|
ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر
|
|
۱۹:۵۴, ۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۳ ۲۱:۰۴ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
شب هشتم ربیع الاخر نورانی گشت از یمن یازدهمین ستاره هدایت و امام هدایتگر بشر تو آمدی و کوچه های مدینه را باران شکوفه پوشاند؛ آمدی و آینه ها، به پابوسی ات، آب های جهان را به انعکاس برخاستند. آمدی، تو یازدهمین چراغ پرفروغ ولایت باشی. دوستان نبیتم برای این ولادت کم بزارینا ![]() حالا پست اول رو ساده اومدیم که دوستان سخت نگیرن دلگویه ، التماس دعا ، حدیث ، کرامت ، وووو هرچی عیدی داشتی تقدیم کن ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۱, ۲۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
شیعیان را گر شفیعی هست لبخند شماست گوش چشمی از نگاه بی همانند شماست نور حق در بند نتوان کرد حتی لحظه ای قلب عالم تا جهانی هست دربند شماست ذره ذره تار و پودم وصفتان را میخواند تا ابد جان خاک پای آل طاها میماند جان عالم کل عالم بر وجودت می بالد تا ظهور مهدی تو کل هستی میخواند یا مهدی یا مهدی یا مهدی آسمان صحنتان آقا چه نورانی شده باز از لطف شما این شب رحمانی شده یوسفم از فیض دیدار تو کنعان سامراست یا ز انوار تو سامرا کنعانی شده اینجا چه نزدیکی به من مولای من یا بن الحسن ای انتهای هر دعا ای ابتدای هر سخن ذره ذره تار و پودم وصفتان را میخواند تا ابد جان خاک پای آل طاها میماند جان عالم کل عالم بر وجودت می بالد تا ظهور مهدی تو کل هستی میخواند یا مهدی یا مهدی یا مهدی در میان این حرم خورشید پنهان کرده اند علم کامل را میان عشق مهمان کرده اند جنت از انوار قدسی حرم روشن شده یا ز جنات این حرم رو نور باران کرده اند ای آنکه بر عالم سری مولا امام عسگری با یک نظر مهمان خود تا عرش اعلی می بری
|
|||
|
|
۲:۴۲, ۲۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۲۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
شیعیان را گر شفیعی هست لبخند شماست
گوش چشمی از نگاه بی همانند شماست
نور حق در بند نتوان کرد حتی لحظه ای
قلب عالم تا جهانی هست دربند شماست
ذره ذره تار و پودم وصفتان را میخواند
تا ابد جان خاک پای آل طاها میماند
جان عالم کل عالم بر وجودت می بالد
تا ظهور مهدی تو کل هستی میخواند
یا مهدی یا مهدی یا مهدی
آسمان صحنتان آقا چه نورانی شده
باز از لطف شما این شب رحمانی شده
یوسفم از فیض دیدار تو کنعان سامراست
یا ز انوار تو سامرا کنعانی شده
اینجا چه نزدیکی به من
مولای من یا بن الحسن
ای انتهای هر دعا
ای ابتدای هر سخن
ذره ذره تار و پودم وصفتان را میخواند
تا ابد جان خاک پای آل طاها میماند
جان عالم کل عالم بر وجودت می بالد
تا ظهور مهدی تو کل هستی میخواند
یا مهدی یا مهدی یا مهدی
در میان این حرم خورشید پنهان کرده اند
علم کامل را میان عشق مهمان کرده اند
جنت از انوار قدسی حرم روشن شده
یا ز جنات این حرم رو نور باران کرده اند
ای آنکه بر عالم سری مولا امام عسگری
با یک نظر مهمان خود تا عرش اعلی می بری
|
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۲۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
![]() ![]() حضرت ابامحمدحسن بن علی العسگریعلیه السلام![]() ![]() «اورع الناس من وقف عندالشبهه»تحف العقول/489 پارساترین مردم کسی است که در هنگام شبه توقف نماید.1 ![]() «فا ما من کان من الفقهاءصائنا لنفسه،حافضا لدینه،مخالفاعلی هواه،مطیعا لامرمولاه،فللعوام ان یقلده»احتجاج/263/2 پس اما ازفقیهان کسی که خود راساخته باشد،مراقب دینش باشد،مخالف هوای نفسش باشد،مطیع امر مولایش باشد،پس بر عموم است که از اوتقلیدکنند.2 ![]() ![]() ![]() 1و2(گلواژه های آل محمدعلیهم السلام.علیرضا نریمانی)
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,879 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ويژه ولادت علي ابن موسي الرضا عليه السلام | علمدار133 | 10 | 4,959 |
۱۳/مرداد/۹۶ ۰:۰۰ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| نام يوم الهدم را شنيده ايد ؟ (ویژه نامه سالروز تخریب بقیع) | حضرت عشق | 11 | 7,185 |
۲۲/تیر/۹۵ ۲۳:۳۳ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| ⁂فرصت عاشقی⁂ (ویژه نامه ولادت سه نور ولایت) | Bahar | 60 | 26,810 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام | مجنون الحسین | 218 | 76,900 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۸:۲۲ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,349 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| هـیهـات منـا الـذلـه ... "ویژه نامه مـحــرم الحرام 1437" | عبدالرحمن | 83 | 20,196 |
۲۸/اسفند/۹۴ ۹:۵۲ آخرین ارسال: sagheb |
|

![[تصویر: post_20.jpg]](http://ashoora72.com/wp-content/uploads/2013/01/post_20.jpg)

![[تصویر: 53-1.gif]](http://www.picturesanimations.com/f/flowers/53-1.gif)