|
ويژه ولادت علي ابن موسي الرضا عليه السلام
|
|
۲۲:۴۷, ۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۱ ۱۶:۳۵ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() میلاد سراسرنور ستاره آسمان ایران امام ثامن برهمه شما مبارک باد ![]() تجدید عهد با غریب طوس دارالشفاست مرقد سلطان دین رضا باید که رو به جانب دارالشفا کنیم باشد سزا که بر در طب الرضا رویم وانگاه درد خویش در آنجا دوا کنیم ما را اگر بساحت قدسش اجازه داد آنجا ولا برای همه دست و پا کنیم مهمان شویم جمله بدار الضیافهاش بر خوان او نشسته دمی را صفا کنیم بالجمله روز از شعف و شب ز روی جد خود را در آستان رضا جابجا کنیم چون پیروی بساحت کیوان رسید گفت باید به پیروان علی اقتدا کنیم ![]() در یازدهم ذیقعده سال 148 هجری، خورشید ولایت ،بار دیگر در مدینه تابیدن گرفت و شعاع نورانی و روح بخش خود را به اقصی نقاط عالم منتشر ساخت . نام او «علی» و کنیهاش «ابوالحسن» بود . ایشان پس از شهادت پدر ارجمندش در زندان بغداد (سال 183 هجری) در سن 35 سالگی عهدهدار مقام امامت و ولایتشد . مدت امامت آن بزرگوار 20 سال طول کشید که 10 سال آن با خلافت «هارون الرشید» ، 5 سال با خلافت «محمد امین» و 5 سال آخر با خلافت «مامون» مقارن بود . امام رضا علیه السلام تا آغاز خلافت مامون در زادگاه خود شهر مقدس مدینه اقامت داشت که پس از به حکومت رسیدن مامون - با حیله و نیرنگ - به خراسان دعوت شد . در این دوران، مامون حاکمیتخود را با خطرات جدی مواجه میدید، از جمله: شورشهای علویان در نقاط مختلف، طرفداری خراسانیان از اهل بیت علیهم السلام و گسترش نفوذ و فعالیتهای امام علیه السلام در بین شیعیان . از این رو، مامون با تحمیل ولایت عهدی خود بر آن حضرت علاوه بر کنترل و مایل نمودن علویان و خراسانیان به سمتخود، قصد داشت فعالیتهای امام رضا علیه السلام را در مرو کنترل نماید و با اقدامات منفی خود چهره ایشان را مخدوش کند و از محبوبیت او بکاهد . ![]() نقل شده که سلیمان مروزی عالم مشهور علم کلام به نزد مامون آمد . مامون پس از احترام و انعام او از وی درخواست کرد که با امام رضا علیه السلام به مناظره بپردازد . سلیمان که به علم و دانش خود مغرور بود، گفت: ای امیرمؤمنان ترس آن دارم که از عهده این کار برنیاید و مقامش پایین آید . مامون گفت: هدف من نیز چیزی جز این نیست که راه را بر او ببندی; چرا که من میدانم تو در علم و مناظره توانا هستی . سلیمان که از نیت مامون آگاه شد، این کار را پذیرفت . ولی در نهایت، برخلاف نقشه از قبل تعیین شده، ضعف و ناتوانی سلیمان بر همگان آشکار شد . ![]() اشعار ، مدایح ، نوشته در باب زندگی ، عبادات و کرامات ایشان ، نقش ایشان در پیشرفت اسلام از ابتدا تاکنون و هر مطلبی که معرفتمان را نسبت به این بزرگوار بیشتر کنددر این تاپیک جای خواهند گرفت |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۱ ۱۶:۲۳ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- با سلامولادت با سر سعادت امام هشتم ، ولی نعمت و روزی و برکت خاص ایرانی ها ، غریب الغربا و عزیز دل و جانمون بر همه ی شیعه ها و علاقه مندان مبارک باد ! جالبه شرح و داستان هایی از زندگی امام رضا - علیه السلام . جالبه که امام رضا - علیه السلام - و عمه ی صادات ، حضرت معصومه - سلام الله علیها - هر دو از یک مادر بودن. مادر این بزرگواران - علیهما السلام - اروپایی بودن ، مثل مادر امام زمانمون - عجّل الله فرجه ؛ (شرح جریانه و عین جملات مطرح نمی شه) روزی امام کاظم - علیه السلام - به یکی از اصحاب می فرماین : بیا بریم امروز بازار کنیزانی رو برای فروش آوردن ... در اونجا شخصی بوده که از غرب (اروپا) چنتا کنیز خریده بوده و با خود آورده بوده تا بفروشه . امام کاظم - علیه السلام - کنیزان رو می بینن و می فرماین : دیگه چی داری ؟ می گه : کنیزی هست بیمار . می گن : اون چند ؟ می گه : قصد فروش اون رو ندارم . امام - علیه السلام - هم اسرار نمی کنن و می رن . (چون خوب نیست مؤمن خیلی رو بزنه) فردا اون خدمت کار خودشون رو می فرستن و کلی پول می دن بهش و می گن : امروز برو هر چقدر گفت بخر و بیار . می ره ؛ می گه اون کنیز مریضه ی دیروزی چند ؟ خلاصه در حین معامله ، فروشنده می پرسه : برای کی می خوای ؟ می گه : یکی از بنی هاشم (تقیه می کنه) ، چه طو ؟ فروشنده هه می گه : من این رو که از اروپا می خواستم بیارم اینجا ، زنی عابده اون رو دید و گفت : این زن به تو نمی رسه ! این به بهترین بنده ی خدا در زمین می رسه و از اون بهترین فرزند دنیا (در زمان خودش) رو به دنیا می آره (امام رضا - علیه السلام - که اولین پسر این بانو بودند و بعد از ایشان ، بیبی معصومه - سلام الله علیها - بودند که تقریباً در 23 سالگی امام رضا - علیه السلام - به دنیا اومدن) ... الآن می خوام بدونم برای کی این کنیز رو می بری ... ؟ شیعه هه ادامه می ده تقیه رو و نمی گه ... (در برخی جاها ذکر شده که امام رضا - علیه السلام - قبل از حضرت معصومه - سلام الله علیها - به شهادت رسیدند . خیر این کاملاً اشتباهه و سند تاریخی و روایی نداره .) بعد از اعزام اجباری امام رضا - علیه السلام - به خراسان ، خواهر عزیزشون - سلام الله علیها - فقط یکسال تونستن دووم بیارن و بعد با اقوام و برادران و فامیل به سمت برادر خودشون حرکت کردن . لازم به ذکره که هیچ کدوم از دخترای امام کاظم - علیه السلام (که طبق روایات ، 37 فرزند (دختر و پسر با هم) داشتن) ، ازدواج نکردن و دلیل اون این بوده که از زمان هارون (لعنهُ الله) به بعد رسم شده بود که هر مردی که با این خاندان - علیهم السلام - ازدواج می کرد ، دیگه مال و جان و ناموسش و نسلش در آرامش و امنیّت نبودن ، این رو تاریخ نقل می کنه و بسیار بسیار دردناکه . حضرت فاطمه ی معصومه - سلام الله علیها - هم از این ظلم در مبرا نبودن . در راه به نزدیکی قم که رسیدن ، در نزدیکی شهری که عُمال حکومتی اون ها رو تحریک کرده بودن ، نبردی بین بنی هاشم و اون ها در می افته که به شدّت امام زاده ها (ی قمی موجود و غیر موجود در قم) ، مجروح و بعد نابود می شن ؛ در تاریخ اومده که بسیاری از اونها دست هاشون قطع شد و سر ها بریده و شلحه شلحه شدن و این بسیار روی خاندان لطیف عطرت خصوصاً زنان این خاندان تاثیر گذاشت . برخی از منابع تاریخی نقل کردن که بعد از این واقعه ، حضرت معصومه - سلام الله علیها - 17 روز (دقیق یادم نیست 17 روز یا 18 روز) بیشتر طاغت نیآوردن و فوت کردن ؛ ولی در برخی از منابع اومده که ایشون رو نیز شهیده کردند ! بعد از جنگ ، موسی بن خزرج اومدن و افسار شتر رو گرفتن و بردن به شهر و منزل خودشون رو