کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
»»»»» حیف نیست امروز عهدی دوباره با امام رئوفت نبندی؟؟ «««««
۱۹:۵۷, ۱۱/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۲ ۶:۵۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

ایّام شهادت حزن انگیز ولی نعمتمان، امام رضا علیه آلاف التحیّة و الثّناء تسلیت باد.

بنده حقیر، به نمایندگی از تمامی کاربران تالار بیداری اندیشه، در چنین شبی نائب الزّیارة شما در حرم آقا خواهم بود تا حد اقل بواسطه شما پاکان، مولایم به منِ گنهکار هم نگاهی بیندازند...
گرچه میدانم با دعای همچون منی باران نمیبارد...

خواستم کمی حرف بزنم و درد دل کنم. چون حالم اونطور که باید و شاید، مساعد نیست.
اما بعد... به ذهنم رسید که چیزی بهتر از آیات و احادیث زیر، نمیتونه حرف دل منو بزنه.

پس من حرف دلم رو اینطور به آقای مهربونم میرسونم:

آقاجان؛ شما در حدیثی شریف فرمودید:

الْإِمَامُ الْأَنِيسُ الرَّفِيقُ وَ الْوَالِدُ الشَّفِيقُ وَ الْأَخُ الشَّقِيقُ وَ الْأُمُّ الْبَرَّةُ بِالْوَلَدِ الصَّغِير وَ مَفْزَعُ الْعِبَادِ فِي الدَّاهِيَة
امام، مونسی است دلسوز، و پدری است مهربان ، و برادی است همدل و (در مهربانی مانند) مادری است نیک رفتار نسبت به فرزند خردسال، و او پناه مردمان است به هنگام پیش آمدهای ناگوار.

بهتر است از خودم چیزی نگویم.
بلکه بازبان قرآن با شما درد دل کنم و حاجتم را بگویم:

يا أَيُّهَا الْعَزيزُ مَسَّنا وَ أَهْلَنَا الضُّرُّ وَ جِئْنا بِبِضاعَةٍ مُزْجاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْكَيْلَ وَ تَصَدَّقْ عَلَيْنا إِنَّ اللَّهَ يَجْزِي الْمُتَصَدِّقين (یوسف/88)
اى عزيز! ما و خاندان ما را ناراحتى فرا گرفته، و متاع كمى با خود آورده‏ ايم. پيمانه را براى ما كامل كن و بر ما تصدّق و بخشش نما، كه خداوند بخشندگان را پاداش مى‏ دهد...

يا أَبانَا اسْتَغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا إِنَّا كُنَّا خاطِئين (یوسف/97)
ای پدر ما؛ از خدا برای ما طلب آمرزش کن، كه ما خطاكار بوديم...

مولای من؛ تمام حرف امشب من همین است و بس...
شما لطف فرمودید و مرا چند سالی میهمان خودتان کرده اید...
در نزدیکترین جای ممکن...
در خود حرم...
حال من روسیاه، بجای شکر این نعمت، ... ... ...
شرمنده ام...
امشب... دوباره... آشتی...

.
.
.

حاضرید دوباره عهد ببندیم؟؟؟
بسم الله...

* در صورت صلاحدید مدیریت، این تاپیک میتونه بعد از این ایام، با تاپیک «هرکه دارد هوس امام رضا (علیه السلام) بسم الله» ادغام بشه.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، نوجوان گمراه ، فدايي ولايت ، Bahar ، sagheb ، Aryha ، yamin ، heaven ، فیروزه ، در جستجوی سختی ، zahra11 ، عبدالرحمن ، شیدا ، اولولالباب ، Night_World ، mahdy30na ، Tolou ، السا ، آیلار ، عبدالرحیم ، مجنون العباس ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، منادی حق ، صهبا ، آیات ، Agha sayyed
۲۰:۰۷, ۱۱/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۲ ۲۰:۰۹ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله
.
.
.

بد جور دلم هوای مشهد کرده...
.
آشتی ...
دستمو بگیر ...

