|
»»»»» حیف نیست امروز عهدی دوباره با امام رئوفت نبندی؟؟ «««««
|
|
۱۹:۵۷, ۱۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۲ ۶:۵۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ایّام شهادت حزن انگیز ولی نعمتمان، امام رضا علیه آلاف التحیّة و الثّناء تسلیت باد. بنده حقیر، به نمایندگی از تمامی کاربران تالار بیداری اندیشه، در چنین شبی نائب الزّیارة شما در حرم آقا خواهم بود تا حد اقل بواسطه شما پاکان، مولایم به منِ گنهکار هم نگاهی بیندازند... گرچه میدانم با دعای همچون منی باران نمیبارد... خواستم کمی حرف بزنم و درد دل کنم. چون حالم اونطور که باید و شاید، مساعد نیست. اما بعد... به ذهنم رسید که چیزی بهتر از آیات و احادیث زیر، نمیتونه حرف دل منو بزنه. پس من حرف دلم رو اینطور به آقای مهربونم میرسونم: آقاجان؛ شما در حدیثی شریف فرمودید: الْإِمَامُ الْأَنِيسُ الرَّفِيقُ وَ الْوَالِدُ الشَّفِيقُ وَ الْأَخُ الشَّقِيقُ وَ الْأُمُّ الْبَرَّةُ بِالْوَلَدِ الصَّغِير وَ مَفْزَعُ الْعِبَادِ فِي الدَّاهِيَة امام، مونسی است دلسوز، و پدری است مهربان ، و برادی است همدل و (در مهربانی مانند) مادری است نیک رفتار نسبت به فرزند خردسال، و او پناه مردمان است به هنگام پیش آمدهای ناگوار. بهتر است از خودم چیزی نگویم. بلکه بازبان قرآن با شما درد دل کنم و حاجتم را بگویم: يا أَيُّهَا الْعَزيزُ مَسَّنا وَ أَهْلَنَا الضُّرُّ وَ جِئْنا بِبِضاعَةٍ مُزْجاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْكَيْلَ وَ تَصَدَّقْ عَلَيْنا إِنَّ اللَّهَ يَجْزِي الْمُتَصَدِّقين (یوسف/88) اى عزيز! ما و خاندان ما را ناراحتى فرا گرفته، و متاع كمى با خود آورده ايم. پيمانه را براى ما كامل كن و بر ما تصدّق و بخشش نما، كه خداوند بخشندگان را پاداش مى دهد... يا أَبانَا اسْتَغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا إِنَّا كُنَّا خاطِئين (یوسف/97) ای پدر ما؛ از خدا برای ما طلب آمرزش کن، كه ما خطاكار بوديم... مولای من؛ تمام حرف امشب من همین است و بس... شما لطف فرمودید و مرا چند سالی میهمان خودتان کرده اید... در نزدیکترین جای ممکن... در خود حرم... حال من روسیاه، بجای شکر این نعمت، ... ... ... شرمنده ام... امشب... دوباره... آشتی... . . . حاضرید دوباره عهد ببندیم؟؟؟ بسم الله... * در صورت صلاحدید مدیریت، این تاپیک میتونه بعد از این ایام، با تاپیک «هرکه دارد هوس امام رضا (علیه السلام) بسم الله» ادغام بشه. |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۱۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۲ ۲۰:۰۹ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . بد جور دلم هوای مشهد کرده... . آشتی ... دستمو بگیر ...
|
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۱۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۲ ۲۰:۲۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
زائری بارانی ام، آقا به دادم میرسی؟
بی پناهم،خسته ام،تنها، به دادم میرسی؟ گر چه آهو نیستم اما پر از دلتنگی ام ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی؟ آقا جلال،فایلتون به شدت قرو قاطی بود،درست کردم الان آپلود میکنم این هم فایل درست : http://uplod.ir/evpncw5xu68d/mirdamad-mashhad.mp3.htm |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله... ![]() |
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
يا أَيُّهَا الْعَزيزُ مَسَّنا وَ أَهْلَنَا الضُّرُّ وَ جِئْنا بِبِضاعَةٍ مُزْجاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْكَيْلَ وَ تَصَدَّقْ عَلَيْنا إِنَّ اللَّهَ يَجْزِي الْمُتَصَدِّقين (یوسف/88)
اى عزيز! ما و خاندان ما را ناراحتى فرا گرفته، و متاع كمى با خود آورده ايم. پيمانه را براى ما كامل كن و بر ما تصدّق و بخشش نما، كه خداوند بخشندگان را پاداش مى دهد... دستمو بگیر... |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
این پست و از طرف مامانم میزنم
اخه خیلی دوس داشت امشب تو حرم باشه ان شاءالله ک خود اقا ازشون قبول کنن بسم الله... التماس دعا یاعلی.. |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۱۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۲ ۲۲:۳۱ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
صلی الله عليک يا اباالحسن (عليه السلام)
|
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
انشاالله آقا بطلبه بریم زیارت
|
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
صدات کنم شرمندم آقا از بس روسیاهم صدات نکنم هم شرمنده تر خودت ما را دریاب ای امام رئوف |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1856c_9616.gif?c=da1b]](http://iribcloob.ir/public/sitepagemusic_playlist/f2/87/01/1856c_9616.gif?c=da1b)