هدیه کردن به بی بی فاطمه ی معصومه - سلام الله علیها - و خود به خونه وارد نمی شدن مگر برای دید و بازدید با اجازه ی ایشون . (این عبادتگاه موقت امروز هم موجوده با محراب حضرت - سلام الله علیها .) بعد از شهادت این بانوی گرامی ، مردم موندن که این بانویی که مَحرَمی نداره و ازدواجی هم نکرده رو کی قسل بده و دفن کنه . خلاصه به این نتیجه رسیدند که برن پیر مرد عابدی رو از دور دستا بیارن تا اون این اعمالِ کفن و دفن رو انجام بده . در راه ، دو سوار با نقاب و با هیبتی عجیب دیدن که از دیدن اونها سنگکوب شدن و هیچ کاری نکردن ؛ اون دو تمام اعمال کفن و دفن و نماز و ... رو انجام دادن و رفتن . علمای این قرن می گن امام رضا - علیه السلام - و امام جواد - علیه السلام - بودن ؛ چون محرم دیگری نبوده . مثال هم میارن برای کفن و دفن سلمان و بقیه ی امامان و بزرگان - علیهم السلام ، ائمّه - علیهم السلام - این کار ها رو می کردن ؛ اینا خود همین امام علی بن موسی الرضا - علیهما السلام ، مگه حضرت محمد بن علی الجواد الائمه - علیهما السلام - از مدینه یه شبه نیومدن دیدن پدر ؟! طَی الارض و معجزه و خلاصه برای این بزرگوارای معصوم که کاری نداره ! در مورد زیارت این بانو باید عرض کنم که : مرحوم پدر آیت الله العظمی مرحوم سیّد شهاب الدّین مرعشی نجفی در مکاشفه یا رؤیایی که دیده اند (خودشون یک مرجع تقلید بوده اند پدر یک مرجع تقلید دیگه) به (اگه درست یادم باشه) پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - (و یا یکی دیگه از بزرگان) گفتن که : من از علما هستم و قول می دم که به کسی نگم ، قبر حضرت فاطمه ی زهرا - سلام الله علیها - رو به من نشون بدین . عرض می شه خیر ما نمی تونیم این کار رو بکنیم چون وصیّت شده ؛ ولی هر کی می خواد حضرت زهرا - سلام الله علیها - رو زیارن کنه ، بره حضرت معصومه - سلام الله علیها - رو در قم زیارت کنه !!! از سه امام - علیهم السلام - در مورد این امام زاده نقل شده که : هر کی ایشون - سلام الله علیها - رو در قم زیارت کنه ، بهشت بر او واجب شده و یا به تعبیری بهشت مال اون . امام صادق - علیه اسلام - فرمودند : حرم خداوند - جلّ جلاله : مکه ... ؛ حرم پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم : مدینه ... ؛ حرم امیر المؤمنین - علیه السلام : نجف ... ؛ حرم ما اهلل بیت - علیهم السلام (از امام حسن - علیه السلام - تا امام زمان - عجّل الله فرجه) : قم !!! عجب شهریه خدایش !!! این کلمة الحق ها رو دوباره بخونین ... (88 و 89 و 90) تا حالا از زبون حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - براتون در مورد قم و حضرت معصومه - سلام الله علیها - گفتم . حالا مشهد و امام علی بن موسی الرضا - علیه السلام - از زبون همین بزرگوار ... فقط عذر خواهی کنم این ها در جلسات مختلف جاهای مختلف طی هفته برگذار و ذکر می شه همش یادم نیست و حریف نوشتنشون نمیشم . در روایات ذکر شده که : در خانه هاتون یک جا فقط نماز بخونین ... در زمان مرگ اگه جان دادن سخت بود ، شخص رو در همون مکان بذارین تا راحت جون بده ! امام رضا - علیه السلام - به شاعری (که در کلمة الحق ها ذکر کردم جریانشو مفصل ولی الآن یادم نیست کدوم کلمة الحق بوده) لباسشون رو دادن (به خاطر شاعری و مداحی ای که در اون از اهلل بیت - علیهم السلام - خصوصاً امام زمان - عجّل الله فرجه - کرده بود) و اون به شهر خودش رفت و کنیزش کور شد و اون رو به چشماش بست و فردا شفا یافت ... در قرآن کریم ذکر شده که حضرت یوسف - علیه السلام - پیراهن خودشون رو فرستادن برای حضرت یعقوب - علیه السلام ، با گذاشتن پیراهن روی چشم های کور و نابینای یعقوب - علیه السلام - شفا یافت ، مقام امامان ما که بالا تر از انبیاء - علیهم السلام به غیر از پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - هست و ضریح یک امام معصوم - علیهم السلام - و یا محل دفنشون ارزش و مقام و اثرش خیلی بیشتر از یه پیراهن یکی از پیامبراست . تازه ، مگه پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - نگفتن که : مقام علمای امّت من در آخر الزّمان از پیامبران بنی اسرائیل بیشتره و بالا تره . حالا با همه ی این تفاسیر ؛ حساب کنید که مکانی که یکی از حجّت های الهی در اون دفن باشن ، چقدر هم فقط زمینش شفا می ده !!! حجت السلام اسماعیل رفیعی تصریح کردن که : تحقیقی که در مورد باکتری داشتن و بوسیدن درب های حرم امام رضا - علیه السلام - انجام دادن ، نتیجه ای شگفت داشت همه با نمودار ها و مجلات و مقاله هاش موجوده !!! درب های حرم امام رضا - علیه السلام - هر چه بیشتر به سمت ضریح بودند ، میکروب و باکتری و آلودگی کمتری دارن و درب های مشرف به خود ضریح اصلاً باکتری و میکروبی ندارن ! ... (طبق تحقیاقات علمی نه روایی) البته بعضی ها می بوسند برجستگی جای درب حرم رو ، من پرسیدم که این حرام و سجده نیست ؟! فرمودن : خیر ؛ در مفاتیح جزء آداب زیارت قبور ائمّه - علیهم السلام - آمده بوسیدن زمین ورودی این مکان ؛ ولی نباید پیشانی را نیز بر زمین بگذاریم (باید فقط ببوسیم و برخیزیم) ؛ گذاشتن پیشانی بر خاک فقط مخصوص خداست نه احدی دیگر !!! روایتی نزدیک سجده بر غیر خدا آمده از پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - که : اگر چیزی غیر از خدا می شد بهش سجده کرد ، به زنان واجب بود که به شوهراشون سجده کنن ؛ ولی این هم ذکر می کنه که سجده بر غیر خدا حرامه . خلاصه نقل شد که : وقتی مشرف به حرم امام رضا - علیه السلام - وبقیه ی اماکن متبرکه می شید ، خدا رو بسیار شکر کنین که به چنین مکان عظیمی مشرف شدین . خیلی طولانی شد بسه دیگه . بابا جان مهدی - عجّل الله فرجک الشریف ؛ خداوند به حق مولود فردا - علیه السلام ، فرج و ظهور شما رو از دعای این بزرگوار - علیکَ و علیه السلام - به حق هر جفتتون برسونه . الهی آمین . (در روایات آمده که دعایی که بدون صلوات بر پیامبر و آل او فرستاده بشه ، به آسمان ها هم حتی نمی رسه ؛ لذا برای این دعایی که برای فرج بود هم صلواتی هدیه کنین لطفاً .) إن شاء الله امشب بعد از هیأت ، نایب الزّیاره ی تمام مهدی - عجّل الله فرجه - دوستان و شیعیان و فعّالان ظهور خواهم بود . راستی در برخی از کلمة الحق ها که از عنوانشون مشخصه ، در مورد زیارت امام زمان - عجّل الله فرجه - در حرم امام رضا - علیهما السلام - و برخی مطالب دیگه اومده ، اگه خواستین یه سری بزنین. والسلام ؛ « جانثار مهدی - عجّل الله فرجه »
|
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۱ ۲۱:۴۴ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اینجا مشهد حرم توست آقا!
