کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاهش علاقه به موسیقی
۳:۰۶, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1

سلام و عرض ادب خدمت دوستان
عزیزان من اخیرا به واسطه یک اتفاق به دین نزدیک شدم و حرمت بعضی کارها رو فهمیدم اخیرا در مورد حرمت موسیقی احادیثی رو خوندم که بدنم لرزید من به شدت به موسیقی علاقه دارم ولی سعی کردم بذارم کنار
حالا سوالم اینه که چطور میشه علاقه کسی به موسیقی رو کاهش داد چون یکی از اعضای خونوادم هم خیلی موسیقی گوش میده و من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم تا علاقش کم بشه
با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، وحید110 ، یاسمین ، لبخند خدا ، ADAM ، help me ، Detector ، fafa*

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۱, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11

به نظر من این حدیث از امام صادق تکلیف رو مشخص میکنه
از امام صادق (علیه السلام) سؤال شد: موسیقی از نظر خدا و شرع چه حکمی دارد؟

حضرت فرمودند: وای برتو! اگر عمل حق و باطل را بخواهند از هم جدا کنند، موسیقی کدام طرف قرار دارد؟

عرض کرد: در طرف باطل.

حضرت: همین مقدار که می دانی موسیقی باطل است، برای تو کافی بوده و لازم است انسان دوری گزیند

از اونجایی که تشخیص اینکه کدوم موسیقی یا نوا غنا هست یا نیست مشکل هست و نباید به موسیقی اطمینان کرد خدا خودش هوای ما رو داشته باشه فقط

گوش کن دوست اگر عاقلی و پاک سرشت

جایگاهت بکند خلق افلاک بهشت

موسیقی کور کند چشم جهان بینت را

می رباید زکَفَت عقل و دل و دینت را
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Detector ، fafa*
۱۳:۵۰, ۲۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۱۳:۵۱ توسط شاهد.)
شماره ارسال: #12
آواتار
به نظرم سخنرانی استاد رائفی پور تو تمام صحبت هایی که تا حالا درباره موسیقی شنیدم کامل تره(نظر همه بزرگان رو گفتند به همراه تحلیل)
به همه توصیه میکنم حتما گوش بدن
خودم سعی میکنم خیلی گوشم به موسیقی عادت نکنه.....حتی موسیقی معمولی...که مثلا اگر چند روز نبود احساس نیاز نکنم!
در واقع معتاد نباشم!
اما در همون حد معمول و نرمالش (نه موسیقی های خیلی تند و زننده) به نظرم بعضی موقع میتونه حال انسان رو بهتر کنه
این نظر شخصیه منه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Detector ، fafa*
۱۴:۱۱, ۲۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۳:۵۲)هامون نوشته است:  شاید یکی با آواز بلبلش هم به غنا بیوفته! تقصیر از بلبله؟

بله! با اون وضعی که هارون الرشید به راه انداخته بود معلومه که طرف باطل بوده چون هروقت میخاستن کسی رو تطمیع کنن کنیز آوازه خوان بهش می بخشیدن وضع ادبیات هم اون موقع .......

موسیقی در اون قرون حتی تا بعد از زمان صفویه در اختیار حکام و قشر ثروتمند جامعه بوده معلومه که حکام تزویر و ریا تو کدوم دسته بودن

همین دستگاه هایی که میگم ریشه اش حتی تو طبیعت هم هست در مرثیه مادر ها هم هست خب این ها چی میشن؟ واقعا توجیه شون چیه؟

میشه بگید کی از آواز بلبل به غنا میفته!!؟

تو اسلام حدش مشخص شده

نقل قول:اما در همون حد معمول و نرمالش (نه موسیقی های خیلی تند و زننده) به نظرم بعضی موقع میتونه حال انسان رو بهتر کنه
این نظر شخصیه منه

در ضمن بنظر من موسیقی های مذکور آرامش واقعی به انسان نخواهند داد

آرامش با تخدیر فرق دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، fafa*
۱۴:۲۳, ۲۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۱۴:۲۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۳:۱۹)هامون نوشته است:  سلام
من در مورد این تکه از حرف شما یه تذکر دارم
کلا هنرمندا زندگیشون همینطوریه این حتی تو نویسنده ها هم هست خودکشی و جوون مرگی توشون زیادهConfused

------------------------------------------

اینکه مثلا اذان در یک دستگاه خاص موسیقی هست رو چه جوری تفسیر میکنین؟ مثلا دستگاه بیات ترک!

خب بحث همینه!

هنرمند تا کی باشه

صادق هدایت؟

ارنست همینگوی؟

ویرجینیا وولف؟

انه سکستن؟

یرزی کوزینسکی؟

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_suicides

از آدم عادی مثال بزنید

در تاپیک قبلی هم گفتم موسیقی منحرف شد وگرنه عمده صداها یک وزن و دستگاهی دارند

(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۶)هامون نوشته است:  چیزی که نسبی باشه هر چیزی توش امکان پذیره
شما کسانی که بلبل نگهداری میکنن رو ندیدن یا شاید هم اون دسته .... رو ندیده باشین

آرامش هم نسبیه! شما ممکنه با چیز دیگه ای به آرامش برسین همه که به الا به ذکر الله تطمئن القلوب معتقد نیستند

اون نکته ی منفی که من نسبت به موسیقی دارم همون شرطی سازیشه!

ظاهرا کسی نیست دستگاه وارد در اذان رو توجیه کنه!

چی الان نسبیه!؟

افرادی که بلبل نگهداری می کنند چطورین؟

مطربن؟ رقاصن؟

آرامش اتفاقا مطلق محض است

شما مگه مسلمان نیستید!؟

در قرانمان گفته که تنها با یاد خدا دلها آرام می شود

قرار نیست اگر کسی به چیزی معتقد نبود ذاتش هم تغییر کنه

مثلا بگیم من به سوزانندگی اسید معتقد نیستم و فقط آتش میسوزاند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa*
۱۴:۳۱, ۲۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۱۴:۳۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۰:۴۰)وحید110 نوشته است:  شاید بعضی موسیقی ها طبق نظر بعضی مراجع مباح باشد
اما هیچ اثر مثبتی روی نزدیکی به خدا ندارد . مدارکش هم ایات و روایات .

مطمءن باشید اپسیلن اثری داشت معصومین خودشون گوش میکردند و توصیه به گوش دادن .

این امر تدریجی است . و باید هدفتون براتون مهم بشه (خداوند) تا بتونید هر کاری رو انجام بدید

با دوستان خوب و هم هدف رابطه داشته باشید
کتب بزرگان دین و اخلاق رو بخونید
با انجام واجبات و ترک محرمات هم کم کم خود نفس از هر چیزی که غیر راه خدا باشه دوری میکنه . یعنی علاقتون از گناه به تنفر تبدیل میش

و از همه مهمتر توسل هست . راه میانبر و شاید تنها راه

این ارسال وحید آقا رو دوباره تکرار می کنم

موسیقی دو حالت دارد

یا حرام است و مضر مطلق

یا مباح است و بی فایده و عبث

اینو کسی میگه که متاسفانه نه از حدیث بلکه از تجربه بهش رسیده

نقل قول:بله تمام اون مثال ها هنرمندن! شما هنرمند نمی دونین دلیل نمیشه که هنرمند نباشند! تعریف هم نسبیه!
نمی دونم تعریف از دستگاه موسیقی رو اطلاع دارین یا نه!
وزن و دستگاه با هم قاطی نکنین
دستگاه عین یه سرمشقه، برای خواننده تعیین سبک میکنه
سرمشق در اذان هم بیات ترکه لغت نیست که یه جور روشه
نمی دونم منظورمو چه جوری برسونم
همین دستگاه ها طبق همون نت ها شناخته و نواخته میشن در واقع پایه و مبنا دارن

من قاطی نکردم

کمتر از شما هم از موسیقی سنتی و مدرن نمیدونم

بحث اینه اگر با همان دستگاه و وزن اذان می گویند، یا در قرآن وزن و آهنگی خاص است یا در طبیعت صداهای دلنشین مثل همان بلبل هست دلیل نمیشه که بگیم پس چون موسیقی هم دستگاه دارد پس خوب است

یک مثال!

اسید pH دارد
آبلیمو هم pH دارد

چون اسید هم دارد پس خوب است؟

نقل قول:مگه هرکی موسیقی گوش میده مطرب و رقاصه؟

نخیر فقط شما مسلمانید! من هم که همین رو گفتم یه بار دیگه بخون!

