|
کربلا کجا و من کجا !!! (خاطرات اربعین 93)
|
|
۱:۳۳, ۲۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۳ ۲۳:۴۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلاااام ستون اول مسیر اصلی پیاده روی بدون شرح ![]() ![]() این لوگوی بیداری اندیشس به یاد حسن عزتی و دوستان دیگه سایت چندتا عکس ازش گرفتم این یدونشه ... امیدوارم شام خورده باشید !! در ضمن اون غذا نصفش گوشته به ظاهرش نگاه نکنید! ایــــنه!!! ![]() به کوری چشمان منافقان داخل و خارج مخصوصا خبیثان شیرازی و الصرخی (ورودی شهر کربلا ... خیابان حضرت عباس علیه السلام) کار فرهنگی امسالو داشتید؟ ریا نشه البته بعدا احتمالا آبلیسک هم بسوزونیم دم سیطره اصلی ستون 666این خانواده هم خانواده شهیدن مرد خانواده در جهاد علیه کفار داعش به شهادت رسیده بود ان شاء الله بازم عکس بدم |
|||
|
|
۱۳:۴۴, ۲۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۳ ۱۴:۰۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
استاد پناهیان تو نجف برامون سخنرانی کردند ![]() اینم تبری 2014 و به زودی ... سبک زندگی برای مجید املشی بفرمائید از دهن نیفته امسال دیدیم ما یه سری بسیجی بالقوه داریم که در این مقاطع خودشونو نشون میدن ![]() و پایان مسیر پیاده روی حرم باب الحسین علیه السلام اینم آخرین تیر پیاده روی عظیم اربعین (1452) اینم ![]() سر جاده پیاده روی (نجف) راستی پیرو سنت حسنه ساندیس خوری در راهپیمایی های دشمن کور کن در این راهپیمایی هم .... بله بزن به تن ... به کوری چشم دشمن زولبیا داغ داغ داغ از دستتون نره ... فقط شب خوابتون نمیبره اینم برا گمشده ها بچه های خوبی باشید براتون فیلم هم میزارم ارفع اصواتکم بصلوات علی محمد و آل محمد ![]() |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۲۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۳ ۱۶:۳۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
عکس های عبدالرحمن داغ دلتنگی مان را بیشتر میکند و بیشتر آتشمان می زند....
![]() http://forum.bidari-andishe.ir/thread-37...#pid317900 |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۲۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۳ ۱۶:۳۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شعار لبیک یا حسین بر روی پرچم کشور هلند
همچنین پرچم های سوئد و کانادا هم در فیلم هست عکس با کیفیتش لینک آپارات
--------------------------------------
پذیرایی از زائران پیاده روی عظیم اربعین حسینی ۲۰۱۴ لینک آپارات |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خدمت دو کودک به زوار اربعین امام حسین
لینک آپارات گلاب پاشی به زوار اربعین امام حسین لینک آپارات موکب ماساژ! (این بنده خدا داره ماساژ میده )دوستانی که واقعا پایه هستند از کاربران شناخته شده پیام بدن که سال بعد میخوایم تو مسیر موکب ماساژ بزنیم البته اگر تعدادمون به سه رسید وگرنه با همین موکب ها همکاری می کنیم لینک آپارات -=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=- این عکس داخل موکبی هست که شب دوم بهش رسیدم حدود تیر 1350 |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ان شاءالله که زیارت همگی قبول باشه و سفر پربار و معرفتی رو سپری کرده باشن ![]() برادرای منم یه چندساعتی هست که رسیدن. عزیزانی که پاهاشون تو مسیر تاول زده، به عنوان یه تجربه برای سال های آینده تون : اگه پاهاتون رو حنا بگیرید دیگه تاول نمی زنن. داداشای من گفتن که پاهای همه ی دوستاشون تاول زد بجز اینا. سالم سالم. البته تاول زدگی پاها در برابر رنج هایی که اهل بیت کشیدن اصلا قابل گفتن نیست. |
|||
|
|
۰:۲۰, ۲۷/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۳ ۰:۵۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یه نکته ای رو بگم
پارسال گروهک تکفیری شیرازی های خبیث تبلیغاتی زیادی رو انجام دادند در مسیر برای همین امسال بدلیل تبلیغ گسترده ولایتی ها بصورت کاملا مشخصی رفتند در انزوا چند درصد از تابلوهای کاذب خبیث شیرازی توسط بچه های اینطرفی پاره شد ولی بقیه این تابلوها توسط خودشون برای مظلوم نمایی پاره شد و بقیه کاری نداشتند این هم برای بزرگ کردن اسم این خبیث منافق هستش امسال این گروهک منافق خبیث چندتا از زائران ایرانی رو برده بودند تو خونه هاشون و زده بودند بدلیل ولایتی بودن تصورش رو بکنید زائر امام حسین رو زده بودند آن هم داخل شهر کربلا (من دوتاشون رو دیدم که مجروح شده بودند) دقیقا پا به پای وهابیت دارند کار می کنند چون هر دو گروه از راهپیمایی ضرر دیدند. ================= تعمیر کالاسکه کودکان اول شهر کربلا |
|||
|
|
۳:۱۲, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول: من شخصا دوست ندارم جریان ظهور به تاخیر بیفته. اما این غربال مفیده . شما فکر کنید همین جریان ها قبلا همراه با شیعه بودن. بنظرم باید بیشتر و دقیق تر این غربال صورت بگیره و افراد سرشتشون مشخص بشه. |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۲۷/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۳ ۱۰:۴۳ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
ای آقایی که قوانین عبور رادرمرزهابه هم میزنی وقانون عاشقی راحاکم میکنی تا بدون پاس و ویزا و مدرک مسافرانت را عبور دهی ! کنارپل صراط منتظر کرمت می مانیم تابیایی قوانین عبور راکناربزنی وعاشقانت را بی حساب عبوربدهی... ما لطف تو دیدیم پسر فاطمه(علیه السلام) سلام خدمت همه دوستان تالاری و مهدوی خودم شنیدین میگن که زیارت به قسمت نیست ، به پول و پارتی و ... خیلی چیزای دیگه نیست زیارت فقط به دعوته ، آره دعوت و تمام (نقطه) چند وقت پیش که داشتن برای قرعه کشی کربلا اسم مینوشتن توی تالار، پیام دادم که خیلی دوس دارم که منم ثبت نام کنم اما توی ضوابطش بندی بود با این مضمون که کسانی که اسمشون در میاد با یاد تا آخر صفر برن کربلا خب منم واقعا نمیتونستم واسه همین از ثبت نام منصرف شدم. (محال ناقص عقلی خودم) چرا ؟ چون : سربازم پول نداشتم (البته الانم ندارم )پاسپورت نداشتم مرخصی نداشتم هیچی نداشتم خانواده بجز پدرم همه مخالف بودن و نطق گویای داداشم مزید بر علت البته یه چیزای دیگه ایی داشتم .... یه پرونده پر از گناه که زنجیر کلفتی ب دور گردنم انداخته بود تو لجن زار غوطه ور بودم و یه دل تنگ برای حرم ارباب اصلا مدتها بود که ذکر لبم شده بود گداتو یاری کن برام یه کاری کن حرم بده آقا آبرو داری کن اما گناه ... خدا شاهده فقط چند روز تصمیم گرفتم که بخاطر ارباب ی سری کارها رو نکنم هروقت دچار میشدم بلافاصله یه سلام میدادم به آقای خوبم صلی الله علیک یا اباعبدالله فقط چند روز ... همه رفتن کربلا همه حلالم کن میگفتن و راهی میشدن تا سه شنبه 18/9/93 از هیئت اومدیم بدجور هوایی شده بودم دیگه نمیتونستم جلوی خودمو نگهدارم به دوستم اس دادم که همه رفتن ، ماهم بریم ؟؟؟ جواب دادا واقعا بریم ؟؟؟ و گفتم بریم . با خانواده صحبت کردم ، نطق داداشم انگار قطع شده بود ، بابا اجازه داد... ساعت 11 شب تصمیم گرفتیم بریم 11:30 مجوز صادر شد ساعت 1:30 از خونه زدیم بیرون..... حالا چجوری خودمونو به مرز برسونیم ؟؟؟ . . ماشین اومد سرکوچمون و تا مرز مهران مارو با خودش برد ... رایگان قید همه مشکلات رو زدم ( پادگان ، پول ، پاسپورت ، ویزا و ...) اما انگار امام حسینم قید همه اینارو زده بود و من جاهل به این امور اونجا توی هر حرمی با خودم میگفتم ، من کجا اینجا کجا ؟؟!!!!! مزد کدوم کارم ؟؟؟ الان که دارم مینویسم مطمنم فقط چن بار بخاطر حسین (علیه السلام) گناه نکردن ، باعث شد تا من آغاز 26 سالگیم رو حرم عباس این علی (علیه السلام) و ارباب بی کفنم حسین (علیه السلام) باشم اونم کی ؟؟؟ شب جمعه 20آذر 93 عذر میخوام که نشد به دوستان تالاری خبر بدم و در جریان بذارم ... یکی از دوستان قرار بود به نیت ما چن قدمی پیاده بره ... امیدوارم حلال کنه چون نمیدونستم که خودم پیاده قدم خواهم برداشت ... ولی نایب الزیاره همه عزیزان بودم از نکات شیرین سفرم هم دیدن سید ابراهیم توی کربلا ، کوچه پشتی بین الحرمین بود جای همتون خالی دعا کنید بتونم حس و حال معنوی که بدست آوردم رو حفظ کنم . همین راستی سوغات معنوی سفرتون هم دعا بود که امیدوارم بپذیرید ![]() |
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
قبول باشه ان شاءالله
به سلامتی پادگان رو چیکار کردید؟ ![]() سواله دیگه! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مسافر کربلا (اربعین) - التماس دعا ها | مسافـر کربلا | 7 | 3,764 |
۲۳/آبان/۹۵ ۱۴:۲۹ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| مسافران کربلا (اربعین) - التماس دعا ها | مسافـر کربلا | 24 | 12,306 |
۲۹/آذر/۹۳ ۲:۵۹ آخرین ارسال: ( علقمه ) |
|
| جاماندگان از پیادهروی اربعین به سوی کربلا بخوانند؛ | در جستجوی سختی | 8 | 5,453 |
۹/آذر/۹۳ ۱۰:۲۲ آخرین ارسال: تسنیـم |
|

بعدا احتمالا آبلیسک هم بسوزونیم دم سیطره اصلی ستون 666

)