|
»»»»» حیف نیست امروز عهدی دوباره با امام رئوفت نبندی؟؟ «««««
|
|
۱۹:۵۷, ۱۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۲ ۶:۵۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ایّام شهادت حزن انگیز ولی نعمتمان، امام رضا علیه آلاف التحیّة و الثّناء تسلیت باد. بنده حقیر، به نمایندگی از تمامی کاربران تالار بیداری اندیشه، در چنین شبی نائب الزّیارة شما در حرم آقا خواهم بود تا حد اقل بواسطه شما پاکان، مولایم به منِ گنهکار هم نگاهی بیندازند... گرچه میدانم با دعای همچون منی باران نمیبارد... خواستم کمی حرف بزنم و درد دل کنم. چون حالم اونطور که باید و شاید، مساعد نیست. اما بعد... به ذهنم رسید که چیزی بهتر از آیات و احادیث زیر، نمیتونه حرف دل منو بزنه. پس من حرف دلم رو اینطور به آقای مهربونم میرسونم: آقاجان؛ شما در حدیثی شریف فرمودید: الْإِمَامُ الْأَنِيسُ الرَّفِيقُ وَ الْوَالِدُ الشَّفِيقُ وَ الْأَخُ الشَّقِيقُ وَ الْأُمُّ الْبَرَّةُ بِالْوَلَدِ الصَّغِير وَ مَفْزَعُ الْعِبَادِ فِي الدَّاهِيَة امام، مونسی است دلسوز، و پدری است مهربان ، و برادی است همدل و (در مهربانی مانند) مادری است نیک رفتار نسبت به فرزند خردسال، و او پناه مردمان است به هنگام پیش آمدهای ناگوار. بهتر است از خودم چیزی نگویم. بلکه بازبان قرآن با شما درد دل کنم و حاجتم را بگویم: يا أَيُّهَا الْعَزيزُ مَسَّنا وَ أَهْلَنَا الضُّرُّ وَ جِئْنا بِبِضاعَةٍ مُزْجاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْكَيْلَ وَ تَصَدَّقْ عَلَيْنا إِنَّ اللَّهَ يَجْزِي الْمُتَصَدِّقين (یوسف/88) اى عزيز! ما و خاندان ما را ناراحتى فرا گرفته، و متاع كمى با خود آورده ايم. پيمانه را براى ما كامل كن و بر ما تصدّق و بخشش نما، كه خداوند بخشندگان را پاداش مى دهد... يا أَبانَا اسْتَغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا إِنَّا كُنَّا خاطِئين (یوسف/97) ای پدر ما؛ از خدا برای ما طلب آمرزش کن، كه ما خطاكار بوديم... مولای من؛ تمام حرف امشب من همین است و بس... شما لطف فرمودید و مرا چند سالی میهمان خودتان کرده اید... در نزدیکترین جای ممکن... در خود حرم... حال من روسیاه، بجای شکر این نعمت، ... ... ... شرمنده ام... امشب... دوباره... آشتی... . . . حاضرید دوباره عهد ببندیم؟؟؟ بسم الله... * در صورت صلاحدید مدیریت، این تاپیک میتونه بعد از این ایام، با تاپیک «هرکه دارد هوس امام رضا (علیه السلام) بسم الله» ادغام بشه. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۰, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام به یاد همه اونایی که این رو تو صحن و سرا و کنار اون مزجع شریف میخونن تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد. حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد نیست دیگر به خرابات،خرابی چون من. باز خواهی که مرا سیل دمادم ببرد أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ وَیَجْعَلُکُمْ خُلَفَاء الْأَرْضِ أَإِلَهٌ مَّعَ اللَّهِ قَلِیلًا مَّا تَذَکَّرُونَ ﴿نمل/62﴾ [b]یا آن کس که درمانده را چون وى را بخواند اجابت مىکند و گرفتارى را برطرف مىگرداند و شما را جانشینان این زمین قرار مىدهد آیا معبودى با خداست چه کم پند مىپذیرید . به حق همین امشب اقا جان خودت فرج فرزندت رو از خدا بخواه. [/b] یا علی بن موسی رضا [b]التماس دعا
|
|||
|
|
۰:۴۰, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من امام رضاییم کار من نوکریه صفتم گریه کن و عشق من سینه زدن... واسه ارباب من امام رضاییم منسبم فاطمیه مسلکم حیدریه دین من جعفریه این شعارم
|
|||
|
|
۱:۱۵, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
[b]مراعهدی است باجانان که تا جان دربدن دارم..........آقاجان امروزصبح درامام زاده صالح یه عهدی باشما بستم.....برای اینکه به عهدهایمان پایبندبمانیم صلوات......آقای مهربانی هادوستت دارم وباشما عهدبستم......آقاجان زیارتتون رانصیب همه ومن حقیرقراربده به برکت صلوات برامام جواد(علیه السلام)[/i]
|
|||
|
|
۱:۲۳, ۱۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۲ ۱:۲۶ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . . . . . آقای من ، خودتون کمک کنید ، همونطور که همیشه کمک کردید بیشتر از همیشه محتاجم
|
|||
|
|
۱:۲۸, ۱۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۲ ۱:۲۹ توسط عالم مقدس ملکوت.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِّ وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ صَلَاةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ
|
|||
|
|
۳:۱۸, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
چگونه ضامن دلهاي ما نخواهد شد
رئوف شهر كه كرده ضمانت آهـــــــو ؟!!!!!! آقا تو و کرمت ... |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بعد از رکوع و سجده و بعد از قیام از دور
هر شب دو زانو می زنم با احترام از دور دستی به روی سینه و دستی به سوی تو روی لبم گُل می کند : آقا سلام از دور السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام آقا جون ببخش که من عهد شکستم و تو دلت شکست...! یه گوشه چشم هم کافیه...!! التماس دعا از همگی.. |
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۱۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۲ ۲:۳۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
إِذَا نَزَلَتْ بِكُمْ شَدِيدَةٌ فَاسْتَعِينُوا بِنَا هرگاه برای شما سختی روی آورد، از ما طلب یاری کنید... حقیقتا این رو خود احساس کردم. یک بار یک چیزی از امام رئوف خواستم و واقعا خواستم. واقعا هاااا... تو بدست آوردنش تلاش هم داشتم. یعنی فقط درخواست نبود. بلکه تلاش هم بود. و خیــــــــــــــلی زود گرفتم. اونجا بود که با تمام وجودم حس کردم آقا به محبّینش لطف داره و این لطف شامل من هم شده. اون زمان حس کردم که آقا منو لایق دونسته و خواستم رو سریعا اجابت فرمود. برای همین خیـــــــلی مدیون ایشونم. شما هم اگه واقعا مشکل حادی تو هر زمینه ای دارید، از ایشون درخواست کنید. و در کنارش خودتون برای حل مشکلش تلاش کنید. امّا یک نکته مهم: برای تسریع در حلّ مشکلتون میتونید یک کاری بکنید. امام رضا (علیه السلام) رو به جان دو بزرگوار که خیـــــــــــــــــــــــــلی برای ایشون عزیز هستن و ایشون حساسیت خاصی روی این دو معصوم دارند، قسم بدید... پسر بزرگوارشون و مادرِ ... ... ... هرکار کردم چیزی بنویسم، نشد... (همون مادری که از دو روز قبل غصه هاشون شروع شده و 70 الی 90 روز دیگه ...) یاسِ کبود... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |