|
پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار ...
|
|
۱۴:۰۴, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . سلام. همونطور که میدونید سوم آبان روز تولد تالار هست. لطف کنید پیشنهادهاتون رو برای این روز در این تاپیک قرار بدید. بگید کدام تاپیک ها و کارها که سالهای پیش داشتیم رو شما دوست داشتید و و کدام رو دوست نداشتید (دلیل هم بگید). اگه پیشنهاد جدید دارید هم بگید... . ان شاء الله با پیشنهاد های شما بتونیم مراسم تولد مجازی بهتری برگزار کنیم. . به آرشیو سالهای قبل هم سری بزنید: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-70.html . . ان شاء الله این تاپیک تا پایان هفته باز خواهد بود. . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۷, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول: خواهش میکنمصندلی داغ چیز خوبیه یک مسابقه جالب هم بذارین نظرسنجی هم بذارین مثلا خوش اخلاقترین فرد تالار یادگاری هم به نظرم جالبه![]() البته یک برنامه واسه تجدید عهد با امام زمان و ترک چند تا گناه و .... خیلی میتونه خوب باشه ![]() اون موقع واسه اونایی هم که نیستن دعا کنید
|
|||
|
|
۲:۲۵, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام.پيشاپيش تولد تالارو به همه دوستان عزيزم تبريك ميگم.
![]() ![]() بنده با صندلي داغ موافقم.چون جو تالار خيلي جالب ميشه. ![]() پيشنهاد من آقاي حسن عزتي و آقاي مجيد املشي هستن. ![]() ايشالا راي ميارن براي صندلي داغ امسال
|
|||
|
|
۷:۵۰, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . (۱۵/مهر/۹۲ ۲:۲۵)ترنم نوشته است: سلام.پيشاپيش تولد تالارو به همه دوستان عزيزم تبريك ميگم.برای صندلی داغ ،حتما تاپیک جداگانه ای ایجاد خواهد شد و نظر سنجی رو همان جا خواهیم داشت ان شاء الله. . . |
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
۱۶:۰۳, ۱۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول:چطوره مثلا هر نفری یه شخصی ( کاربر، ناظر، مدیر،مهمونو همون مدل صندلی داغ باشه و مثلا یک جمله میگن فوری اولین چیزی که به ذهنت میرسه بذارین (۱۵/مهر/۹۲ ۰:۰۷)مهدی2012 نوشته است: یک مسابقه جالب هم بذاریناین پیشنهاد خیلی خوبه،برای همه کاربران باشه |
|||
|
|
۸:۳۸, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . نقل قول:چطوره مثلا هر نفری یه شخصی ( کاربر، ناظر، مدیر،مهمون این عملی نیست،کنترلش تقریبا غیر ممکنه. . نقل قول:یک مسابقه جالب هم بذارین یک مسابقه ای هم تدارک دیدیم. . . . دیگه پیشنهادی نبووووووود؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بیاید به جای شمع آبلیسک آتیش بزنید !!!!
|
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
پیشنهاد میدم به اونایی که در تاریخ 29 مهر عضو تالار شدن یه هدیه ویژه بدین ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۱۸:۰۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۱۶:۰۹ توسط boghz.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۲ ۱۵:۴۵)Patriot نوشته است: سلامپیشنهاد بسیار جالب و به جاییه من ازش حمایت میکنم ![]() ![]() البتـــــــــــــــــه با یه سری تغییرات کوچیک (!!) اونم اینکه به کسایی که سال اول تالار( 89 ) عضو شدن جایزه بدیم (یعنی بدن )خب اگه موافق نیستین میتونیم یه تبصره بزنیم اونایی آبان و آذر 89 عضو شدن تو اولویت باشن ! ![]() نمیدونید چه کیفی داره اصلا یه وضعیه ... احساس میکنم حق آبو خاک دارم تو تالار !خدایااااااا شکرت یه جا ما دیر نرسیدیم ! ![]() ![]() خب من که تاحالا تو جشن تولدای تالار نبودم هر طرحی داشته باشین برا من تازگی داره....... پیشنهاد خاصی هم به ذهنم نمیرسه فعلا... ممنون که این اسپم رو تا آخرش خوندین ![]() با تشکر
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقاضای ویژه برای دعا برای پدر یکی از قدیمیهای تالار!!!!! | علی 110 | 38 | 15,541 |
۲۲/مهر/۹۳ ۲۳:۲۴ آخرین ارسال: mahpare |
|
| درخواست بیت ناب برای سرصفحه تالار بمناسبت تولد حضرت عباس (علیه السلام) | mohamad | 34 | 15,680 |
۱۰/خرداد/۹۳ ۹:۵۲ آخرین ارسال: mohamad |
|

خواهش میکنم
یک مسابقه جالب هم بذارین

![[تصویر: tumblr_inline_mm376pZL4r1rxsw83.gif]](http://media.tumblr.com/4faa00859d6cfb0b6b7ae08c469dfb67/tumblr_inline_mm376pZL4r1rxsw83.gif)

نکشه و![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
نکشه و