|
پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار ...
|
|
۱۴:۰۴, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . سلام. همونطور که میدونید سوم آبان روز تولد تالار هست. لطف کنید پیشنهادهاتون رو برای این روز در این تاپیک قرار بدید. بگید کدام تاپیک ها و کارها که سالهای پیش داشتیم رو شما دوست داشتید و و کدام رو دوست نداشتید (دلیل هم بگید). اگه پیشنهاد جدید دارید هم بگید... . ان شاء الله با پیشنهاد های شما بتونیم مراسم تولد مجازی بهتری برگزار کنیم. . به آرشیو سالهای قبل هم سری بزنید: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-70.html . . ان شاء الله این تاپیک تا پایان هفته باز خواهد بود. . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۶, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۲:۲۷ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
نظر سنجی این دفعه اگه شامل کاربرا و مدیرا و ناظر ها باشه خیلی خوبه
|
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۶:۲۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
واقعا لذت بردم از این همه استقبال گرم اهالی تالار!!!
(۱۲/مهر/۹۲ ۱۸:۵۳)46453 نوشته است: گرچه یک روز بعد از عید غدیر هست اما از اون طرف 10 روز مونده به محرم بنابراین دوستان عزادارند حتی حرفش هم نزنید! در این ارسال جواب شما داده شده http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid221219 نه دراون تاپیک کسی تو سر و صورتش میزنه نه در این تاپیک کسی جشن و پایکوبی میکنه شما که اینطور نیستید ولی ممکنه یک نفر که مهمان باشه از وجود بعضی تاپیک ها که روشنگر هستند ناراحت بشه این پیشنهاد مجید خوب بود http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid221597 (۱۲/مهر/۹۲ ۱۹:۵۷)فرمیسک نوشته است: کلا فلسفه تولد گرفتن برای تالار معلوم نیست چیه؟ اصلا کاربران این تالار چند نفرشون همدیگر رو از نزدیک میشناسن؟ حالا هزارتا تعریف هم بکنن عمدتا همه گمنامن کار شماها مصادق بارز ضد حاله!!! ![]() راستی یه مسابقه بیست سوالی هم راه بندازید!!! ...... همون کارهای سال قبل باشن بهتره مخصوصا صندلی داغ |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
روز تولد تالار (3ابان) همه قرار بزاريم رأس ساعت مشخصي مثلا بعدازنماز صبح دعاي عهدو بخونيم..
فكركنم يه تجديد بيمان دسته جمعي با گل نرگسمون از هر جشني براي انديشه هاي بيدار قشنگتر باشه..
|
|||
|
|
۰:۰۷, ۱۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۱۹:۱۸ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام.(هوووورااااا!! تفلد!!!
)اول:صندلی داغ های سالهای قبل را که ینگاهی انداختم،خیلی لذت بردم و واسم جذاب بود. من صندلی داغ دوست دارم. اونم ایندفعه برای برادر گرامی آقای مجید املشی .دوم یه پیشنهاد دارم،اینکه ایندفعه یه تاپیک ایجاد کنیم و ختم صلواتی برای سلامتی و موفقیت دو مدیر تالار بخصوص آقای بیداری اندیشه، بفرستیم . هر چی باشه،اونها چنین تالاری ایجاد کردند و ماها رو اینجا دور هم جمع کردند و باعث شدند ما در این تالار چیزهای مفیدی یاد بگیریم و از اینترنت و وقتمون درست و مفید استفاده کنیم. و بنظره من این کمترین کاریه که میتونیم واسشون انجام بدهیم.سوم:یه تاپیک ایجاد کنیم و اونایی که باهم خدایی نکرده کدورت دارند ،از هم حلالیت بطلبند و کدورت رو رفع کنند.رو غرورشون پا بذارند،گذشت کنند . بنظرم چنین تاپیکی خیلی میتونه زیبا و شادکننده باشه و واقعأ لذت بخشه.و به کوری چشم دشمن، اتحاد و برادری خودمونو حفظ میکنیم و نشون میدیم ما با هم هیچ دشمنی نداریم،بلکه کمی اختلاف عقیده و سلیقه داریم. فقط ای کاش به مناسبت تولد تالار،حداقل اسم لیست دشمنان تغییر میکرد، چمیدونم مثلأ لیست... این جاخالی رو خودتون پر کنید ولی دشمن ، نه. یچیز دیگه اینکه، به این مناسبت،کسانی که از وقتی که با این تالار آشنا شدند(همه،از کاربر عادی گرفته تا مدیران)، تو زندگیشون تحولات و اتفاقات خوب و مثبتی صورت گرفته و نتایج خوبی براشون داشته رو بیاند مطرح کنند و تعریف کنند برای بقیه... برای مثال: اخلاق و عادت بدی رو مثلأ با خواندن فلان تاپیک کنار گذاشتن،اخلاق و عادت خوبی درونشون بوجود اومده. مثلأ تونستند دوستان خوبی پیدا کنند و تأثیر خوبی در زندگیشون گذاشته و خیلی چیزهای بزرگتر و عمیق تر دیگه... |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. (۱۲/مهر/۹۲ ۱۹:۲۰)هامون نوشته است:. ان شاء الله صندلی داغ رو خواهیم داشت. نظر سنجی هم میکنیم برای انتحاب فردی که روی صندلی داغ خواهد نشست. بدیهی ه که افرادی که قبلا داغی این صندلی رو چشیده اند و کساتی که تمایلی به نشستن روی این صندلی ندارند ، روی آن نخواهند نشست. . منتظر پیشنهاد های نوآورانه دوسنان هستیم. |
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
من یک پیشنهاد دارم که همه رو از جاشون می پرونه و یک عده رو سکته میده تمامی اعضا برای جشن تولد تالار هدیه آماده کنند ؛ به تالار هدیه بدیم . نترسید هدیه ی دنیوی نمی گم ، تایپیکی باز بشه ، و هر کودم از اعضا به نحوی هدیه ای به تالار بدن (شعری ، سخنی ، داستانی ، خاطره ای ، اعتباری به مدیران و اعضای فعال و .... )بلخره یکی پیدا شه از این پیشنهاد استفاده ی بهینه ببره ، بعد سالها خاموش بودن به مغز خودم فشار آوردم سیمپیچیش سوخته تا به این پیشنهاد رسیدم . امدوارم بازم یکی پیدا نشه بگه تو تایپیک ( .bedariنمی دونم چی چی //:http ) قبلا مطرح شده ، و دل من رو بشکنه . |
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام پیشنهاد بنده: توروز تولد تالار هرچی تونستیم تایپیک ساسی بذاریم اونم درحد دعوا ![]() خواهشا یه روزبذارید گیربدیم به همه... فقط یه روز همش یه روزه یه روز..... بعدش دیگه رفت تاسال بعد ![]() الان میدونم خیلی ذوق زده شدید باپیشنهاد من....
|
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۱۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۲ ۱۰:۱۴ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
|
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: ![]() -------------------------------------------------- (۱۴/مهر/۹۲ ۱۰:۳۱)میلاد.م نوشته است: ان شاء الله صندلی داغ رو خواهیم داشت.چطوره مثلا هر نفری یه شخصی ( کاربر، ناظر، مدیر،مهمون ![]() )رو برای صندلی داغ انتخاب کنه و سوالی بپرسه (و مثلا به اون شخص با پ.خ اطلاع بده) و همینطور اون کاربر، شخص دیگه ای رو ،و ..... ولی کار به سوالات ..... نکشه و شأن تالار پایین نیاد(۱۴/مهر/۹۲ ۱۰:۳۱)میلاد.م نوشته است: بدیهی ه که افرادی که قبلا داغی این صندلی رو چشیده اند و کساتی که تمایلی به نشستن روی این صندلی ندارند ، روی آن نخواهند نشست.از همین حالا آقای املشی ![]() ------------- (۱۳/مهر/۹۲ ۰:۰۷)asal.m نوشته است:خواهشا بیخیال عوض کردن اسم این لیست بشین و کلا این رو حذف کنین ولطفا یه امکانات دیگه جاش بذارین |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقاضای ویژه برای دعا برای پدر یکی از قدیمیهای تالار!!!!! | علی 110 | 38 | 15,537 |
۲۲/مهر/۹۳ ۲۳:۲۴ آخرین ارسال: mahpare |
|
| درخواست بیت ناب برای سرصفحه تالار بمناسبت تولد حضرت عباس (علیه السلام) | mohamad | 34 | 15,677 |
۱۰/خرداد/۹۳ ۹:۵۲ آخرین ارسال: mohamad |
|

)
.
. هر چی باشه،اونها چنین تالاری ایجاد کردند و ماها رو اینجا دور هم جمع کردند و باعث شدند ما در این تالار چیزهای مفیدی یاد بگیریم و از اینترنت و وقتمون درست و مفید استفاده کنیم. و بنظره من این کمترین کاریه که میتونیم واسشون انجام بدهیم.

نمی گم ، تایپیکی باز بشه ، و هر کودم از اعضا به نحوی هدیه ای به تالار بدن (شعری ، سخنی ، داستانی ، خاطره ای ، اعتباری به مدیران و اعضای فعال و .... )

![[تصویر: 42287801117612698141.gif]](http://www.shiaupload.ir/images/42287801117612698141.gif)

نکشه و