کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرزند پسر ماه رمضان
۲۲:۲۸, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت دوستان عزیز.

اول عذرخواهی میکنم که کمی دیر خبر میدم.

اما از اونجاییکه خبری که می خوام بدم بی ارتباط با حضرت معصومه سلام الله علیها نیست مناسب دیدم امشب این خبر رو بدم تا دوستان رو در شادی خودمون سهیم کنم.

ما به لطف خداوند در روز یکشنبه 30 تیر یعنی دوازدهم ماه مبارک رمضان صاحب فرزندی شدیم با جنسیت پسر که طبق توافق قبلی نامش رو "محمد علی" گذاشتیم تا همیشه یادش بمونه باید کارهاش رو به کمک چه کسانی پیش ببره. "... یا محمد یا علی، یا علی یا محد، اکفیانی فانکما کافیان وانصرانی فانکما ناصران...." و بدونه که پدران واقعی خودش چه کسانی هستند که پیامبر فرمود: انا و علی ابوا هذه الامه...

به دلیل مشغله های اوایل کار و کارهای روز هفتم و مراقبت های 40 روز اول تا الان نشد که بنویسم و کمتر هم در تالار حضور داشتم اما امشب ....

از خداوند فقط می خوام "رب هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قره اعین و اجعلنا للمتقین اماما" که به ما یاد دادن اینطور از خداوند بخواهیم. شما هم دعا کنین چنین شود. دعا کنین پسر من قلبش پر از محبت خداوند و اهل بیت علیهم السلام و دوستداران اونها بشه و دلش لبریز از کینه دشمنان خداوند و اهل بیت بشه...

از اونجاییکه می دونم دوستان دوست دارن عکس نوزادها رو ببینن و از اونجاییکه خداوند همه نوزادان رو با نمک و شیرین خلق میکنه تا مهرشون به دل والدین بیافته، چند تا عکس از محمد علی عزیز قرار میدم. شما هم دعای خیر یادتون نره:

محمد علی در روز دوم، سوم:

[تصویر: IMG_5218_small.jpg]

روزهای 5، 6:

[تصویر: IMG_5222_small.jpg]

محمد علی تقریبا در یک ماهگی:

[تصویر: IMG_5329_small.jpg]

و اما ارتباطش با حضرت معصومه سلام الله علیها هم این بود که پارسال زمانیکه به زیارت حضرت رفتیم همون روزها خانم بنده باردار بوده بدون اینکه خودمون بدونیم. بعدها وقتی فهمیدیم که نزدیک محرم بود. خیلی دوست داشتم بدونم این هدیه از طرف امام حسین علیه السلام رسیده یا کس دیگری؟ تا اینکه یکی از آشنایان که رویای صادقه زیاد می بینه خواب دیده بود که من و همسرم به زیارت حضرت معصومه میریم چون ایشون ما رو حاجت روا کرده و اینطور فهمیدیم که این هدیه از عنایات حضرت معصومه سلام الله علیها به ما بوده. ان شاءالله هر چه زودتر وضعیت بچه طوری بشه که بتونیم برای تشکر و قدردانی به زیارتشون بریم...

خداوند ان شاءالله روزی همه زوج های جوان کنه.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، Farzaneh ، fatemeh ، غفران غ ، آلاله ، Night_World ، aboutorab ، منادی حق ، عبدالرحمن ، دل خسته ، شیدا ، حفیظ ، AFG Shia ، شاهد ، ترنم ، Tolou ، عبدالرحیم ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، mahpare ، مسعود.پاکرو ، میلاد.م ، moflehoon ، boghz ، UNNAMED ، arnh ، yektasepas ، یاســین ، حسن عزتي ، آفتاب ، اولولالباب ، faateme-313 ، علمدار133 ، M03TAFA ، مجید املشی ، ســــــاقی ، أین المنتظر ، soshiant ، Hadith ، meshkat ، راحیل ، وحید110 ، ذره بین ، m.hossein ، mohamad
۲۲:۳۵, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام علیکم
مبارک است ان شاء الله Rose

برای شما و خانواده محترم آرزوی موفقیت در تربیت فرزند صالح و برای ایشان پیروی از حق و سربازی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را از خداوند متعال مسئلت دارم

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh ، آلاله ، Night_World ، Farzaneh ، aboutorab ، منادی حق ، عبدالرحمن ، شیدا ، شاهد ، ترنم ، لبخند خدا ، عبدالرحیم ، میلاد.م ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، soshiant ، راحیل
۲۲:۴۱, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله

با عرض سلام

خیلی خوشحال شدم،به شما و همسر محترمتان تبریک عرض میکنم.

ان شاء الله محمدعلی عزیز همیشه سلامت باشند و عاقبت بخیر بشن...

این هم صلوات باعجل فرجهم به نیت سلامتی و عاقبت بخیری ایشون...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، عبدالرحمن ، آلاله ، fatemeh ، شیدا ، شاهد ، ترنم ، لبخند خدا ، عبدالرحیم ، میلاد.م ، boghz ، منادی حق ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، soshiant ، راحیل
۲۳:۰۴, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام عليكم

من هم قدم نو رسيده رو به شما و همسرتون تبريك ميگمRoseRoseRose

چه خوشگلم هست ماشاءالله...

ان شاءالله همينطور كه گفتين باعث روشني چشمتون بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، عبدالرحمن ، شیدا ، شاهد ، ترنم ، لبخند خدا ، عبدالرحیم ، میلاد.م ، boghz ، منادی حق ، Farzaneh ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، راحیل
۲۳:۰۸, ۱۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: khat_18_20091020_1332678682.jpg]

ان شاء الله مبارک باشه

و ان شاء الله محب و شیعه امیرالمومنین(علیه السلام) شود.

در ضمن چه پسری!

مثل پسر حسن آقا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، شیدا ، شاهد ، ترنم ، عبدالرحیم ، لبخند خدا ، میلاد.م ، boghz ، منادی حق ، Farzaneh ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب
۲۳:۰۹, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
نمیگذاشتی آقا ، ممکنه چشم بخوره ، نه این که چشم کسی شور باشه یا حسود باشند ، نه ، اما حتی ممکنه پدر ومادر هم چشم بزنند بچشون رو از روی علاقه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، آلاله ، شاهد ، ترنم ، عبدالرحیم ، لبخند خدا ، میلاد.م ، boghz ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، Farzaneh
۲۳:۲۱, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7

بسم الله الرحمن الرحیم

چه روز خوبیه امروز! کلی خبر خوب شنیدمSmile

به به چه گل پسری! مبارکتون باشه ! [تصویر: JC_clap.gif][تصویر: JC_clap.gif][تصویر: JC_clap.gif][تصویر: JC_clap.gif][تصویر: Laie_60B.gif][تصویر: Laie_60B.gif][تصویر: Laie_60B.gif]

چقدرم بامزه ست! اسپند یادتون نره ! البته من چشام شور نیستا, ما از اینجور خونواده هاش نیستیم کلا !!Big Grin

میگم همسرتون چند وقتیه کلا نیستن تو سایت ! نگو الان تو این حالتن : [تصویر: 1.gif]

خوب حالا یه دعای جدی میکنم همگی آمینشو بلند بگین :

خدا نسل این محمد علی ها رو زیاد کنه [تصویر: girl_angel.gif]

ان شاالله "محمد علی" گلمون و همه محمد علی ها از سربازان خاص و ویژه امام زمان باشن [تصویر: girl_angel.gif] [تصویر: girl_angel.gif]

[b][تصویر: 84.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، شاهد ، عبدالرحمن ، ترنم ، عبدالرحیم ، لبخند خدا ، میلاد.م ، boghz ، Farzaneh ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، علمدار133 ، soshiant
۲۳:۲۵, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
به نام خدا

[تصویر: khat_18_20091020_1332678682.jpg]
سلام

خبر بسیار مسرت بخشی دادین
الحمد لله که یکی به جمع شیعیان اضافه شد خداوند حفظش کنه
منم خدمت شما و خانواده محترمتون تبریک عرض میکنم. انشاء الله محمد علی عزیز از خادمین خاندان عصمت و طهارت باشه
در پناه حق باشید

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهد ، عبدالرحمن ، آلاله ، ترنم ، عبدالرحیم ، لبخند خدا ، میلاد.م ، boghz ، منادی حق ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، آفتاب
۲۳:۳۵, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
[تصویر: IMG_5222_small.jpg]
اوخ اوخ!
موهاشو!!!چه فشن!!!Big Grin
ماشاالله
ماشاالله
ماشاالله
ماشاالله
ماشاالله
یه موقع نفرمایید بچمون چشم خوردBlush
تبریک میگم ان شاءالله همیشه سلامت باشه و زیر سایه پدر و مادرش
و همیشه در راه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، عبدالرحمن ، آلاله ، ترنم ، عبدالرحیم ، لبخند خدا ، میلاد.م ، boghz ، Farzaneh ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، علمدار133
۰:۱۴, ۱۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۰:۱۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #10

ای جــــــــــــــــــــــان! خدا نگه داره واست!
ایشالا بره تو اون 313 تا!

[تصویر: ayeh-22(1).gif]
این هم واسه دوری از چشم زخم چشم های شور [تصویر: ((asal-0018)).png] !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، عبدالرحیم ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، میلاد.م ، boghz ، Farzaneh ، شاهد ، شیدا ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، آفتاب ، ترنم ، ســــــاقی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا