|
این فاطمیون ؟ (ویژه ایام فاطمیه 94)
|
|
۲۳:۲۸, ۲۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۴ ۲۰:۳۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَد ما اَحاطَ بِه عِلمُک
سلام دوستان عزیز : دوست داشتم اولین نفری باشم که ایام فاطمیه رو به دوستان عزیزم تسلیت میگم و این تاپیک رو با یه روضه ی بسیار زیبا از کربلایی جواد مقدم آغاز میکنم . پیشنهاد میکنم این روضه رو از دست ندین : دوستان عزیزم این شبها رو قدر بدونن . به خدا حقیر دوباره حال و هوای محرم زد به سرم . این شبها رو به خاطر مادر ارباب بی کفنم مون ـ امام حسین (علیه السلام) ـ قدر بدونین و نهایت استفاده رو ازش ببرین . دعا برای نیازمندان دعا ، فراموش نشه . مخصوصا شفای بیمارا و آزادی 5 تن از مرزبانان کشورمون . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۲۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۴:۲۰ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ممنون از تاپیکتون
مباحث زیر نیز متعلق به ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله است. زلال کوثــــر ... (ویـــــژه نامه فاطمیــــه 1393) در محضر بانوی عالمین،حضرت زهرا (کاربردی و ویژه) نوروز فاطمی ... |
|||
|
|
۳:۱۲, ۲۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۲۶ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
اينم يه كليپ تصويري براي محبان و دلسوختگان مادر سيلي خورده و پهلو شكسته الصديقه الشهيده اينم لينكش " فاطميه 92 التماس دعا براي فرج منتقم سيلي مادر يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :توی ایام فاطمیه سعی میکنم مداحی های زیبایی که در وصف حضرت زهرا (سلام الله علیها) خونده شده رو براتون بذارم . البته بنده فقط جواد مقدم گوش میدم . دوستان دیگه اگه مداحی های زیبا در مورد ایام فاطمیه دارن ، اینجا قرار بدن . راستی ، شاید عنوان تاپیک رو عوض کردم و اسمش رو گذاشتم « دانلود مداحی در مورد حضرت زهرا (سلام الله علیها) » . بستگی به نظر دوستان داره . و اما مداحی امروز : از چه مادر سر تو بر زانو گرفتی ــ پیش من از چهره خود رو گرفتی دعا یادتون نره . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
هر که نامی نهاده روی این سال جدید
بهر ما دیوانگان امسال سال «فاطمه»ست مداحی قدیمی ولی بسیار زیبا از کربلایی سید علی مومنی مدینه پر شور و غوغاست - سید علی مومنی تصویری ولی حجم 6 مگ |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
زهرا شدی که نام علی را علم کنی پنهان شدی که هردو جهان را حرم کنی ... مداحی بسیار زیبا از حاج عبدالرضا هلالی دانلود صوتی "مادر ما مادر تموم عالمه" 6 مگ |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۲۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
این روزها دیگر کسی یاد شما نیست
دیگر کسی ذکر لبش آقا بیا نیست ترسم عزای مادرت آید ولیکن گویند نوروزست هنگام عزا نیست ! نوحه فوق العاده سوزناک روزگارای قدیم تو مدینه یه خونه بود - سید جواد ذاکر و حمید علیمی روزگارای قدیم تو مدینه یه خونه بود - سید جواد ذاکر و حمید علیمی |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :مداحی امروزم رو از دست ندین : چشمای بسته مادر ، دل شکسته مادر دعا یادتون نره . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
اي که فقط مقام تو خير النسا شده لعنت بر آن که منکر صدق شما شده جايي که انبيا همگي سائلند و بس لعنت بر آن که آمده و بي حيا شد تو دختر رسول ترين برگزيده اي احمد براي توست اگر مصطفي شده شيعه شدن که روزي هر کس نمي شود هر کس که شيعه شده ز عطاي شما شده در سجده ات که تا به سحر طول مي کشيد شد عاقبت به خير هر آن که دعا شده بعد از ولايت تو و تصديق تو دلم احساس مي کنم چقدر با خدا شده تو مادري نمودي و ما را خريده اي تو خواستي که خاک من از کربلا شده ما را ببخش نوکر خوبي نبوده ايم گاهي اگر غلام شما بي وفا شده تکليف محوري است مرام تو تا ابد در اين مسير عمر جوانت فدا شده تکليف ماست تا به فرج منتظر شدن اين امتحان سخت که تکليف ما شده ما را به سوي مهدي تو مي کشد ولي دوران ما ز دوري او پر بلا شده اين نيز از مجاري فيض خود شماست پايم اگر به مجلس اين روضه وا شده یا مهدی فاطمه(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ادرکنی
اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۲:۳۵, ۱۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۲:۳۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
مداح: حاج محمود کریمی
می روم به خاطر دلم، می روم به سوی حاصلم شهادت ام ابیها حضرت زهرا سلام الله علیها تسلیت باد . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| روضـه پـهـلو شـکسته . .(ویژه ایام فاطمیه92) | حسن عزتي | 127 | 50,395 |