کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فلسفه ی موسیقی راک
۱۳:۳۱, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1

به نام او که زیباست و زیبایی را دوست دارد
مطلبی که من می خوام بنویسم شاید یه جور دفاع از خودم باشه. اول از همه من یه مسلمونه شیعه هستم، نماز می خونم، روزه می گیرم و ... . اما از یه طرفم یه گروهه موسیقی راک دارم، خودمم گیتار الکتریک میزنم. لازم می دونستم اینارو بگم.
من یه مشخصاتی از موسیقی راک بهتون می گم، امیدوارم باعث روشن شدن موضوع بشه.
موسیقی راک از اواسط سده ی 20 میلادی در امریکا شکل گرفت. این سبک در واقع مشتق شده از موسیقی بلوز و جاز است که اقلب برای اعتراض به تبعیض توسط سیاه پوستان مورد استفاده قرار می گرفتند. از این رو می توان اصل موسیقی راک رو نوعی مویسقی اعتراضی دونست. البته از همون ابتدای شکل گیری این سبک به دو دسته ی کلاسیک راک و راک اند رول تقسیم شد که سبک اول ماهیت اعتراضی خود را حفظ کرد و از شکل دهندگان و کامل کنندگان آن می توان به پینک فلوید ، گانز اند روزیز ، کویین ، ایگلز ، رولینگ استونز و ... اشاره کرد. و اما سبک دوم که افرادی چون الویس پریسلی به شکل دهی آن بسیار کمک کردند به سمت آهنگهای رومانتیک و عاشقانه پیش رفت. سبک کلاسیک راک به تدریج به سبک های مختلفی تقسیم شد و هم اکنون در تعداد بی شماری سبک ادامه پیدا می کنه. حالا اگه موافق بودین بعداً تفاوت های موسیقی راک و پاپ رو هم میگم.
و اما موسیقی متال از کجا شکل گرفت؟
در کنار موسیقی راک در امریکا و اروپا موجی به نام پانک به راه افتاد (که به اونا اِمو هم گفته میشه). این افراد در واقع خواستار روابط کاملاً بی قید شرط در همه ی زمینه ها هستند. البته من در مورد این افراد اطلاعات کاملی ندارم و امیدوارم اعضای انجمن کمک کنن. یکی از مشخصه های این افراد معترض و افراطی نوع موسیقی آنهاست که به نام پانک شناخته می شه و در واقع موسیقی متال محصول تلفیق موسیقی راک و موسیقی پانک است.
و اما موسیقی متال خود به سبک های مختلف تبدیل شد که به نظر من این سبک ها در ایران به جهت تخلیه ی هیجانات پا گرفته.
من لازم می دونم نظر خودمم اعلام کنم؛ به نظر من کار کردن موسیقی راک و متال لزوماً به معنای شیطان پرستی و بی خدایی نیست و من به شدت به این نگرش شما راجع به جوونایی که موسیقی کار میکنن اعتراض دارم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، amir-mahdi ، amin7 ، Amir ، MiNuTeS ، bagheri4 ، One to be ، dilutor ، Maysam-1st ، نگار ، محمود ، navid-313 ، omidman ، MohammadMeraj

