|
انتظار فرج از نیمه خرداد کشم(ویژه مراسم رحلت امام خمینی ره)!
|
|
۱۶:۴۴, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مراسم رحلت امام خمینی (رحمة الله علیه) مراسمی که در روز 14 خرداد ماه با حضور و سخنرانی رهبر معظم و معزز انقلاب در حرم مطهر امام (رحمة الله علیه) برگزار می شود! ********** ![]() اما حرف دل: ان شاء الله قرار است سه شنبه عازم حرم مطهر حضرت روح الله باشم! بارها و بارها در این مکان شریف حضور داشتم! اما همه حضورهایم فدای آن لحظه هایی از حضورم که همزمان با حضور رهبر عشاق حضرت سید علی حسینی خامنه ای (مد ظله) بود! افتخارم به این است که در همان مکانی که نائب المهدی در آنجا نفس میزند من هم نیز ... لحظه هایی که در صحن حرم به انتظار آمدن دلبرت می نشینی واقعا شور انگیز است و از وصف خارج! آقای من دلم برای دیدنت یک ذره شده است! آقا جان دارم با مراقبت بیشتر جانم را برای حضور در محضر نورانی ات آماده می کنم! آ آ آ آ ه ه ه از آن لحظه که چشمانت به جمالش روشن می شود! قطره های اشک از یکدیگر سبقت می گیرند تا زود لایق دیدار شوند یکی پس از دیگری از گوشه ی چشم ها خارج می شوند و بر روی گونه ها جاری ... و تو ای عزیز که می خوانی حرف های دلم را دعایت میکنم در آن هنگام! ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 31 خرداد سالگرد شهادت شهید چمران | حضرت عشق | 9 | 4,252 |
۱/تیر/۹۳ ۱۸:۳۷ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| تخته سیاه کلاس انتظار (دل نوشته ویژه ولادت امام زمان (عج )) | میلاد.م | 13 | 6,391 |
۲۲/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۱ آخرین ارسال: محیصا |
|
| کارگاه انتظار(ویژه همشهری های مشهدی) | nasimesaba | 13 | 5,905 |
۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۲۷ آخرین ارسال: nasimesaba |
|
| ایام در نگاه امام خمینی (قدس سره ) | s-r | 2 | 1,623 |
۱۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۹ آخرین ارسال: s-r |
|
| برگزاری مراسم بزرگداشت شهید انتظار شیخ حسن شحاتة | ELENOR | 2 | 2,574 |
۸/تیر/۹۲ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: مرغ باغ ملکوت |
|
| پیام مهم امام خمینی (رحمة الله علیه) به مناسبت نیمه شعبان | عبدالرحمن | 1 | 1,802 |
۳/تیر/۹۲ ۱۶:۳۲ آخرین ارسال: Night moans |
|

![[تصویر: 41482bc5-64dd-4651-b14c-dbb645b6f168.jpg]](http://oph.masjedun.com/uploads/41482bc5-64dd-4651-b14c-dbb645b6f168.jpg)
![[تصویر: 1184584_286.jpg]](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/3/14/1184584_286.jpg)