|
سـاعت هشت، به وقت امام هشتم (السلام علیک یا علی ابن موسی
|
|
۲۱:۲۱, ۲۰/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۲ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام
واقعا از بخش: "ساعت 8 به وقت امام هشتم" برنامه 7 ترانه خیلی خوشم میاد... هرموقع این قسمت پخش میشه اصلا یه حالی به من دست میده...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . . . میخوام از این به بعد ساعت 8 8 صبح یا 8 شب فرقی نمیکنه...اگر توی سایت بودیم....توی این تاپیک به امام رضا سلام بدیم... مطمئنم که سلاممون به ایشون میرسه... ![]() ![]() ![]() دل من گم شد... اگر پیدا شد بسپارید امانات رضا
واگر از تپش افتاد دلم ببریدش به ملاقات رضا |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ![]() این برنامه 7ترانه آخرشه! هر ترانه ای رو پخش میکنن آخرش ساعت 8 سلام میدن به امام رضا(علیه السلام) |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید ساعت 8 در تالار نبودم با پوزش بپذیرید...
|
|||
|
|
۲۱:۱۸, ۲۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
عشق رسوايي محض است كه حاشا نشود عاشقي با اگر و شايد و اما نشود شرط اول قدم آن است كه مجنون باشيم هر كسي دربه در خانه ي ليلا نشود دير اگر راه بيفتيم ، به يوسف نرسيم سر ِ بازار كه او منتظر ما نشود لذت عشق به اين حسِّ بلاتكليفي ست لطف تو شاملم آيا بشود؟ يا نشود؟ من فقط روبه روي گنبد تو خم شده ام كمرم غير در ِ خانه ي تو تا نشود هرقدر باشد اگر دور ِ ضريح تو شلوغ من نديدم كه بيايد كسي و جا نشود بين زوّار كه باشم كرمت بيشتر است قطره هيچ است اگر وصل به دريا نشود مُرده را زنده كُنَد خوابِ نسيم حرمت كار اجاز شما با دَم ِ عيسا نشود امن تر از حرمت نيست ، همان بهتر كه كودكِ گمشده در صحن تو پيدا نشود بهتر از اين؟! كه كسي لحظه ي پابوسيِ تو نفس آخر خود را بكِشد پا نشود دردهايم به تو نزديك ترم كرده طبيب حرفم اين است كه يك وقت مداوا نشود! من دخيل ِ دلِ خود را به تو طوري بستم كه به اين راحتي آقا گره اش وا نشود بارها حاجتي آورده ام و هر بارش پاسخي آمده از سمت تو ، الّا نشود امتحان كرده ام اين را حرمت ، ديدم كه هيچ چيزي قسم حضرت زهرا نشود آخرش بي برو برگرد مرا خواهي كُشت عاشقي با اگر و شايد و اما نشود (محمد سولي) |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() |
|||
|
|
۷:۵۷, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
آمدم ای شاه، پناهم بده خط امانی ز گناهم بده ای حَرمَت ملجأ درماندگان دور مران از در و، راهم بده ای گل بی خار گلستان عشق قرب مکانی چو گیاهم بده لایق وصل تو که من نیستم اِذن به یک لحظه نگاهم بده ای که حَریمت به مَثَل کهرباست شوق و سبک خیزی کاهم بده تا که ز عشق تو گدازم چو شمع گرمی جان سوز به آهم بده لشگر شیطان به کمین من است بی کسم ای، شاه پناهم بده از صف مژگان نگهی کن به من با نظری، یار و سپاهم بده در شب اول که به قبرم نهند نور بدان شام سیاهم بده ای که عطا بخش همه عالمی جمله ی حاجات مرا هم بده (حبيب چايچيان"حسان") برگرفته از وبلاگ وزين [حسينيه] |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
يا امام رضا(علیه السلام)
آن حریمی که در آن دلها کبوتر می شود پر زدن تا محضر زهرا میسر می شود عشوه معشوق و ابراز نیاز عاشقان به وصال عاشق و معشوق منجر می شود این نسیم عفو از آب و هوای گنبد است هر سحر کل حرم از آن معطر می شود در کنار دست صاحبخانه منزل می کند زائری که وارد صحن مطهر می شود آب سقاخانه اینجا طعم کوثر می دهد عطر و طعمش موجب ایمان کافر می شود هر دلی اینجا توسل کرد عرشی می شود هر سری اینجا به خاک افتد سرور می شود با تمام غصه ها هر طور می شد آمدم گفتم از مشهد به بعد اوضاع بهتر می شود من هو یعطی الکثیر بالقلیل آقای ماست پاسخ یک خواهش اینجا صد برابر می شود خوش به حال زائری که بعد مشهد آمدن دل پسند زاده موسی بن جعفر می شود عطر و بوی کربلا دارد حریمت،این گدا کی دوباره زائر ارباب بی سر می شود از حرم تا قتلگه،از قتلگه تا به حرم این مسیر از اشکهای فاطمه تر می شود (حسین قربانچه) |
|||
|
|
۸:۴۲, ۵/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۳ ۸:۴۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام ای پسر حضرت زهرا . ![]() حدود هشــ8ــت ساعت پس از آغاز سال 93، صحن آزادی
|
|||
|
|
۷:۳۶, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
يا امام رضا(علیه السلام)
من بارها فتاده، تو دستم گرفته اي لطفت زياد ديدم و كم ميبرم ز ِ ياد پايم اگر به كويي و دستم به سويِ كس پايم بريده مانَد و دستم شكسته باد گفتم به دل كه بَهر گدايي كجا روم؟ گفتا برو به طوس بگو يا ابالجواد (حاج علي انساني) |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شهادت امام موسی كاظم عليه السلام | aboutorab | 13 | 8,123 |
۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ختم 14000 صلوات هدیه به امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) | یوسف יוסף | 20 | 8,607 |
۱۷/شهریور/۹۳ ۰:۱۶ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| شهادت امام موسی بن جعفر (علیه السلام) تسلیت باد | جانثار مهدی | 5 | 4,194 |
۲۷/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۴ آخرین ارسال: peimane |
|

![[تصویر: emam_reza.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8106864784/emam_reza.jpg)

![[تصویر: emam-reza90.jpg]](http://noorportal.net/uploads/1390/emam-reza90.jpg)
![[تصویر: pichak.net-42.gif]](http://pichak.net/blogcod/zibasazi/06/image/pichak.net-42.gif)

![[تصویر: 63778835519926508563.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-03/63778835519926508563.jpg)