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، فدايي ولايت ، أین المنتظر ، Bahar ، sagheb ، Aryha ، yamin ، heaven ، فیروزه ، در جستجوی سختی ، انصارالمهدی ، عبدالرحمن ، شیدا ، mahdy30na ، Tolou ، السا ، آیلار ، مجنون العباس ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، صهبا ، آیات
۲۰:۱۲, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
اگه دلتون هوای حرم رو کرده، این مداحی سنگین رو از آقا میرداماد دانلود کنید و گوش بدید و ما رو از دعای خیرتون فراموش نکنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، فدايي ولايت ، Bahar ، sagheb ، yamin ، heaven ، فیروزه ، در جستجوی سختی ، عبدالرحمن ، شیدا ، mahdy30na ، Tolou ، مجنون العباس ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، صهبا ، آیات
۲۰:۱۹, ۱۱/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۲ ۲۰:۲۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #4
آواتار
زائری بارانی ام، آقا به دادم میرسی؟
بی پناهم،خسته ام،تنها، به دادم میرسی؟
گر چه آهو نیستم اما پر از دلتنگی ام
ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی؟

آقا جلال،فایلتون به شدت قرو قاطی بود،درست کردم الان آپلود میکنم

این هم فایل درست :
http://uplod.ir/evpncw5xu68d/mirdamad-mashhad.mp3.htm
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، Bahar ، أین المنتظر ، sagheb ، yamin ، فیروزه ، در جستجوی سختی ، zahra11 ، عبدالرحمن ، شیدا ، mahdy30na ، السا ، Tolou ، آیلار ، مجنون العباس ، nasimesaba ، صهبا
۲۰:۳۶, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #5

بسم الله...
[تصویر: 1856c_9616.gif?c=da1b]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، sagheb ، أین المنتظر ، فیروزه ، در جستجوی سختی ، میلاد.م ، عبدالرحمن ، شیدا ، mahdy30na ، السا ، Tolou ، آیلار ، مجنون العباس ، nasimesaba ، Farzaneh ، صهبا
۲۰:۵۱, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
يا أَيُّهَا الْعَزيزُ مَسَّنا وَ أَهْلَنَا الضُّرُّ وَ جِئْنا بِبِضاعَةٍ مُزْجاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْكَيْلَ وَ تَصَدَّقْ عَلَيْنا إِنَّ اللَّهَ يَجْزِي الْمُتَصَدِّقين (یوسف/88)
اى عزيز! ما و خاندان ما را ناراحتى فرا گرفته، و متاع كمى با خود آورده‏ ايم. پيمانه را براى ما كامل كن و بر ما تصدّق و بخشش نما، كه خداوند بخشندگان را پاداش مى‏ دهد...

دستمو بگیر...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، أین المنتظر ، yamin ، فیروزه ، در جستجوی سختی ، میلاد.م ، zahra11 ، عبدالرحمن ، شیدا ، mahdy30na ، Tolou ، آیلار ، مجنون العباس ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، صهبا
۲۱:۴۳, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #7

این پست و از طرف مامانم میزنم
اخه خیلی دوس داشت امشب تو حرم باشه
ان شاءالله ک خود اقا ازشون قبول کنن

بسم الله...

التماس دعا
یاعلی..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، میلاد.م ، yamin ، zahra11 ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، شیدا ، mahdy30na ، Bahar ، Tolou ، آیلار ، مجنون العباس ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، صهبا
۲۲:۲۶, ۱۱/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۲ ۲۲:۳۱ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #8
آواتار
صلی الله عليک يا اباالحسن (عليه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، yamin ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، شیدا ، mahdy30na ، Bahar ، Tolou ، آیلار ، مجنون العباس ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، صهبا
۲۲:۳۶, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
انشاالله آقا بطلبه بریم زیارت Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، شیدا ، mahdy30na ، انتخاب ، Bahar ، Tolou ، آیلار ، مجنون العباس ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، صهبا ، میلاد.م ، yamin
۲۳:۵۳, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
به نام خدا

صدات کنم شرمندم آقا از بس روسیاهم
صدات نکنم هم شرمنده تر
خودت ما را دریاب ای امام رئوف

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، أین المنتظر ، انتخاب ، Bahar ، عبدالرحمن ، Tolou ، آیلار ، مجنون العباس ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، صهبا ، میلاد.م
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا