|
1395 رفت ، منو حلال کردی؟
|
|
۲۰:۲۵, ۲۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۵ ۲۰:۳۹ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَاشْكُرُواْ لِي وَلاَ تَكْفُرُونِ پس به ياد من باشيد، تا به ياد شما باشم! و شکر مرا گوييد و (در برابر نعمتهايم) کفران نکنيد! بقره 152 سلام دیگر زمانی کوتاه برای باهم بودن با سال1392 نماده اگه احساس میکنین که از هم دلخوری دارین و یا احساس میکنین نسبت به فردی دینی دارین و میتونین ادا کنین ، تو این زمان کم اقدام کنین. هدفم این بود که بگم ، با خیلیا امسال اشنا شدیم و با خیلیام قطع رابطه کردیم و وووو . دیگه تو این روزهای باقی مونده بیایین و دلامونو صاف کنیم بریم برای سال بعد اماده بشیم که بشیم اون بنده خدا که وقتی خلقمون کرد گفت : فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ پس بزرگ است خدايى که بهترين آفرينندگان است! مومنون 14 خدای ناکرده در این سالی که گذشت شامل این ایه نشده باشیم ( اول به خودم میگم ) إِنَّ شَرَّ الدَّوَابَّ عِندَ اللّهِ الصُّمُّ الْبُكْمُ الَّذِينَ لاَ يَعْقِلُونَ بدترين جنبندگان نزد خدا، افراد کر و لالى هستند که انديشه نمیکنند. انفال 22 دوستان خوبم و همکاران محترم - خوبی و بدی دیدین دیگه حلال کنین- با امید به این که امسال رو با توجه به ایه شریفه : كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ اين کتابى است پربرکت که بر تو نازل کردهايم تا در آيات آن تدبّر کنند و خردمندان متذکّر شوند! ص 29 شروع کنیم و درپایان بَلَى مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِندَ رَبِّهِ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ آرى، کسى که روى خود را تسليم خدا کند و نيکوکار باشد، پاداش او نزد پروردگارش ثابت است؛ نه ترسى بر آنهاست و نه غمگين مىشوند. بقره 112 دوست من ، منو حلال کردی؟ ![]() هرسال بروزش کردیم و الان شده 1395 که با کمک شما دوستان ان شالله ادامه داشته باشه . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۳, ۲۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۵ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلاممممممممممم
خوبی بدی دیدین حلال کنید [/b][/font] [font=Arial]. . . . . . . . . . . . . . . . . . همش خوبی بوده دیگه مگه نه ؟
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۰:۱۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
![]() اول بگم ک من، همون Aban سابق هستم، اگه نشناختید، بشناسیدم ![]() من هم باید ی حلالیت درست و حسابی از دوستان بگیرم .... توی این سه - چهار ماهی ک دارم فعالیت می کنم توی این تالار، با خیلی ها دوست شدم، و فهمیدم ک میشه توی دنیای مجازی، دوست حقیقی داشت .... ![]() از نوشته های خیلی ها درس گرفتم و طرز فکرشون برام ارزشمند شده .... خیلی ها هم برام مثل استاد می مونن و پای درسشون هستم (--> البته دکتر هم می تونن باشن ; ) ) نحوه برخورد خیلی از آدم ها دستم اومد --> از اونجایی ک مشت نشانه خروار است، پس .... فهمیدم هر مدلی نباید نوشت، برای هر کسی نباید نوشت، با خیلی ها نباید بحث کرد و خیلی ها از بحث کردن خوششون نمیاد .... لزوما چیزی ک من فکر می کنم درسته، همیشه درست نیست ... و ... و .... و ..... و ی درد دل : گاهی ب سرم میزنه با ی حساب کاربری دیگه بیام، جنسیت رو بزنم: مرد ... خانم ها توی این تالار خیلی محجور هستن ... ب صرف این ک جنسیتمون مرد نیست، نمی تونیم صریح بنویسیم در کنارش خیلی ها هم از من دلخور شدن، مخصوصا زهرا خانوم ک با نوشتن هام، خیلی اذیتشون کردم --> البته لازم ب ذکره ک اصلا خصلت همه مامان هاست ک وقتی دلخور میشن، زود یادشون میره، امیدوارم حلالم کنید زهرا خانوم ![]() خیلی ها، نوشته هام براشون اذیت کننده بوده و هست .... و باید بگم همینطوری هم خواهد بود --> دیگه مدلمه، این ی گروه رو شرمنده شونم، خودشون کنار بیان با این موضوع البته حلال کنیدااا !خیلی وقتا، سوالایی پرسیدم ک بدیهی بوده جوابشون، اما خب ... من قانع نشدم <-- این گروه هم جزء مظلومین دو عالم محسوب میشن، واقعا حلالیت می خوام ازشون و نهایتا، بابت همه مواردی ک الان یادم نیست، حلالیت می خوام از همه دوستان .... ![]() .... سال نو همه تون هم مبارک ... البته یادمون باشه، اولین سین سفره هفت سین امسالمون، سوگ زهراست ... یا علی
|
|||
|
|
۱:۳۳, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من حالم خوبه ![]() چه دروغی گفتم!!! امسال هم رفتارای خوب دیدم هم بد به افرادی خوبی کردم و نمکدان شکستند افرادی هم در نهایت بزرگواری به من خوبی کردند دسته اول رو برای آرامش خودم و عزیزان فراموش کردم (دروغ نمیگم) دسته دوم هم بهشون مدیون هستم چقدر انسان ها با هم فرق دارند عمر مثل باد میگذره تا بیای بجنبی میبینی سنت بالا رفته بیاییم عمرمون رو به اشتراک بزاریم |
|||
|
|
۱:۴۸, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نام خدا ![]() این قدرنگوییم اگرببخشیم کوچک می شویم اگر باگذشت کردن کسی کوچک شود خدا این قدربزرگ نبود ![]() بدی وخوبی بنده رانیز حلال کنید مخصوصا به خاطر ارسال های گاه وبی گاهم درتاپیک التماس دعاها به برکت صلوات برمحمدوآل محمد |
|||
|
|
۱:۵۲, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی عزیزان
حدیثی که میخوام بنویسم ظاهرا از مولا علی(علیه السلام) هست ولی من منبعش رو پیدا نکردم: اگر انسان ها بدانند با هم بودنشان محدود است، محبتشان به هم نا محدود میشود ای کاش نه فقط آخر سال که همیشه یادمون به دل بقیه باشه که نرنجونیم که نشکونیم تو خونه ، تو دنیای حقیقی، تو دنیای مجازی ، با حرفامون، گاهی با نگاهمون، گاهی با نوشته هامون و گاهی.... خب این همه حرف زدم منم حلال کنید دیگه ![]() سال سرشار از سعادتمندی و تندرستی برای همه ی شما و خانواده های عزیزتون آرزومندم یا علی/ التماس دعا |
|||
|
|
۲:۰۹, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی....
پیشاپیش سال خوبی رو براتون آرزو می کنم.. امیدوارم امروزتون بهتر از دیروزتون بوده باشه... اگر بهتون بدی کردم حتما حقتون بوده اگر هم خوبی کردم....قطعا اشتباهی رخ داده................. دیگه شرمنده همین قدر که در توانم بود.... |
|||
|
|
۲:۱۵, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱:۳۳)عبدالرحمن نوشته است: امسال هم رفتارای خوب دیدم هم بد !!! احیانا به افرادی بدی ای نکردید؟؟؟ ![]() اقرار العقلاء علی انفسهم جائز ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲:۱۹, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۲:۲۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
عبدالرحمن و بدی؟
مگه میشه؟ بله بدی کردم اگر کسی از من دلخوره به من پیام بزنه متشکر از برادر جلال فکر کردم* تاپیک از زبان طرف مقابل بود گفتم بله حلال کردم ![]() اعتماد به سقفو دارید؟ *شوخی بودا |
|||
|
|
۱۲:۰۳, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
دوستان میدونم که همیشه از من خوبی دیدید
![]() پس من شاید اگه دلم به رحم بیاد حلال میکنم برخی رو....... تو پرانتز بگم ( جدا خوبی بدی دیدید حلالم کنید ) سال نو هم پیشاپیش مبارکتون
|
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۲:۱۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بچه ها من رو هم حلال کنین!
![]() عیدتون هم مبارک ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جشن آغاز عهد 1395 | عبدالرحمن | 2 | 1,620 |
۱۹/آذر/۹۵ ۱۸:۴۹ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| راهپیمایی عظیم اربعین حسینی 1395-2016 | عبدالرحمن | 19 | 5,035 |
۱۱/آذر/۹۵ ۲۰:۴۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| ثبت نام پیاده روی عرفه 1395 | عبدالرحمن | 0 | 1,163 |
۳/خرداد/۹۵ ۱:۴۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| احیاء نیمه شعبان 1395 | sarallah | 2 | 2,377 |
۱/خرداد/۹۵ ۱۱:۳۱ آخرین ارسال: N2376DIR |
|
| آغاز ثبت نام پیاده روی نیمه شعبان 1395 | عبدالرحمن | 0 | 1,363 |
۱۵/بهمن/۹۴ ۲۳:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

البته حلال کنیدااا !![[تصویر: 55597628624245301840.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-03/55597628624245301840.jpg)

![[تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8117515718/Famous_characters_Troll_face_Troll_face_poker_269483.jpg)