تجمعگاه آهوهای گریزان! مرکز ضمانت انسانهای گرفتار! آقا حتما یادت هست روز اول را،آن روز یک آهو بود و ضمانت تو، اما امروز آقا،ملیونها آهو ، ملیونها موجود،ملیونها انسان منتظر تو برای ضمانت هستند! میگویند کریم برای بخشیدن،نه نگاه به شخص میکند،نه نگاه به اندازه درخواست،نه نگاه به لیاقت ما....فقط میبخشد،آخر او کریم است! و شما ای ثامن،ای ضمانت نامه انسانهای درمانده! کرامتت را شامل حال ما کن!! همین حالا، در همین لحظه!!! و نگاه نکن بر من! فقط ببخش...! چون تو کریمی! سلام برتو ای شاه ایران.....................
|
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۱ ۲۱:۰۳ توسط mtiravar.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خانههای آن كسانی میخورد در، بیشتر
كه به سائل میدهند از هرچه بهتر بیشتر عرض حاجت میكنم آنجا كه صاحبخانهاش پاسخ یك میدهد با ده برابر بیشتر گاهگاهی كه به درگاه كریمی میروم راه میپویم نه با پا، بلكه با سر، بیشتر زیر دِین چارده معصومم اما گردنم زیر دِین حضرت موسَیبنجعفر بیشتر گردنم در زیر دیِن آن امامی هست كه داده در ایران ما طوبای او بر، بیشتر آن امامی كه «فداكِ» گفتنش رو به قم است با سلامش میكند قم را معطر بیشتر قم همان شهری كه هم یك ماه دارد بر زمین همچنین از آسمان دارد چل اختر بیشتر قصد این بار قصیده از برادر گفتن است ورنه میگفتم از این معصومه خواهر بیشتر من برایش مصرعی میگویم و رد میشوم لطف باباهاست معمولاً به دختر بیشتر عازم مشهد شدم تا با تو درد دل كنم بودنم را میكنم اینگونه باور بیشتر مرقدت ضربالمثلهای مرا تغییر داد هركه بامش بیش، برفش... نه! كبوتر، بیشتر چار فصل مشهد از عطر گلاب آكنده است این چنین یعنی سه فصل از شهر قمصر بیشتر پیش تو شاه و گدا یكسانترند از هر كجا این حرم دیگر ندارد حرف كمتر، بیشتر ای كه راه انداختی امروز و فردای مرا! چشم بر راه تو هستم روز آخر بیشتر از غلامان شما هم میشود دنیا گرفت من نیازت دارم آقا روز محشر بیشتر بر تمام اهل بیت خویش حسّاسی ولی جان زهرا(سلام الله علیها) چون شنیدم كه به مادر بیشتر... همچنین صوت این شعر را از اینجا بشنوید و فیلم آن را از این لینك تماشا كنید. خانههای آن كسانی میخورد در، بیشتر كه به سائل میدهند از هرچه بهتر بیشتر عرض حاجت میكنم آنجا كه صاحبخانهاش پاسخ یك میدهد با ده برابر بیشتر گاهگاهی كه به درگاه كریمی میروم راه میپویم نه با پا، بلكه با سر، بیشتر زیر دِین چارده معصومم اما گردنم زیر دِین حضرت موسَیبنجعفر بیشتر گردنم در زیر دیِن آن امامی هست كه داده در ایران ما طوبای او بر، بیشتر آن امامی كه «فداكِ» گفتنش رو به قم است با سلامش میكند قم را معطر بیشتر قم همان شهری كه هم یك ماه دارد بر زمین همچنین از آسمان دارد چل اختر بیشتر قصد این بار قصیده از برادر گفتن است ورنه میگفتم از این معصومه خواهر بیشتر من برایش مصرعی میگویم و رد میشوم لطف باباهاست معمولاً به دختر بیشتر عازم مشهد شدم تا با تو درد دل كنم بودنم را میكنم اینگونه باور بیشتر مرقدت ضربالمثلهای مرا تغییر داد هركه بامش بیش، برفش... نه! كبوتر، بیشتر چار فصل مشهد از عطر گلاب آكنده است این چنین یعنی سه فصل از شهر قمصر بیشتر پیش تو شاه و گدا یكسانترند از هر كجا این حرم دیگر ندارد حرف كمتر، بیشتر ای كه راه انداختی امروز و فردای مرا! چشم بر راه تو هستم روز آخر بیشتر از غلامان شما هم میشود دنیا گرفت من نیازت دارم آقا روز محشر بیشتر بر تمام اهل بیت خویش حسّاسی ولی جان زهرا(سلام الله علیها) چون شنیدم كه به مادر بیشتر... همچنین صوت این شعر را از اینجا بشنوید و فیلم آن را از این لینك تماشا كنید. |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۱ ۲۲:۲۲ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
از غلامان شما هم میشود دنیا گرفت
من نیازت دارم آقا روز محشر بیشتر بر تمام اهل بیت خویش حسّاسی ولی جان زهرا(سلام الله علیها) چون شنیدم كه به مادر بیشتر... ممنون ، مابیشتر........ ![]() ![]() شما هم خواستین یه عرض ارادتی بکنین... یاعلی!!! اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً ... » عازم مشهد شدم تا با تو درد دل كنم بودنم را میكنم اینگونه باور بیشتر التماس دعا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خیلی دوست داریم طماع
|
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
چشمههاي خروشان تو را ميشناسند
موجهاي پريشان تو را ميشناسند پرسش تشنگي را تو آبي، جوابي ريگهاي بيابان تو را ميشناسند نام تو رخصت رويش است و طراوت زين سبب برگ و باران تو را ميشناسند از نشابور بر موجي از «لا» گذشتي اي كه امواج طوفان تو را ميشناسند اينك اي خوب، فصل غريبي سر آمد چون تمام غريبان تو را ميشناسند كاش من هم عبور تو را ديده بودم كوچههاي خراسان، تو را ميشناسند مرحوم قیصر امین پور |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۱ ۱۲:۲۴ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۰:۲۳, ۱۱/مرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۶ ۶:۳۷ توسط ماحی.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
هوالمحبوب ![]() سلام به مناسبت این روزهای قشنگ و ![]() میلاد مسعود امام رضا(علیه السلام)![]() ![]() تبریک خدمت شما و این مولودی ها تقدیم به شما همسنگران گرامی.. امشب گره میزنم دل تنگمو... باصدای حاج مهدی سلحشور تو شمس الضحایی... باصدای میثم مطیعی(سرود) سرود امام رضا(علیه السلام) رضا رضا ...دوست دارم نگات کنم...![]() التماس دعا |
|||
|
|
۰:۲۳, ۱۲/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
یا لطیف سلام ویژه دهه کرامت بیانات رهبرمعظم انقلاب راز غریب باصدای امیرحسین مدرس |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سه حديث فوقالعاده درباره حضرت مسيح عليه السلام | راوی110 | 0 | 1,029 |
۴/دی/۹۶ ۱۱:۵۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| شهادت امام موسی كاظم عليه السلام | aboutorab | 13 | 8,106 |
۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| شهادت حضرت امام علي النقي (هادي)عليه السلام | aboutorab | 4 | 2,961 |
۲۲/فروردین/۹۵ ۱۲:۳۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,346 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,097 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| تبریک ولادت 6ماهه اباعبدالله الحسین علیه السلام | Bahar | 35 | 15,524 |
۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| ویژه نامه ولادت فرخنده امام هادی علیه السلام | mahdy30na | 13 | 5,348 |
۱۸/مهر/۹۳ ۱۳:۴۹ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|

![[تصویر: 43266335123871218427.gif]](http://www.up2.98ia.com/images/43266335123871218427.gif)
![[تصویر: emam-reza.jpg]](http://rasekhoon.net/userfiles/Article/emam-reza.jpg)
![[تصویر: 62433751134088865762.gif]](http://www.up2.98ia.com/images/62433751134088865762.gif)
![[تصویر: 13157633772839346739.gif]](http://www.up2.98ia.com/images/13157633772839346739.gif)
![[تصویر: 62296549554820563796.gif]](http://www.up2.98ia.com/images/62296549554820563796.gif)
![[تصویر: 07117905215932499482.gif]](http://www.up2.98ia.com/images/07117905215932499482.gif)
![[تصویر: 75788801474129326298.gif]](http://www.up2.98ia.com/images/75788801474129326298.gif)

![[تصویر: pic7.jpg]](http://www.omidvaran.org/4images/data/media/10/pic7.jpg)
![[تصویر: fu7702.jpg]](http://www.beytoote.com/images/stories/fun/fu7702.jpg)

![[تصویر: 63.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8302431368/63.jpg)