|
کارگاه انتظار(ویژه همشهری های مشهدی)
|
|
۱:۴۳, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۱۰:۰۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان گرامی و خوبم نمیدونم از کجا باید شرو کنم و اینکه چی بنویسم ، فقط میخوام بدونم شمام احساس نیاز میکنید؟ شمام احساس میکنید که جای خیلی کارا خالیه؟ شمام احساس میکنید یه وظیفه ایی به گردنتون هست؟ اون چیزایی که باید یادمون رفته دغدغمون اون چیزی که باید، نیست چرا؟؟؟؟؟؟؟ جای خالی اماممون رو چقد احساس میکنیم؟ واسه نشر فرهنگ مهدوی چیکا کردیم؟ نه اصلا واسه خودمون چیکا کردیم؟ ما در تاخیر ظهور چقد تاثیر داشتیم؟ و هزار تا سوال دیگه دوستان عزیزم اگه پایه کار عملی و تحقیقی و حضوری هستید و تمایل به شرکت در کارگاه و کلاسهای مهدوی دارید با زدن صلوات ذیل این پست همکاری خودتون رو اعلام کنید تا انشاالله با تشکیل کارگروه بتونیم کارمون رو شروع کنیم . دوستان غیر مشهدی توجه کنن که میتونن از راه دور هم فعالیت خودشون رو انجام بدن البته دوستانی که مشهدی هستند ( به عمل کار براید ) اگه مایل هستید پیام خصوصی بدین جهت هماهنگی محل قرار و تشکیل کلاس (البته بعد از تایید هویت )انشاالله ادامه دارد یا علی |
|||
|
|
۲:۰۳, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام ... خیلی خوبه ، منم تو مشهد دنبالش بودم ولی استقبالی نشد ، انشالله شما بتونین
عذرمیخوام میشه بیشتر دربارش توضیح بدید؟ کی ، کجا و به چه صورتی... و اینکه با بحث تفکیک جنسیتیش چیکار کنیم! ممنون. |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان و همسنگرای عزیز چنانچه مایل به همکاری بودید و اعلام آمادگی کردید توضیحات مفصل خدمتتان عرض خواهم کرد.تفکیک جنسیتی هم مورد بررسی قرار گرفته ، انشاالله مشکلی نخواهد بود
کلاسها به صورت عمومی خواهد بود و اگر نیاز به تفکیک جنسیتی هم باشد ان شاالله شدنی هست که با توجه به اینکه استاد (مذکر) هستند انشاالله مشکلی نخواهد بود . مکان استاد ، امکانات ، زمینه فعالیت و ... همه و همه اماده است فقط نیروی فعال و پایه کار لازمه تا هر کی یه سر بحث و کارو بگیره تا انشاالله کار بزرگی شروع بشه اگه ابهامی بود انشاالله در خدمتم منتظرم انشالله |
|||
|
|
۵:۵۶, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱:۳۹, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خواهران و برادران گرامی لطف بفرمایید زمینه مورد علاقه و تخصص کاری خود را به همراه تجارب قبل ذکر بفرمایید تا تشکبل کارگروه با سهولت بیشتری انجام گیرد ان شاالله ادامه دارد. 1-nasime saba 2-محیصا 3-fatemeh 4-??? دوستان گرامی که ساکن مشهد هم نیستند در صورت تمایل میتوانند افتخار داده و به صورت دور کاری ، همکاری نمایند. هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
|
|||
|
|
۳:۵۰, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۴:۲۵ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد
پست اول من به معنای اعلام آمادگی بود. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. تخصص اصلی من حوزه وب هست ، قصد داشتم تا چند وقت دیگه که دستم باز شد یک سایت ایجاد کنم با محوریت هنر و اسلام. برای کارهای گرافیکی مذهبی محمد آقا ، معاون تالار رو پیشنهاد می کنم و هرچقدرم از دست خودم بر بیاد دریغ نمی کنم ، برای تحقیق و مابقی مسائل هم هستم. من برادران مشهدی رو دعوت می کنم ، اگر اجابت نکردن منو عفو کنید. اگر امکانش هم هست جلسه ای با حاج آقا داشته باشیم تا محوریت و برنامه مون مشخص بشه و هماهنگ بشیم ، کم هم بودیم جای نا امیدی نیست ، کم کم گسترش پیدا میکنه اگه ادامه پیدا کنه. تنها امید هدایت و موفقیت خداست ، دعا و تمنا می کنم که یاریگر ما باشه و توفیق خدمت رو به ما بده ، انشالله. « قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى ثُمَّ تَتَفَكَّرُوا» سوره سبأ، آیه 46 |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۸ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان عزیز با اجازه لیشت جدید رو تقدیم میکنم 1-nasimesaba 2-سدرة المنتهی 3-محیصا 4-fatemeh 5-??? انشاالله ادامه دارد |
|||
|
|
۲:۳۳, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خواهران و برادران گرامی البته اعضای گروه بیشتر از اینی که نوشتم هست که در پایان تقدیم میکنم. در جلساتی که داشتیم چند موضوع مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به نیازهای روز جامعه و با توجه به بمباران فرهنگی و هدف قرار دادن بنیاد خانواده ها و البته کنترل ذهن کودکان با توج ه به سلیقه دوستان چند موضوع انتخاب شد توسط خود دوستان 1-زن و جایگاه زن در جامعه انتظار و بررسی مسولیت زن منتظر و منتظر پروری به عنوان یکی از ارکان اصلی خانواده 2-کوکان و نوجوانان و آشنایی با امام عصر و مقابله با فتنه های کنترل ذهن کودک و نوجوان که البته هر کدوم از موضوعات بالا دامنه خیلی وسعی داره و جای کار خیلی زیاد داره و من فقط شمه ایی از سر فصل ها رو ذکر کردم و بسط اون از نظر سلیقه ایی با خود دوستان هست. مهارتهای مورد نیاز ( اگه علاقه مند به همکاری هستید و موضوع خاصی مد نظرتون نیست به صورت کمکی با گروهها در حد تخصص خود همکاری کنید) پوستر،فلش کارت،انیمیشن،طراحی بازی،پاور پوینت،فیلم،مقاله،نشریه،وبلاگ،شعر و .............. با اجازه من تمامی اسامی رو میزنم 1-nasimesaba ( تالار) 2-سدرة المنتهی (تالار) 3-محیصا (تالار) 4-fatemeh (تالار) 5-سالار زینب (تالار) 6-خانم حسینی 7-خانم نادری 8-خانم اکرامی 9-خانم چوپانی 10-خانم مهراندیش 11-خانم ماروسی 12-خانم شاه آبادی 13-خانم آقاجانی . . . . 313-؟؟؟ انشاالله ادامه دارد برادرا توجه کنید که جمعیتتون غریب واقع شده بسم الله 1-در حال حاضر خودم ، خانم حسینی و خانم نادری رو موضوع یک هستیم. 2-خانمها سالار زینب و محیصا و fatemeh و اکرامی و چوپانی رو موضوع 2 کار میکنند. بقیه هم به زودی اعلا خواهد شد دوستان اگه هر ایده ایی هم در زمینه ایجاد دغدغه دارید بفرمایید یا علی |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۱۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان منتظر پیرو حرف خانم nasimesaba نقل قول: -زن و جایگاه زن در جامعه انتظار و بررسی مسولیت زن منتظر و منتظر پروری به عنوان یکی از ارکان اصلی خانواده 2-کوکان و نوجوانان و آشنایی با امام عصر و مقابله با فتنه های کنترل ذهن کودک و نوجوان کارگروه ما با موضوع "کودک یاری مهدوی" شروع به کار کرده تا اینجا یک گروه پنج نفره با سرگروهی حجه الاسلام عابدین نسب تشکیل شده... جلسلات هفتگی برگزار میشه تمرکز گروه برای اولین قدم بر روی بازی هایی است که محتوای قرآنی و مهدوی داشته باشه... فکرهای خام و ایده های اعضا تووی این جلسات چکش کاری میشه و ان شاءالله این ایده ها توسط یک گروه انیمیشن ساز و گرافیست پیاده خواهد شد... از تمامی دوستانی ک در این زمینه ایده های دارند یا تمایل به همکاری دارند دعوت به همکاری میشه خلاصه اینکه برای کارهای فرهنگی مهدوی مهمترین پایگاه ها خانواده و مساجده و مهمترین گروه سنی گروه کودکه ... طی تحقیقاتمون و پرسشنامه هایی که پرشده یکی از نتایج فاجعه بار این بود ک برای رده ی سنی8-14 سال در روز حدود 4-6 ساعت از وقت بچه ها رو شبکه پویا پر می کنه(!!!) به نظرتون محتوای برنامه های تلوزیونی کودکانمون چه قدر قرآنی و مهدویه ؟!!؟ و اونایی که محتوایی این چنینی داشته باشه چه قدر جداب و تاثیر گذاره؟!؟! دوستان نیازمند یاری سبزتان هستیم... ان شاءالله یک تاپیک جامع در مورد طرح های خلاقانه ای که خروجی کارگروه باشه ارائه میشه. یک یاعلی بگید... یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تخته سیاه کلاس انتظار (دل نوشته ویژه ولادت امام زمان (عج )) | میلاد.م | 13 | 6,398 |
۲۲/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۱ آخرین ارسال: محیصا |
|
| انتظار فرج از نیمه خرداد کشم(ویژه مراسم رحلت امام خمینی ره)! | حضرت عشق | 0 | 1,452 |
۱۰/خرداد/۹۳ ۱۶:۴۴ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|

) اگه مایل هستید پیام خصوصی بدین جهت هماهنگی محل قرار و تشکیل کلاس (البته بعد از تایید هویت
)