|
کاهش علاقه به موسیقی
|
|
۳:۰۶, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
عزیزان من اخیرا به واسطه یک اتفاق به دین نزدیک شدم و حرمت بعضی کارها رو فهمیدم اخیرا در مورد حرمت موسیقی احادیثی رو خوندم که بدنم لرزید من به شدت به موسیقی علاقه دارم ولی سعی کردم بذارم کنار حالا سوالم اینه که چطور میشه علاقه کسی به موسیقی رو کاهش داد چون یکی از اعضای خونوادم هم خیلی موسیقی گوش میده و من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم تا علاقش کم بشه با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۵, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۴)rahbin نوشته است:خیر برادر این نظر دین است . کافیه یه روایت معتبر برای من بیارید که یکی از معصومین توصیه ای در این زمینه داشته . یا خودش اهل موسیقی بوده ! حتی از نوع غیر غناییش اگر این کار رو بکنید مطمءنن نظرم عوض میشه . در ثانی این دوستمون برای موسیقی تایید نخواستن . راه ترکش رو خواستن نقل قول:موسیقی مثل یک دارو هستخوب مدرکی هم دارید؟ در ضمن صفحه ۲ همین تاپیک برای من فی*ل*تره !!! در ضمن اگر بحث روی حلال و حرام موسیقی و انواعش هست . اقایان مجتهد به اندازه کافی مطالب دارند . ولی بحث سر اینه که موسیقی باعث نزدیکی به خدا میشه . جواب منفیه . ولی خوب اگر دلیل قانع کننده ای بیارید یه حرف دیگس |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۲۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۵۵)وحید110 نوشته است: خیر برادر این نظر دین است . کافیه یه روایت معتبر برای من بیارید که یکی از معصومین توصیه ای در این زمینه داشته . یا خودش اهل موسیقی بوده ! حتی از نوع غیر غناییش شما از پای اینترنت بلند شو! هر وقت روایتی پیدا کردی که استفاده از اینترنت توصیه شده اونوقت بیا بشین! مشکل شما اینجاست که تعریف دقیقی از موسیقی ندارید! و آواز خوندن و تنبک زدن تو اون زمان رو با موسیقی این زمان مقایسه می کنید! (۲۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۵۵)وحید110 نوشته است: ولی بحث سر اینه که موسیقی باعث نزدیکی به خدا میشه . جواب منفیه . ولی خوب اگر دلیل قانع کننده ای بیارید یه حرف دیگسشما واسه چی غذا می خوری؟ مگه باعث نزدیک شدن به خدا می شه؟ (الان میاید می گید اگه غذا نخوریم می میریم) این متر و معیار که چی باعث نزدیک شدن به خدا می شه واقعا خنده داره! تا حالا ندیده بودم کسی با عملی مباح مبارزه کنه! واقعا آدم شاخ درمیاره. انگار هیچ کار خلاف و گناهی از ما سر نمی زنه فقط مشکلمون شده چیزای مباح! |
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول: بنده شخصا سخنی در مورد اینکه معصومین (علیه السلام) از موسیقی استفاده می کرده اند نشنیده ام به نظرم در نهایت با تکیه بر فرمایش رهبری و نتیجه گیری که نمودند و فرمودند به نظرم مىرسد كه موسيقى مىتواند گمراه كننده باشد، مىتواند انسان را به شهوات دچار كند، مىتواند انسان را غرق در ابتذال و فساد و پستى كند؛ مىتواند هم اين نباشد و مىتواند عكس اين باشد انسان باید خودش دقت کند و تشخیص بدهد که کدام نوع موسیقی به سوی حرام و کدام نوع موسیقی حلال است و استفاده از آن مباح است و کسانی که به هر دلیل شخصی موسیقی را دوست دارند با دقت در حال خودشان می توانند از آن استفاده کنند. در مورد راه ترکی که ایشان خواستند باید اول اراده ی خودشان باشد این دوست عزیز هم نگفتند که روزانه چند ساعت موسیقی گوش می داده اند تا اگر به آن عادت کرده اند بتوانند به آرامی آن را کنار بگذارند. در پناه حق |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۶:۱۲)110 نوشته است: شما از پای اینترنت بلند شو! هر وقت روایتی پیدا کردی که استفاده از اینترنت توصیه شده اونوقت بیا بشین! کلا شما متوجه عرایض من نیستی اما در مورد اینترنت الان بحث ما اینترنته؟ من گفتم اینترنت حرامه؟ اگر منظورتون اینه موسیقی انواع داره بله ما هم همین رو میگیم موسیقی غنایی که همه میگن حرامه موسیقی غیر غنایی که با این که بحث روشه بعضی اقایان میگن مباحه منتها موسیقی باعث رسیدن به خدا نمیشه حتی مباحش در ضمن اینکه شما بگید برو از اینترنت روایت بیار و بخواین باهاش در مورد موسیقی چیزی رو ثابت کنید سفسطه هست . نقل قول: مشکل شما اینجاست که تعریف دقیقی از موسیقی ندارید! و آواز خوندن و تنبک زدن تو اون زمان رو با موسیقی این زمان مقایسه می کنید! راستش وقت تکرار مکررات نیست قبلا حسابی روی این موضوع تحقیق و بحث کرده ایم اگرم حالت تمسخر و کنایه رو از بحثتون دور نکنید دیگه بحث کردن نیست . کل کله بچه گونس که علاقه ای بهش احساس نمیشه . یا حق |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۶:۱۲)110 نوشته است: شما از پای اینترنت بلند شو! هر وقت روایتی پیدا کردی که استفاده از اینترنت توصیه شده اونوقت بیا بشین! سفسطه ! |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول: شما واسه چی غذا می خوری؟ مگه باعث نزدیک شدن به خدا می شه؟ (الان میاید می گید اگه غذا نخوریم می میریم)کم کم دارید متوجه میشید چی میگم نقل قول: این متر و معیار که چی باعث نزدیک شدن به خدا می شه واقعا خنده داره! متر و معیار رو من و شما درست نمیکنیم . دین با عمل و فرمایش معصوم . یا در کتاب قران اون رو قرار میده . نقل قول:تا حالا ندیده بودم کسی با عملی مباح مبارزه کنه! چون بازم متوجه عرایض من نشدید |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۲۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۲ ۴:۴۱ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
یکی به من توضیح بده
، من همش دارم سایت رو سرچ میکنم.نیافتم!
|
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۲۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۱۶:۳۵ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول: شاید باعث رسیدن مستقیم به حضرت حق نشود اما قطعا باعث زنده شدن دل ها خواهد شد فعلا برای یک نمونه آواز زیبای ای حرمت است که در مدح امام هشتم شیعیان حضرت رضا (علیه السلام) خوانده شده است را مثال می زنم همین جرقه ای که یک آوازه ساده برای دلدادگی خالصانه تر به حضرت رضا (علیه السلام) می زند کار کمی است؟ مطمئنا کار کمی نیست. پس حداقل موسیقی سالمی که در جای درست خود بکار گرفته شود مثال بالا است که باعث زنده شدن دل و دلدادگی خواهد شد که آواز ای حرمت از این دسته موسیقی های انکار ناپذیر است. پس نتیجه میگیریم که موسیقی اگر سالم باشد باعث حداقل باعث زنده شدن دل و دلدادگی و درک بهتر معصومین (علیه السلام) خواهد شد. |
|||
|
۱۶:۴۳, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من هم خیلی بااین فتوا ودستوریکه دراسلام هست برترک موسیقی،مشکل داشتم ودارم..بااینحال ترکش کردم وگوش نمیدم مگربه ضرورت که همون حضوردرمهمانی ها ومراسم عروسی هست...به غیرازاون دیگه گوش نمیدم.... خودم احساس میکنم دربعضی ازموراد نیازبه گوش دادنش دارم...واینجورکه میگن باعث تحریک میشه خب معلومه که میشه ولی باید دید نتیجه ی این تحریک چیه....اگه شماتحریک شدی ومثلا به اموال عمومی آسیب رسوندی خب نباید گوش بدی ولی برای منی که دارم گوش میدم ولی اثری روم نمیذاره حتی ممکنه بیشترشادم کنه وبعدازاونم تموم میشه چرانبایدگوش بدم؟؟؟ میدونید چی میگم؟؟؟ منظورم اینه که بعضی هانمازشون اول وقته وبه سایراحکام دینشونم عمل میکنن ولی ازگوش کردن موسیقی به گناه نمیفتن چراباید حروم بشه؟ بازم میگم آقا من ترک کردما...پاک پاکم
|
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۲۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۱۶:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۶:۳۴)rahbin نوشته است: شاید باعث رسیدن مستقیم به حضرت حق نشود اما قطعا باعث زنده شدن دل ها خواهد شد اشتباه نتیجه گرفتید به نظر من اگر چنین مثالی که زدید را در نظر گرفتید مثل آمدم ای شاه ، پناهم بده / خط امانی ز گناهم بده ای حَرمَت ملجأ در ماندگان / دور مران از در و ، راهم بده ای گل بی خار گلستان عشق / قرب مکانی چو گیاهم بده لایق وصل تو که من نیستم / اِذن به یک لحظه نگاهم بده ای که حَریمت به مَثَل کهرباست / شوق وسبک خیزی کاهم بده تاکه ز عشق تو گدازم چو شمع / گرمی جان سوز به آهم بده لشگرشیطان به کمین من است / بی کسم ای، شاه پناهم بده از صف مژگان نگهی کن به من / با نظری ، یار و سپاهم بده در شب اول که به قبرم نهند / نور بدان شام سیاهم بده ای که عطا بخش همه عالمی / جمله ی حاجات مرا هم بده یا به طه به یاسین خود متن شعرشون تاثیر گذاره البته منکر نحوه خوندنش نمیشم ولی آهنگش مثل این مواد رنگی* به تنهایی مفید نیست یا به عبارت دیگه وجودش لزومی نداره الان خود بزرگان شعر می گفتن ولی کسی آهنگ نمیساخت یا گوش نمیکرد *مواد رنگی موجود در مواد غذایی نقل قول:سلام چرا فکر کردید تاثیر منفی گوش کردن موسیقی در تخریب اموال عمومی یا کارهای نامتعارفه؟ از اینا >> ![]() مثل همون تاپیک حجابه که میگفتن:من تحریک نمیشم پس مشکلی نیست |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,775 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|

، من همش دارم سایت رو سرچ میکنم.نیافتم!
![[تصویر: _41_.gif]](http://generaleshop.com/forum/images/smilies/smili/_41_.gif)