کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فلسفه ی موسیقی راک
۱۳:۳۱, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1

به نام او که زیباست و زیبایی را دوست دارد
مطلبی که من می خوام بنویسم شاید یه جور دفاع از خودم باشه. اول از همه من یه مسلمونه شیعه هستم، نماز می خونم، روزه می گیرم و ... . اما از یه طرفم یه گروهه موسیقی راک دارم، خودمم گیتار الکتریک میزنم. لازم می دونستم اینارو بگم.
من یه مشخصاتی از موسیقی راک بهتون می گم، امیدوارم باعث روشن شدن موضوع بشه.
موسیقی راک از اواسط سده ی 20 میلادی در امریکا شکل گرفت. این سبک در واقع مشتق شده از موسیقی بلوز و جاز است که اقلب برای اعتراض به تبعیض توسط سیاه پوستان مورد استفاده قرار می گرفتند. از این رو می توان اصل موسیقی راک رو نوعی مویسقی اعتراضی دونست. البته از همون ابتدای شکل گیری این سبک به دو دسته ی کلاسیک راک و راک اند رول تقسیم شد که سبک اول ماهیت اعتراضی خود را حفظ کرد و از شکل دهندگان و کامل کنندگان آن می توان به پینک فلوید ، گانز اند روزیز ، کویین ، ایگلز ، رولینگ استونز و ... اشاره کرد. و اما سبک دوم که افرادی چون الویس پریسلی به شکل دهی آن بسیار کمک کردند به سمت آهنگهای رومانتیک و عاشقانه پیش رفت. سبک کلاسیک راک به تدریج به سبک های مختلفی تقسیم شد و هم اکنون در تعداد بی شماری سبک ادامه پیدا می کنه. حالا اگه موافق بودین بعداً تفاوت های موسیقی راک و پاپ رو هم میگم.
و اما موسیقی متال از کجا شکل گرفت؟
در کنار موسیقی راک در امریکا و اروپا موجی به نام پانک به راه افتاد (که به اونا اِمو هم گفته میشه). این افراد در واقع خواستار روابط کاملاً بی قید شرط در همه ی زمینه ها هستند. البته من در مورد این افراد اطلاعات کاملی ندارم و امیدوارم اعضای انجمن کمک کنن. یکی از مشخصه های این افراد معترض و افراطی نوع موسیقی آنهاست که به نام پانک شناخته می شه و در واقع موسیقی متال محصول تلفیق موسیقی راک و موسیقی پانک است.
و اما موسیقی متال خود به سبک های مختلف تبدیل شد که به نظر من این سبک ها در ایران به جهت تخلیه ی هیجانات پا گرفته.
من لازم می دونم نظر خودمم اعلام کنم؛ به نظر من کار کردن موسیقی راک و متال لزوماً به معنای شیطان پرستی و بی خدایی نیست و من به شدت به این نگرش شما راجع به جوونایی که موسیقی کار میکنن اعتراض دارم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، amir-mahdi ، amin7 ، Amir ، MiNuTeS ، bagheri4 ، One to be ، dilutor ، Maysam-1st ، نگار ، محمود ، navid-313 ، omidman ، MohammadMeraj

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۰۳, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21

(۱۰/تیر/۹۰ ۰:۳۹)zohur12.ir نوشته است:  سلام . چند تا پاسخ اول رو خوندم همه سبک مورد علافه شون رو به چیزی نسبت دادند .

به نظر بنده محتوا مهم نیست چه در راه خدا چه غیر خدا . مهم اون اثری هست که موسیقی داره رو شما میذاره ( منظور ضرب واین چیزهای موزیک)

بنده اصلا از موسیقی راک خوشم نمیاد اما میگم نباید به دلیل استفاده نادرست از چیزی کل آن را زیر سوال ببریم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۰۵, ۱۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۰ ۲۳:۰۶ توسط Amir.)
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول:بنده اصلا از موسیقی راک خوشم نمیاد اما میگم نباید به دلیل استفاده نادرست از چیزی کل آن را زیر سوال ببریم

بحث سر اینه که راک کلش زیر سواله ! اگر چیز خوبی بود خود خدا و پیغمبر میگفتند ما هم گوش میدادیم Dodgy
۲:۱۵, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
خواننده معروف ایتالیایی و تنها کسی که توانسته در حضور پاپ آهنگ بخواند که الان موسی قی راک را رها کرده کسی است به نام فرانکو باتیاتو.
او طی اظهارنظری گفته است انسان کافی است پیامهای برخی از گروه های راک را گوش دهد تا شیطان پرست شود.وی افزود بسیاری از گروه های راک دچار تشنج رفتاری شده و بسیاری از پیام های شیطانی را در موسیقی خود وارد میکند.
اگر بخواهیم در مورد مضررات خود موسیقی بحث کنیم رسول خدا فرمودند:
گوش دادن به آهنگ لهو گناه است و نشستن در مجلس آن فسق و لذت بردن از آن کفر است.
بحث دیگری که هست اعصاب ما دو دسته است.
1-سمپاتیک 2-پارا سمپاتیک
سمپاتیک باعث افزایش فشارخون و پارا سمپاتیک بر عکس آن است.البته این یکی از ویژگی های آن است
وقتی از آهنگی تند و مورد علاقه را گوش میدهید فشار خون شما بالا می رود و آماده فعالیت میشوید و وقتی یک آهنگ آرام گوش می دهید فشار خون کم میشود .حال اگر این کاربه طور مداوم انجام پذیرد چه اختلالی در بدن شما ایجاد میشود.سمپاتیک و پاراسمپاتیک قاطی میشود.اعصاب ضعیف میشود.گوش کر میشود.قلب آسیب می بیند و بیماری هایی از قبیل پارانوما یا مانی که یک نوع جنون است ایجاد میشود.
حال نوازندگان بزرگ جهان را ببینید.مثلا رابرت شومان آخر عمر خود کر میشود و می میرد.یا نیچه هم فیلسوف بود و هم نوازنده که در آخر عمر خود دچار بیماری مانی شد و میگفت که جن می بیند.یا در سن های 35/40/42 و یا غیره مرده اند.
در ملبور در یک کنسرت حدود 50هزار نفر شرکت کردند.ان چنان به هیجان آمدند که حال خود را از دست داده چندین نفر با چاقو از پای درامده .به چندین دختر تجاوز و تعدادی مجروح شدند بدون هیچ دلیلی.
و این یک مورد از چندین موارد بود.و طرحی به مجلس ایالات متحده برده شدمبنی بر جمع کردن کلیه کنسرتها.
البته بخش کمی از مطالب بود.حال نظرتان در مورد موسیقی چیست؟
برگرفته از سخنان استاد رائفی پور.[/u][/i][/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MiladYLH ، Maysam-1st
۱۰:۱۰, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24

افرادی که این قدر زود مرده اند یا دچار بیماری اعصاب شده اند کسانی هستند که تمام عمر خود را وقف موسیقی کرده اند.اما اگر کسی میانه روی کند و خود را برای موسیقی نکشد!این بلا ها سرش نمی آید.هرچیزی اگر درست استفاده شود مفید واقع میشود.
اینکه ریتم موسیقی باعث بالا پایین رفتن موسیقی می شود را قبول دارم استاد رائفی پور گفتند شعر هم که دارای وزن خاصی است همین کار را می کند.
می دانیم که قران هم نثری مسجع است و یک قاری آنرا با ریتم موسیقیایی اما غمگین می خواند می خواهم ببینم اگر کلا موسیقی چه غمگین و چه شاد ضرر داشت چرا خدا قران را با ریتم غمگین نازل کرد؟ اصلا چرا مسجع؟
فرض کنید یک روز اعصابتان خرد شده است.آدم چند دقیق اگر یک موسیقی ملایم اصلا بی کلام گوش بدهد آرامش پیدا می کند.موسیقی مثل دارو است اگر از آن درست استفاده کنیم مشکلی برایمان پیش نمی آید.اگر بیاییم کلا فاتحه موسیقی را بخوانیم اشتباه کرده ایم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st
۱۱:۲۲, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
پاسخ به mdm:
خداوند قرآن را با ریتم غمگین نازل نکرده بلکه خدا قرآن را فرستاد و ما آن را با صوت میخونیم
حالا کسی معنی قران را میداند و طبق معنی قرآن زیر و بم ایجاد میکند.اما حالا کسی معنی آن را نداند روی یک سبک میخواند.البته معذرت میخوام, مثل یک زنبور داخل یک لیوان در بسته.
اگر شما به صوت قاریان قرآن گوش کنید میبینید که به چه زیبایی قراعت می کنند.استاد عبدالباسط یکی از قاریان اهل تسنن که همه مردم میشناسند هنگام خواندن سوره مریم 4ساعت از موقع اذان گذشت اما آن ها متوجه نشدند.و در اصل اگر قرآن با سبکی مناسب خوانده شود باعث آرامش دلهاست.
و مطلب بعدی آهنگ جا و مکان داره.مثلا هنگام ورزش نباید آهنگ غمگین گوش داد چون حس ورزش کردن گرفته می شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: lpsl ، snopIz
۱۶:۱۳, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
دوستان دلیل این همه دشمنی شما با موزیک راک و متال چیست،اصلا کلا دلیل دشمنی شما با موسیقی چیست؟
۱۳:۴۹, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #27

سلام به همه ی برادرا و خوهرای خوبم!!!
من سید هستم و به سید بودن خودم افتخار میکنم!
همچنین از اینکه راک میخونم به خودم می بالم! ( سبک های دیگه هم کار میکنم اما سبک اصلیم راکه)

بریم سر اصل مطلبمون!
خداوند از اون روز اولی که انسان و افرید با اهنگ بود ! موسیقی چیزی بوده که از ابتدای زندگی بشر به ادم ارامش داده یا نشون دهنده ی خوشحالی یا غم و غصه بوده!!! اما امروز یکم این موسیقی پیشرفت کرده! مثل ما ادما!
حضرت ادم روز اول برهنه بود ! ایا من و شما هم امروز برهنه ایم؟!!!
موسیقی هم دست خوش تغییراتی شده! مثلا میتونیم بگیم که سبک های اعتراضی مسل رپ به وجود اومد چون همونطور که می دونید رپ یعنی تق تق یا اهنگ کم!! رپ سنگین یا همون رپ اصلی اهنگ خاصی نداره فقط شعر و صدای خوانندس که به او زیبایی می بخشه! که متاسفانه یه مشت ادم بی سواد این سبک و به انحراف کشیدن و امروزه اهنگ ها ی 6/8 رو ما به اسم رپ میشناسیم!
بگذریم....!

راجع به قضیه ی راک!! تو ی این زمونه هیچ چیزی نیست که نتونه روی ما ادما تاثیر بگذاره! از یه فیلم گرفته تا یه جک,فحش,سیگار,نگاه منحرف,نصیحت پدر و مادر,حدیثی از امامان و پیامبر.....!
من یه سوال دارم! چرا تریاک,کراک,شیشه و غیره که هم رویه ادم تاثیر منفی میذاره هم ادم و بد بخت می کنه حرام نیست اما یه سبک موسیقی که باعث میشه جونه ما خودش و تخلیه کنه و به خودش بیاد حرامه؟!! یا نشون دهنده ی شیطان پرستیه؟!
بگذارید منم مثل بعضی از دوستان زیاده روی کنم!
به نظر شما درسته من بگم هر کی که اهنگ عربی میذاره و میرقصه مسلمونه؟!!
درسته که بگم اهنگ بندری مال مسلموناس؟!!
درسته که بگم وقتی مرحوم اغاسی می خوند مسلمونا دوست داشتن این اهنگارو؟!!
اصلا ما نباید مسیقی رو با دین قاطی کنیم! حالا بگیم یه کسی که شیطان پرسته اومد جک گفت! دیگه جک ماله شیطون پرستاس؟!!
موسیقی اصیل ما ایرانی ها سنتی هست!
و موسیقی اصیل غربی ها راکه! توی ایران هم شیطون پرست هست! اگه اومد سنتی خوند شما راضی میشی که بگن سبک سنتی ایران مال شیطون پرستاس؟!!!
ما همه مسلمونیم! اونقد هم میدونیم که هنر جوونامون و نباید زیر پا بذاریم!
دین همه چیز ماست! ولی اگه انسان از عقلش استفاده نکنه دین معنی نداره!
منتظر پیشنهاد و انتقادتون هستم!!!!
۱۵:۰۲, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۰ ۱۳:۴۹)snopIz نوشته است:  من یه سوال دارم! چرا تریاک,کراک,شیشه و غیره که هم رویه ادم تاثیر منفی میذاره هم ادم و بد بخت می کنه حرام نیست

با سلام من نظری درمورد موسیقی ندارم چرا که آنقدر نظرات بیداری اندیشه و وحید 110 و بقیه دوستان کامل بود که حرفی برای گفتن باقی نمیزاره .
و اما جواب شما : شراب و هر مایعی که انسان را مست می کند نجس است اما اگر مثل بنگ و حشیش و... باشد که مخدر و مستی آور باشد و ذاتا مایع نباشد پاک است هرچند آنرا با آب مخلوط کنند و به صورت مایع در آورند ولی استعمال آن به هر صورت اگرچه کم باشد یا مست کنندگی آن خفیف باشد حرام است.
منبع :رساله 9مرجع
۱۵:۵۶, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #29

خیلی ممنون بابت اون راهنماییتون!!

ولی چرا بقیه ی سوالای منو توجه نکردین؟!!!!
۱۴:۵۸, ۱۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۰:۲۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #30
آواتار
پاسخ بهsnopiz

کی گفته حرام نیست.هر چیزی که برای انسان ضرر داشته باشه حرومه.
در ضمن درسته همه چیز تاثیر گذاره روی آدم ولی من به نوبه ی خدم هرچیزی خوب باشه رو میپسندم نه هر چیزی که بد باشه.بعدش هم این چه جور خالی کردنه که آدم خودشو با آهنگ خالی کنه؟

ما هم موسیقی رو با دین هیچ وقت قاطی نمیکنیم بلکه غربی ها اون رو با ما قاطی کردند.
حرف هایی که توی بعضی از این آهنگ ها می گویند توهین به بعضی از این مقدسات میکنند.

اگه این کارو بکنند ما که میدونیم از موسیقی سنتی ما استفاده کردند.پس این حرفت درست نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتخاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]