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۹, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
سلام دوستان
من تا 1 سال پیش تمام سبک های موسیقی رو فرا گرفتم...اما به دلایلی رها کردم
من در فراگیری سبک های موسیقی به چیزای عجیبی بر می خوردم:
1-زمانی که با پاپ خون ها رابطه داشتم...اونا خیلی در مورد روابط جنسی صحبت می کردند
2-وقتی برای فراگیری رپ با رپر ها بودم...اونا کنترل بدنشون دست خودشون نبود...تا صدای موزیک
می شنویدند بدنشون رو حتی وسط خیابون با موزیک هماهنگ می کردند،در صورتی که با خیلیاشون شوخی
نداشتم که واسه شوخی بخوان ادا دربیارند.
3-آخرین سبکی که فرا گرفتم...راک بود...که با افراد راکر وقتی ارتباط داشتم...موهای آشفته و عجیب...مدل ریشهایی
که اصلا تا اون موقع ندیده بودم ...خال کوبی هایی که نقش های عجیبی داشت...
شاید بگید که دیگه از من چیزی نمونده باشه....ولی باور کنید واقعا نمونده
الان 20 سالمه ولی انگار 30 سالمه...بگذریم
من فقط تنها شانسی که آوردم این بود که به نتایج فرا گرفتن سبکی که آموزش میدیم فکر میکردم...به رفتار
انسانهایی که دروبرم بودن فکر می کردم...
ولی حیف که آخرش فهمیدم..ولی باز خدارو شکر که محبت مولام مهدی به دلم افتاد...
در کل اینو از شاگردی که 5 سال عمرشو واسه موسیقی گذاشت...بپذیرید
سبک پاپ قوت جنسی رو به شکل عجیبی بالا میبره
سبک رپ کنترل بدن رو به دست میگیره
سبک راک و زیر سبک هاش روح رو کنترل می کنه
و هزاران بلای دیگه سر آدم میاره
یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، mohammad74 ، MohammadMeraj
۱۴:۴۳, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
این آهنگ ها ربطی به بی خدایی نداره درست.اما توی اسلام می گویند به این جور آهنگها گوش ندهید.چرا؟
چون قضیه های سمپاتیک و پاراسمپاتیک به وجود میاد که در موردش باید بری سخنرانی های محققین رو گوش بدی و باعث بی غیرتی هایی هم میشه! بعد این بی غیرتی به جایی میرسه که, یعنی طولی نمی کشه که بی خدا میشی و نسبت به ارزشهای دینت هم بی توجه میشی.نگو نه که من توی دانشگاه دارم آثار اونو به طور گسترده می بینم. یه جورایی معتادی هم میاره که 24ساعته فقط آهنگ باید گوش بکند.
۱۵:۵۷, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #43
آواتار
من اهنگ راک قشنگی هم سراغ دارم ککه واقعا امید وار کننده هست.

از هرچیزی به درستی میشه استفاده کرد
۱۳:۵۶, ۸/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۱۴:۰۳ توسط dilutor.)
شماره ارسال: #44
آواتار
سلام برادر
من منظورتو از یاد گرفتن سبک های موسیقی متوجه نمی شم، یعنی سازی رو مربوط به هر سبک یاد گرفتی یا فقط با آدم های اون سبک چرخیدی؟
در ضمن، به اینجور نظر دادنتون می گن "همه رو با یک چوب گرفتن" (یا یه چیزی تو مایه های این)مثله اینکه یکی بیاد بگه تمام سنّی ها آدم های بدی هستند و شیعه کش هستند، خوبو بد تو همه چیز هست، حتی فرشتگان خداوند هم خوبو بد دارن
(۶/دی/۹۰ ۱۴:۴۳)نجف آبادی نوشته است:  این آهنگ ها ربطی به بی خدایی نداره درست.اما توی اسلام می گویند به این جور آهنگها گوش ندهید.چرا؟
یه جورایی معتادی هم میاره که 24ساعته فقط آهنگ باید گوش بکند.

کجای اسلام گفته آهنگ گوش ندیم؟
در مورد اینکه شما می گین معتادی، باید بگم که به خاطر علاقست، به هیچ چیز دیگه ای ربط نداره، بعضی اعتیادا خوبن. البته بخاطر کرم گوش هم هست، اگر زیاد آهنگی رو گوش بدین، بعد یه مدت اون آهنگ تو سرت پخش می شه، یکی از درماناش واسه من گوش دادن دوباره به اون آهنگه، که کار سازم هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti
۲۰:۲۴, ۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
(۸/دی/۹۰ ۱۳:۵۶)dilutor نوشته است:  سلام برادر
من منظورتو از یاد گرفتن سبک های موسیقی متوجه نمی شم، یعنی سازی رو مربوط به هر سبک یاد گرفتی یا فقط با آدم های اون سبک چرخیدی؟
در ضمن، به اینجور نظر دادنتون می گن "همه رو با یک چوب گرفتن" (یا یه چیزی تو مایه های این)مثله اینکه یکی بیاد بگه تمام سنّی ها آدم های بدی هستند و شیعه کش هستند، خوبو بد تو همه چیز هست، حتی فرشتگان خداوند هم خوبو بد دارن

سلام دوست عزیز
هم یاد گرفتم و هم چرخیدم...
بله قبول دارم نباید همه رو به یک چشم دید...ولی باورت میشه اگه بگم...من هر کسی رو که
تو این راه دیدم همونطور بو که گفتم...هیچکدومشون درباره ی خدا و مسجد ونماز صحبت نمی کردند
نمی گم نیست...هست...نمونه اش بچه های همین تاپیک که هم موسیقی کار می کنید و
هم به خدا فکر می کنن من قصد جسارت
به همسنگرای عزیزم نداشتم...اگه بهتون بر خورد ببخشید...فقط خواستم تجربمو بگم...
یا علی مدد
۱۹:۵۰, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
1-عزیز دلم اینجا کسی با تعصب بحث نمیکنه
2-کی گفته موسیقی تو ایران از دم حرامه؟
3-وقتی موسیقی راک و زیر سبکهاش مثل متال 150 دثیبل نیروی مخرب و هیجان آور وارد اعصابت می کنه...اما
موسیقی کلاسیک مثل سکرت گاردن 70 دثیبل وارد می کنه...عقلت چی میگه؟؟؟؟؟؟
4-من عاشق موسیقی ام ولی دیگه اعصابی واسه سرو صدا ندارم....
5-می دونی اکثر موسیقیدان های بزرگ در سن پایین مردن...(و یا کر شدن و یا اعصابشون از بین رفته و دیوانه شدند )
اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم اول تحقیق بعد بحث.....Heart
تعصب ممنوع
۲۲:۴۲, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
بله همین الان من رفتم تحقیق کردم.

3.متال زیر شاخه راک نیست. شاید 40 سال پیش بود... ولی الان نیست. متال الان 15000000 دسیبل مخ میترکونه.
2.منظورم این بود که معمولا افرادی میرن سراغ موسیقی های دوپس دوپسی که یه کم وضعشون ضایعس در نتیجه ضایع تر میشن ولی اگه آدم، آدم باشه خیلی هم حال معنوی میده.Big Grin(منظورم با شما نبود ناراحت نشی یه وقت)
5.اون بزرگان موسیقی حتما یه مشکل دیگه داشتن الان تو بیا ببین بزرگان متال مثلا اون فسیلاش که دهه 80 تا حالا کار میکنن از من و شما صحیح سالم ترن و این حرفا کاملا غیر علمیه و من قبولش ندارم.
1.من با تعصب حرف زدم؟ آره خب یه کوچولوBig Grin
4.من عاشق موسیقیم و حال و حوصله هم ندارم ولی با موسیقی حال و حوصله پیدا میکنمWink برو آلبوم 2011 مگادث هست، Thirteen رو دانلود کن بیا اینجا پیش ما! اصن یه وعضی... جاذبه در کیشمیش! بیا آقا! خواستی بذارمش تو تاپیک صدای بیداری و موسیقی اسلامی... میای؟Angel
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۰۷, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
برادر عزیزم
من همه ی حرف هامو تو چند پست در این تاپیک گفتم
و دیگه دلیلی نمی بینم که با یه آدم تعصبی که مدام داره بهم توهین میکنه بحث کنم...چون فایده
نداره شما حرف خودتو میزنی... حقیر هم حرف خودمو...
ولی یه نصیحت از برادر کوچکترت داشته باشHeart...بشین و بدون تعصب درباره ی موسیقی و آثار اون بر بدن تحقیق
کن...نمی گم از نظر دینی....از نظر پزشکی بررسی کن
فکر هم نکن از پشت کوه اومدم....تو پست های قبلی هم گفتم که من تا یک سال پیش همه ی سبک های موسیقی
خصوصا راک رو یاد گرفتم...حتما دلیلی داشته که این هنر رو رها کردم...
یا لثارات الحسین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۱۸:۱۲, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۸:۱۴ توسط Amir.)
شماره ارسال: #49
آواتار
نقل قول:اصن یه وعضی... جاذبه در کیشمیش! بیا آقا! خواستی بذارمش تو تاپیک صدای بیداری و موسیقی اسلامی... میای؟Angel

دلیل حذف نکردن پاسخ شما در این تاپیک بخاطر صبر و حوصله زیاد ما هست ، خواهشا دیگر توهین نکنید ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، xmontazer ، Maysam-1st
۲۳:۲۲, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
سلام

کل نظرات دوستان را خوندم و گفتم نظرم رو بگم بد نیست! Smile

به نظر من هیچ کاری بالقوه بد نیست! مثلا راک و پاپ و رپ و ....
خوب تا اینجا اکی؟
اما یه نکته ی مهم داره!
اکثر کسایی که توی این کارها هستند نه اعتقاد درست درمونی دارند و نه آدم هایی هستند که شما را به خدا نزدیک تر کنند! (نمیگم نیست هست ولی تاکید میکننم اکثرا نیستند!)

ما هم که اکثرا آدم هایی هستیم که محیط رومون تاثیر میگذاره و نه ما روی محیط!
و اکثرآ آدم های معمولی هستیم که دنبال رو فقه و قرآن و حدیث و فلان و غیره نیستیم و چیزی که اسلام و خدا و پیغمبر و امام میدونیم در واقع چیزیه که اطرافیان و محیط به ما گفته و این ما نبودیم که اینها رو پیدا کنیم!! و خلاصه به ما گفته شد و ما هم قبول کردیم! Angel
خوب اینا یعنی چی؟
یعنی اینکه اینجور محیط های روشن فکری و آزاد اندیش و باز و فلان 90% احتمال داره تاثیر منفی بگذاره به این دلیل که اعتقادات درست درمون که نداریم اونجا هم که همه روشن فکر! این میشه که ما هم بعد از یه مدت کمال همنشین تومون اثر خودش رو میگذاره و ما هم بعد یه مدت روشن فکر میشیم!

اما خوب شمای بزرگوار خودت رو 100% شناختی و با یه مبنای اعتقادی خفن و برای خدا و پیغمبر و دفاع از مقدسات و اعتقادات و پاکسازی محیط و ... وارد میدون میشی! و اگه خود شیطان هم شخصا بیاد مخ زنی نمیتونه روی شما تاثیر بگذارد Big Grin
اون موقع است که از سبک بلک متال و رپ و راک و نمیدونم از این سبک ها به جای حرفهای تجاوز جنسی به هم! و شیطان و جنگ و خونریزی و ... میبینم که به جای شیشُ و بِش! حرفهای نوئی بیرون میاد که اون موقع است که باید دست شما رو هم بوسید! کارتون هم مثل جهاد در راه خداست!

خلاصه این کارها محیطش بوووووقه و بچه های ارزشی مرزشی اونجاها پیدا نمیشه! و آدماش همه روشن فکر و ریلکس! و ممکنه اون وسطا یه کسایی بیان دلت رو قلقلک بدن و این قلقلکا باعث بشه تو هم یواش یواش بعد یه مدتی همرنگ جماعت بشی! و اون موقع مثل همون کسایی که دوستان مثال زدند، با افتخار تمام یک هنرمند روشن فکر اونجوری میشی! Wink

پ.ن: کوچیک همتونیم!

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، MAHDI59 ، xmontazer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]