|
ساندیـس خوران کربلا
|
|
۱۹:۲۶, ۱۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۲ ۲۱:۵۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند وقت پیش در یکی از سایت های ارزشی چند کامنت نظرمو جلب کرد طرفداران یک نوع تفکر http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29769.html به دوستانی که طرفدار انقلاب اسلامی و ولی فقیه بودند گفته بودند ساندیس خور بارها از طرف همین افراد این جور صحبت ها رو دیدم شاید الان این چیزا بیشتر صبغه سیاسی داشته باشه ![]() ولی دیگه وقتشه بعضی حرفا رو بزنیم با گوشه و کنایه دیگه وقتشه بعضی حرفا رو بزنیم سکوت بسه یزمانی گفتند حسبنا کتاب الله یزمانی گفتند علی(علیه السلام) جوونه همین وهابی ها که اولاد همانها هستند می خوان یجوری جلوی اراده خدا وایسن چند ده هزارتا موکب در مسیر کربلاست انقدر این قضیه عظیمه که فکرشو نمیکنیم کسی به این چیزا فکر کنه ولی کسی که دلش مریضه اصلو ول میکنه میگه آی چقدر موکب دارن خب چشمت در بیاد وهابی! متوجه منظورم شدید؟ واضح تر بگم؟ برادر شیعه مواظب باش فردایی نرسه که بهت بگن سلفی شیعه ، وهابی شیعه نکنه یکی برات ابن تیمیه بشه نکنه فکر رو تعطیل کنی نکنه مذهب بدون ولی زمان رو داشته باشی ولایت ، ولایت و ولایت شاید اون موقع خیلی ها میگفتن بابا به ما چه؟؟ نمازتو بخون و رسول الله رو قبول داشته باش بسه نه عزیزم بس نیست ببین دشمن اسلام کی رو داره میزنه خیلی واضحه ها نکنه مسلم رو تنها بزاری نکنه شریح قاضی ها ، سامری ها ، بلعم ها با عمامه های مشکیشون گولت بزنن شرایط سخته کافیه تقوا داشته باشیم چه کار میکنی ؟ دو راه بیشتر نداری یا حسین و یا یزید ، راه سومی وجود ندارد ![]() نکنه تو خیل افرادی بری که با طعنه زدن به این و اون بگی آی ساندیس خور! راستی منم ساندیس خور حرفه ای مسیر کربلام ![]() یا حسین علیه السلامبا یکی از اعضای سایت صحبت کوتاهی داشتم در پیام خصوصی موضوع از این شروع شد که وظیفه ما در دوران غیبت چیه ؟ منحصر در چیز خاصیه؟ به یه جای خاصی رسید ازشون اجازه خواستم که این پیام خصوصی رو در عموم قرار بدم شما دوستان هم نگاهی بیندازید موفق باشید یکی از دوستان نوشته است:عبدالرحمن نوشته است:گفتم مشکلی نیستیکی از دوستان نوشته است:عبدالرحمن نوشته است:هر جور راحتییکی از دوستان نوشته است:عبدالرحمن نوشته است:یکی از دوستان نوشته است:عبدالرحمن نوشته است:یکی از دوستان نوشته است:عبدالرحمن نوشته است:من پیدا نکردم شما چطور؟یکی از دوستان نوشته است:عبدالرحمن نوشته است:یکی از دوستان نوشته است:منظورتونو از بخش متوجه نمیشم بیشتنر توضیح بده |
|||
|
|
۰:۴۹, ۱۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اتفاقا پدر من هم امسال برای دومین بار تو این کاروان پیاده بود.خیلیاز عظمت و شکوه و ... این حرکت بزرگ میگه...فیلماشو هم اورده،ما هم دلمون میره
انشالله سال بعد اون جمعیت ده برابر شه، تا چشم اون وهابی ها و دشمنای احمق اسلام درآد |
|||
|
|
۱:۰۰, ۱۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام حاجی
این دیالوگی که با این بنده خدا انجام دادی رو بهتر میتونی بذاری تا ما هم استفاده کنیم؟ ممنون |
|||
|
|
۱:۰۳, ۱۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۲ ۱:۰۶ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
البته طبق چیزی که ما از تلویزون و حرف های بابا شتیدیم،برادرا ی عراقی که موکب دارن،کل سرمایه یک سالشونو پس انداز میکنن تا نهایت پذیرایی رو از زوار امام حسین بکنن.ان صالله اگه وقت کردم چند تا از فیلمهارو تو این چند روز آپلود میکنم.
با جون و دلشون از زوار امام پذیرایی میکنن،برای همین، نه تنها ساندیس، بلکه اکثرا قهوه و چلو کباب و ماهی و... میدن راست میگن،من هم چون با موبایلم،هیچی ازون دیالوگو نتونستم بخونم |
|||
|
|
۱:۰۷, ۱۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستم:منظورتونو از بخش متوجه نمیشم بیشتنر توضیح بده
خودم:الان تو همین سایت هر کسی یه وظیفه ای داره مثلا مثل اینکه بگیم همه وظیفه داریم مردم رو آموزش بدیم خب یسری معلمند یسری پلیس دکتر ... اسلامم همینه دوستم:این تقسیم وظایف رهبر میخواد نمیخواد؟ خودم:بله حتما چطور؟ دوستم:من پیدا نکردم شما چطور؟ خودم:خدا انقدر ظالمه که شما رو بدون راهنما بزاره؟ ولی فقیه چطورن؟ دوستم:بی راهنما نیستیم قران هست ولی میتونم راحت باشم خودم:میتونید همین بحث رو تو تاپیکش داشته باشید؟ همین صحبتا رو نقل کنم بدون اسم شما دوستم:اول بزار به یه جای برسیم من برام مهم نیست که به اسم من مطرح بشه من دنبال یه ادم میگردم که متعصبانه فکر نکنه تا بحث پیش بره تا از بحث استفاده کنیم خودم:خب الان به جای خوبی رسیدیم شما گفتی قرآن نه؟ دوستم:هر جور راحتی اره قرآن اولین و بهترین مرجع که کاملا کامل هستش خودم:مایل هستی بدون اینکه اسمی از شما ببرم این دیالوگ رو بزارم تو یه تاپیکی؟ دوستم:گفتم مشکلی نیست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: khadem_khocholo.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8106979026/khadem_khocholo.jpg)
![[تصویر: IMG21231004.jpg]](http://media.jamnews.ir/medium1/1392/09/22/IMG21231004.jpg)
![[تصویر: 13911012000075_PhotoL.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8106987826/13911012000075_PhotoL.jpg)
علیه السلام