کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رپ (بحث و بررسی)
۱۶:۵۰, ۲۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
این موضوع جدا شده از بحث
شبکه منتظران ظهور و استراتژی مبارزه
می باشد .....

باید این نکته را متذکر شوم که موسیقی اصیل ایران همچون دریاست آنقدر وسعت دارد که میتواند همه نوع موسیقی به زهر آلوده ای را پاک و تطهیر کند و در خود حل کند
موسیقی رپ و راک درست است که اکنون اهداف بسیار شومی را دنبال می کنند ولی در زمان تشکیل شدنشان اهدافی مانند عدالت خواهی دوستی و انسانیت و برابری نژاد ها را داشتند ولی به انحراف کشیده شده اند
من معتقد این هستم که ما
باید سلاح دشمن را بگیریم آنرا پس از پاک کردن بر علیه خودشان استفاده کنیم
پاک کردن موسیقی راک:
کاهش ضریب خشونت
اصلاح محتوا
تزریق انسانیت و اخلاق
برای مثال راک اسلامی
می توان به سامی یوسوف (انگلیسی) و یوسوف اسلام(آمریکایی) اشاره کرد
من نمی گویم که مردم را تشویق به موسیقی راک و رپ کنیم من می گویم جوونایی که در حال حاظر در داخل کشور تحت تاثیر موسیقی غربی قرار گرفته اند و فعال در این زمینه هستند را به راه اصلاح بکشانیم
بجای اینکه سازشان را از آنها بگیریم و ...
----------------------------------------------
دوست عزيزم سلام
شما گفته بودي:
موسيقي اصيل ايراني مي تواند هر موسيقي زهرآلوده اي را تطهير كند
ميشه لطفا استدلالتو براي اين حرف بگي؟

در واقع موسیقی رپ و راک هر چه باشند از لحاظ ریتم و اصول علمی موسیقی و همین طور زیبایی شناسی واقعا تهی می باشند
می توان با در نظر گرفتن موسیقی پاک ایرانی و نقاط عطف آن ساختار رپ و راک را بومی کرد
دلیل تن دادن به موسیقی شیطانی شده توسط جوانان عدم آگاهی و درک آنها از هنر و فلسفه آن است
می توان ساختار موسیقی انسانی ایران را شاخصی برای تغییر آنها قرار داد و به آنها روح و زیبایی بخشید

در این دوران که ما هستیم هنر خار گشته و جادویی و هرزگی ارجمند
ما فقط باید به آنها جهت بدهیم
همه چیز را از جمله بومی سازی و مبارزه را خود رپیست ها و راکیست ها انجام خواهند داد
فکر کنم مستند ظهور برای پاک کردن و جهت دهی کافی باشد
وقتی آنها جهت یافتند هم خودشان را پاک می کنند و هم جامعه را (به سرعت)
این افراد به شدت نیازمند به هدف هستند و اگر آن را پیدا نکنند اهداف ماسون ها را دنبال خواهند کرد
--------------------------------------------------------------------
نقل قول:آیا "علت تن دادن به موسیقی شیطانی توسط جوانان عدم آگاهی و درک آنها از هنر و فلسفه آن" دانستن کمی خوش خیالی نیست؟

در اینجا منظور از جوانان کسانی هستند که عضو گروه های موسیقی هستند است نه هواداران این سبک ها خوش خیالی نیست نمی گویم همه آنها ولی عده ی زیادی از آنها هدف و ایدئولوژی ندارند و دچار تقلید کور کورانه از مغرضین می شوند اگر آنها واقعا موقعیت خود را در جدال خیر و شر بدانند و درک کنند
و دشمن واقعی را بشناسند هم خودشان را پاک می کنند و هم جامعه را (به سرعت)

نقل قول:آیا متدی را که شما در نظر گرفته اید برای پاک سازی جامعه؟! کمی عجیب به نظر نمی رسد؟

دوست عزیز عجیب است
ما سون ها از روش های عجیب و غریب و غیر معقول راه های پیچیده ای برای تسلط بر جهان پیدا می کنند
در نظر داشته باشید که طی چند سال همین موسیقی رپ چه تاثیر عمیقی بر ذهن قشر جوان گذاشته
ما باید درست معکوس فعالیت های ماسون ها عمل کنیم البته با روش هایی که زود تر از آنها به نتیجه برسیم
در حوضه ی موسیقی فقط آگاه کردن کافیست حقیقت آنقدر قدرتمند است که می تواند آدمها را زیرورو کند چه برسد به سبک های موسیقی

نقل قول:فکر نمی کنید نیاز به بررسی کارشناسانه داریم؟! تصمیم های چنین شتاب زده ممکن است نتایج برعکس دهد یا حداقل جواب ندهد.

دوست عزیز من فقط نظرم را گفتم تصمیمی نگرفتم و قدرت عملیاتی در اختیار ندارم !!! نظرم را گفتم تا با بزرگانی مثل شما گفتگو کرده و به کمک شما به یک نتیجه ایده ال و کارشناسانه برسیم

-------------------------------------------
آیا همانطورکه موسیقی غربی انسان را به سمت سقوط و ابتذال و از خودبیگانگی و در نهایت جنون (رفتار گروه های هوی متال و راکشان را ببینید) سوق می دهد، آیا موسیقی اصلاح شده می تواند در جهت عکس عمل کرده و باعث رشد و کمال انسان شود!؟
زود به این سوال پاسخ ندهید. کمی بیاندیشید. در فرهنگ غنی شیعی، در احادیث و روایات، در زندگی نامه اولیاء و عارفان، در استفتائات علمای بزرگ، کمی تحقیق کنیم... آیا ذات موسیقی اساسا قادر به انجام چنین مهمی هست؟

من زیاد از احادیث و روایات، در زندگی نامه اولیاء و عارفان، در استفتائات علمای بزرگ،آگاهی ندارم
اما این دلایلی است که این حقیر می توانم در مورد اهمیت و تاثیر گذاری موسیقی بیان کنم
چرا سفارش به خواندن قرآن با صدای خوش و ترتیل می شود؟
چرا سفارش به قراعت قرآن بر بالین کسی که در حال مرگ است شده ؟
در دوران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چقدر انسان فقط بخواطر شنیدن لحن و موسیقی قرآن ایمان آوردند؟
نوحه ای که در محرم خوانده می شود آیا موسیقی نیست؟ آیا بر اساس گام های موسیقی ساخته نشده؟
دانشمندان مسلمان همچون فارابی رازی و امسال آنها به موسیقی اهمیت داده و در کنار علوم رایج چون ستاره شناسی و کیمیا و ... در مورد آن تحقیقات زیادی کرده و خدمات زیادی ارائه داده اند این در زمانی بود که اروپاییان .......
از استاد سنتورم شنیدم در مورد موسیقی می گفت که
هنگام دمیدن روح بر تن آدمی بعد عظیم روح با موسیقی وارد جسم انسان شد( موسیقی زمینه را برای ورود روح فراهم آورده) البته از منبعش آگاهی ندارم
موسیقی حکم کلید روح را دارد و مطالب عظیم و معارف ثقیلی می تواند با شعر های موسیقایی بر اعماق احساسات انسان نفوظ کند
آیا شعر های مولانا حافظ و... ملودیک یا آهنگ دار نیستند
یک لینک آهنگ بی کلام می گذارم آن را دانلود کرده و گوش دهید چه حالاتی بر شما رخ می دهد

جوونای نا آگاهی که می خواهند وارد رپ و راک شوند یا تازه وارد شدند هدف خوبی برای آگاه شدن هستند
سیاست ماسون ها این است که قشر های تاثیر گذار جامعه را گمراه کنند تا آنها دیگران را گمراه کنند
خوب ما می توانیم این عمل را به صورت معکوس اجرا کنیم
موسیقی در بعضی جا ها موثر تر از آموزش و پرورش هست

نقل قول:باید هدف گذاری کنیم. اگر می خواهیم برای جامعه راهکار داشته باشیم، رفتار ما فرق می کند با آن زمان که برای جامعه کوچکتر منتظران راهکار داشته باشیم. نمی توان راهکار رشد را برای کسیکه تا الان نماز نمی خوانده و تنها عشقش مدونا و لیدی گاگا بوده با کسی که یک منتظر واقعی است، یکسان دانست. فکر کنم کم کم متوجه می شوید منظور از بررسی کارشناسانه چیست...

برای هر شخص نقطه ابتدایی وجود دارد من خودم از لبه پرتگاه برگشتم و متاسفانه 6 سال نماز قضا بر دوش هایم سنگینی می کند
بله باید همه افراد را در نظر گرفت و همه شبیه به هم نیستند
ولی همه ما از یک گوهریم و خواسته های اساسی یکسانی داریم
بدون استسنا همه خریدار حقیقت هستند ولی عده ای به آن می رسند ولی عده ای نمی رسند و راه را گم می کنند
و اگر کسی آگاه شود خود را اصلاح خواهد کرد
و کاری که می کند را هم همین طور (چه تغییر و بومی سازی باشد چه ترک کردن آن)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، rahbin ، Amir ، سیماباروتیان ، | جستجوگر |

آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۵, ۲۷/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۳ ۱۳:۵۴ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #211
آواتار
حصین و 021 ؟؟

نمیدونم از صحبتا رو به چه دلیل مطرح کردین، ولی تا اونجا که من اطلاع دارم، حصین و 021 همانا دشمن خونی هستن !

من ی زمانی بیش از اندازه رپ گوش میدادم، الانم گوش میدم، ولی شدتش کاسته شده .
ختمتتون عارضم که حصین از ارکان اصلی گروه 051 (کد مشهد - زادگاه حصین) هست که بزرگترین دشمن 021 محسوب میشد ی زمانی . البته بخاطر حضور رپرای قدرتمندی مثل بهرام و هیچکس توی 021 هیچوقت درحد و اندازه‌های اونا نبودن و چنتا دیس هم ازشون مجوده، ب جز فحاشی چیز دیگه‌ای توش دیده نمیشه . البته اعضای 021 هم بیکار نشستن و بعدا حسابی از خجالتشون دراومدن .

همین دیسای بچه گونه و به اصطلاح خالتور بازیا هست که رپ رو بد نام کرده .
یکی از کسایی که من کارشو معمولا دنبال میکنم، بی‌باک هست که اصولا مفاهیمی خوبی رو ارائه میده . دوستانی که دیدگاه بدی نسبت به رپ دارن، برن آهنگای بیباک رو حتما گوش کنن و بعد تصمیم بگیرن.
هیچ‌کس و برهام هم گوش میدم، ولی معنیش این نیست که این اشخاص خیلی علیه‌سلام تشریف دارن . بهرحال حرف حق هرجایی که گفته بشه، گوش شنوا داره . رپ با انتقاد و اعتراض گره خورده و انتظار نداشته باشید گل و بلبل باشه توی ترانه‌هاشون .
ولی گاهی آثار قابل قبولی ارائه میدن . یکیشون به نظر من، آهنگ اذان بهرام هست و ایرادی من توش نمیبینم؛ یکی از آهنگایی بود که باعث شد بیشتر بهرام و خط فکریش رو بشناسم .

---------------------------> متن آهنگ <---------------------------

مي‌خواهم بکنم از دفتر توکل يه برگ
رمضان هزار و چهارصد و بيست و هفت
به ياد کسي که پارسال بود ولي نيست و رفت
فرقي نداره مسلمان مسيحي يا که زرتشت
سوي خدا زندگي کن قانع باش و دلخوش
آدم بي ايمان مثل درخت بي‌شاخه
هر وقت از زندگي بودي شاکي و کلافه
فقط يک گريز بزن به سرچشمه‌ هستي
تا که تو هم داشته باشي تجربه‌ مستي
يکم به اين فکر کن چرا دست و پاتو بستي
تو اين زمين خاکي کثيف و پر از پستي
شايد فرصت نباشه واسه پلک زدن
کجان اونا که واسه‌ دنيا حرص زدن
اين ماه فرصت خوبي واسه توبه كردن
سخن خدا مي‌پيچه تو هر کوي و برزن
نمي‌خوام با حرفاي من گريه آغاز کني
فقط مي‌خوام با صدام روزه‌ات رو باز کني
هر چي کثيفي اين ماه مي‌زارم کنار
حداقل واسه تک ماهي توي سال
اشتباهي را يه بار انجام دادم
اگه تکرار کنم عمرم و به باد دادم
با حرفام مي‌درخشم مثل گل تو خزون
بازم مي‌ياد صداي الله اکبر اذون
طواف خونه خدا هفت دور قلب من
با هر اشاره تو دنيا مي‌ده يه خبر به من
تقدس حرفام و عمرا بفهمين
دوست داري اسمش رو بزار لفظ سنگين
با يه خط رنگين به سرخي خون
بنويس به يادش هستي تا آخرين جون
من که مسافرم پس تو بساز جاده واسم
کاري کن که وقت مرگم آماده باشم
تقاس کارام رو تو اين دنيا پس بدم
جاي اينکه اون دنيا رو از دست بدم
مي‌خوام چشمام و ببندم به مسائل دنيوي
نمي‌خوام پس فردا پشتم بگن بهرام خورد زمين
مي‌گي اشعارم کفر يا توهين به قرآن
نمي‌خواد نصيحت کني باش فکر جبران
روي جمله‌هام فکر کن با دقت تموم
تا يکم رها بشي از مشقت زمون

---------------------------> متن آهنگ <---------------------------
آهنگ با الله اکبر و اذان شروع میشه و بعد از چند ثانیه شروع میکنه به خوندن .

یا میشه آهنگ بنگ هیچ‌کس رو ذکر کرد که البته ی چنتا ایراد میشه بش وارد کرد، ولی از نظر مفهومی آهنگ سنگینیه میشه چند صفحه در موردش صحبت کرد . بهرحال یکی به میخ یکی به نعل هست این آهنگ. اعتیاد رو میکوبه، برخورد بد با معتادین رو هم میکوبه و ی سری دلایل براش میاره که میشه بعضیاشو با ارفاق قبول کرد .

قصدم این نیست که بگم رپ منزه، یا رپرا (بهرام، هیچ‌کس، بی‌باک، ...) فرشتگان مقرب الهی هستن، اما شیاطین هم نیستن . میشه از رپ استفاده‌های درست هم کرد ...
۱۴:۰۶, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #212
آواتار
نقل قول:حصین و 021 ؟؟
من کسی به نام 021 نمی شناسم
منظور من گروه 021 بود.
توی سال 85
که توش رپر هایی مثل بهرام، سروش لشگری،حصین،تریپر،عرفان و رضا بودن و خیلی خوب کار می کردن.
همه شون با هم فیت نمی دادن ولی گروه خوبی بود.
اگه دقت کنید به ترک "اختلاف" که به نظر من بهترین رپ خوانده شده از سروش هیچکس هست متوجه می شید شعر و بیتش مربوط به گروه 021 هست
یا مثلا ترک "بهرام" از بهرام نورایی بیتش رو 021 ساخته بود
حتی شعر خیابون رو توی گروه 021 نوشتن ولی هیچ کدوم موافق رپش نبودن آخر سر هم بهرام توی آلبوم 24 ساعت، این شعر رو رپ کرد که هنوز هم توی صدر رپ های خیابانی هست.
حرف زیاده.
این گروه ره آورد های خوبی داشته که بقیه رپر ها هم ازش استفاده کردن:
1- آهنگ "پلیس" و "به بچت بگو" از علی سورنا که واسه خودش چیزی بود از بیت های 021 استفاده شده بود
2- "قانون" و "بدون تو" از هیچکس هم همین طور
3- بیت های "نسل من" و بیت جایگزین "خط و نشون" هم همین طور
من الآن یه بیت دیگه از گروه 021 دارم که هنوز سراغ ندارم کسی روش رپ کرده باشه. اگه سرعت نتم بالا رفت آپلود می کنم تا یه نفر کاربلد ببینه این بیت رو کسی باهاش رپ کرده یا نه. یه بیت دو دیسک هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر |
۱۴:۳۱, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #213
آواتار
نقل قول:من کسی به نام 021 نمی شناسم
منظور من گروه 021 بود.

Big GrinSmile
منم دارم گروه 021 رو میگم دوست خوبم. اصلا رپری به اسم 021 نداریم. دوباره پست بنده رو مطالعه کن متوجه میشی ...
هنوز هم حصین با گروه 021 و بلعکس مشکلاتی دارن ولی خیلی پخته تر شدن و خبری از فحاشی نیست، همدیگه تیکه های ریز و درشت مهمون میکنن :
تراک صبح ظهر شب از حصین، "مارو تو اخبار نشون میدن، شمارو کجا؟ PMC ؟ مونده تا برسی ..." (خطاب به هیچ‌کس ؛اول فکر میکردم با عرفان هست، بعد یکی از دوستان بهم گفت)
طرف چه افتخاری میکنه بخاطر مواد مخدر توی اخبار رفته (!!!) .

اینارو گفتم که نتیجه بگیرم، بعید میدونم حصین به گروه 021 ملحق بشه .
۱۴:۳۸, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #214
آواتار
تمی دونم ولی واقعا چرا انقد تو شعرهاشون سیاه نمایی هست من بواسطه داداشم خیلی از شعرهای یاس رو گوش دادم یعنی کلا یه کاری می کنن که آرزوی مرگ بکنی یا آرزو کنی زودتر از این مملکت خراب شده فرار کنی!!!!!انتقاد خوبه ولی تاکی بعدم مردم خودشون بهتر از همه مشکلاتشون رو می دونن لازم به دوره کردن نیست تو این دوره پرمشکل نیاز به امید وموندن و ساختن بیشتر از ناامیدی وپوچیه بعدم مگه حامد زمانی آهنگ نمی خونه خیلی هم امروزیه ....مهم اینه که آدم مشکل رو چی ببینه واز کجا این فقر و اقتصاد خراب این فسادوبی بند وباری از کجا تومملکت ما ریشه دووند علف هرز که نبود برنامه تحریم های 30بود حالا اونی که میاد می گه اسراییل و آمریکا بدبختتون کردن کارش درسته یا نه کسی که میاد زیرپوستی بهتون می گه پدراتون که انقلاب کردن بهتون خیانت کردن...بعدم ابن محتوای اجتماعی کجاش به خود مردم و شخصیتشون تلنگر زده تاحالا!!!!همه فک می کنن خودشون مظلومن بقیه ظالم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، Mitsonary
۱۵:۰۵, ۲۷/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۳ ۱۵:۱۰ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #215
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۳ ۱۴:۳۸)رکن الهدی نوشته است:  تمی دونم ولی واقعا چرا انقد تو شعرهاشون سیاه نمایی هست من بواسطه داداشم خیلی از شعرهای یاس رو گوش دادم یعنی کلا یه کاری می کنن که آرزوی مرگ بکنی یا آرزو کنی زودتر از این مملکت خراب شده فرار کنی!!!!!انتقاد خوبه ولی تاکی بعدم مردم خودشون بهتر از همه مشکلاتشون رو می دونن لازم به دوره کردن نیست تو این دوره پرمشکل نیاز به امید وموندن و ساختن بیشتر از ناامیدی وپوچیه بعدم مگه حامد زمانی آهنگ نمی خونه خیلی هم امروزیه ....مهم اینه که آدم مشکل رو چی ببینه واز کجا این فقر و اقتصاد خراب این فسادوبی بند وباری از کجا تومملکت ما ریشه دووند علف هرز که نبود برنامه تحریم های 30بود حالا اونی که میاد می گه اسراییل و آمریکا بدبختتون کردن کارش درسته یا نه کسی که میاد زیرپوستی بهتون می گه پدراتون که انقلاب کردن بهتون خیانت کردن...بعدم ابن محتوای اجتماعی کجاش به خود مردم و شخصیتشون تلنگر زده تاحالا!!!!همه فک می کنن خودشون مظلومن بقیه ظالم

بله، منم ذکر کردم، فرشتگان مقرب الهی نیستن و ایراداتی بشون وارده ولی تا زمانی که بگیم رپ جیزه، هیچی درست نمیشه . حالا که این سبک بین جوونا طرفدار داره و تاثیر میگیرن ازش، چرا ما نباید چند نفر خواننده مقید و کار درست توی این زمینه داشته باشیم؟؟

درضمن این حرف درست نیست که چون توی رپ انتقاده، مشکل داره .
به نظرم این برداشت شخص از آهنگه که میتونه مشخص کنه آهنگ توی فضای ناامیدیه یا امیدواری . ولی مسئله ی مهم اینه که ما چطور ازش استفاده کنیم .
موسیقی هم مثل سینماست ! زمینه‌های مختلف داره . همون طور که سینما ژانر داره و هر ژانریم ویژگی‌های خودش رو داره موسیقی هم به چند نوع تقسیم میشه و یکی از این اوناع رپ هست .

اگر ما از اول این طرز فکر رو تغییر میدادیم، امثال نجفی‌ها مجال شکر خوری پیدا نمیکردن .
وقتی ما همه رو با ی چوب بزنیم، فرصت برای افراد مریض‌فکر و دست‌نشانده فراهم میشه تا به مقاصدشون برسن .

من از شما سؤال میکنم، اگر ما به استعدادهای این زمینه فرصت بدیم تا توی راه درست حرکت کنن نتیجه بهتری می‌گیریم یا همه‌شون رو به دید بد نگاه کنیم و باعث بشیم همین استعدادها دین‌رده بشن و اعتمادشون رو به حکومت از دست بدن؟؟

مخلص کلام، رپ به ذات بد نیست و میشه ازش درست استفاده کرد ولی اگه همین راهی که الان پیش گرفتیم رو ادامه بدیم، با نفوذ و برشی که این سبک توی جوونامون داره و پیشرفتی که این سبک از موسیقی داره، مطمئنا ی روزی به مشکل میخوریم .

باور بفرمایید میشه تو رپم حرف خوب زد .[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]

پ.ن:
فراموش نکنیم،
امام علی (علیه السلام) می‌فرماید: «یکی از واجبات الهی، یکدیگر را به اندازه‌ی توان نصیحت کردن، و بر پاداشتن حق، و یاری دادن به یکدیگر است»

اگر منتقدین مشکل دارن، انتقاد به ذات مشکل نداره .
۱۶:۳۴, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #216
آواتار
بله. تو هرچیزی که جنبه رسانه ای داشته باشه می شه حرف خوب زد حالا رپ هم می تونه شاملش باشه اما قبول کنید اتفاقا ذات این کار جوری هست که یه آدم درست و حسابی نمیره طرفش وگرنه تا حالا رفته بودن این نوع از موسیقی فراگیر شد بخاطر همین خصوصیت زیرزمینی بودن و غیرمجاز بودن حرفای غیر طبیعی زدن چیزی که جوونای امروز رو به خودش جذب کرده گرایش به اعتراض پیدا کرون این که ناکامی های خودشون رو بندازن گردن دیگران ...حالا یه نوع از موسیقی هم اومده که داره به این نوع علاقه پروبال می ده شما بدون تغییر این سبک از لحاظ مضمون کار راحتی نیست چون اونی که جاافتاده طرفدار داره نه اونی که مادر سر داریم....همین شما که انقد نگاهت مثبته یکی از اینا رو نام ببر که قابل کنترل باشن وبشه مثلا رو نوع متن آهنگش کار کرد اون یاس که آخرین آهنگش فک کنم وصیت نامه بود یه جوری فضای کشور رو ناامن نشون می ده که من واقعا از تعحب خشکم زده بود!!!یا همین امثال گروه021 که فکر کنم اگه اشتباه نگم یه زن و شوهر هستن که عکسای....شخصیشون اول از همه تو فضای مجازی هست و خیلی دیگه که حرف زدن درباره اشون فرقی نمی کنه چون به نظرم کار کردن واسه پذیرفته شدن اونم به هرقیمت اول از همه شان و ارزش اون کار رو پایین میاره
۱۷:۵۵, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #217
آواتار
نقل قول:یا همین امثال گروه021 که فکر کنم اگه اشتباه نگم یه زن و شوهر هستن که عکسای

HuhHuhHuh

والله تا اونجا که بنده اطلاع دارم، این گروه عضو زیاد داره، ولی نه عضو خانمی داره و نه همچین ارتباطی که شما گفتین؛ اولین باری بود میشنیدم . اگر اطلاعات بیشتری دارین، مرحمت بفرمایید ما هم ی چیزی به اطلاعاتمن اضافه بشه ...[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]

من توی پست اولم ی سری آهنگ معرفی کردم، شما که انقدر ذهنیت منفی دارید، اگر دوست دارید میتونید اونارو گوش کنین، بعد بیاین اگر مسئله‌ای بود و عمری باقی بود در موردش بحث می‌کنیم .

نقل قول:اتفاقا ذات این کار جوری هست که یه آدم درست و حسابی نمیره طرفش

الان کل رپرای ایرانی رو با RPG زدین Big Grin؛
از ی طرف میشه گفت شما درست میگین . یعنی رپ ی خصوصیاتی داره که توش راه درست رو رفتن، مث راه رفتن روی لبه‌ی تیغه. ی سری که اصلا نمیخواستن این راه درست رو برن، ی سری هم که میخواستن تا الان موفق نشدن، ولی حرف من اینه که ما بجای اینکه همه‌ی کسایی که میخوان از این راه برن رو با سنگ بزنیم، بیایم اونایی که جویای راه درست هستن رو شناسایی کنیم و راه رو براشون باز کنیم .

درضمن اینو به خاطر داشته باشید، که وقتی شما توی رپ ی فضایی ایجاد کنید که چند نفر مورد تایید باشن، مطمئنا گرایش به رپ (گاها غیراخلاقی و نامناسب زیرزمینی) کمتر میشه .

بهرحال، هرچقدرم تبلیغ کنیم که ایها الناس، فلان موسقی و بهمان خواننده مجاز نیستن و درست نیستن و ... بازم نمیشه از تاثیرات مخربشن توی جامعه کم کرد . ما باید موسیقی رو درست و صحیح رو انقدر حمایت کتیم که خود مردم و جوونا جذب نیمه‌ی روشن ماجرا بشن .
همچین رویکردی رو توی شبکه‌های ماهوار‌ای هم داریم و میبینیم با اینکه اینهمه تبلیغات علیه این شبکه‌ها میشه، بازهم دارن روز به روز قوی‌تر میشن . همونقدر که پارزیت کردن و جمع کردن دستگاها جواب نمیده، محکوم کردن کامل رپ هم جواب نخواهد داد.
۱۸:۵۷, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #218
آواتار
اولا که گروه 021 سال 87 از هم پاشید
بعدش سال 88 همین گروه پارسا(یا شاید پارس یا ایران پارسا) تشکیل شد ولی هیچ غلطی نکرد
الآن هم که دیگه هر کسی واسه خودش می گه 021 و هر خالتوری اسم 021 رو به خودش نسبت می ده
021 به نظر من بنیان عقاید رپ فارس بود
اشاره کردم به خیابون؟
امیدوارم خونده باشید. خیابون و رپ خیابانی رو همین 021 باب کرد
اگه می خواید یه گوشه از رپ فارس رو ببینید بهتره رپ های خیابانی رو گوش بدین تا متوجه بشید که چه خبره. مثالش هم هست. سردمدار رپ خیابانی بهرام هست. ترک های فرصت، یه حس، خیابان، اینو بفهم، 24 ساعت(که این یکی خیلی خیلی مهمه)
در ضمن نباید گفت که رپر ها افراد *** هستن. بین این رپر ها کسایی مثل اشکان و عرفان هستن که از مدافعان دفاع مقدس هستن حتی در حد افراطی
ولی در مورد سیاه نمایی که یاس کلاً از اسمش هم معلومه. یعنی ناامیدی
افراط می کنه. یه قسمتی از یه نفری هست:
می گی فقر و فحشا از امثال بوش بود/همه چی درسته! دست اجنبی توش بود/.../ تو که هم وطنمی چه گلی به سرم زدی...(سانسور کردم چون بقیه اش چرت و پرت بودBig Grin)

پس بهتره کمی معتدل فکر کنیم و یه طرفه نریم
رپ و سبک رپ، مخصوصا رپ خیابانی و ضدیت گرایی سیاقی هست که برای نسل ما هست و مختص ما هست. هر چیزی برای یه نسل هست و نمی شه ازش فرار کرد. این قضای الهی هست. نسل امروز رپ رو می پسنده
این که ما به سمت رپ رفتیم از امثال فری و زد بازی و خالزار و ... نیست
از کار های اصیل سروش سرلشگری، بهرام و عرفان بوده. از ستاره گردانی های فوق العاده علی سورنا و مهرداد بوده. از اینترو های بیبکس بوده که رایگان برای آلبوم های گروه 021 اینترو می زد چونکه ارزش واقعی رپ فارس رو می دونست.
بگذریم.
این قطعه بخونید اگه غلط بود تف کنید تو صورتم:
دستات رو به من باز بشه بیشتر/ تا گوشت رو بدی و بدونی که نیستم/ چیزی که فکر می کنی تو واسه خودت یه کوه ساختی و فکر می کنی واسه توئه/ ببین! سینه سپر و شمشیر قلم تا روحم آزاد شه از زنجیر تنم/ بذار بارون بباره توی بیابون قلبم/ یه ذهن شلوغ تو یه خیابون خلوت/ من یه عقرب دارم که اسمش زبونه/ اگه نیش نخوردی بدون حسش نبوده/ من فکرم ناراحته و افکار تو شاد/ یه دل تنگ دارم و یه شلوار گشاد/ دارم می رم توی راهم جلو دیوانه وار، شعرهام هم می نویسم با یه لیوان آب/ پا شدم و ساختم یدونه دیوار دارم پس هر کی که خوابه بذار بیدار کنم/ ارزش قائل شدم واسه جونم/ واگرنه من اتل و باطل توی خیابون بودم/ تو پس بدون که یه غم توی دل و دل توی سینه و سینه سپر رو دشمن و اون تو کفنه!/ هان!
اگه قرار باشه با لاشی بازی یه عده ما رپ رو کنار بگذاریم
پس حق داریم با لاشی بازی های داعش، اسلام رو کنار بگذاریم
۱۹:۴۰, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #219
آواتار
والله، فکنم مضمون حرف من و شما یکیه !

فقط ی نکته رو عرض کنم، عراضم توی این پست در ارتباط با رابطه حصین و 021 بود .

ی سوال :
نقل قول:توی سال 85
که توش رپر هایی مثل بهرام، سروش لشگری،حصین،تریپر،عرفان و رضا بودن و خیلی خوب کار می کردن.

یعنی شما میگی، حصین ی مدت با 021 کار میکرده؟؟Huh تصور نمیکنم ؛

من قبل از اینکه ثبت نام کنم این تاپیک رو کامل خوندم و طبیعتا پستای شمارم خوندم .

عرفان هم اگر منظورت همون عرفانی هست که جدیدا با سوگند همکاری میکنه، من هیچ اعتقادی بهش ندارم!

ولی بازم تاکید میکنم، اشکال از رپ نیست، اشکال از کسایی هست که توی رپ فعالیت میکنن و فضایی که توی جامعه در این رابطه موجوده .
یقین دارم خیلی از فرهنگ‌سازی هارو میشه تو جامعه به وسیله‌ی همین رپ جلو برد ولی باید کارو به اهلش بسپاریم.

ولی این بحث ناتمام خواهد موند، چون مسائل رپ ایران ی بخشیش به سیاست مرتبط میشه که نمیتونیم اینجا بحثش رو بکنیم طبق قوانین تالار.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s
۲۱:۱۰, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #220
آواتار
اول بگم مقایسه اسلام و رپ وداعش کمی بی انصافیه!!!بعدم شما باید قبل از همه این تحلیل ها گشتن تو کل آهنگهای یه خواننده و پیدا کردن دوتا محتوای قابل تامل بری ماحصل کارشون رو بین مخاطباشون وبه خصوص جوونترا ببینید من حرفتون رو قبول دارم که هیچ چیز به کل بدنیست ولی قبل از اون به امر مهمتر معتقدم اونم اینه که هدف وسیله رو توجیه نمی کنه نمی دونم چرا ما فکر می کنیم نسل ما تافته جدابافته اس واز یه ورژن خیلی خاص هستیم که حالا باید علاقه ها و سلیقه هامونم حتما از کره مریخ بیاد شاید علم و فناوری هر روز در حال پیشرفت باشه اما این اصلا خوب نیست که ذایقه بشرهم به تناسبش تنوع طلب باشه و ماهم بیام اونو توجیح کنیم که حالا که هست همرنگ جماعت بشیم...یه مثال راحت براتون بزنم ما تو خونمون ماهواره نداریم سربازی والیبال نمی دونم از سر چه مشکلی هست مدام صحنه هایی نشون می دن که صدا وسیما مجبور می شه سانسور کنه مامانم می گفت مردم کا از صبح تا شب پای ماهوارن دیگه این کارا چیه....من گفتم اتفاقا اصلا دلیل نمی شه حتی اگه99%مردم ماهواره داشته باشن صداوییما جمهوری اسلامی بخواد تسامح کنه اون وظیفه اش اینه که این تصاویر رو نشون نده حالا همه مردم هم اگه براشون مهم نباشه بازم قانونه...توی آخرتم شما نمی تونی بگی یه چیز جدید اومد که جوونها بهش علاقه پیدا کردن مام گفتیم بیام خوب و بدش کنیم شما اول باید بگی اون روش به ذات چیز درستی هست یانه دادن هیجان کاذب به جوون مملکت ما که نه کار داره نه زندگی فایده اش چیه....
خلاصه کلام به عقیده شخصی خودم که اصلا تحمیلی درش نیست می گم رپ بی قانون ترین موسیقی جهانه به قول شما موسیقی خیابونی و موسیقی هست که بزرگترین کمپین های شیطان پرستی و صهیونیستی برای اثبات شیطان و نفی پرودگار استفاده می کنن به شخصه ترجیح می دم از همون وسیله واسه اثبات پرودگار استفاده نکنم کمی خلاقیت داشته باشم وکاره بهتری عرضه کنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا