قطعا بيت رهبريم بايد عرض و طولي مثل دولت داشته باشه و مراكز تخصصي مربوط به موضوعات مختلف رو راهاندازي کنه. بنظر من جایز هست که ایشون هم مراکز تخصصی داشته باشه ، تو قضیه کاهش جمعیت مستقیما وارد شد و تاثیر خوبی داشت. این مسایل هم جزو کارهاییه که برای حفظ نظام باید انجام بشه و طولانی مدت اثر فرهنگی مخرب داره. البته من به ایشون حق میدم به عنوان یک رهبر دغدغه های مختلفی داره که این اینطور مسایل دیده نمیشه. شایدم من انتظارم بالاست ، ازش عدالت علی (علیه السلام) رو انتظار دارم که اشدا علی الکفار باشه. |
|||
|
۱۸:۲۶, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول: بعد اون وقت الان هزاران ساله فیلیپینی ها دارن گوشت سگ میخورن چه مشکلی براشون به وجود امده . یا مثلا تو کشور های دیگه که زن ها هم میخونن این همه ساله . چه مشکلات عدیده ای به وجود امده / ؟ نکته بعد اینه که خوب باید ببینیم چرا قوانین رو باید از شرع کشید بیرون . ممکنه من شرع رو قبول نداشته باشم .نقل قول: خوب ما الان جامعه مون دوست داره زن ها هم بخونن . همون حالت اظطراریه . راستی یه خواننده پر فروشی هست چند سالی امده رو کار به اسم تیلر سوئیفت . یه آهنگ داده بیرون غوغاست . میخوام تو بخش موسیقی بزارم .
|
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۱۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۳ ۱۹:۰۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آقای دکتر : این آخرین ارسال منه که با شما در رابطه با قوانین و آموزه های اسلام بحث می کنم چون همونطور که قبلا بهتون گفتم تو نقطه ی اول که وجود خداست با هم اختلاف نظر داریم بحث در رابطه با اسلام و محتواش برا وقتیه که به وجود خدا پی بردم حالا می خوام، از بین مکاتب موجود به حقانیت یا عدم حقانیت یکی پی ببرم : (۱۱/بهمن/۹۳ ۱۸:۲۶)ریچارد داوکینز نوشته است: بعد اون وقت الان هزاران ساله فیلیپینی ها دارن گوشت سگ میخورن چه مشکلی براشون به وجود امده . اگه ارسالم رو دقیق می خوندید گفتم که : دلایلی که برای حرمت یه حکم گفتن بر اساس علم مادی و مشاهدات اجتماعی بوده. و چون از جانب غیر معصوم بوده مطمئنا فلسفه ی اون حکم نیست. ممکنه من با علم امروز کشف کنم خوردن گوشت سگ و خوک باعث فلان بیماری گوارشی و ... می شه ولی دو روز بعد به دلیل همین محدود بودن علم بشر، متوجه شم که نه، اون بیماری دلیلش خوردن این گوشتها نبوده و چون نبوده حالا بیام بگم که دیگه اصل حرمت برداشته می شه نه، اصلا هم اینطور نیست. و به قول شما اون فیلیپینیه هزاران ساله داره می خوره و ممکنه چیزیش نشده باشه این به این دلیله که علت حرمت، این چیزین شده یا نشده های مادی ممکنه نباشه من وقتی مسلمان شدم، باید کل اسلام رو بپذیرم و در مقابلش تسلیم باشم. در برابر احکام و قواعدش دنبال چرا نباشم و شرطیش نکنم که اگه... اون وقت من فلان عمل رو انجام می دم من توصیه شدم به تفکر و تعقل اما در سایه ی تسلیم در برابر دستوراتش اینه معنی اسلام : الاسلام هو التسلیم (۱۱/بهمن/۹۳ ۱۸:۲۶)ریچارد داوکینز نوشته است: نکته بعد اینه که خوب باید ببینیم چرا قوانین رو باید از شرع کشید بیرون . شما شرع رو قبول ندارید، اوکی ولی توی تمامی دولتهای جهان : لیبرال، کمونیست، دموکرات و... همه ی اعضای جامعه مکلف به اجرای قوانین همون حکومتی هستند که به واسطه ی اکثریت، اون حکومت به وجود اومده من جمله در ایران و برای شخصی مثل شما که شرع رو قبول نداره (۱۱/بهمن/۹۳ ۱۸:۲۶)ریچارد داوکینز نوشته است: خوب ما الان جامعه مون دوست داره زن ها هم بخونن . همون حالت اظطراریه .ببخشید الان جامعه به مرز اضطرار رسیده؟؟؟ الان داریم می میریم که زنها آواز نمی خونن؟؟؟؟ ![]() مرگ و زندگیمون رو هواست که با صدای زن نجات پیدا می کنیم؟؟؟؟!!!!!! از کی تا حالا دوست داشتن شده حالت اضطرار؟؟؟؟!!!!! ![]() |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
آقای دکتر از شما بعیده !!!
همون علم شما 100تا درد ومریضی و میکروبو کوفت و...از این سگ بیچاره پیدا نکرده که حتی نگه داریشم مشکل دار می کنه چه برسه خوردنش!!!! الان ضرورت خواننده زن رو اثبات نمایید...خدایی نکرده خانوما نخونن چی می شه!!! خدایی نکرده قحطی میاد یا پایه های علم وتکنولوژی رو زمین می مونه یا مثلا طلاوسکه سقوط می کنه قدرت جهانی با رکود مواجه می شه...نمی دونم چه ضرورتیه!!! |
|||
|
۱۹:۵۷, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
مملکت قانون داره . مجوز رو یه مرجع قانونی داده .
حالا کاسه ی داغتر از اش شدن در مورد جنس زن تو این تالار دیگه خیلی وقته رو اعصابه . خانومی که صداش خوبه ،خودشو برای شوهرش خرج کنه . . اصلا صدای خوب تو وجودش قرار گرفته برای شوهرش.
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به مصوبه خلع ید ناجا از صدور مجوز کنسرتها | vahrakan | 26 | 11,076 |
۳۰/تیر/۹۵ ۱۵:۳۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| خوانندگان زیرزمینی که دارای مجوز میشوند | ehsan8taherian | 3 | 2,172 |
۲۰/خرداد/۹۴ ۵:۰۶ آخرین ارسال: Bidel.s |
|

![[تصویر: 17753_705.jpg]](http://noandish.com/files/fa/news/1393/11/8/17753_705.jpg)
![[تصویر: 17752_784.jpg]](http://noandish.com/files/fa/news/1393/11/8/17752_784.jpg)

ممکنه من شرع رو قبول نداشته باشم .