کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تخته سیاه کلاس انتظار (دل نوشته ویژه ولادت امام زمان (عج ))
۱۲:۵۲, ۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۱۷:۱۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

[تصویر: logo.jpg]
.
مولای من دوباره تولد شما،دوباره شادی تولد و غم نیامنت ای ماه .
مولای من دوباره نام شما ،دوباره دل من و چشمی که مانده به راه.
مولای من دوباره من و کوله باری پر ز گناه.
مولای من دوباره کلی حرف در دل و زبانمان کوتاه.
[تصویر: 2.gif]مولای من ببخش .....
[تصویر: 2.gif]مولای من چه کنم با .....
[تصویر: 2.gif]مولای من ای کاش .....
[تصویر: takhte.jpg]

------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
پ.ن:
[تصویر: 4.gif]لطفا در ادامه سه جمله ای که با ([تصویر: 2.gif]) آغاز می شوند،دل نوشته خود را تنظیم کنید.
تا در دل نوشتتون به ترتیب هم استغفار ،هم گلایه ، هم آرزو باشه.
سعی کنید برای هر کدام بیشتر از سه-چهار سطر ننویسید.

[تصویر: hadith.jpg]
اگر شد برای بنده دعا بفرمائید.

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، مجید املشی ، Tolou ، Farzaneh ، Reza2035 ، یاســین ، منادی حق ، سید ابراهیم ، یوسف خان ، عبدالرحیم ، حسن عزتي ، mohamad ، sarallah ، ali0077 ، Bahar ، بیداری اندیشه ، مجنون الحسین ، Agha sayyed ، N.Mahdavian ، فدايي ولايت ، fatemeh ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، NARJES ، عبدالرحمن ، soora ، 135 ، السا ، mahdy30na ، aboutorab
۱۷:۵۲, ۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۱۷:۵۲ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله

[تصویر: 2.gif] مولای من ببخش که از تو حرف می زنم ولی حرفت را نمی خوانم
[تصویر: 2.gif] مولای من چه کنم با این گناه، با این سختی، با این هم شَرِّ‌ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ
[تصویر: 2.gif] مولای من ای کاش بعد آمدنت به دنیا می آمدم تا رنج نبودنت را نبینم. ای کاش این امتحان سخت برای ما نبود، ای کاش زودتر بیایی تا چشمانمان به جایی دگر خیره نشود و فقط تو را ببینیم. ای کاش لایق باشیم شهید راهت شویم.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، ali0077 ، میلاد.م ، Bahar ، مجنون الحسین ، Agha sayyed ، N.Mahdavian ، yamin ، Tolou ، منادی حق ، فدايي ولايت ، مفقود الاثر ، fatemeh ، شیدا ، یاســین ، حوریه سادات ، سید ابراهیم ، hesam110 ، شهیدطیبه واعظی ، NARJES ، عبدالرحمن ، soora ، السا ، aboutorab
۲۰:۱۰, ۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۲۰:۱۷ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #3
آواتار
[تصویر: 2.gif] مولای من ببخش .....نمک خوردن و نمکدان شکستن را..
[تصویر: 2.gif] مولای من چه کنم با .....غفلتهایم..
[تصویر: 2.gif] مولای من ای کاش .....این جمعه بیایی..
ای کاش برای خودتان انتخابم کنید..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، میلاد.م ، N.Mahdavian ، mohamad ، Farzaneh ، yamin ، mahdyshr ، Tolou ، منادی حق ، فدايي ولايت ، مفقود الاثر ، fatemeh ، شیدا ، یاســین ، حوریه سادات ، سید ابراهیم ، hesam110 ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، soora ، السا ، aboutorab
۲۳:۱۹, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
[تصویر: 2.gif]مولای من ببخش که میخوام با تو باشم،اما نیستم.کسی چه میدونه،شاید روزی فهمیدم همین خواستنم هم ظاهری و دروغی بوده
مولای من ببخش که واسه برآورده شدن حوائجم دوستت دارم
[تصویر: 2.gif]مولای من چه کنم با گناهان بزرگی که ...
[تصویر: 2.gif]مولای من ای کاش روزی برسه که آدم شم،به قدری که لایق سرباز بودنت باشم

بخدا اینقدر حرفها زیاده که زبون آدم بند میاد از گفتنش
به امید آدم بودن
و به امید فرج آقا
و به امید بودن در رکاب آقا

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، مفقود الاثر ، fatemeh ، شیدا ، Tolou ، میلاد.م ، یاســین ، منادی حق ، حوریه سادات ، سید ابراهیم ، Agha sayyed ، hesam110 ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، soora ، السا ، aboutorab
۱۳:۰۳, ۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۱۷:۰۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام خدا

[تصویر: 2.gif] مولای من ببخش مرا که می دانم گناهان و اعمال زشت من است ک ظهورت را به تاخیر می اندازد ، ولی در محضر خداوند و شما هنوز حیا نمی کنم و . . .

[تصویر: 2.gif] مولای من چه کنم که تمام امیدم به مغفرت و آمرزش،به مهربانی چون شما ست،شمایی ک بر اعمال بدم اشک می ریزی و بر نیت خیرم شاد می گردی.جهل این بنده سراپا تقصیر را با به لطف و عطوفتت بخشش و از درگاه خداوند برایم آمرزش طلب.

[تصویر: 2.gif] مولای من ای کاش؛ اللهم ان حال بيني و بينه الموت فاخرجني من قبري موتزرا كفني شاهرا سيفي مجردا قناتي ملبيا دعوت الداعي في الحاضره و البادي اللهم عجل لوليك الفرج

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، میلاد.م ، منادی حق ، حوریه سادات ، Farzaneh ، سید ابراهیم ، Agha sayyed ، hesam110 ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، soora ، السا ، aboutorab
۲۲:۵۹, ۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۲ ۲۲:۵۹ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #6
آواتار
[تصویر: 2.gif]مولای من ببخش که ادعای انتظار داشتم و منتظر خوبی نبودم برات..ببخش که عاجزم از درک معنای بندگی..ببخش بابت تمام لحظاتی که دلم بند دنیایی شد که دل مهربانت را شکسته..
[تصویر: 2.gif]مولای من چه کنم با این دل پریشانم که هر لحظه بهونه ی ظهورت را میگیره ولی هنوز پاک و خالص نشده..چه کنم با چشمانم که از درد فراقت بارانیست ولی هنوز لایق دیدارت نیست..
[تصویر: 2.gif]مولای من ای کاش وقت آمدنت باشم ودر رکابت جان ناقابلم را بدهم فقط برای در کردن لحظه ای خستگی هزار ساله ات..فقط برای دیدن لحظه ای لبخند خدا..لبخند شما گل نرگسم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، میلاد.م ، سید ابراهیم ، شیدا ، Agha sayyed ، hesam110 ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، soora ، السا ، aboutorab
۱۱:۱۷, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله

[تصویر: 2.gif]مولای من ببخش که عَظُمَ بَلائی وَ اَفرَطَ بی سوُءُ حالی وَ قَصُرَت بی اَعمالی وَ قَعَدَت بی اَغلالی و حَبَسَنی عَن نَفعی بُعدُ اَمَلی .. مولای من ببخش که بلا و گرفتاری ام شدت یافته و حال و روزم بس ناگوار است و اعمالم ناراست و زنجیرهای علایق مرا دربند کشیده و آرزوهای درازم مرا از رسیدن به انچه به سود من است بازداشته ..
[تصویر: 2.gif]مولای من چه کنم با این تنهایی ، با این بدون تو بودن ، با این کوله سنگین از معصیت ، با این چهره سیاه و با این دل غفلت زده ..
[تصویر: 2.gif]مولای من ای کاش ، اَرنی الطَّلعةَ الرَّشیدَة و الغُرَّة الحَمیدةَ و اکُحل ناظری بنَظرَة منّی الَیه و ... و اسلُک بی محجته .. مولای من ایکاش خداوند آن جهره زیبای رشید را به من بنمایاند و از پرده غیبت آشکار کند و دیده ام را روشن نماید و ... و مرا در سلک رهروانت قرار دهد ..

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، حسن عزتي ، میلاد.م ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، حوریه سادات ، NARJES ، عبدالرحمن ، soora ، السا ، aboutorab
۲۱:۳۵, ۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
به نام خدا
[تصویر: 2.gif]مولای من ببخش مرا چون گناهان من زندان توست....
[تصویر: 2.gif]مولای من چه کنم با دلی که هم بی تاب توست و هم مشتاق گناه.......
[تصویر: 2.gif]مولای من ای کاش دلم فقط برای تو و خدای تو می تپید.........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، فدايي ولايت ، حوریه سادات ، میلاد.م ، Tolou ، Farzaneh ، Aryha ، NARJES ، عبدالرحمن ، soora ، السا ، aboutorab
۰:۳۷, ۲/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۳ ۰:۳۹ توسط NARJES.)
شماره ارسال: #9
آواتار

مولاي من ببخش كه گاهي نه بيشتر اوقات فراموشت مي كنيم در حالي كه تو هميشه به ياد مايي.

مولاي من شرمنده ام كه هر زمان پرونده ي اعمالم را به حضورت رسانند غمگين شده ايي.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، میلاد.م ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، حسن عزتي ، soora ، السا ، aboutorab
۲:۳۲, ۲۲/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۲:۳۵ توسط 135.)
شماره ارسال: #10

[تصویر: 2.gif]مولای من ببخش چشم به راه شما بودم اما دلم بی راه میرفت...
[تصویر: 2.gif]مولای من چه کنم با نفسم و غفلت هام.....
[تصویر: 2.gif]مولای من ای کاش اعمالمان هم چون حرفهایمان زیبا بود، و شما می آمدی اگر چنین بود....

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، رهگذر. ، میلاد.م ، السا ، عبدالرحمن ، aboutorab
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]