|
سـاعت هشت، به وقت امام هشتم (السلام علیک یا علی ابن موسی
|
|
۲۱:۲۱, ۲۰/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۲ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام
واقعا از بخش: "ساعت 8 به وقت امام هشتم" برنامه 7 ترانه خیلی خوشم میاد... هرموقع این قسمت پخش میشه اصلا یه حالی به من دست میده...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . . . میخوام از این به بعد ساعت 8 8 صبح یا 8 شب فرقی نمیکنه...اگر توی سایت بودیم....توی این تاپیک به امام رضا سلام بدیم... مطمئنم که سلاممون به ایشون میرسه... ![]() ![]() ![]() دل من گم شد... اگر پیدا شد بسپارید امانات رضا
واگر از تپش افتاد دلم ببریدش به ملاقات رضا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۳, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
از لطف التماسِ صداهایِ آهوان
بی گریه هم گرفت دعاهایِ آهوان آهو زیاد محضر معشوق می رود پس وصلمان کنید به پاهایِ آهوان یک عده ای شدند گدا کلبِ کهف را ما نیز می شویم گداهایِ آهوان نانم حرام میل کبوتر شدن کنم وقتی که هست حال و هواهایِ آهوان صورت گذاشتن به کفِ پات واجب است آن هم در آستانِ خداهای آهوان صیاد نیز پایِ تو را بوسه می زند با ذکر یا امام رضاهایِ آهوان آهو شدیم پس کرمت را نشان بده مثل همیشه آن حرمت را نشان بده ما زلف داده ایم پریشان شود همین دل داده ایم دستِ تو حیران شود همین |
|||
|
|
۲۰:۰۲, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۱۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
|
|||
|
|
۲۰:۰۲, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
امروز که سر بر حرمت می آیم / انگار تمام عشق کامل شده است ای ضامن آهو! به غریبی سوگند / دل کندن ازاین ضریح مشکل شده است . . .
|
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
|
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
راستی من سال تحویل حرم امام رضا (علیه السلام)بودم....و یکی از بزرگترین افتخارات امسالمه....
|
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
هر چند حال و روز زمین و زمان بد است / یک تکه از بهشت در آغوش مشهد است حتی اگر به آخر خط هم رسیده ای / آنجا برای عشق شروعی مجدد است
|
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
می دید شرر ریخته در هستی انگور / هم سفره ی میزبان شده پستی انگور نوشید از آن خوشه ی سم بار که امروز / ما را نفریبند به سر مستی انگور |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۲۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۳ ۷:۵۷ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
عزیزا خدایت اگر داد تمکین / برو طوس پابوس شاه سلاطینبگو با تضرّع به آهنگ شیرین:سلام على آل طه و یاسین / سلام على آل خیر النبیّین .
|
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
شـاه شـوم، مـاه شـوم، زر شوم / در حـرمـتت بـاز کـبوتر شـوم اى مـلک الـحاج ، کـجا می روى/ پشـت بـه این قبله چرا می روى؟ سـعى در ایـن مروه صفا میدهد / خـاک بـهشت اسـت، شفا میدهد . . .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شهادت امام موسی كاظم عليه السلام | aboutorab | 13 | 8,124 |
۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ختم 14000 صلوات هدیه به امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) | یوسف יוסף | 20 | 8,617 |
۱۷/شهریور/۹۳ ۰:۱۶ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| شهادت امام موسی بن جعفر (علیه السلام) تسلیت باد | جانثار مهدی | 5 | 4,194 |
۲۷/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۴ آخرین ارسال: peimane |
|

![[تصویر: emam_reza.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8106864784/emam_reza.jpg)

![[تصویر: emam-reza90.jpg]](http://noorportal.net/uploads/1390/emam-reza90.jpg)
![[تصویر: pichak.net-42.gif]](http://pichak.net/blogcod/zibasazi/06/image/pichak.net-42.gif)