شما گفتید به افرادی که بلبل دارن یه نگاهی بنداز

منم این جوابو دادم

چرا بهتون بر میخوره؟

با یک صحبت یه نفر دیگه که نباید اینطوری از کوره در برید

گفتم شما که مسلمانی قرآن اینطور گفته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، شاهد
۱۴:۵۳, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
دوست عزیز برای همین می گم گوش دادن به موسیقی نباید از حدش بگذره . درضمن فقط موسیقی نیست که مغز رو منحرف می کنه فیلم و سریال و تمام افراد جامعه می تونن روی ما تاثیرات منفی بذارن پس باید ترکشون کنیم و بشینیم گوشه ی خونه؟؟؟ نه
بلکه باید خودمون آدم درستی باشیم و تحت تاثیرشون قرار نگیریم.
موسیقی نیاز هر آدمه و در موسیقی فقط شعر های دور کننده از دین نیست خیلی از خواننده ها شعرهای خوبی می خونن نمونه ش سالار عقیلی.
اصلا آهنگ بی کلام گوش کن ولی افراطی نباش.اون احادیث برای کسانیه که واقعا چرت می گن و در وصف دختر و پسر آهنگ می خونن.
همین اول کارت بهت بگم: هر کاری می کنی حد وسط و تعادلش رو در نظر بگیر.
موفق باشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۵:۰۰, ۲۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #17
آواتار
این فرمایشات رو هم بخوانید

فصل الخطاب است

یک سری جوانان که در عرصه کار سرود و کار فرهنگی بودند پیش رهبری رفتند و یکسری سوالات کردند

http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2927

یکی از سوالها به همراه جواب

سوال:

نقل قول:حضور جناب عالى سلام عرض مى‌كنم و از اين كه مسائل جوانان را مورد توجّه و دقّت قرار مى‌دهيد، از حضورتان سپاسگزارم. نقل است موقعى كه زبان از كلام باز مى‌ايستد، موسيقى آغاز به سخن مى‌كند؛ با اين تفاوت كه اين زبان نه تنها منبعث از فرهنگى است كه از آن برخاسته، بلكه مى‌تواند گستره بسيار وسيعترى را كه شامل كلّ دنيا مى‌شود، در برگيرد و به‌عنوان يك زبان بين‌المللى درآيد. همان‌طور كه كلام مى‌تواند جنبه‌هاى مثبت و پويا و ارزشمندى داشته باشد، به همان اندازه هم مى‌تواند سخيف و نادرست و كم ارزش باشد. با توجّه به همين جنبه‌هاى مختلف موسيقى بود كه حضرت امام رحمةاللَّه عليه با توجّهى كه نسبت به موسيقى و اهميت آن در جامعه امروز داشتند، نظرات خودشان را در اين مورد فرمودند و با پاره‌اى ملاحظات خاص كه مورد نظر جامعه ما و اسلام هست، شكل مجاز و غيرغنايى آن را جايز دانستند. بعد از آن هم هرچند كه با سيرِ بطئى موسيقى مواجه بوديم، اما به هر حال شاهد روند روبه رشد موسيقى در كشورمان بوده‌ايم. مسأله‌اى كه وجود دارد و باعث شده كه اين هنر نتواند آن جايگاه واقعى خودش را متناسب با قابليتهاى خودش در جامعه ما پيدا كند، اين است كه به‌طور كلّى امور هنرى و فرهنگى كشور ما، واجد مسؤولان و متولّيان متعددى است كه به‌طور موازى در اين جنبه‌ها تصميم‌گيرى و اعمال نظر مى‌كنند. اگر بخواهيم شفّافتر بگوييم، بايد عرض كنيم كه در اين زمينه‌ها اختلاف سليقه‌هاى زيادى وجود دارد كه باعث شده جوانان و به‌ويژه جامعه موسيقى ما در اين‌خصوص بلاتكليف بمانند. سؤال بنده از حضرت‌عالى اين است كه جداى از آن جنبه‌هاى فقهى كه قبلاً به آن پرداخته و از حضورتان سؤال شده، نظرتان به‌طور خاص در مورد قابليتهاى اجتماعى موسيقى به عنوان يك هنر چيست و اين كه در جامعه امروزى ما، با مقتضيات امروزى ما، با مقتضيات جوان امروز ما، با نوگراييهايى كه جوان ما طالب آن است، فكر مى‌كنيد موسيقى چه شرايطى بايد داشته باشد؟ همچنين نظر خود را درخصوص جنبه‌هاى ويژه در موسيقى غيرسنّتى، به‌عنوان اين‌كه زبانى بين‌المللى - و نه غربى - است، بفرماييد. آيا به اين موضوع قائل هستيد كه بهترين راه مبارزه با تهاجم فرهنگى - كه يكى از مهمترين روشهايش نفوذ از راه هنر و به‌ويژه از راه موسيقى است - ارائه الگوهاى پاك و سره و ناب و متناسب با شرايط ملى و مذهبى كشورمان است؟

جواب:اين كه ما بگوييم موسيقى بهترين راه مقابله با تهاجم فرهنگى است، نه؛ من به اين معتقد نيستم كه موسيقى يك چنين كششى داشته باشد.

واکنش سائل:

نقل قول:بهتر است بگويم يكى از راههاى مبارزه با تهاجم فرهنگى است.

ادامه فرمایشات:

بله؛ يكى از راههاست. البته با شرايطى مى‌تواند باشد؛ اما بهترين راهش را اين نمى‌دانم. ببينيد؛ در مورد موسيقى دو حرف وجود دارد: يكى اين كه ببينيم اساساً مشخّصه‌هاى موسيقى حلال و حرام چيست و ديگر اين كه بياييم در مصداق، مرزهايى را مشخّص كنيم تا به‌قول شما، جوانان بدانند كه اين يكى حرام و اين يكى حلال است. البته اين دومى كارآسانى نيست. كار دشوارى است كه انسان از اين اجراهاى موسيقى‌هاى گوناگون - موسيقى خارجى، موسيقى ايرانى هم با انواع و اقسامش؛ با كلام، بى‌كلام - بخواهد يكى‌يكى اينها را مشخّص كند؛ اما مشخّصه‌هاى كلّى‌اى دارد كه آن‌را مى‌شود گفت. البته من هم در جاهايى به بعضى از اشخاصى كه دست‌اندركار بودند، آنچه را كه مى‌توانستم و مى‌دانستم، گفته‌ام؛ حالا هم مختصرى براى شما عرض مى‌كنم.

ببينيد؛ موسيقى‌اى كه انسان را به بيكارگى و ابتذال و بى‌حالى و واخوردگى از واقعيتهاى زندگى و امثال اينها بكشاند، موسيقىِ حلال نيست؛ موسيقىِ حرام است. موسيقى چنانچه انسان را از معنويت، از خدا و از ذكر غافل كند، حرام است. موسيقى‌اى كه انسان را به گناه و شهوترانى تشويق كند، حرام است؛ از نظر اسلام اين است. موسيقى اگر اين خصوصيات مضر و موجب حرمت را نداشته باشد، البته آن‌وقت حرام نيست. اينهايى را كه من گفتم، بعضيش در موسيقى بى‌كلام و در سازهاست؛ بعضى هم حتّى در كلمات است. يعنى ممكن است فرضاً يك موسيقى ساده بى‌ضررى را اجرا كنند، ليكن شعرى كه در اين موسيقى خوانده مى‌شود، شعرِ گمراه كننده‌اى باشد؛ شعرِ تشويق كننده به بى‌بندوبارى، به ولنگارى، به شهوترانى، به غفلت و اين‌طور چيزها باشد؛ آن وقت حرام مى‌شود. بنابراين، آن چيزى كه شاخص حرمت و حليّت در موسيقى است و نظر شريف امام هم در اواخر حيات مباركشان - كه آن نظريه را در باب موسيقى دادند - به همين مطلب بود، اين است. موسيقى لهوى داريم. ممكن است موسيقى - به اصطلاح فقهى‌اش - موسيقى لهوى باشد. «لهو» يعنى غفلت، يعنى دور شدن از ذكر خدا، دور شدن از معنويت، دور شدن از واقعيتهاى زندگى، دور شدن از كار و تلاش و فرو غلتيدن در ابتذال و بى‌بندوبارى. اين موسيقى مى‌شود حرام. اگر اين با كيفيّت اجرا حاصل شود، اگر با كلام حاصل شود؛ فرقى نمى‌كند.

شما مى‌گوييد زبان بين‌المللى. آن موسيقى‌اى كه به‌قول خود شما مرزها را درنورديده و در جاهايى پخش شده، آيا لزوماً موسيقى خوبى است؟ صرف اين كه يك موسيقى از مرز فلان كشور خارج شد و توانست به مثلاً كشورهاى مختلف برود و يك عدّه طرفدار پيدا كند، مگر دليل خوب بودن موسيقى است؟ نه؛ به هيچ وجه. ممكن است موسيقى‌اى باشد كه به شهوترانى و تحرّكات و نشاطهاى شهوى جوانى تحريك مى‌كند؛ طبيعى است كه يك مشت جوانى كه غفلت زده هستند، از اين موسيقى خوششان مى‌آيد. هر جايى كه در دنيا دستشان به اين نوار بيفتد، از آن نوار استفاده مى‌كنند. اين دليل خوب بودن موسيقى نيست.

من نمى‌توانم به‌طور مطلق بگويم كه موسيقى اصيل ايرانى، موسيقى حلال است؛ نه، اين طور نيست. بعضى خيال مى‌كنند كه مرز موسيقى حلال و حرام، موسيقى سنّتى ايرانى و موسيقى غيرسنّتى است؛ نه، اين‌طورى نيست. آن موسيقى‌اى كه مناديان دين و شرع هميشه در دوره‌هاى گذشته با آن مقابله مى‌كردند و مى‌گفتند حرام است، همان موسيقى سنّتى ايرانى خودمان است كه به شكل حرامى در دربارهاى سلاطين، در نزد افراد بى‌بندوبار، در نزد افرادى كه به شهوات تمايل داشتند و خوض در شهوات مى‌كردند، اجرا مى‌شده است. اين همان موسيقى حرام است. بنابراين، مرز موسيقى حرام و حلال، عبارت از ايرانى بودن، سنّتى بودن، قديمى بودن، كلاسيك بودن، غربى بودن يا شرقى بودن نيست؛ مرز آن چيزى است كه من عرض كردم. اين ملاك را مى‌شود به‌دست شما بدهيم، اما اين‌كه آيا اين نوار جزو كدامهاست، اين را من نمى‌توانم مشخّص كنم.

البته الان دستگاههايى هستند كه مميّزى مى‌كنند؛ اما من خيلى هم اطمينان ندارم كه اين مميّزيها صددرصد درست باشد. گاهى مى‌آيند به ما مى‌گويند كه يك نوار بسيار بد يا مبتذلى را به‌صورت مجاز پخش مى‌كنند؛ گاهى هم ممكن است عكس اين اتّفاق بيفتد. من الان نمى‌دانم واقعاً اين مميّزيها چقدر از روى واقع‌بينى و ضابطه‌مندى انجام مى‌گيرد؛ اما آن چيزى كه من مى‌توانم به شما به‌عنوان يك جوان خوب و به عنوان كسى كه مثل فرزندان خودم هستيد به‌عنوان نصيحت و نظر خودم بگويم، اين‌است كه عرض كردم.

به نظرم مى‌رسد كه موسيقى مى‌تواند گمراه كننده باشد، مى‌تواند انسان را به شهوات دچار كند، مى‌تواند انسان را غرق در ابتذال و فساد و پستى كند؛ مى‌تواند هم اين نباشد و مى‌تواند عكس اين باشد. مرز حلال و حرام اين‌جاست. من اميدوارم كه شما جوانان با اين زادِ تقوا بتوانيد وارد ميدان شويد و توليدهايى داشته باشيد كه به معناى حقيقى كلمه هم خصوصيات موسيقى خوب و بليغ را داشته باشد و به معناى حقيقى تأثيرگذار مثبت باشد و حقيقتاً جوانان و روحها را به صفا و به معنويت و به حقيقت رهنمون كند.

نقل قول: بازهم تعریف وزن و دستگاه رو با هم قاطی کردین

من الان اصلا چیزی گفتم که میگید قاطی کردی؟

نقل قول:موسیقی هم تقسیم بندیش سنتی و مدرن نیست ، این هم یه اشتباه رایج دیگه
دیگه نمی دونم به چه زبونی بگم

موسیقی خیلی تقسیم بندی ها داره

منظورم این بود از همه نوعش خبر دارم

نقل قول: چرا مثال اسید میزنین؟ فکر کنم اسید درجه داره یکی خفیفه میشه یکی ضعیف

فکر کنم مثال خوبی بود

روش فکر کنید

نقل قول:من مدافع موسیقی نیستم! اشتباه برداشت نکنین ، میخام سوالم با منطق جواب داده بشه

شما یه بار دیگه سوال خودتون رو بخونین جای من بودین چه کار میکردین؟
بهم بر نخورد اینکه من همین آیه از قرآن رو تو حرف هام آوردم رو برعکس تفسیر کردین، برای خودم ناراحت نشدم برای اون آیه ای که حیف، نادیده انگاشته شد ناراحتم ، انصاف انصاف انصاف
آدم وقتی از کوره در میره که حرفشو هر کسی مطابق سلیقه خودش برداشت میکنه بدون اینکه قشنگ حرف طرف رو بخونه
Angry

من اگر بودم کاری نمی کردم!!!

سوال پرسیدم!

من نمیگم همه موسیقی ها حرامه

ولی معتقدم نمیشه به دید مفید و شفابخش بهش نگاه کرد

یه کار حلاله

مثالای دیگه هم میتونم بزنم ولی دیگه جاش نیست

این احتمالا آخرین ارسالمه در این تاپیک(فعلا)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، شاهد ، fafa*
۱۵:۱۱, ۲۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #18

موسیقی مثل یک دارو هست اگه کسی درست ازش استفاده نکه براش مضر هم هست.

انگار حالا یکی بیاد بگه فلان قرص و دارو هیچ منفعتی نداره چون من خودم تجربه کردم و هرچی استفاده می کنم حالم خوبتر که نه بدتر می شه! خب حالیش نیست این حرف رو می زنه!

البته باید بگم اکثر کسایی که موسیقی گوش می دن نمی فهمن چه زمانی باید از چه آهنگی استفاده کنه. طرف نشسته پشت فرمون داره ترنس گوش می ده یا برعکسش داره مداحی گوش می ده! برای همین مثل پدر مادری که به بچه می گن به قرص و دارو دست نزنه جـــیزه ! باید به برخی ها گفت دست به موسیقی نزنن چون طریقه ی استفادش رو نمی دونن!

در هر حال دوره ی مبارزه با موسیقی گذشته! این رو باید قبول کنید!

همونطور که بعضیا بدون موسیقی به آرامش می رسن من با موسیقی مناسب با حال و هوام به آرامش می رسم
(الان یک سری آدم ... ، میان می گن تو فکر می کنی به آرامش می رسی واقعا بهت آرامش نمی ده!!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، rahbin
۱۵:۳۶, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
من یادم رفت توصیه ام رو به این دوستی که تاپیک زده بگمBlush

موسیقی هست که شعرش واقعا مزخرفه ، مزخرف هم یعنی چیزی که ظاهر زیبا و باطنی پوچ داره، تعاریف اصلیش چیزهای دیگه ای هم هست!
مثلا از خودکشی نفرین حرف میزنه ضمیر ناخودآگاه ما هم مستعد چیزهایی هست که ما واردش میکنیم ضمیر ناخودآگاه ما هم از خود ما هوشیار تره Smile و اگه تلقین غلطی بکنی این تلقین به عینه در زندگیت نمود پیدا میکنه

برای همینه که خدا حرف از ذکر و یاد میزنه تو اگه به خودت القا کنی که خداوند صاحب اختیار همه زندگی توست و آرامش و بلا همه دست خداست تمام آتش های دنیا هم همونطور که برای ابراهیم (علیه السلام) گلستان شد، برای تو هم همینطور میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، مجتبی110 ، مجید املشی
۱۵:۴۴, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #20

نقل قول:شاید بعضی موسیقی ها طبق نظر بعضی مراجع مباح باشد
اما هیچ اثر مثبتی روی نزدیکی به خدا ندارد . مدارکش هم ایات و روایات .

مطمءن باشید اپسیلن اثری داشت معصومین خودشون گوش میکردند و توصیه به گوش دادن .

با سلام
البته این هم نظر شماست و محترم
به هر حال از نظرتان ممنونم
در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، وحید110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]