کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فلسفه ی موسیقی راک
۱۳:۳۱, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1

به نام او که زیباست و زیبایی را دوست دارد
مطلبی که من می خوام بنویسم شاید یه جور دفاع از خودم باشه. اول از همه من یه مسلمونه شیعه هستم، نماز می خونم، روزه می گیرم و ... . اما از یه طرفم یه گروهه موسیقی راک دارم، خودمم گیتار الکتریک میزنم. لازم می دونستم اینارو بگم.
من یه مشخصاتی از موسیقی راک بهتون می گم، امیدوارم باعث روشن شدن موضوع بشه.
موسیقی راک از اواسط سده ی 20 میلادی در امریکا شکل گرفت. این سبک در واقع مشتق شده از موسیقی بلوز و جاز است که اقلب برای اعتراض به تبعیض توسط سیاه پوستان مورد استفاده قرار می گرفتند. از این رو می توان اصل موسیقی راک رو نوعی مویسقی اعتراضی دونست. البته از همون ابتدای شکل گیری این سبک به دو دسته ی کلاسیک راک و راک اند رول تقسیم شد که سبک اول ماهیت اعتراضی خود را حفظ کرد و از شکل دهندگان و کامل کنندگان آن می توان به پینک فلوید ، گانز اند روزیز ، کویین ، ایگلز ، رولینگ استونز و ... اشاره کرد. و اما سبک دوم که افرادی چون الویس پریسلی به شکل دهی آن بسیار کمک کردند به سمت آهنگهای رومانتیک و عاشقانه پیش رفت. سبک کلاسیک راک به تدریج به سبک های مختلفی تقسیم شد و هم اکنون در تعداد بی شماری سبک ادامه پیدا می کنه. حالا اگه موافق بودین بعداً تفاوت های موسیقی راک و پاپ رو هم میگم.
و اما موسیقی متال از کجا شکل گرفت؟
در کنار موسیقی راک در امریکا و اروپا موجی به نام پانک به راه افتاد (که به اونا اِمو هم گفته میشه). این افراد در واقع خواستار روابط کاملاً بی قید شرط در همه ی زمینه ها هستند. البته من در مورد این افراد اطلاعات کاملی ندارم و امیدوارم اعضای انجمن کمک کنن. یکی از مشخصه های این افراد معترض و افراطی نوع موسیقی آنهاست که به نام پانک شناخته می شه و در واقع موسیقی متال محصول تلفیق موسیقی راک و موسیقی پانک است.
و اما موسیقی متال خود به سبک های مختلف تبدیل شد که به نظر من این سبک ها در ایران به جهت تخلیه ی هیجانات پا گرفته.
من لازم می دونم نظر خودمم اعلام کنم؛ به نظر من کار کردن موسیقی راک و متال لزوماً به معنای شیطان پرستی و بی خدایی نیست و من به شدت به این نگرش شما راجع به جوونایی که موسیقی کار میکنن اعتراض دارم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، amir-mahdi ، amin7 ، Amir ، MiNuTeS ، bagheri4 ، One to be ، dilutor ، Maysam-1st ، نگار ، محمود ، navid-313 ، omidman ، MohammadMeraj

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۸, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۰:۵۹ توسط fateme.)
شماره ارسال: #11

من هم با شما موافقم هم مخالف
برادر عزیزمون که عرض کرده بودن موسیقی از دم تعطیل یکم بی انصافی کردن.شما وقتی موسیقی سنتی یا کلاسیک گوش میدی چه حسی بهتون دست میده؟بنده که لذت میبرم حالا چیزی که ما شاد میکنه بد؟موسیقی بی کلام که مضمون و محتوا نداره نتیجه اینکه موسیقی بد نیست ولی داداش شرمنده خدتونو گول نزنید اکثر اهنگهای راک معنی شیطانی داره اکثر خواننده های راک شیطان پرستن من خودم تا همین چند وقت پیش موزیک انگلیسی گوش میدادم خواننده هایی رو میشناسم که حتی فکرشم نمی کنی که شیطان پرست باشن چه برسه به خواننده های راک که از 2کیلومتری داد میزنه شیطان پرستن شما میتونی صدای کسی رو که ضد خداست گوش کنی؟
SleepySmile

من هم با شما موافقم هم مخالف
برادر عزیزمون که عرض کرده بودن موسیقی از دم تعطیل یکم بی انصافی کردن.شما وقتی موسیقی سنتی یا کلاسیک گوش میدی چه حسی بهتون دست میده؟بنده که لذت میبرم حالا چیزی که ما شاد میکنه بد؟موسیقی بی کلام که مضمون و محتوا نداره نتیجه اینکه موسیقی بد نیست ولی داداش شرمنده خودتونو گول نزنید اکثر اهنگهای راک معنی شیطانی داره اکثر خواننده های راک شیطان پرستن من خودم تا همین چند وقت پیش موزیک انگلیسی گوش میدادم خواننده هایی رو میشناسم که حتی فکرشم نمی کنی که شیطان پرست باشن چه برسه به خواننده های راک که از 2کیلومتری داد میزنه شیطان پرستن شما میتونی صدای کسی رو که ضد خداست گوش کنی؟
SleepySmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: navid-313
۲:۱۵, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #12

سلام عزیزم
شیطان که نمیاد یدفه بزنه زیر همه چی اول از طریق بشر دوستانه وارد میشه و بعد اون کاری را که میخواد میکنه (مثل انحراف موسیقی که خود شما توضیح دادید و نتیجه میشود گرفت از اول این ره به ترکستان بود) ...

بله اصلا ما هم داریم در مورد تخلیه هیجانات داریم بحث میکنیم که هم شیطانی داریم هم خدایی حالا از این بحث میام بیرون یک بحث دیگه میکنم که یک کم عقلی باشه ...

عزیزان ما برای تخلیه حیجانات از 2 روش میتوانیم استفاده کنیم ...

عقل و غریزه

غریزه = بدن خود وقتی که وقتش شد یک هرمونی را ترشح می کند بدن واکنش نشان میدهد مثل غذا خوردن ، خوابیدن ، امیال جنسی و ...

عقل = عقل وقتی میگم منظورم این عقلی که باهاش فکر میکنید نیست نه خیر منظورم یک دستور دهنده داخلی است .

عقل میتواند ورای غریزه عمل کند و این ساعت ها را کم کند یا بشکافد که این بسیار بد است و برای بدن مضر چون میتواند در موقعی که وقتش نیست عقل دستور بدهد که این هرمون ها ترشح شوند و باعث کاستی ها و بیماری های بسیار زیادی میشود ...

این محرک های عقل عبارت اند از :

در غذا خوردن : تبلیغات ناسالم ، فست فود ها و ...
در اعمال جنسی : عکسها و فیلمهای محرک و...
.
.
.
.

عزیز اگر موسیقی روی شما اثر ندارد باید بری دکتر مریضی ، یک چیزیت هست ...

تازه اینی که شما اینجا گذاشتی تاریخچش بود نه فلسفش
فلسفش را اگر بخوای بدونی حالا باید بری توی LIVESHOW راک فلسفه را ببینی ...

و این را بگم هر چیزی که در دنیا بد باشد در آینده اش بدیش را آشکار میکند
خشت اول را اگر در دیواری بزارید شاید معلوم نباشه ولی وقتی دیوار ساخته شد کجیش مشخص میشه

اگر هم شما بخواهی راک بزنی مشکلی نداره فقط برو جایی بزن که به هیچ کس آسیب نرسونی
و این چیزهایی که من در اینجا نوشتم اگر شما را هدایت نکند از باب اتمام حجت است ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتخاب ، navid-313
۶:۳۰, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۷:۰۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #13
آواتار
دوستان گفتنی ها رو گفتن. حقیر هم اضافه می کنم.
اینکه دوستان بگن موزیک راه تخلیه هیجانه اصلا دلیل و توجیه منطقی نیست. چون هیجان تخلیه میکنه پس مجازه؟ کدوم آیه قرآن و حدیث چنین دستوری داده؟ اصلا این هیجان چیه چطوری به وجود اومده؟ چرا نباید جلوگیری بشه از به وجود اومدن اون هیجانات البته باید معلوم بشه چطوری به وجود اومده.
برای تخلیه نیاز جنسی و شهوات راه زیاده همشون درست هستن؟ برای تخلیه عصبانیت میشه فحش داد و کتک کاری کرد. آیا درسته؟ برای تخلیه غم و شادی میشه راه های مختلف و بیشتر اشتباه رو دنبال کرد. آیا همشون درست هستن؟ آیا اسلام راهکار داده یا نداره؟ آیا ما مطالعه کردیم دین رو یا نه؟

دوستمون وحید مطلبی رو پیرامون عقل و علم و دین مطرح کردن. حقیر بعد از مطالعات زیاد به این نتیجه رسیدم هر چیزی که برای سلامتی جسم و روح و شعف و ... ما نیازه در اسلام مطرح شده. ما دنبال شادی هستیم یا آرامش؟ اگر دنبال شادی هستیم که راه رو گم کردیم. کم نیستن افرادی که همیشه می خندن و به ظاهر شاد هستن اما یه شب آروم نمی خوابن و هیچوقت تمرکز و آرامش فکری ندارن. بنده با چنین افرادی از نزدیک برخورد داشتم.
اگر دنبال آرامش هستیم که باید باشیم:

الَّذِينَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِكْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِكْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ ﴿۲۸﴾
همان كسانى كه ايمان آورده‏اند و دلهايشان به ياد خدا آرام مى‏گيرد آگاه باش كه با ياد خدا دلها آرامش مى‏يابد (۲۸)
(سوره رعد)

پس آرامش عمیق و اصلی که به تکامل روح هم کمک میکنه جهت رسیدن به هدف خلقت، ایمان و یاد خداست. نه موزیک و فیلم و بازی و ..... چرا بعد از گریه بر امام حسین علیه السلام و یا دعای کمیل اینقدر احساس آرامش عمیق دارین که .... قابل وصف نیست؟ این آرامش از کجا نشئت می گیره؟ اگرچه ممکنه عده ای که این آرامش رو نچشیدن و درک نکنن تمسخر هم بکنن که اینها میخوان غم داشته باشن و .... اما کسی که بفهمه حقیر چی میگم میدونه این غمها بسیار هم مطلوب هستن:

من درد ترا ز دست آسان ندهم
دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم
از دوست به یادگار دردی دارم
کان درد به صد هزار درمان ندهم
(مولوی)

مطلبی پیرامون موسیقی گذاشتم مطالعه بفرمایین:
"تحقیقی راجع به موسیقی"

اما تکلیف موزیک راک و پاپ و هیپ هاپ و رپ که مشخصه. سند و مدرک بسیار دارم اما این رو به عنوان نمونه داشته باشین:

David Bowie رو که می شناسین:

"Rock has always been THE DEVIL'S MUSIC . . . I believe rock and roll is dangerous . . . I feel we're only heralding SOMETHING EVEN DARKER THAN OURSELVES."
- David Bowie (Rolling Stone, Feb. 12, 1976)

"موزیک راک همیشه موزیک شیطان بوده ... من معتقدم rock and roll (راکن رُل) خطرناکه... من احساس می‌کنم داریم به سمت چیزی حتی تاریکتر از خودمون پیش می‌ریم."

اگرچه اینقدر خواننده های راک خصوصا ستاره های اون شیطان پرست هستن که دیگه جای بحثی نمی مونه. اما نمیگم شما یا همه راک کارها افراد شیطان پرست هستن.
از طرفی قرار نیست برای هر کار غلطی حتما دنبال شیطان پرستی بود. میتونه بدون اینکه بحث شیطان پرستی در میان باشه کار غلط باشه. کم نیست جرمها و گناه های کوچک و بزرگ از این دست.

حکایتی رو یکی از بزرگان در کتابی نقل کردن. میگن خلیفه ای بوده نشسته کنار جویباری. داشته از کیسه ای الماس و یاقوت و جواهر بیرون می آورده و می انداخته تو آب. بهش میگن خلیفه داری چیکار می کنی؟ خلیفه میگه از صدای انداختن جواهرات در آب لذت می برم. حالا میشه حکایت ما آدمها که ثانیه های عمرمون که مثل گنج و جواهره جهت رسیدن به خدا رو هدر میدیم تا لذت ببریم.

البته این وسط تکلیف خواننده های غربی و سبکهای معروف اونها مثل روز روشنه. قطعا و یقینا آسیب می رسونه. هم ضرر دنیوی داره هم اخروی و هم نارضایتی خدا رو همراه داره.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MohammadMeraj ، rastin ، mohammad790 ، خادمة الزهرا ، Dragonborn ، navid-313
۹:۲۱, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
دوستان به نظر شما موسیقی راک ، متال ، هیوی متال و ..... اینها چاقو هستند یا تفنگ؟

می دانید که با چاقو بغیر از کشتن و زخم کردن می توان پوست میوه را گرفت . ولی با تفنگ فقط باید کشت یا انسان خودش را می کشد یا دیگران را.

حالا به نظر شما در زمان حال از این سبک های موسیقی کار مفیدی هم بیرون می آید. به نظرم تمثیل اینها تفنگ است.

مثال دیگر دوستمان نوید گفتند که این ها در ابتدا با اهداف مفید و مثبت به وجود آمدند و بعدا منحرف شده اند. من می گویم کاری که درست است انحرافی در آن نفوذ نمی کند. این ها در ابتدا هم دسیسه شیطان بوده اند ولی باید بدانیدکه شیطان می داند یک عمل غلط را به چه بهانه هایی سر راه انسان قرار دهد.

یک زمان به بهانه اعتراض به تبییض نژادی متوجه می شوید که دچار چه انحرافی شده اید.
۱۳:۱۵, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #15

من دونه دونه جواب میدم
اول وحید؛ من مطلب رو کامل خوندم، من نمی گم موسیقی مطبوع من لزوماً ثواب داره؛ ولی این دلیل نمی شه که لزوماً شیطانی و شیطان پرستی باشه. همونطور که خودتم اشاره کردی.

بعد سرکار خانم فاطمه؛ اولاً که خیلی از همون موسیقی های بی کلام یا سنتی ممکنه شیطان پرستی باشه. اگه یه مقدار با گامهای موسیقی آشنا باشین منظورمو خوب می فهمید. بعدم شما همه ی آهنگای راک رو گوش دادین و همه ی خواننده های راکو میشناسین که میگین اکثراً شیطان پرستن؟! پیشنهاد می کنم در باره ی افرادی مثل دیوید گیلمور، راجر واترز، جان لنون، باب گلدوف، کارلوس سانتانا و افرادی مثل اینا تحقیق کنین.

و اما K-1 ؛ دوست عزیز من نه با شما دعوا دارم نه به شما توهین کردم که اینطوری علیه من موضع میگیری؛ بعدم این محرک ها که اشاره کردی عقلو تحریک نمیکنه بلکه همون غریزه رو تحریک بیش از اندازه می کنه؛ مثلاً وقتی شما غزای ناسالم می خوری اتفاقاً عقل بهت دستور میده که این کارو نکن، حالا اگه بخوری بر خلاف عقل عمل کردی. در باره فلسفه و تاریخچه فکر نکنم یه اسم تو اصل ماجرا تاثیر داشته باشه. اگرم بحث اتمام حجته و می خوای منو بندازی بیرون اشکال نداره میرم بیرون!

بیداری اندیشه؛ آیا تو این دنیا فقط باید برای اماما گریه کرد؟ آیا تفریح سالم بده؟ آیا پیامبر اینو از مسلمونا می خواست؟ آیه امام علی اینو از مردم میخواست؟ من همه ی حرفم اینه که موسیقی راک یا متال لزوماً نشونه ی شیطان پرستی نیست.

moje12.ir؛ اتفاقاً موسیقی مثه شمشیر دو لبه عمل می کنه، به شرطی که تعصب رو کنار بذاریم.

