کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فلسفه ی موسیقی راک
۱۳:۳۱, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1

به نام او که زیباست و زیبایی را دوست دارد
مطلبی که من می خوام بنویسم شاید یه جور دفاع از خودم باشه. اول از همه من یه مسلمونه شیعه هستم، نماز می خونم، روزه می گیرم و ... . اما از یه طرفم یه گروهه موسیقی راک دارم، خودمم گیتار الکتریک میزنم. لازم می دونستم اینارو بگم.
من یه مشخصاتی از موسیقی راک بهتون می گم، امیدوارم باعث روشن شدن موضوع بشه.
موسیقی راک از اواسط سده ی 20 میلادی در امریکا شکل گرفت. این سبک در واقع مشتق شده از موسیقی بلوز و جاز است که اقلب برای اعتراض به تبعیض توسط سیاه پوستان مورد استفاده قرار می گرفتند. از این رو می توان اصل موسیقی راک رو نوعی مویسقی اعتراضی دونست. البته از همون ابتدای شکل گیری این سبک به دو دسته ی کلاسیک راک و راک اند رول تقسیم شد که سبک اول ماهیت اعتراضی خود را حفظ کرد و از شکل دهندگان و کامل کنندگان آن می توان به پینک فلوید ، گانز اند روزیز ، کویین ، ایگلز ، رولینگ استونز و ... اشاره کرد. و اما سبک دوم که افرادی چون الویس پریسلی به شکل دهی آن بسیار کمک کردند به سمت آهنگهای رومانتیک و عاشقانه پیش رفت. سبک کلاسیک راک به تدریج به سبک های مختلفی تقسیم شد و هم اکنون در تعداد بی شماری سبک ادامه پیدا می کنه. حالا اگه موافق بودین بعداً تفاوت های موسیقی راک و پاپ رو هم میگم.
و اما موسیقی متال از کجا شکل گرفت؟
در کنار موسیقی راک در امریکا و اروپا موجی به نام پانک به راه افتاد (که به اونا اِمو هم گفته میشه). این افراد در واقع خواستار روابط کاملاً بی قید شرط در همه ی زمینه ها هستند. البته من در مورد این افراد اطلاعات کاملی ندارم و امیدوارم اعضای انجمن کمک کنن. یکی از مشخصه های این افراد معترض و افراطی نوع موسیقی آنهاست که به نام پانک شناخته می شه و در واقع موسیقی متال محصول تلفیق موسیقی راک و موسیقی پانک است.
و اما موسیقی متال خود به سبک های مختلف تبدیل شد که به نظر من این سبک ها در ایران به جهت تخلیه ی هیجانات پا گرفته.
من لازم می دونم نظر خودمم اعلام کنم؛ به نظر من کار کردن موسیقی راک و متال لزوماً به معنای شیطان پرستی و بی خدایی نیست و من به شدت به این نگرش شما راجع به جوونایی که موسیقی کار میکنن اعتراض دارم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، amir-mahdi ، amin7 ، Amir ، MiNuTeS ، bagheri4 ، One to be ، dilutor ، Maysam-1st ، نگار ، محمود ، navid-313 ، omidman ، MohammadMeraj

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۹, ۱۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۱:۵۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #31

پس همون که گفتم هرکی که عربی گذاشت و رقصید مسلمونه هر کی هم که راک خوند شیطون پرسته!!!

ما تو علم حدیث شناسی هنوز با اطمینان نمیوتونیم قضاوت کنیم!!! شما چطوری انقد با اطمینان راجع به شیطون پرستا حرف میزنید!!! اگه به جای این حرفای خنده دار وقتمون و واسه اسلام بذاریم شیطون پرستی هم از بین میره!!!
۱:۲۹, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #32

بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام خدمت تمام دوستان
در پاسخ آقای snopiz لازم میدونم اول یه سری مقدمات بگم و بعد از اون به سوالات بپردازم :
اینکه موسیقی از اول اول هم آفریده نشده بود.اولین بار شیطان در شادی مرگ حضرت آدم(علیه السلام) شروع به نواختن موسقی کرد و بعد ها موسقی ابزاری شد برای خوشگذرانی و همچنین رفع اوقات فراغت بشر . البته نکته ای که نباید از چشمان ما دور بمونه اینه که انسان در طول تاریخ هیچ گاه از لذت گوش کردن به موسقی خسته نشده .
دومین مسئله ای که باید در مقدمه طرح بشه مسئله تغییر هر موضوعی در طول تاریخ . در اینکه هر موضوعی در طول تاریخ یه سیر تحول رو میگذرونه هیچ شکی نیست لکن این تغییرات رو میتونیم به دو دسته کلی تقسیم بندی کنیم :
1_تغیرات مثبت و سازنده
2_تغیرات منفی و مخرب
که در اینجا مجال پرداختن به اونها نیست و یقینا اینکه هر تغییری رو مثبت بدونیم درست نیست .
در رابطه با تاثیر پذیری که خود ایشون به خوبی توضیح دادن و فقط من لازم میدونم یه نکته اضافه کنم . آقای هیموتو یه محقق ژاپنی هست که تا حالا بیش از 10000 بار روی آب آزمایش انجام داده . ایشون اثباط کرده که آب از صدا تاثیر می پذیره و با تصویر برداری مولکولی می تونید این تصاویر رو ببینید . غرض اینکه آب نسبت به قرآن و کلمه مقدس الله زیبا ترین شکل ها رو ونسبت به کلماتی چون ((هیتلر،صدام و همچنین صدای موسقی هایی مثل رپ و راک تصاویر بسیار زشتی از خودش نشون داده .خلاصه کنم که 70 % بدن ما رو آب تشکیل میده . حالا دیگه خودتون نتیجه رو ...
(به سی دی و فیلم ((شهادت آب)) مراجعه کنید)
و اما سوالات:
1_موسقی بندری و عربی سبک هایی از موسقی هستن و اگه قشر مسلمان رو ایرانی یا کشور های حوزه خلیج فرض کنیم این نو موسقی بیشتر رواج داره و از نظر عموم غنا و متربانه محسوب نمیشه . گر چه غنا شرایط خاص خودشو داره . بنابراین ، این دو سبک به علت دلایل فوق اون اثرات مخرب رو بر جامعه ندارن.(اگه تو ضیح بیشتر خواستین میگم خدمتتون)
2_اینکه نباید موسقی رو با دین قاطی کنیم از یه نگاه نه چندان عمیق بلند میشه . چرا که طبق نگاه جامعه شناسان دین یعنی راه و روش زندگی . و راه و روشی که کامله ، مسلما در رابطه با این مسایل به خوبی نظر داده . از اون جای که دین اسلام کامل ترین دین و بهترین روش زندگی برای انسانه اگه میخوایم رستگار بشیم باید به اون عمل کنیم .
بنابراین ما اگه مسلمونیم و قصد داریم که رستگار به معنای حقیقی باشیم باید به دستورات دین عمل کنیم . (دستورات دین هم که در مورد موسقی کاملا مشخصه و اگه خواستید میگم )
3_درباره موسقی اصیل غرب اینکه راک موسقی اصیل غرب نیس چرا که عمرش بیش از 100 سال نیست در حالی که علم موسقی سال ها قدمت داره .
4_اینکه یه سبک رو به یه گروه خاص نسبت بدن به دلیل استفاده غالب اون گروه از اون موسقیه . و خوب به طور معمول شیطان پرستا از این سبک استفاده میکنن . اما اینکه بگیم هر کی از این سبک استفاده کرد شیطان پرسته درست نیست .

در آخر باید بگم که :
((عقل وقتی بهترین کارکرد رو به ما میده که در راه درستی قرار گرفته باشه
و قطعا بهترین راه
دینه
وکامل ترین دین اسلام))

و من الله توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، نجف آبادی ، Maysam-1st
۱۱:۴۹, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۳/مرداد/۹۰ ۰:۱۹)snopIz نوشته است:  پس همون که گفتم هرکی که عربی گذاشت و رقصید مسلمونه هر کی هم که راک خوند شیطون پرسته!!!
ما همچین چیزی نگفتیم؟
کامپیوتر یه وسیله خوب اما به شرطی که در راه خوب ازش استفاده کنی.
ولی اگه برای کار بد ازش استفاده کنی میشه بد.

در مورد احادیث هم ما منبع موثق هم داریم اماببینم شما دنبالش رفتید تا حالا؟
۱۴:۲۹, ۱۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۱۴:۵۹ توسط snopIz.)
شماره ارسال: #34

شما که همچین چیزی نگفتی!!!

پس چطوری به خودت حق میدی که بخوای به عنوان یه فردی که تا حالا یه گیتار نگرفته دستش راجع به زحمت چندین ساله ی هنرمندای بزرگی مثله slash و .......... بی خودی قضاوت کنید!!!!

در جواب اقای mosalman

اقا من جملات اخرتو قبول دارم!!!!

ولی شما به من بگو اون لحظه که شیطان شروع بع نواختن موسیقی کرد شما اونجا بودی؟!!!
اگه بودی حتما میگی سازش گیتار الکتریک بوده دیگه؟!!
حتما داشته راک می خونده؟!!!!

مگه موسیقی اصیل ایرانی چند سال قدمت داره؟!!!!!!!!!!!!!!

و در مورد برنامه ی شهادت اب!!!
یه نکته ی جالب بگم!!!
شما وقتی اسم حضرت علی رو میاری چه حسی بت دست میده؟!! یا اصلا چی تو فکرت میاد؟!!
مسلما یک مرد بزرگوار و مهربان و بخشنده!!!
ولی وقتی اسم هیتلر میاد چی؟!!! یه قاتل بی رحم که حتی به کودک یه ماهه هم رحم نمی کرد!!!!

حالا شما می خوای ازمایش کنی این دو اسم رو روی اب!!! ملومه تفاوتی هست در مغز شما بین امام علی (علیه السلام) با هیلتر از اونجایی که مغز دستور دهنده ی تمام اعضای بدن هست پس ممکنه اون فرکانسی که اسم هیلتر باش روی اب ازمایش شده طوری بوده که توی ذهن طرف از هیتلر تصویر خوبی نبوده!!! و شاید به همین دلیل بوده!!!
شما خودت فکر کن! مگه هیلتر به اب صدمه زده که بخواد تغییر شکل بده Smile
۱۵:۰۹, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
اخبی دستش درد نکنه هر کسی میزنه .
خوب بزنه توش توهینی چیزی نباشه قبولش داریم.
بعدشم یکمی برو در مورد صنعت موسیقی اطلاعاتی کسب کن بد نیست.
خیلی خیلی بده.
حالا میل با خودته.Angel
۳:۱۱, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #36

من از صنعت موسیقی چیزی نمیدونم!!
اومدم اینجا شما واسم توضیح بدی!!!

منتظر راهنماییتون هستم!
۲:۴۹, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
راک یک سبک موسیقی بسیار باحاله که هیچ ربطی هم به فراماسون ها نداره!!!
آقا شما چرا تا تقی به توقی می خوره زرت...میاد همه چیز رو به شیطان پرستی می چسبونید؟؟؟کمی فکر کنید!
۳:۲۹, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
من یه خواهشی از دوستان دارم . من تا حالا خیلی آهنگ تو سبکای مختلف گوش دادم . قبلا متال دوست داشتم البته بچه بودم و فقط به خاطر شلوغ بودنش دوست داشتم . ولی بعد به Rock رو آوردم و چند ساله این سبک رو دنبال میکنم .
یه خواهش از دوستان دارم و اون اینه که ایلومیناتی رو با فراماسونری قاطی نکنن و البته اینقدر به راکرا گیر ندن !
چیزی که من دیدم و البته میبینم اینه که ایلومیناتی دقیقا نقطه ی مقابل فراماسونری قرار داره !
فکر کنم خیلی از دوستان آهنگای گروه 30 Seconds To Mars رو گوش کرده باشن و ویدئوهاشونو دیده باشن . آرم این گروه این شکل هست : [تصویر: a3ad11ea523f9c9bfb6548405c775335.jpg]

همونطور که میبینید این شکل کاملا متفاوت از هرم و تک چشمی هست که نماد فراماسونری هست به نوعی !
اگر نگاهی به ویدئوی This Is War از این گروه بندازید به سادگی متوجه میشید که 1.کندی رو فرد راستگو معرفی میکنه و جورج بوش رو دروغگو !
2.مارتین لوترکینگ رو فرد راستگو خطاب میکنه !
3.کاملا مخالف جنگهایی هست که تو دنیا راه افتاده .
4.هرمی که آخر ویدئو نشون میده نه تک چشمی داره نه نوری ...
[تصویر: 3b80568030261ef2137bfc9230bb882d.jpg]

همینجور توی آهنگ The Kill و البته Hurricane ! به نظرتون چرا آهنگ This is War که عکس هرمشو بالا گذاشتم سانسور شده ؟ واضحه چون توی نسخه ی کاملش میگه من به شیطان اعتقاد ندارم .
---------------------------------------------------------------------------------------------
من همه ی این حرفا رو زدم که بگم بین ایلومیناتی و فراماسونری تفاوت وجود داره . کسانی که دنیا رو دارن رو به NWO میبرن و قصد نابودی ادیان رو دارن و حاکمان فعلی دنیا هستن فراماسونها هستن نه ایلومیناتی ها !
ایلومیناتی ها هم خیلیاشون به خدا و مسیح معتقدن و البته گروهیشون هم نه !
من تعجب میکنم وقتی میبینم خیلیا از ایلومیناتی بدشون میاد ولی از فراماسونها نه !
اگر یه سر به بازیه Deus Ex : Human Revolution بزنید میبینید که اونجا هم به وضوح ایلومیناتی و فراماسونری تفاوت دارن ! ایلومیناتی ها پشت پرده کار میکنن و گاهی اوقات هم اعمال مثبتی انجام میدن . این چیزی که شما میبینید راجع به لیدی گاگا یا دیگران ربطی به ایلومیناتی نداره , فراماسونری هست ...
۰:۳۲, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
دوست گرامی fatemeتوجه کن:
موسیقی بی کلام مضمون و محتوا داره، برای درکش باید با علم موسیقی آشنایی داشته باشی که نداری
پس لطفا نظر نده
۲۱:۵۳, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۲)hussain نوشته است:  
(۲/خرداد/۹۰ ۱۴:۱۴)Irani نوشته است:  اینو میدونم سبک موسیقی ربطی به بی خدایی نداره

خیلی از این سبک ها مثل راک متال و بلک متال و... اصلاً برای همین به وجود اومدن. برای دین ستیزی و شیطان پرستی (= بی خدایی)! بعضی هاشون خیلی واضح در متن اشعارشون کفر میگن بعضی ها هم از طریق ضمیر ناخودآگاه وارد میشن.
به نظر من این سبک ها هیچ فرقی با هم ندارن (یکی الکترونیک، یکی ساده، یکی متشنج، یکی رمانتیک و...) همشون یک هدف رو دنبال میکنن!

بینم استاد، درباره ی christian metal چه نظری داری؟ بعد اینکه مدرکتون واسه این حرفا چیه؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]