کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرزند پسر ماه رمضان
۲۲:۲۸, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت دوستان عزیز.

اول عذرخواهی میکنم که کمی دیر خبر میدم.

اما از اونجاییکه خبری که می خوام بدم بی ارتباط با حضرت معصومه سلام الله علیها نیست مناسب دیدم امشب این خبر رو بدم تا دوستان رو در شادی خودمون سهیم کنم.

ما به لطف خداوند در روز یکشنبه 30 تیر یعنی دوازدهم ماه مبارک رمضان صاحب فرزندی شدیم با جنسیت پسر که طبق توافق قبلی نامش رو "محمد علی" گذاشتیم تا همیشه یادش بمونه باید کارهاش رو به کمک چه کسانی پیش ببره. "... یا محمد یا علی، یا علی یا محد، اکفیانی فانکما کافیان وانصرانی فانکما ناصران...." و بدونه که پدران واقعی خودش چه کسانی هستند که پیامبر فرمود: انا و علی ابوا هذه الامه...

به دلیل مشغله های اوایل کار و کارهای روز هفتم و مراقبت های 40 روز اول تا الان نشد که بنویسم و کمتر هم در تالار حضور داشتم اما امشب ....

از خداوند فقط می خوام "رب هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قره اعین و اجعلنا للمتقین اماما" که به ما یاد دادن اینطور از خداوند بخواهیم. شما هم دعا کنین چنین شود. دعا کنین پسر من قلبش پر از محبت خداوند و اهل بیت علیهم السلام و دوستداران اونها بشه و دلش لبریز از کینه دشمنان خداوند و اهل بیت بشه...

از اونجاییکه می دونم دوستان دوست دارن عکس نوزادها رو ببینن و از اونجاییکه خداوند همه نوزادان رو با نمک و شیرین خلق میکنه تا مهرشون به دل والدین بیافته، چند تا عکس از محمد علی عزیز قرار میدم. شما هم دعای خیر یادتون نره:

محمد علی در روز دوم، سوم:

[تصویر: IMG_5218_small.jpg]

روزهای 5، 6:

[تصویر: IMG_5222_small.jpg]

محمد علی تقریبا در یک ماهگی:

[تصویر: IMG_5329_small.jpg]

و اما ارتباطش با حضرت معصومه سلام الله علیها هم این بود که پارسال زمانیکه به زیارت حضرت رفتیم همون روزها خانم بنده باردار بوده بدون اینکه خودمون بدونیم. بعدها وقتی فهمیدیم که نزدیک محرم بود. خیلی دوست داشتم بدونم این هدیه از طرف امام حسین علیه السلام رسیده یا کس دیگری؟ تا اینکه یکی از آشنایان که رویای صادقه زیاد می بینه خواب دیده بود که من و همسرم به زیارت حضرت معصومه میریم چون ایشون ما رو حاجت روا کرده و اینطور فهمیدیم که این هدیه از عنایات حضرت معصومه سلام الله علیها به ما بوده. ان شاءالله هر چه زودتر وضعیت بچه طوری بشه که بتونیم برای تشکر و قدردانی به زیارتشون بریم...

خداوند ان شاءالله روزی همه زوج های جوان کنه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، Farzaneh ، fatemeh ، غفران غ ، آلاله ، Night_World ، aboutorab ، منادی حق ، عبدالرحمن ، دل خسته ، شیدا ، حفیظ ، AFG Shia ، شاهد ، ترنم ، Tolou ، عبدالرحیم ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، mahpare ، مسعود.پاکرو ، میلاد.م ، moflehoon ، boghz ، UNNAMED ، arnh ، yektasepas ، یاســین ، حسن عزتي ، آفتاب ، اولولالباب ، faateme-313 ، علمدار133 ، M03TAFA ، مجید املشی ، ســــــاقی ، أین المنتظر ، soshiant ، Hadith ، meshkat ، راحیل ، وحید110 ، ذره بین ، m.hossein ، mohamad

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۵, ۱۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۰:۲۶ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #11
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

مبارک باشه و ارزوی سلامتی و سرباز ولایت

"رب هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قره اعین و اجعلنا للمتقین اماما"

الهی امین

یاعلی.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، آلاله ، عبدالرحمن ، لبخند خدا ، میلاد.م ، boghz ، Farzaneh ، شیدا ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، ترنم
۰:۲۷, ۱۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۰:۲۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #12
آواتار
خدا حفظش کنه. ماشالله.Heart

الهی امین

کار خدا درسته...

