|
رپ (بحث و بررسی)
|
|
۱۶:۵۰, ۲۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این موضوع جدا شده از بحث
شبکه منتظران ظهور و استراتژی مبارزه می باشد ..... باید این نکته را متذکر شوم که موسیقی اصیل ایران همچون دریاست آنقدر وسعت دارد که میتواند همه نوع موسیقی به زهر آلوده ای را پاک و تطهیر کند و در خود حل کند موسیقی رپ و راک درست است که اکنون اهداف بسیار شومی را دنبال می کنند ولی در زمان تشکیل شدنشان اهدافی مانند عدالت خواهی دوستی و انسانیت و برابری نژاد ها را داشتند ولی به انحراف کشیده شده اند من معتقد این هستم که ما باید سلاح دشمن را بگیریم آنرا پس از پاک کردن بر علیه خودشان استفاده کنیم پاک کردن موسیقی راک: کاهش ضریب خشونت اصلاح محتوا تزریق انسانیت و اخلاق برای مثال راک اسلامی می توان به سامی یوسوف (انگلیسی) و یوسوف اسلام(آمریکایی) اشاره کرد من نمی گویم که مردم را تشویق به موسیقی راک و رپ کنیم من می گویم جوونایی که در حال حاظر در داخل کشور تحت تاثیر موسیقی غربی قرار گرفته اند و فعال در این زمینه هستند را به راه اصلاح بکشانیم بجای اینکه سازشان را از آنها بگیریم و ... ---------------------------------------------- دوست عزيزم سلام شما گفته بودي: موسيقي اصيل ايراني مي تواند هر موسيقي زهرآلوده اي را تطهير كند ميشه لطفا استدلالتو براي اين حرف بگي؟ در واقع موسیقی رپ و راک هر چه باشند از لحاظ ریتم و اصول علمی موسیقی و همین طور زیبایی شناسی واقعا تهی می باشند می توان با در نظر گرفتن موسیقی پاک ایرانی و نقاط عطف آن ساختار رپ و راک را بومی کرد دلیل تن دادن به موسیقی شیطانی شده توسط جوانان عدم آگاهی و درک آنها از هنر و فلسفه آن است می توان ساختار موسیقی انسانی ایران را شاخصی برای تغییر آنها قرار داد و به آنها روح و زیبایی بخشید در این دوران که ما هستیم هنر خار گشته و جادویی و هرزگی ارجمند ما فقط باید به آنها جهت بدهیم همه چیز را از جمله بومی سازی و مبارزه را خود رپیست ها و راکیست ها انجام خواهند داد فکر کنم مستند ظهور برای پاک کردن و جهت دهی کافی باشد وقتی آنها جهت یافتند هم خودشان را پاک می کنند و هم جامعه را (به سرعت) این افراد به شدت نیازمند به هدف هستند و اگر آن را پیدا نکنند اهداف ماسون ها را دنبال خواهند کرد -------------------------------------------------------------------- نقل قول:آیا "علت تن دادن به موسیقی شیطانی توسط جوانان عدم آگاهی و درک آنها از هنر و فلسفه آن" دانستن کمی خوش خیالی نیست؟ در اینجا منظور از جوانان کسانی هستند که عضو گروه های موسیقی هستند است نه هواداران این سبک ها خوش خیالی نیست نمی گویم همه آنها ولی عده ی زیادی از آنها هدف و ایدئولوژی ندارند و دچار تقلید کور کورانه از مغرضین می شوند اگر آنها واقعا موقعیت خود را در جدال خیر و شر بدانند و درک کنند و دشمن واقعی را بشناسند هم خودشان را پاک می کنند و هم جامعه را (به سرعت) نقل قول:آیا متدی را که شما در نظر گرفته اید برای پاک سازی جامعه؟! کمی عجیب به نظر نمی رسد؟ دوست عزیز عجیب است ما سون ها از روش های عجیب و غریب و غیر معقول راه های پیچیده ای برای تسلط بر جهان پیدا می کنند در نظر داشته باشید که طی چند سال همین موسیقی رپ چه تاثیر عمیقی بر ذهن قشر جوان گذاشته ما باید درست معکوس فعالیت های ماسون ها عمل کنیم البته با روش هایی که زود تر از آنها به نتیجه برسیم در حوضه ی موسیقی فقط آگاه کردن کافیست حقیقت آنقدر قدرتمند است که می تواند آدمها را زیرورو کند چه برسد به سبک های موسیقی نقل قول:فکر نمی کنید نیاز به بررسی کارشناسانه داریم؟! تصمیم های چنین شتاب زده ممکن است نتایج برعکس دهد یا حداقل جواب ندهد. دوست عزیز من فقط نظرم را گفتم تصمیمی نگرفتم و قدرت عملیاتی در اختیار ندارم !!! نظرم را گفتم تا با بزرگانی مثل شما گفتگو کرده و به کمک شما به یک نتیجه ایده ال و کارشناسانه برسیم ------------------------------------------- آیا همانطورکه موسیقی غربی انسان را به سمت سقوط و ابتذال و از خودبیگانگی و در نهایت جنون (رفتار گروه های هوی متال و راکشان را ببینید) سوق می دهد، آیا موسیقی اصلاح شده می تواند در جهت عکس عمل کرده و باعث رشد و کمال انسان شود!؟ زود به این سوال پاسخ ندهید. کمی بیاندیشید. در فرهنگ غنی شیعی، در احادیث و روایات، در زندگی نامه اولیاء و عارفان، در استفتائات علمای بزرگ، کمی تحقیق کنیم... آیا ذات موسیقی اساسا قادر به انجام چنین مهمی هست؟ من زیاد از احادیث و روایات، در زندگی نامه اولیاء و عارفان، در استفتائات علمای بزرگ،آگاهی ندارم اما این دلایلی است که این حقیر می توانم در مورد اهمیت و تاثیر گذاری موسیقی بیان کنم چرا سفارش به خواندن قرآن با صدای خوش و ترتیل می شود؟ چرا سفارش به قراعت قرآن بر بالین کسی که در حال مرگ است شده ؟ در دوران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چقدر انسان فقط بخواطر شنیدن لحن و موسیقی قرآن ایمان آوردند؟ نوحه ای که در محرم خوانده می شود آیا موسیقی نیست؟ آیا بر اساس گام های موسیقی ساخته نشده؟ دانشمندان مسلمان همچون فارابی رازی و امسال آنها به موسیقی اهمیت داده و در کنار علوم رایج چون ستاره شناسی و کیمیا و ... در مورد آن تحقیقات زیادی کرده و خدمات زیادی ارائه داده اند این در زمانی بود که اروپاییان ....... از استاد سنتورم شنیدم در مورد موسیقی می گفت که هنگام دمیدن روح بر تن آدمی بعد عظیم روح با موسیقی وارد جسم انسان شد( موسیقی زمینه را برای ورود روح فراهم آورده) البته از منبعش آگاهی ندارم موسیقی حکم کلید روح را دارد و مطالب عظیم و معارف ثقیلی می تواند با شعر های موسیقایی بر اعماق احساسات انسان نفوظ کند آیا شعر های مولانا حافظ و... ملودیک یا آهنگ دار نیستند یک لینک آهنگ بی کلام می گذارم آن را دانلود کرده و گوش دهید چه حالاتی بر شما رخ می دهد جوونای نا آگاهی که می خواهند وارد رپ و راک شوند یا تازه وارد شدند هدف خوبی برای آگاه شدن هستند سیاست ماسون ها این است که قشر های تاثیر گذار جامعه را گمراه کنند تا آنها دیگران را گمراه کنند خوب ما می توانیم این عمل را به صورت معکوس اجرا کنیم موسیقی در بعضی جا ها موثر تر از آموزش و پرورش هست نقل قول:باید هدف گذاری کنیم. اگر می خواهیم برای جامعه راهکار داشته باشیم، رفتار ما فرق می کند با آن زمان که برای جامعه کوچکتر منتظران راهکار داشته باشیم. نمی توان راهکار رشد را برای کسیکه تا الان نماز نمی خوانده و تنها عشقش مدونا و لیدی گاگا بوده با کسی که یک منتظر واقعی است، یکسان دانست. فکر کنم کم کم متوجه می شوید