|
پیاده روی عظیم اربعین حسینی 1393
|
|
۰:۴۷, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۳ ۱۴:۱۱ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() به اطلاع میرساند انجمن دانشگاهی توسعه علمی و فرهنگی عتبات عالیات به فضل الهی و با عنایات حضرت حجت(عجل الله فرجه) همچون سنوات گذشته و این بار برای پنجمین بار اقدام به ثبت نام برای پیاده روی کربلا در ایام اربعین حسینی می نماید.از تمامی دانشجویان و طلاب و فارغ التحصیلان خواهر و برادر در خواست داریم جهت ثبت نام در موعد معین که در ذیل آمده است و پس از مطالعه دقیق شرایط اقدام به ثبت نام نمایند. همچنین درخواست می شود جهت اطلاع رسانی و شراکت در ثواب ثبت نام شدگان ،این پوستر را دریافت و در دانشگاه و محله خود نصب نمایید. شرايط و ضوابط سفر : 1)برگزاري اين اردو با مجوز سازمان حج و زیارت انجام ميگيرد.تمامي زائران از بيمه و ويزاي اين سازمان بهره مند ميشوند،اما ارز مسافرتي به كاروان ما تعلق نميگيرد. 2)طبق برنامه،مسیر نجف تا کربلا که در حدود90 کیلومتر میباشد را پیاده طی میکنیم.لذا اگر مشکل خاص جسمانی دارید حتما دقت داشته باشید و قبل از تایید نهایی ثبت نام با مسئولان در میان بگذارید. (3 بازه زمانی برگزاري سفر حدودا از 13آذر تا 25 آذرماه ميباشد،لذا متقاضيان محترم بایستی برای اين تاريخ آمادگي داشته باشند.تاريخ دقیق متعاقبا اعلام ميگردد. 4)با توجه به نوسانات قيمت ارز و همچنين عدم قطعيت درباره ي بعضي شرايط اردو،علی الخصوص در این چند وقت اخیر که کشور عراق در شرایط بحرانی قرار داشته و دارد،هزينه شركت در اين كاروان علی الحساب650هزار تومان اعلام ميشود كه متقاضيان ميبايست آنرا در دومرحله پرداخت نمايند.مرحله اول مبلغ3000000 ريال و مرحله دوم مبلغ3500000ريال.شايان ذكر است در صورت انصراف در هرمرحله،هزينه هايي كه كاروان براي شما انجام داده(هزينه هايي چون : تهيه ويزا،هماهنگي اسكان عراق،رزرو اتوبوس ايران و عراق و....) از پول شما كسر ميگردد و ما بقي به شما برگردانده خواهد شد. تذكر :به دلیل اوضاع کنونی کشور عراق،احتمال لغو سفر و یا تغییر هزینه سفر و تغییر وسیله نقلیه از اتوبوس به هواپیما وجود دارد که لازم است ثبت نام کنندگان این مسائل را در نظر داشته باشند.تصمیم گیری در مورد این مسائل در آینده انجام خواهد گرفت. 5)متقاضيان محترم در نظر داشته باشند كه محل اسكان در حسينيه هاي عراق ميباشد. حسينيه هاي عراق محدوديت هاي بسيار زيادي در حوزه امكانات بهداشتي ، برق , سيستم سرمایشی و ..... دارند كه باعث بروز مشكلات عديده اي مي شود.در ضمن اگر توفيق زيارت بقاع متبركه شهرهاي كاظمين و سامرا نصيبمان گردد،اسكان در اين شهرها در حرم هاي مطهر ميباشد. 6)از آنجا كه اين سفر در شرايطي تقريبا غير معمول انجام ميگيرد كه شامل پياده روي و تحمل سرماي عراق و حضور در يك جمعيت بالاي 20 ميليوني است،متقاضيان دقت داشته باشند كه بايد از لحاظ روحي و جسمي مهياي اين سفر باشند ، و اگر مشكل خاص و يا سابقه بيماري دارند حتما در فرم ثبت نام با دقت و صداقت قيد نمايند،در غير اينصورت انجمن هيچ گونه مسئوليتي در قبال شما ندارد. 7)اولويت ثبت نام با دانشجويان و طلابي(درحال تحصیل) است كه تابحال به زيارت عتبات مقدسه عراق سفر نكرده اند. همچنين فارغ التحصيلان ميتوانند در اين كاروان ثبت نام كنند.مجددا تاكيد ميشود كه يكي از اولويت هاي اصلي براي ثبت نام عدم تشرف تا به امروز ميباشد. 8)به دليل محدوديت هاي سفر و وظايفي كه براي زوج هاي جوان در نظر گرفته ميشود كه حتما بايد آنها را انجام داده و در امور اجرايي كاروان كمك نمايند،از ثبت نام زوج هاي جواني كه در دوران عقد ميباشند معذوريم،همچنين زوج هاي جوان در نظر داشته باشند كه محل اسكان ایشان از يكديگر جدا ميباشند. 9)حداقل يكي از زوجين بايد شرايط ثبت نام كنندگان را داشته باشد،در غير اينصورت ثبت نام صورت نميگيرد. 10)حركت كاروان از تهران مي باشد.لذا تمامي زائران بايد براي روز حركت در تهران حضور يابند. 11)مسئوليت عدم ارسال به موقع مدارك و يا ناقص بودن آن به عهده متقاضي مي باشد و انجمن در برابر حذف افراد از اردو بر اساس مطالب مذكور مختار است. 12)استفاده كردن از كوله ي هماهنگ انجمن بعنوان ساك براي كل زمان سفر و پُر كردن فرم تعهدنامه محضري انجمن در دفاتر اسناد رسمي(كه بعد از واريز پول بايد انجام شود) لازم الاجرا ميباشد.جهت مشاهده فرم به اینجا مراجعه نمایید. جهت ثبت نام از تاریخ 30 شهریور لغایت 8 مهرماه به اینجا مراجعه نمایید. دانلود صوت جلسه امروز پ ن حقیر: حتما اگر وسعش رو دارید ثبت نام کنید همانطور که در تاپیک اربعین 91 عرض شد این سفر ، سفری خاص است و زائر می بایست یک سری شرایط سفر را بصورت پیش فرض بداند و بعد از آن نیت کند.(رک گفتم) >> مثل کمبود امکانات رفاهی در مقایسه با سفرهای داخل ایران یا سفر عتبات در روزهای دیگر |
|||
|
|
۱:۵۳, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول:حتما اگر وسعش رو دارید ثبت نام کنیدخوب مشکل اینجاست! کسایی مثل من باید وسعش رو به دست بیارن ![]() من حداقل تا شانزده مهر نمی تونم به این پول برسم(65000 تومان) الآن که ثبت نام کردیم به صورت آنی باید 300 هزارتومن بریزیم؟ یا مهلت دادن برای پرداخت مرحله اولش؟ |
|||
|
|
۱:۵۹, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۳:۱۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۴/مهر/۹۳ ۱:۵۳)Bidel.s نوشته است: خوب مشکل اینجاست! هر کسی طالبه ثبت نام کنه در سایت (مشخصات بدید) در مرحله بعد میگن پول رو بریزید (300 تومن) آخرش هم بقیه پول ====== منظورم از وسعشو دارید تمام شرایطه نه فقط پول مثلا من باید یه مرخصی طولانی مدت بگیرم که با توجه به شرایط کاری جدید امکان گرفتنش سخته یا مثلا خانما براشون سخته یا دانشجوها از کلاساشون باید بگذرن و از استاد اجازه بگیرن هر کسی داستان خودشو داره و پول مرحله آخره که حتما جور میشه |
|||
|
|
۲:۰۶, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرخمن الرحیم
باسلام اگه فردی شرایط ثبت نام روداشت حتما این سفر قشنگ روتجربه کنه بی خیال همه سختی هاش اصلا قشنگی سفرکربلا به سختی هاشه ان شاالله روزی تمامی عاشقان وآرزومندان ارباب صلوات |
|||
|
|
۲:۱۱, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
گروه مذکور متشکل از جوانان ارزشی و خوش ذوقی هست که در کنارشون بودن براتون خاطره انگیزه
علت انتخاب این گروه برای تاپیک هم این بود که اولین سفرم رو با همین گروه رفتم و برای جوونا مناسب تر میدونم هیئت های دیگه ای هستند مثل عهد آدینه که شرایط امسالشون رو خبر ندارم یکی از مسئولین امشب گفتند که اگر مرز بسته باشه (برای سفر زمینی) حدود 200 تومن به این مبلغ اضافه میشه برای سفر هوایی (البته نمیدونم دقیقا همین مبلغه یا نه چون به نظر کم میاد شایدم میخوان با c130 ببرن!!) اولویت با سفر اولی ها و دانشجوها و طلبه هاست. |
|||
|
۳:۲۰, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۳:۲۰ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به به به به السلام علی الحسین
ممنون ازشماجناب عبدالرحمن به خاطراطلاع رسا نی تون. حسابی دلمهامون راپرواز دادید,انشاالله که نصیب همه عاشقان بشه و آقا دعوت نامه هامون را امضاکنند. همین که سفرزیر نظرحج وزیارت هست وشرایط لازم راازنظرامنیتی داره خیلی باعث دلگرمیه وارزش داره. فقط یک سوال:حدودا سفرچندروز طول میکشه؟ من که خیلی دوست دارم راهی بشیم(البته به شرط رضایت وهمراهی آقاسید )
|
|||
|
|
۳:۳۰, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بین 10 تا 14 روز
بستگی به برنامه سفر دارد برنامه عادی این کاروان: بغداد > کاظمین > نجف > کربلا سال (سال 91) با توجه به ناامنی بغداد و کاظمین ممکنه سفر کوتاه تر باشه |
|||
|
۹:۲۳, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من تو هفته سه روز کلاس دارم: یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه
که اگه یه دو هفته تعطیل کنم، همه ی دروس رو دو جلسه غیبت می خورم، فقط ریاضی و فیزیک رو 1 جلسه غیبت می خورم اگه تا اونموقع رگ خواب استاد ها رو بتونم بگیرم شاید بتونم اجازه بگیرم فقط اینکه به خاطر دو جلسه غیبت حذف می کنن دانشجو رو؟ ****************** نقل قول:هر کسی طالبه ثبت نام کنه در سایت (مشخصات بدید)خوب همین مرحله بعد کی هست؟ آخر مهر؟ وسط آبان؟ |
|||
|
۱۵:۱۶, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:من تو هفته سه روز کلاس دارم: یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه بجز آزمایشگاه و کارگاه و تربیت بدنی هیچ استادی حق نداره برخوردی کنه البته همون رو هم با استاد میشه صحبت کرد مگر اینکه بخواد اذیت کنه نقل قول: خوب همین مرحله بعد کی هست؟ آخر مهر؟ وسط آبان؟ شما اول ثبت نام کنید اگر نتونستید پول رو برسونید ضرر نکردید زمان دقیقش رو خبر ندارم |
|||
|
۱۵:۲۵, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:شما اول ثبت نام کنیددیشب ثبت نام کردم در هر صورت ممنون اگه حضرت امیر بطلبه پولش رو هم جور می کنه |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محبوب ترین مدیر بیداری اندیشه سال 1393 | sarallah | 39 | 19,254 |
۲۴/بهمن/۹۶ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: فنا |
|
| ثبت نام پیاده روی عظیم اربعین حسینی 1396-2018 | عبدالرحمن | 4 | 2,274 |
۱۰/آبان/۹۶ ۱۸:۵۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| راهپیمایی عظیم اربعین حسینی 1395-2016 | عبدالرحمن | 19 | 5,031 |
۱۱/آذر/۹۵ ۲۰:۴۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| جشن آغاز عهد 1393 با سخنرانی استاد رائفی پور | عبدالرحمن | 11 | 7,506 |
۲۷/دی/۹۴ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| ثبت نام راهپیمایی عظیم اربعین حسینی 1394-2015 | عبدالرحمن | 46 | 17,239 |
۴/آذر/۹۴ ۱۱:۳۴ آخرین ارسال: azade |
|
| پیاده روی اربعین حسینی(علیه السلام)1393 | ghoran | 18 | 6,460 |
۲۷/آذر/۹۳ ۱۶:۵۳ آخرین ارسال: ghoran |
|
| نکات ضروری پیاده روی اربعین | Nmm | 2 | 2,965 |
۱۲/آذر/۹۳ ۱۹:۴۰ آخرین ارسال: Night_World |
|

![[تصویر: 587760_PViAnGgH.jpg]](http://golestanblog.ir/wp-content/uploads/2013/12/587760_PViAnGgH.jpg)

)