در آخرم باید بگم لطفاً نذارین آزادانه اینجا توهین بشه؛ من شخصیتمو از سر راه پیدا نکردم که بیام اینجا فحش بخورم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st
۱۴:۴۵, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
اقا نویدبرادر من
مواردی برای تشخیص موسیقی مباح ار حرام بیان شده که تشخیص با خود مکلف است از باب تشخیص .شما خودت میدونی با خدای خودت و وجدان خودت .
فرض کنیم سمی به شکل گرد سفید در مقابل ماست .شما فکر میکنی شیر خوشکه من فکر میکنم ارده . نفر سوم فکر میکنه سمه .من میخورم به نیت شیر خشک و نفر سوم نمیخوره .ایا نیت و فکر من در نتیجه تاثیری میزاره؟اگر میدانستم سم است و میخوردم میشد خودکشی و .... بماند اما منظور من چیز دیگریست .
بنابرین در مسایل روحی باید بسیار دقت کنیم .
یک نکته دیگه .برای مثال عرض میکنم و در مثال هم که مناقشه نیست .شما به موسیقی و سازتون علاقه دارید .در ضمن نوشتید که شیعه هستید و مقید به نماز و روزه .حالا فرض میگیریم برای شما ثابت شد عمل شما گناه داره و مضر به حال شما و دینتون .ایا حاضرید کنارش بزارید؟
اگر جواب شما خیر باشه این طرح بحث بی فایده است و شما هر نوع مخالفی رو توهین تلقی میکنید .اگر فقط برای اصرار و اثبات نظر خودتون تلاش میکنید .به این نمیگن تبادل نظر .میشود لجاجت(خودم رو هم میگم)
من متوجه نشدم اقای k-1 توهینی کرده باشه گمان کنم سو تفاهم شده باشه .
منظور اقای بیداری اندیشه رو هم یک مقداری بد نتیجه گیری کردید و بر اساس ذهنیت قبلی.
بحث شما بر موسیقی خاصی متمرکز است . و برای دفاع از اون نوع خاص دارید از کل موسیقی مثل میارید .
شما فلسفه موسیقی راک رو می خواستید بیان کنید و از اون نتیجه گیری کنید که شیطانی نیست .
شما برای اینکه ادعای شیطانی بودن رو رد کنید باید باید دلایلی که برای اون ذکر شده رو رد کنید .
میتونید از طرف بحثتون دلیلی برای اثبات شیطانی بودن راک بخواهید .اقامه دلیل هم با مدعی است .بعد از اینکه ایشون دلیل بیان کرد شما دلایل اون رو رد کنید و برای ادعاتون دلیل اقامه کنید .
بحث اینجا بر سر کل موسیقی نیست.
دوستان لطفا بحث رو به جاهای دیگه نبریم .شادی در اسلام از راه حلال و مباح خیلی هم نیکوست .گریه هم هر جایی ناراحت شدی میتونی گریه کنی.و هر کس با توجه به علایقش ممکنه جاهایی گریه کنه .گریه برای امامان (علیه السلام) چون من باب معرفت و ... هست براش فضیلت بیان شده .نه اینکه فقط اونجا مجاز باشه.
حالا شما بفرمایید موسیقی راک چیست؟به چه نوع موسیقی اطلاق میشه .و هر توضیحی صلاح میدونید .بعد هم دلایل دوستانی که میفرمایند راک موسیقی حلال و مباحی نیست رو رد کنید .
بحث منطقی و اندیشمندانه .در ضمن باید توتن شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باشیم
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، paradise ، Amir ، انتخاب ، خادمة الزهرا ، MohammadMeraj
۲۱:۵۰, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۰ ۸:۱۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #17
آواتار
متاسفانه نوید جان دوست عزیز شما اشتباه از صحبت من برداشت کردین. عزیزی فرموده بودن موسیقی برای تخلیه هیجانه عرض کردم کدام هیجان؟ از کجا اومده این هیجان؟ آیا صرف اینکه راه تخلیه ای وجود داره دلیل میشه بر مجاز بودن یا نه؟ یه مثال در مورد ناراحتی و غم گفتم شما همون مثال رو گرفتین؟ اون بحث یک مقاله توضیح داره اما خواستم اشاره ای کنم که باعث سوء برداشت شد. از این بابت عذرخواهی میکنم. کجا حقیر گفتم شادی و تفریح سالم نداریم؟ حرف تو دهان بنده نگذارین.Smile. به هر حال این بحث اصلی ما نیست که میشه در موردش جدا بحث کرد.

ببینین نوید جان من یک سال میشه روی شیطان پرستی در صنعت موزیک تحقیق کردم و چندین گیگابایت مستند و مطلب جمع کردم. چندین ماهه تکه های مختلف رو دارم سر هم می زنم بشه یه مستند اما گستردگی کار خیلی زیاده و اون هم به دلیل زیاد بودن تعداد خواننده های شیطان پرست هست.
یه اشاره کنم تا ته قضیه رو خودتون بخونین. شیطان پرستی که عرض میکنم یعنی ارتباط با اجنه و شیاطین و کمک گرفتن از اونها در موزیک خواننده ها و حتی در الهام اشعارشون. اعترافات خودشونه در مجلات مختلف موزیک مثل rolling stone و یا حتی در متون اشعارشون. فرموده بودین راجع به افراد تحقیق کنین. از این لیستی که مطرح شده، کارلوس سانتانا و جان لنون به طرز عجیبی با شیاطین و اجنه در ارتباط بودن. مدارک هم بسیاره ان شاءالله در مستند ارائه خواهم داد. این یه کوچولو از اسناد هست:

Santana admitted that he is being used by a spirit that identified himself as “Metatron”.
Metatron is associated with an eye in the triangle in the occult history.
Santana stated:
“I heard this entity (Metatron) wanted me to know I would be hooked up with the right writers, musicians and producers for the purpose of reaching high school and college kids. So my inner instructions were clear.”
“Eric Clapton wanted to know if he could play on my Album, … all the people who played on the record said they heard my music before I called them. Or that I appeared in their dreams or something. Santana said they knew what was coming before they got the call.”
- Los Angeles Daily news, October 3, 1999, L A Life. p 3-4

سانتانا اقرار کرد که توسط شیطانی به نام «متاتران» مورد استفاده قرار گرفته.
متاتران مربوط می شود به چشمی درون مثلث در مکاتب رازآلود.
سانتانا گفت:
«من شنیدم که متاترون (جن یا ابلیس) خواست مطمئن بشه که من با شاعر، خواننده و تولید کننده مناسب ارتباط پیدا می کنم به این هدف که به مدارس و دانشگاه ها راه پیدا کنیم. بنابراین دستور کار من مشخص بود. اریک کلپتون می خواست بدونه می تونه در آلبوم من نقش ایفا کنه یا نه.... تمام افرادی که در کار من نقش ایفا کردن، موزیک مرا قبل از تماس من با آنها شنیده بودن (القاء در خواب) یا در خوابهایشان دیدند یا یه همچین چیزی. سانتانا گفت که اونها قبل از تماس من می دونستن چه اتفاقی قرار بوده بیافته.»

این هم یکی دیگه در مصاحبه ای در جواب مجری برنامه که ازش می پرسه روی سن چه اتفاقی می افته ایشون جواب میدن:

"I'm not Carlos anymore…
When I see it on TV,
It's like another guy playing…
When I let the spirit play me,
It's an intense delight.

...من دیگه کارلوس نیستم...
وقتی به نمایش خودم در تلویزیون نگاه می کنم
انگار یه نفر دیگه داره آهنگ می زنه
وقتی اجازه میدم اون روح (جن) وارد بدن من بشه
یه شعف زیاد بهم دست میده....

ببینین قضیه خیلی پیچیده هست اما اسناد بیشتر از اونی هست که بشه ارتباط شیطانی میان خواننده های خصوصا معروف با جنیان و شیاطین رو انکار کرد. حالا همین کارلوس سانتانا در ادامه مصاحبه دیگه ای میگه:

There’s something about music that makes your hairs stand up.
Be hold. We arranges your molecular structure

حقیقتی در مورد موزیک وجود داره که موی آدمو به تنش سیخ میکنه.
محکم بشینین. ما ساختار مولکولی شما رو شکل میدیم....

دیگه هشدار دشمن قسم خورده (شیطان) از این بالاتر؟ شیاطین حزب ابلیس میان سراغ خواننده های سوپراستار تا مفاهیمی که دوست دارن برای تخریب فرهنگ و انسانیت و بشریت و دین و خدا و ارزشها علیه انسان به کار ببرن رو با استفاده از موزیک به خورد انسانها بدن. آیا باز هم موزیک بی تاثیره و اونها فقط جنبه سرگرمی و تخلیه هیجانات داره؟ گیریم که ما اینطور به موزیک نگاه کنیم اما آیا حزب شیطان هم فقط داره برای سرگرمی کار میکنه؟

شما به این لیست خواننده های راک، دیوید بویی، سلطان راک یعنی الویس پرسلی و خواننده های معروفی چون جری لویس و رابرت جانسون و بیتلز و جیم موریسن و بسیاری دیگه رو اضافه کنین.

با توجه به توضیحات خوب دوستمون وحید110 حالا یه سوال مهم مطرحه. شما واقعا دنبال جواب هستین که شاید بنده سراپا تقصیر با توجه به تحقیقاتم بتونم کمکتون کنم اما اگه اومدین از موزیک راک دفاع کنین بحث ما مثل دو خط موازی هیچگاه به نقطه مشترک نمیرسه.
بنابراین ادامه بحث بستگی داره دیدگاه شما چطور باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، paradise ، mohammad790 ، user313 ، Amir ، خادمة الزهرا ، Maysam-1st ، Dragonborn ، MohammadMeraj
۹:۳۴, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #18

نقل قول:و اما K-1 ؛ دوست عزیز من نه با شما دعوا دارم نه به شما توهین کردم که اینطوری علیه من موضع میگیری؛ بعدم این محرک ها که اشاره کردی عقلو تحریک نمیکنه بلکه همون غریزه رو تحریک بیش از اندازه می کنه؛ مثلاً وقتی شما غزای ناسالم می خوری اتفاقاً عقل بهت دستور میده که این کارو نکن، حالا اگه بخوری بر خلاف عقل عمل کردی. در باره فلسفه و تاریخچه فکر نکنم یه اسم تو اصل ماجرا تاثیر داشته باشه. اگرم بحث اتمام حجته و می خوای منو بندازی بیرون اشکال نداره میرم بیرون!

SmileSmileSmileSmileSmile

عزیزم من که دعوا ندارم باهات فقط چون میدونم این ورته فوق العاده خطرناک است دارم بهت میگم که خودتو سریع بکشی بیرون
بیشتر کسانی که در این تالار حضور دارن کسانی هستند که رویش کردن و خودشان را از گناهان بیرون کشیدن ...
اینم بدون که ادما اگر همه فامیلشون خوب باشن و بعد خودشون خوب بشن این مردونگی نمیخواد مرد اونه که توی همه فامیلش (مثلا) همه شیطان پرست باشن و اون بیاد یک مسلمان عالی بشه ...
اینم که ما داریم اینطوری توی سر خودمون میزنیم اینه که این راه را رفتیم و داریم راه درست را جلوی پات میزاریم اگر میخواهی از تجربه ی دیگران استفاده کنی و الکی وقت خودت را حرام نکنی ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، بیداری اندیشه ، Amir ، خادمة الزهرا
۲۱:۵۹, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19

(دوست عزیزمون آقای mohammad790 گفته اند که موسیقی یه جورایی زیر سوال هست)
کی گفته موسیقی زیر سوال هست ؟تمام دنیا داره با ریتم موسیقیایی می چرخه حالا اگه یک عده این هنر را با کلمات شیطانی آلوده کرده اند بحث دیگری است.قران هم ریتم موسیقیایی داره اما غمگین.
همین اتفاق درمورد راک هم افتاده است.موسیقی راک سبکی در موسیقی است اما نود درصد موسیقی های آن با دین ما و اعتفادات ما مغایرت دارد.حال اگر ما می توانیم یاالله ما میتوانیم حرف های الهی و اعتقادات خود را در قالب موسیقی بیان کنیم.حال چه رپ باشد چه راک چه...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st
۰:۳۹, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام . چند تا پاسخ اول رو خوندم همه سبک مورد علافه شون رو به چیزی نسبت دادند .

به نظر بنده محتوا مهم نیست چه در راه خدا چه غیر خدا . مهم اون اثری هست که موسیقی داره رو شما میذاره ( منظور ضرب واین چیزهای موزیک)
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]