منظور از بررسی کارشناسانه چیست... برای هر شخص نقطه ابتدایی وجود دارد من خودم از لبه پرتگاه برگشتم و متاسفانه 6 سال نماز قضا بر دوش هایم سنگینی می کند بله باید همه افراد را در نظر گرفت و همه شبیه به هم نیستند ولی همه ما از یک گوهریم و خواسته های اساسی یکسانی داریم بدون استسنا همه خریدار حقیقت هستند ولی عده ای به آن می رسند ولی عده ای نمی رسند و راه را گم می کنند و اگر کسی آگاه شود خود را اصلاح خواهد کرد و کاری که می کند را هم همین طور (چه تغییر و بومی سازی باشد چه ترک کردن آن) |
|||
|
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۴, ۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۳ ۲۰:۳۵ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
|
من اصلا رپ گوش نمیدم
![]() ![]() ![]() یعنی رو فوروارذ X3 میزارن میخونن !!!! بیشترشونم دری وری میگن |
|||
|
۲۱:۲۱, ۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
نقل قول: من اصلا رپ گوش نمیدممن هم اصلا اسلام رو قبول ندارم می گیرن همه رو سر می برن همه شون هم با هم دشمن هستن |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
(۴/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۱)Kol نوشته است: الان رپ فقط شده فحش و دری وری ، خود امینم 2 یا 3 تا آهنگ پاک و تمیز داره. همه رپ خونا اینجورین ! ارزش گوش دادن نداره! همین اسکیت هایی که میده بیرون حال به هم زنه! رپ فقط آدمو جو گیر میکنه.شما نیازی نیست درباره امینم صحبت کنی.. من خودم میدونم امینم دقیقا کی هست و چی میخونه و احتیاجی هم نیست هیچ کدوم از اهنگاش رو به من معرفی کنی خودم خیلیاشون رو گوش دادم،.... درباره فوحش هم خب این یکی از اصول رپ هست که خیلی چیز ها رو حالی دیگران میکنننشما که با رپ مخالفی دلیل نداره عقیده منو به چالش بکشی و بگی که من به امینم گوش میدم اشتباه میکنم چون من کور کورانه مثل بعضیا حرف نمیزنم
|
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
|
یه کسی می گه:
می خواین رپ رو خراب کنین بگین فقط فحشه؟ جاش برسه می دیم ولی یه معنی ای توشه می خواین رپ رو حفه کنین بگین طالبش نیست؟ چرا؟ چون خالتوریم؟ این که مشکل نیست! *************************************** شما رپ واقعی نشنیدین که می گین که می گین دری وری می گن. شاید هم برای شما دری وری باشه برای ما چیزی هست که باهاش زندگی کردیم. یه ریاضیدان را قضیه ها زندگی می کنه یه پزشک با کتاب هاش زندگی می کنه یه رپر هم با زندگیش زندگی می کنه |
|||
|
۲۳:۵۷, ۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
|
من تاحالا بیشتر آهنگ های امینم رو گوش دادم. به جز 5 یا 6 مورد بقیش ارزش گوش کردن نداره. با یه مثال : برو آهنگ Ken Kaniff (Skit) برای Marshall Mathers رو گوش بده می فهمی چی میگم. اگه می خواین آپلود می کنم میدم ببینین چیه. وقتی گوش دادین عمرا دیگه امینم گوش بدید.
بیشتر آهنگ هاشم دارم اینم پروف :
|
|||
|
۲۳:۵۷, ۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
|
تو فکرم بود که وقتشه دیگه این مساله رپ رو شروع کنیم تو تالار و یه کارایی بکنیم . اما از خوب روزگار زود تر استارت این تاپیک خورده شده خیلی هم خوشحالم که این بحث ها پیش اومد و یکم درگیر شدیم .
حالا با اجازتون میخوام یه سری مسائل رو کم کم اینجا باز کنم و اخرش به یه نتیجه عملی تو این زمینه برسیم خوشحال میشم که با من همراهی کنید و از بحث های فرسایشی صرف نظر کنید . خوب همین اول خط سیر خودمونمو مشخص کنیم که جلو تر که رفتیم از مساله دور نشیم : هدف هممون ساختن و قوی کردن شیعه خونه امام زمانه برای ترویج فرهنگ درست اسلامی اونم اسلام حقیقی ، انسانیت و ...
خوب حالا که این مشخص شد بیایم ببینیم این مساله چه ربطی به رپ و رپ کردن داره؟ ببینید هممون متفق القول قبول داریم که اگه کسی بتونه وضع جامعه رو بهتر از اینی که هست بکنه نسل جوونه ینی کسایی که از 13 سال تا 31 سال . چون انرژی کار کردنو این جوونا دارن و ما نباید بذاریم این همه انرژی هدر بره و مسلما کسایی که قدیمی تر محسوب میشن رو به هیچ وجه نباید دور ریخت اونا باید مشاور های این جوونا باشن و غیره . بگذریم نمیخوام زیاد وارد این بحث بشم خوب برا هممون اثبات شده که سبک های رپ و راک و متال توی این قشر جوونا تاثیر شدیدی داره و تمام طرفدار هاش تقریبا از این قشره و تو ایران هم همونجوری که گفتین فقط رپه که به اون صورت تو جوونا رخنه کرده و تقریبا همه جوونا جز اندکی (یه درصد کمی مثلا 20) رپ گوش میدن . خیلیاشونم جز رپ سبک دیگه ای گوش نمیدن پس پر مخاطب ترین سبک موسیقیه (مخاطب عام) هممونم میدونیم که موسیقی بالا ترین تاثیر رو تو عقاید و فکر و ذکر آدم میذاره حتی از فیلم و عکس بیشتر اما خوب فک نمیکنم تاثیرش از سریال بیشتر باشه دیگه ![]() خوب پس تا حالا فهمیدیم که رپ چه ابزار قدرتمندیه . مثل یه تفنگ خیلی قوی که مغز هممونو نشونه رفته حالا مهم اینه که این تفنگ دست کی بیوفته . جالبیشم اینه که خیلی نمیشه خواننده هاشو کنترل کرد ینی غرب خودشو بکشه هم نمیتونه رپ و 100% شیطانی و بد کنه. حالا بماند چرا نمیتونه اینو بعد ها توضیح میدم اما کار ما یکم راحت تره. اگه حال نداری از اینجا به بعد رو بخون... بیاین چند تا اهنگ هارو بررسی کنیم ببینیم من چی میگم .: یه روز خوب میاد از سروش لشگری (هیچکس)
یه روز خوب میاد که ما هم و نکشیم / به هم نگاه بد نکنیم با هم دوست باشیم / و دست بندازیم روی شونه های هم آها مثل بچگیا تو دبستان / هیچ کدوممونم نیستم بیکار در حال ساخت ساز ایران واسه اینکه خسته نشیم این بار / من خشت میزارم تو سیمان بعد این همه بارون خون / بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دیگه از سنگ ابر نمیشه آسمون/ به سرخی لاله نمیشه اب جوب موذن اذان بگو خدا بزرگه بلا به دور / مامان امشب واسمون دعا بخون تا جایی که یادمه این خاک همیشه ندا میداد / یه روز خوب میاد که هرج مرج نیست و تو شلوغیا به جا فوش به هم شیرینی میدیم و زولبیا ، بامیه / همه شنگولیم و همه چی عالیه فقط جایه رفیقامون که نیستن خالیه / خون میمونه تو رگ و اشنا ، نمیشه با آسمون و آسفالت دیگه فواره نمیکنه لخته نمیشه / هیچ مادری سر خاک بچه نمیره خونه پناهگاه نیست و بیرون جنگ / وای از تو مثل بم ویروونم یا اصلا مثل هیروشیما بعد بمب /نمیدونم ، دارم اتیش میگیرم و اینو میخونم پیش خودت شاید فکر کنی دیوونم / ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم ..... راستی وقتی یه روز خوب میاد / شاید از ما چیزی نمونه جز خوبی ها ناامن و خراب نیست همه چی امن و امان /کرما هم قلقلکمون میدن میشیم شاد روان هه اسمون به چه قشنگه / کنار قبر سبزه چمنه هیچ مغزی نمیخاد در ره / فقط اگه صبر داشته باشی حله دست اجنبی کوتاس از خاک / نگو اووه کو تا فردا اگه نبودم میخام یه قول بدی بهم / که هر سربازی دیدی گل بدی بهش دیگه هیچ مرغی پشت میله نیست / هیچ زنه ازاده ای بیوه نیست دخترم بابات داره میاد خونه / آره برو واسه شام میز بچین ... واقعا وقتی این آهنگو بعد از چند سال گوش دادم مات موندم بعضی جاهاش منو یاد یه سری حدیث مینداخت یه سری جاهاش منو یاد ظهور مینداخت اما مستقیم بهش اشاره نشده بود ازین سبک آهنگا زیاد نیست ولی واقعا به نظر من این جزو اون آهنگای خاص رپه که معنا و مفهوم توش بود . پس میبینیم که میشه خیلی راحت با همین رپ که ب قول خودتون ارزش هنری نداره به چه معنا های پر مفهومی اشاره کرد و ترویجشون داد . البته که برای اینجور کارا نه پاپ مناسبه نه راک نه متال خیلی هم دلیل داره اما ساده ترین دلیلش خالص بودن رپه نسبت به بقیه سبک ها دقیقا چون توش هیچ اثری از هنر دیده نمیشه اونو مناسب کرده نمیخوام خیلی سرتونو درد بیارم اما ما تو هنر و بالخص معماری چند تا ایدئولژی داریم 1. میگه هنر برای هنر ---- توی این تفکر هیچ هدف خاصی برای هنرمند جز ارائه هنرش وجود نداره 2. میگه هنر برای کاربرد---- اینجا دقیقا برعکسه داره هنر رو فدای کاربردش میکنه ینی کاربری مهم تره 3. میگه هنر در خدمت کاربرد و کاربرد در چهارچوب هنر --- اینم که معلومه نیازی به توضیح نیست میتونم بگم رپ هرچی باشه جزو گروه اول نیست چون هنر ناب توش نداره یا خیلی ضعیفه مجبوره برای ترقی محتواش رو به رخ بکشه ما هم همینو میخوایم که محتوای ظهور رو به مردم منتقل کنیم غیر از اینم نیست ... ![]() حالا از شما میخوام توی این سبک (راجع به اخرالزمان و زندگی و عشق های حقیقی و ...) اگه رپی میشناسید معرفی کنین یا حد اقل آهنگ هایی که معرفی میشه رو یه بار گوش بدین |
|||
|
|
۱:۰۴, ۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
خوب! شروع کنیم.
آقای مصطفی جان فرد خوبی رو انتخاب کردن برای شروع. بهترین بهترین بهترین رپی که سروش هیچکس کرد "اختلاف" بود. اکثر کسایی که تو سن حدود 18 تا 22 هستن با این رپ زندگی کردن. اما از اونجا که به ظهور ربطی نداره فقط معرفیش کردم. اما ترکی که به ظهور خیلی مشکوکه ترکی به نام "خورشید خانم" هست که از استاد بهرام منتشر شده. البته بگم که این رپ به سبک اینترو خونده شده و روی بیت هیپ هاپ 7070 عربی(بیت معروف المشعف اماراتی) نوشته شده. ممکنه اولش خسته کننده باشه اما جالبتر می شه. اول از همه متن رپ رو می گذارم: آفتابه، ولی سرده/ کوش خورشید خانم هرزه؟/ با کدوم یکی از ستاره های من خوابیده که نیست رفته؟
شاید پشت ابره/ منم منتظر نمی مونم که بیاد بیرون و ببینمش/ میرم پشت ابر ها تا بگیرمش/ توی بغلم آخ! سوختم/آخرین باری که دیده بودمت توی صفحه نمی دونم چندم کتاب نقاشیم بود یادش به خیر! ای کاش چیده بودمت، مثل گل/ای کاش چیده بودم... خوب! واسم تعریف کن!/ با ابر جلوت رابطه ات چطوره؟/شتیدم واسه اینکه کسی نمی تونه ببینتت برخورده یه خورده بهت! این فاصله دوره/ بیا به هم نزدیکتر بشیم تا که دست بکشم روی مو های بورت/ به تو محرم شدم با نورت منم ساکن یه شهر/ یه مسافر غریب او خونه/وارث یه درد از چیدن سیب درخت تو آسمونت مردم من می گن که خورشید خانم هنوز خوابه/ ولی عکسش هنوز گوشه اتاق خدا تو قابه هر روز پا میشه و گردشو می گیره به قول زمینی ها خورشید تا ابد پشت ابر نمی مونه/ نه! نه نمی مونه نه! برو عقب! منو بغلم نکن/ منو آروم می کنی/ بذار داد بزنم یه روزی می یای زمینو جارو می کنی بگو میای لعنتی/بگو میای لعنتی/ بگو میای... نگران نباش! من هوای تو رو دارم خانم/ از پشت ابر یهو نیا بیرون/ دستتو بده به من خیلی آروم یکم آروم باش/از ابر جلوت دلگیر نباش/ که من خاصل بارش بارون هام تو چند ساله جات خیلی خالی بود/ وای خیلی عالی بود/ اونوقتی که بدون تو من افتادم پایین جات خیلی خالی بود/ آفتاب بود ولی سرد/ این آسمون واسه ما حادار بود/ ولی تنگ بگو میای لعنتی/بگو میای لعنتی/ بگو میای... قسمت های قرمز شده رو کمی دقت کنید الآن شبه فرصت توضیح نیست. البته همینجا بگو که قبول دارم قسمت آبی مضمون سیاسی داره. اما این سرشت رپ هست. |
|||
|
۱:۴۰, ۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۳ ۱:۴۲ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
|
درسته خیلی متن جالبی داره البته بعضی جاهاش نمیخونه مثل لعنتی بیا یا مثلا افتاب خانوم هرزه که بازم باید بیشتر روش فکر کرد شعر سروش لشگری هم نمیگم قصد اینو داشته که برای امام زمان شعر بگه یا مضمون الهی و عرفانی داشته باشه سروش فقط یه بازتابه از امیدی که تو کشور موج میزنه اون امیدم پایه هاش امید به ظهوره که داشتن امید رو به ایرانی ها یاد داده . شعر یه روز خوب میاد از سروش لشگری میشه گفت فقط عصاره زندگی تو ایرانه .
من فقط خواستم اشاره کنم که وقتی یه شعری از ذهن یه خواننده بیرون میاد حالا سروش یا بهرام که با یکی از دوبال تشیع سنخیت داره تا حدودی . میشه گفت ما میتونیم از همین راه این دوتا بالو به مخاطبای رپ دوباره و دوباره بشناسونیم . اماااااااااا نکته مهم اینه که جو زده نشیم تا جذب حد اکثری داشته باشیم برای این کار چند تا ایتم نیازه 1. صداقت تو کارها : ببینید مردم از دروغ شنیدن بیزار شدن شدیدا دارن دنبال کسی میگردن که حقیقتو بگه اگه زشته اگه خوبه بگه سانسور نکنه جهت نداشته باشه و... ! تو آهنگاتون خودتون باشید از کلماتی استفاده کنید که تو روزمره استفاده میکنین ، هرچیزی که از ته قلبتون بیرون میادو بخونین نه صرفا شعار بدین و... رپ پتانسیل این کارو داره 2. تمرکز روی موضوع : یه سری خواننده داریم ی اسم آهنگش یه چیزه کاروسش(ترجیع بند) هم مرتبطه اما هر ورس از آهنگش داره یه ور میره و آخرشم یه کل کل کرده که من از تو بهترم . نباید کارامون اینشکلی باشه باید تمرکزمون رو موضوع تو کل مسیر خوندن حفظ بشه 3. ایده پردازی : موضوعات خاص و ایده های خاصی انتخواب کنیم برای کارهامون مثلا اگه دوست داری لاو بخونی تصویر گر عشق خیابونی نباش عشق مرد خونواده رو به زن و بچه هاش تصویر کن اگه دیسلاو و فاز غم میخونی رابطه یه مادر با بچش که توی بمب گذاری مرده رو بخون اگه اعتراض میخوای بکنی و شاخ بشی اعتراض کن که چرا یه سری مشروب و پارتی براشون تفریحه اعتراض کن که تو نباید هم سطح اونا دیده شی اعتراض کن که باید از جامعه برن یا به سیاست های خارجی معترض شو برا داعش و اسراییل بخون این همه موضوع اگه میخوای اجتماعی امید دار بخونی برو تو فاز ظهور و همون یه روز خوب میاد . به جای اینکه همش به بقیه گیر بدی یه بار بیا به خودت بگو من اینکار و نکردم که جامعه به فنا رفت . اگه رپ عرفانی میخونی به جای خوندن راجع به روح فروختن به شیطان بیا راجع به عشق عرفانی بخون راجع به انسانیت راجع به نعمت هات اوففففففف کلی موضوع بترکون میشه خوند با رپ 4 تا ازین اهنگا هرکی بخونه 3ماهه میشه پدر رپ ایران . والا . اگه حال نداری بخونی از اینجا بخون
حالا بریم سراغ یه آهنگ فوق العاده زیبایی که قسمت 4 رو تو دل خودش داره بازم میگم این کامل مد نظرم نیست ولی تا حدود خیلی زیادی به سبک ما نزدیک شده سبک بیداری اندیشه ![]() شعر زیبای حاج متی از شایع که راجع به پدرش خونده
فوق العاده زیباست ورس 1: مخلصم ، مخلص عرقگیر خیست // تو هی درس میدی من سرم زیر میزه ، نه؟ با اینکه ازم پشت پا دیدی // بازم مشتی بالاتر از گل به ما میگی جوری تو شکمم لقمه جا میدی // که من سیر شم حتی اگه گشنه خوابیدی خودت به قرآن " حاج مهدی " کافیه // همین که جات سر سفره خالی نیست غمتو نمیخوام اندازه سر سوزن // ببخشید که هنو الافــــــ سر کوچم همین که سرباز در خونت باشم // همین که همراه منه جوجست فکر و ذکرت برام کافیه // به مولا جلوت دستای همه پوچه مردی رو یادم دادی با یا علی // گفتی باس پله ها رو برم تا آخریش نباس بترسم از بالاسری // سینه سپر ، سر بالا پاها زمین گفتی همه میمیرن و میشورنشون تو لگن // سرباز و وزیر آخر بازی تو جعبن جفتشون یادم دادی رو ندم به قرمزایی که دنبال آبی بودنن من شاهم تو تاج سرمی // معنی نمیدم بدون تاج رو سرم کروس: افتخار میکنم به اینکه پدر منی // به شریکــــــ زندگیت به یه زنه قوی که مرد ساخت از یه پسر ضعیف // افتخار میکنم به اینکه پدر منی افتخار میکنم به خطهای پیشونیت // به دیروز پر باخت و فردای پیروزیت یادم دادی وقتی کفشاتو میپوشی // یه روز نوِئه پس بیخیال دیروز ورس 2: گلیمو سانت نکردی پاتو دراز کنی // واسه زمین زدنت دنیا 43 سال دویید گفتی خدا واسه هرکی یه سکانس برید // موفق اونه که مخش دزده چشاش پلیس هه! همه حرفات حق // به عشق سنگینی سیلی دستات چشم به روح پدر مشتیت که پرواز کرد // قسم خدا و فرشته هاش تو رو نشناختن هنوز " حاج مهدی " شبا بخواب راحت // چون مردتر از تو بود عکس شناسنامت فقط جات رو تخم چشام شاید // یه روز بیاد شاگرد اول کلاس باشم تو دلت ، هر سال شب عاشورا کارم شده برا سلامتیت سه چهار تا شمع گور بدخوات رو دورت کندم // جون کندی که الان دو متر قدمه شب بی تو رو به زور صبحش کردم // لیلی کیه؟ عشق خودت بسمه چیزی که تو آینه ندیدمو دیدیش تو خشت خام // زنده باش تنها چیزی که نمیترسم ارتفاست // هستم تا انتهاش همه حرفات حق // به عشق سنگینی سیلی دستات چشم زنده باش... آوترو: قدر اونی رو بدون که کهنه پوشید تا تو نو بپوشی « شایع »
ب این میگن یه کار مناسب و دینی و مسلمونی داره مدح پدرشو میکنه داره احترام میذاره به پدرش و مادرش حتما که نباید تو اهنگش قرآن بخونه یا اسم خدا و پیغمبر و امام بیاره . همین که حرفای خدارو گوش میده و مفهوم اون حرفارو با مصداق خودش تبلیغ میکنه کلی ثواب کرده غیر از اینه بزنید تو صورتم ![]() |
|||
|
۱۵:۳۱, ۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
(۵/شهریور/۹۳ ۲۳:۵۷)Kol نوشته است: من تاحالا بیشتر آهنگ های امینم رو گوش دادم. به جز 5 یا 6 مورد بقیش ارزش گوش کردن نداره. با یه مثال : برو آهنگ Ken Kaniff (Skit) برای Marshall Mathers رو گوش بده می فهمی چی میگم. اگه می خواین آپلود می کنم میدم ببینین چیه. وقتی گوش دادین عمرا دیگه امینم گوش بدید.شما که مدرک یا بقول شما انگلیسی بلدا پروف که حرف نداری هرجا کم میاری پروف میکشی،. من خیلی اهل گوش دادن به skit ندارم ولی اینو هم گوش دادم اتفاقا این اسکیت برتم جالب اومد،.. یه جور تیکه به هم جنسگرا ها بود خود rap genus هم همینو گفته تازه امینم چنتا اهنگ دیگه هم ضد هم جنسگرا ها داره.... شما لازم نیست امینم رو به من ارائه بدید و همین جور تز بزنید که فقط چنتا اهنگش خوبه چون من همین الان میتونم نزدیک پنج تا اهنگ و فری استایل که فوق العاده هستن از امینم بیارم.... شاید من مثل شما تو همه مسایل استاد نباشم ولی در باره امینم خیلی اطلاعات دارم .. شما هم بهتره کم تر درباره امینم تز بدی
|
|||
|
۱۵:۵۶, ۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۹ توسط Kol.)
شماره ارسال: #200
|
|||
|
|||
|
این امینم آدم فاسدیه . حالا شما ازش دفاع بکن. من ازش حدود 100 تا آهنگ دارم و فقط 5 یا 6 تاش ارزش گوش دادن داره.
تو آهنگ کیم راحت میزنه زنش رو میکشه. تو آهنگ سوپرمن میاد توهم میزنه که با یه خواننده رابطه داره. تو کلیپ اسپس باند با پورن استار بازی کرده. اعتیاد به مصرف الکل و مواد مخدر هم بماند. واقعا تو آهنگاش میشه خشونت علیه زنان رو دید. تنها اهنگی که میشه بهش گوش داد استن هست . اونم چون با دایدو خونده . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
)) بیت ها هم که دیوانه کنندس. انگاری دی جی زده بیت رو
خودم خیلیاشون رو گوش دادم،.... درباره فوحش هم خب این یکی از اصول رپ هست که خیلی چیز ها رو حالی دیگران میکنننشما که با رپ مخالفی دلیل نداره عقیده منو به چالش بکشی و بگی که من به امینم گوش میدم اشتباه میکنم چون من کور کورانه مثل بعضیا حرف نمیزنم