|
فلسفه ی موسیقی راک
|
|
۱۳:۳۱, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام او که زیباست و زیبایی را دوست دارد
مطلبی که من می خوام بنویسم شاید یه جور دفاع از خودم باشه. اول از همه من یه مسلمونه شیعه هستم، نماز می خونم، روزه می گیرم و ... . اما از یه طرفم یه گروهه موسیقی راک دارم، خودمم گیتار الکتریک میزنم. لازم می دونستم اینارو بگم. من یه مشخصاتی از موسیقی راک بهتون می گم، امیدوارم باعث روشن شدن موضوع بشه. موسیقی راک از اواسط سده ی 20 میلادی در امریکا شکل گرفت. این سبک در واقع مشتق شده از موسیقی بلوز و جاز است که اقلب برای اعتراض به تبعیض توسط سیاه پوستان مورد استفاده قرار می گرفتند. از این رو می توان اصل موسیقی راک رو نوعی مویسقی اعتراضی دونست. البته از همون ابتدای شکل گیری این سبک به دو دسته ی کلاسیک راک و راک اند رول تقسیم شد که سبک اول ماهیت اعتراضی خود را حفظ کرد و از شکل دهندگان و کامل کنندگان آن می توان به پینک فلوید ، گانز اند روزیز ، کویین ، ایگلز ، رولینگ استونز و ... اشاره کرد. و اما سبک دوم که افرادی چون الویس پریسلی به شکل دهی آن بسیار کمک کردند به سمت آهنگهای رومانتیک و عاشقانه پیش رفت. سبک کلاسیک راک به تدریج به سبک های مختلفی تقسیم شد و هم اکنون در تعداد بی شماری سبک ادامه پیدا می کنه. حالا اگه موافق بودین بعداً تفاوت های موسیقی راک و پاپ رو هم میگم. و اما موسیقی متال از کجا شکل گرفت؟ در کنار موسیقی راک در امریکا و اروپا موجی به نام پانک به راه افتاد (که به اونا اِمو هم گفته میشه). این افراد در واقع خواستار روابط کاملاً بی قید شرط در همه ی زمینه ها هستند. البته من در مورد این افراد اطلاعات کاملی ندارم و امیدوارم اعضای انجمن کمک کنن. یکی از مشخصه های این افراد معترض و افراطی نوع موسیقی آنهاست که به نام پانک شناخته می شه و در واقع موسیقی متال محصول تلفیق موسیقی راک و موسیقی پانک است. و اما موسیقی متال خود به سبک های مختلف تبدیل شد که به نظر من این سبک ها در ایران به جهت تخلیه ی هیجانات پا گرفته. من لازم می دونم نظر خودمم اعلام کنم؛ به نظر من کار کردن موسیقی راک و متال لزوماً به معنای شیطان پرستی و بی خدایی نیست و من به شدت به این نگرش شما راجع به جوونایی که موسیقی کار میکنن اعتراض دارم. |
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چه عجب یکی حرف دل مارو زد.........
![]() اما بگم که معمولا موسیقی رپ برای اعتراض هست.....من زیاد باراک آشنایی ندارم....و اینو میدونم سبک موسیقی ربطی به بی خدایی نداره |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۲/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۲ توسط hussain.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲/خرداد/۹۰ ۱۴:۱۴)Irani نوشته است: اینو میدونم سبک موسیقی ربطی به بی خدایی نداره خیلی از این سبک ها مثل راک متال و بلک متال و... اصلاً برای همین به وجود اومدن. برای دین ستیزی و شیطان پرستی (= بی خدایی)! بعضی هاشون خیلی واضح در متن اشعارشون کفر میگن بعضی ها هم از طریق ضمیر ناخودآگاه وارد میشن. به نظر من این سبک ها هیچ فرقی با هم ندارن (یکی الکترونیک، یکی ساده، یکی متشنج، یکی رمانتیک و...) همشون یک هدف رو دنبال میکنن! |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۲/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۰ ۱۷:۳۳ توسط Irani.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ولی من اصلا اینو قبول ندارم
![]() یعنی چی بابا.....اصلا یه حرفی میزنید که باعقل جور در نمیاد...منظور راک نیستا...خوب راک سبکه و توش میشه اشعاری آورد که ضد دین نباشه شما دارید کل موسیقی رو زیر سوال میبرید...یعنی چی که همه ی سبکا ضد دین هستن...حرفتون باعقل جور در نمیاد |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
Hussain عزیز این حرف یه حرفه خیلی اشتباهه. راک و شکلگیری اون هیچ ربطی به شیطان نداره، بلکه تماماً بحث های اجتماعی، اقتصادی و در خیلی از موارد حتی سیاسی رو مطرح می کنه؛ نمی دونم شاید این مسائل و کلاً انتقاد کردن از این مسائل(نه مسائل الهی) رو شما شیطان پرستی می دونین؛ ولی موسیقی راک و حتی بعضاً متال غالباً ربطی به شیطان پرستی نداره.
|
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نوید در اینباره بحث نکن....کار خودتو انجام بده.......اصلا آقا فیلم،موسیقی،همه ی اینا واسه شیطان
خداحافظ! |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله
نقل قول:شما دارید کل موسیقی رو زیر سوال میبرید... ببخشید دوست عزیز کل موسیقی یجورایی زیر سوال هست ولی حالا ما مجاز و غیر مجازش کردیم بحث جدایی داره. راک و رپ و متال و دارک متال و ... اینا همش حرامه برادر. مراجهع به متن رساله عملی بکنید و توضیحات کامل رو مطالعه بفرمایید یک مشکلی هست اونم اینه که ما میخواهیم از خودمان فتوا بدهیم و به رساله و مراجع توجهی نداشته باشیم و یجورایی فقط طرفدار وجدان اخلاقی باشیم ولی این درست نیست. نقل قول:یعنی چی که همه ی سبکا ضد دین هستن...حرفتون باعقل جور در نمیاد اگر حتی ضد دین هم نباشند برادر من با شرع و کلام متشرعان جور درنمیاد. یه موسیقی داریم معمولی همینی که آقای اصفهانی میخونه یه موسقی لهو لعب داریم چیزی که میدونید چیه این رپ و راک و اینها یه چیزی فراتر از لهو و لعب هست و بسیار شور و طرب انگیز. خیلی خفنه جدا من خودم یه زمانی گوش میدادم دیگه برادر ولی آخر عاقبت نداره یجورایی شدیدا مشکل توشه. ولی باز صلاح ملک خویش خسروان دانند. همین که شما این تاپیک رو ایجاد کردید یعنی شک دارید در حلال و حرام و درستی و نادرستی. و در کار شبهه ناک نباید وارد شد. یا الله |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
شاید این چند کلام را بخوانید کمک کند .فقط بخوانید و وجدانتان را قاضی کنید .لازم نیست جواب دهید .
بعد از خواندن این سوال را از خود بپرسید از کجا امده اید ؟چرا امده اید؟چقدر میمانید ؟به کجا خواهید رفت؟ |
|||
|
|
۲۰:۴۸, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
وحید عزیز اون لینکی گه گذاشتی اسمش هست دین، علم و عقل. یعنی شما قبول داری که علم و عقل هم به اندازه ی دین مهمه. و اما محمد عزیز همون علمی که بهش اشاره کردم میگه موسیقی مورد علاقه ی فرد می تونه توی افزایش یاد گیری و تمرکز اون فرد تاثیر مثبت داشته باشه. و اگر اشتباه نکنم طبق فتوای آقای خامنه ای اگر موسیقی خاصی در فردی ایجاد تحریک نکنه برای اون فرد حرام نیست. و من همچنان اعتقاد دارم موسیقی متال و کلاً موسیقی هایی با ضربهای سنگین در غالب اوقات فقط و فقط برای تخلیه ی هیجاناته.
|
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۲/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۰:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲/خرداد/۹۰ ۲۰:۴۸)نوید-ف-س نوشته است: وحید عزیز اون لینکی گه گذاشتی اسمش هست دین، علم و عقل. یعنی شما قبول داری که علم و عقل هم به اندازه ی دین مهمه. و اما محمد عزیز همون علمی که بهش اشاره کردم میگه موسیقی مورد علاقه ی فرد می تونه توی افزایش یاد گیری و تمرکز اون فرد تاثیر مثبت داشته باشه. و اگر اشتباه نکنم طبق فتوای آقای خامنه ای اگر موسیقی خاصی در فردی ایجاد تحریک نکنه برای اون فرد حرام نیست. و من همچنان اعتقاد دارم موسیقی متال و کلاً موسیقی هایی با ضربهای سنگین در غالب اوقات فقط و فقط برای تخلیه ی هیجاناته. دوست من اون عنوانش هست .۲ تا پستش رو بخون .دین یعنی علم و عقل کامل. من نظری راجع به نوع موسیقی و بحث حرام و حلالش ندارم .اما شما تحقیق کن اندازه ای که وجدانت راضی بشه .یادمون باشه خدا رو نمیشه گول زد. در مورد اینکه چه عملی شیطانی است ؟ ۲ تا عمل شیطانیه بعضی اعمال فی النفسه شیطانیست مثل شرب خمر بعضی اعمال به واسطه نیت و عمل . هر کاری که فی النفسه حرام نباشه و نیت شیطانی نباشه مباح است. چه خوبه به جای انجام مباح نیت و عمل ما بوی خدایی داشته باشه و مورد خشنودی خداوند .یعنی به جای انجام عمل خنثی عملی انجام بدیم که مثبت و مفید باشه . یا حق |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,755 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|