چه خوشگل فشن درست میکنه....Big Grin

راستی یه سوال Huh

چرا نوشتید روز دوم ؛سوم.یا روز دومه یا سوم دیگهHuh

همینطور 5و6Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، عبدالرحمن ، لبخند خدا ، میلاد.م ، boghz ، Farzaneh ، شاهد ، شیدا ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، ترنم
۹:۴۰, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
مبارک باشه یه شیعه با شیعه های امام زمان اضافه شد. انشالله یه سرباز به سربازای آقا اضافه شد. محمد علی خوش اومدی پسرم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، شاهد ، شیدا ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، عبدالرحمن ، ترنم ، آلاله ، Farzaneh
۹:۴۳, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله
.
.
سلام.
عرض تبریک[تصویر: rose.png]
ان شاءالله برایتان مصداق فرزند صالح باشد.
التماس دعا

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، منادی حق ، Farzaneh ، شاهد ، شیدا ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، عبدالرحمن ، ترنم ، آلاله
۱۱:۲۹, ۱۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۱۱:۳۷ توسط boghz.)
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام جناب مدیر
بهتون تبریک میگم [تصویر: 2817.gif]

ماشا الله ماشا الله خیـــــــــــــــــلــی نازه
پیشنهاد میدم این عکس آخری رو بردارین نگاهش خیلی شیرینهHeart من مطمئن نیستم چشام شور نباشهBig Grin Blush
(البته منظورم از رو محبته ها Blush )

خدا براتون حفظش کنه و در نسلتون انسان های عالم و دانشمند و شیعه ی واقعی قرار بده
ان شا الله خودتون و فرزندتون از یاران مولا باشین

خدا شما رو هم برای محمد علی جان حفظ کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، شاهد ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، عبدالرحمن ، ترنم ، آلاله
۱۱:۵۶, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #16

سلام و غیره ... Big Grin

به به!! چه پسری، گل پسری، قندِ مربایی! Bi Dandoon

بلاخره ولیعهد تالار مشخص شد!! خیلی ها ناامید شدند!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهد ، yektasepas ، مهرومه ، شیدا ، یاســین ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، ترنم ، آلاله ، Farzaneh ، m.hossein
۱۲:۱۸, ۱۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۱۷:۳۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #17
آواتار
بــــــــــــــــــــــــــه بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!!!
قدمش مبارک باشه ان شاءالله.
ان شاءالله از اونایی میشه که پدر و مادرش رو بهتر و بهتر به خدا نزدیک کنه.
راستی...
30 تیر پارسال، مصادف بود با 30 شعبان و دختر من هم همون موقع به دنیا اومد.
نی نی ها واقعاً شادی رو به زندگی میارن.
حالا که کوشولو اند و قابل رحم.
اما یکم که بزرگ تر میشن و به حرف میفتن و کارهای بامزه انجام میدن، اونوقت هر ده دقیقه یکبار از دستشون غش میکنین از خنده.
خدا شما رو برای محمد علی کوشولو و اون رو برای شما و همسرتون نگه داره.

و من الله التوفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهد ، شیدا ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، ترنم ، آلاله ، Farzaneh
۱۳:۵۰, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اخه چقدر ماشا الله نازه
مبارک باشه
ان شاءالله باعث افتخار در این دنیا و اون دنیا باشه براتون
Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، ترنم ، آلاله
۱۸:۱۸, ۱۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۱۸:۳۱ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #19
آواتار
صمیمانه به شما تبریک می گویم .
خداوند فرزند بسیار زیبایی به شما هدیه کرده است .

.......
ماشاالله لاحول و لاقوة الا بالله العلی‌ العظیم .
......
پرودگار یکتا محمدعلی را حفظ کند و بهترین ها را نصیبش گرداند .
با آرزوی بهترین ها برای شما و خانوادتان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ترنم ، آلاله ، Farzaneh
۱۸:۲۴, ۱۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۱۸:۲۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۶/شهریور/۹۲ ۰:۲۷)mahpare نوشته است:  خدا حفظش کنه. ماشالله.Heart

الهی امین

کار خدا درسته...

چه خوشگل فشن درست میکنه....Big Grin

راستی یه سوال Huh

چرا نوشتید روز دوم ؛سوم.یا روز دومه یا سوم دیگهHuh

همینطور 5و6Huh

ضمن تشکر از اظهار لطف دوستان، اعتقاد دارم این چشم شوری ها آسیبی وارد نمی کنه چون نیت بچه های اینجا خیلی خیلی صافه. عقیقه هم شده دعای خیر هم براش شده و میشه. اینقدر اینها برکات دارن که اگر مورد قدرت چشمی پیدا شد بتونه مهارش کنه.
واقعا فرقی نداره همه بچه ها بسیار چهره معصومانه و جذابی دارن و ظرافت خلقتشون آدم رو به تحسین خالقش وا میداره. تازه این که خلقت ظاهری هست چه برسه به عالم ملکوت و باطن و ...

اینکه نوشتم 2 و 3 اینها چون دقیقا یادم نیست روز دوم بود یا سوم یا روز پنجم بود یا ششم چون روز هفتم موهاش رو کوتاه کردیم طبق سنت رسول الله که گفتن موها رو بتراشید و به وزنش نقره صدقه بدین. برای همین چون موهاش بلنده مال روزهای پنجم یا ششم بوده...Smile

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، عبدالرحمن ، boghz ، شیدا ، علمدار133 ، faateme-313 ، Farzaneh ، ترنم ، آلاله ، yektasepas
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا