|
1395 رفت ، منو حلال کردی؟
|
|
۲۰:۲۵, ۲۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۵ ۲۰:۳۹ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَاشْكُرُواْ لِي وَلاَ تَكْفُرُونِ پس به ياد من باشيد، تا به ياد شما باشم! و شکر مرا گوييد و (در برابر نعمتهايم) کفران نکنيد! بقره 152 سلام دیگر زمانی کوتاه برای باهم بودن با سال1392 نماده اگه احساس میکنین که از هم دلخوری دارین و یا احساس میکنین نسبت به فردی دینی دارین و میتونین ادا کنین ، تو این زمان کم اقدام کنین. هدفم این بود که بگم ، با خیلیا امسال اشنا شدیم و با خیلیام قطع رابطه کردیم و وووو . دیگه تو این روزهای باقی مونده بیایین و دلامونو صاف کنیم بریم برای سال بعد اماده بشیم که بشیم اون بنده خدا که وقتی خلقمون کرد گفت : فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ پس بزرگ است خدايى که بهترين آفرينندگان است! مومنون 14 خدای ناکرده در این سالی که گذشت شامل این ایه نشده باشیم ( اول به خودم میگم ) إِنَّ شَرَّ الدَّوَابَّ عِندَ اللّهِ الصُّمُّ الْبُكْمُ الَّذِينَ لاَ يَعْقِلُونَ بدترين جنبندگان نزد خدا، افراد کر و لالى هستند که انديشه نمیکنند. انفال 22 دوستان خوبم و همکاران محترم - خوبی و بدی دیدین دیگه حلال کنین- با امید به این که امسال رو با توجه به ایه شریفه : كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ اين کتابى است پربرکت که بر تو نازل کردهايم تا در آيات آن تدبّر کنند و خردمندان متذکّر شوند! ص 29 شروع کنیم و درپایان بَلَى مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِندَ رَبِّهِ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ آرى، کسى که روى خود را تسليم خدا کند و نيکوکار باشد، پاداش او نزد پروردگارش ثابت است؛ نه ترسى بر آنهاست و نه غمگين مىشوند. بقره 112 دوست من ، منو حلال کردی؟ ![]() هرسال بروزش کردیم و الان شده 1395 که با کمک شما دوستان ان شالله ادامه داشته باشه . |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آخر سالی ما (من و داداش) هم می خواهیم از همه حلالیت بطلبیم جز این افراد افرادی که منکر ولایت علی بن ابیطالبند افرادی که غدیر رو قبول ندارند افرادی که در دین اسلام شبهه وارد می کنند افرادی که منکر سوختن درب مادرمون هستند افرادی که منکر شهادت مادرمون هستند افرادی که بی حرمتی می کنند به ائمه معصومین علیهم السلام افرادی که منکر عصمت ائمه هستند افرادی که دهن کجی می کنند به عزاداران و گریه کنان و سوگواران اباعبدالله الحسین علیه السلام افرادی که منکر امام زمانند افرادی که دانسته و از روی دشمنی به چادر مادرمون اهانت می کنند افرادی که دوست دارند جوون شیعه ضعیف و گرفتار و مجرد بمونه و خوشبخت نشه افرادی که دستشون میرسه به محرومان کمک کنند ولی نمی کنند افرادی که حق محرومان را ضایع می کنند افرادی که تو ادارات و وووو رشوه می گیرند افرادی که حق را قبول نمی کنند و ناحق را حق جلوه می دهند افرادی که نان و نمک امام زمان میخورند و علیه امام زمان کار می کنند افرادی که دل نازنین امام زمان به درد میارن به هر دلیل خدایا ما و دوستان و دودمانمان را از این گروه افراد قرار نده آمین به حق پهلوی بشکسته مادر شهیده و صدیقه |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام حلال کنید...................... ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
وی در وصیت نامه خود تاکید بر نماز، ذکر مصائیب اهل بیت و نرنجاندن مردم دارد: «اما وصیتهای دیگر، [که] عمده آنها نماز است. نماز را بازاری نکنید؛ اول وقت به جا آورید با خضوع و خشوع؛ اگر نماز را تحفظ کردید همه چیزتان محفوظ میماند و تسبیح صدیقه کبری سلام الله علیها و آیه الکرسی در تعقیب نماز ترک نشود...ودرمستحبات (تعزیه داری و زیارت حضرت سید الشهداء ) مسامحه ننمایید و روضه هفتگی ولو دو سه نفری باشد؛ اسباب گشایش امور است و اگر از اول عمر تا آخرش در خدمت آن بزرگوار از تعزیت و زیارت و غیرهما را به جا بیاورید. هرگز حق آن بزرگوار ادا نمیشود و اگر هفتگی ممکن نشد دهه اول محرم ترک نشود. دیگر آن که، اگر چه این حرفها آهن سرد کوبیدن است، ولی بنده لازم است بگویم:
دل شکستن هنر نمیباشد.» سيد علي قاضي رضوان الله عليه دوستان حلالمون كنيد ، برامون دعا كنيد .. در پناه حق |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
خب امیدوارم توی این مدت هرچقدر اذیتتون کردم حلال کنید! نیت فقط حرص دادن بوده و بس! نمیگم توی این مدت از دست کسی ناراحت نشدم....چون دروغ گفتم اما از هیچکسی چیزی به دل ندارم...حلال میباشید حلال کنید یا حق
|
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۲۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱:۴۸ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلاممممممممممم ای هم تالاری صمیمی![]() ![]() اگر بر من ببخشی ![]() ![]() ![]() ![]() لطف کردی در حقم![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اگر حلالم کنی امشب![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کردی محبت در حقم![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من دیشب دل یکی رو شکستم و ناراحتش کردم.. همینجا ازش میخوام منو ببخشه و حلالم کنه خودشون اگه تاپیک رو بخونن متوجه میشن..که مطمنم میخونن
|
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۲۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۲ ۲۱:۴۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام.
من خدا رو شکر کسی رو اذیت نکردم و نمیکنم. و این یعنی: نهایت عُجب ![]() یادآوری برای بزرگوارانی که مطالبی پیرامون عُجب بهشون گفته بودم حقیقتا و ما أبرّءُ نفسی ... با خیلی ها تند حرف زدم. خیلی ها رو ناراحت کردم. خواهشا حلال کنید. |
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من بلد نیستم مثل دوستان خوشگل حرف بزنم
میدونم باعث ناراحتیه بعضی از دوستان شدم و امیدوارم که منو حلال کنید
|
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با عرض سلام ان شاء الله که همه دوستان گرامی سال خوبی داشته باشند و ان شاء الله سلامت و عاقبت بخیر باشند... حلالم کنید... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اگر موردی بوده ما رو هم حلال کنید!
با اینکه اصلا نبودم!