کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این تلویزیون هم شورشو در آورده ...
۱۸:۳۵, ۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۱:۲۲ توسط peymantr.)
شماره ارسال: #1

چند وقته دیکه تلویزیون شورشو درآورده ...
تو برنامه هفت ترانه که از شبکه شما پخش میشه آهنگ مهدی مقدم( از سمت چپ دومی ) خواننده ای که تاچند وقت پیش زیر زمینی بود و در شبکه های اونور آبی کلیپاش پخش میشد وکنسرتای خفن برگزار میکرد پخش شد , تازه این به کنار آهنگهای ترکی که پخش میکنه واقعا خیلی خفنه , یه آهنگ شمالی هم پخش شد که وسطش یه زن با صدای خیلی واضح می خوند ...

[تصویر: 87945890139092927423.jpg]

تازه شبکه پنج که خیلی اوضاعش بد تره چند وقت پیش در برنامه ساعت 25 از مهدی یراحییه گزارش گرفته بودند( که زنده هم نبود ) که تو اون مجری از او پرسید شبها موقع خوابید چه آهنگی گوش میدی او هم راست راست تو چشمای مجری نگاه کرد و گفت ام کلثوم گوش میدم ...

فکر کنم چند وقت دیکه باید منتظر آهنگای جنیفر لوپز و سلنا
و جاستین بیبر باشیم ....

واقعآ خجالت داره

Surprise
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، rahgozar.f ، m.hossein ، yashar1374 ، سرباز منتظر ، سرباز سید علی ، دل خسته ، medad.sefid ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، sagheb ، fiftynine ، ســــــاقی ، help me ، t.kam67 ، MOHSEN-Z ، انديشه نو ، ali0077 ، یا زهرا ، لبخند خدا ، mofa ، Islam ، mahdyshr ، kashkol-ir ، goodfriend ، وحید110 ، yamin ، azade ، درست پسند

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۳۲, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
نقل قول: تازه این به کنار آهنگهای ترکی که پخش میکنه واقعا خیلی خفنه

داداش نکنه آهنگای رحیم شهریاری رو میگی؟ اونا که آذری هستن.
در ضمن همش با مجوز و طرفدارای زیادی هم تو ایران داره.
دیگه زیادی گیر سه پیچ دادی هااا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، لبخند خدا ، hessam
۱۶:۴۱, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
ببینید دوستان.اینکه صحبت روحانی توی تلویزیون زیاد پخش میشه که خب مشخصه چون سیستم ما سیستم اسلامیه؟
دیگه هم شمایی که میفرمایید باید صداوسیما برای همه مردم برنامه داشته باشه،مگه وقتی میری یه کشورغربی برای توی مسلمون برنامه اسلامی میذارن؟نخیر.موسی به دین خودش عیسی هم به دین خودش.110درست میفرمایند.مشکل فقط این برنامه هانیست.مشکل فیلم و سریاله.مشکل برنامه های آموزشیه مشکل همه چی هست.ولی این به اون معنی نیست که کسی همش آخوندبشینه صحبت کنه تا بشه اسلامی یااینکه برنامه هایی مث همین عنوان تاپیک پخش بشه.مشکل کل سیستم صداوسیماست.قبلاهم چندین بارگفتم.اگرمابازی شطرنج بلدنیستیم واشتباه میکنیم و میبازیم،مشکل از بازی شطرنج نیست.مشکل ازماست.خواهشااین چیزاروبه اسلام ربط ندید.
یه بار دیگه هم به دنبال پاسخ قبلیم اما اینبار دسته جمعی و با صدای رساتر فریاد میزنیم:
آقای مسئول صداوسیمــــــــــــــــــــاBasiji
دستم به دامنت...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، مهدی2012 ، لبخند خدا ، medad.sefid
۱۷:۰۱, ۱۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۱۷:۰۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #23

(۱۰/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۹)help me نوشته است:  هه اقلیت و اکثریت رو چطور تعیین میکنید ؟؟!!! یه سر بزنید توی سایتا و به تعداد پیامکایی که به برنامه هایی مثل سمت خدا ، ایینه خانه و امثالهم میزنن ببینید چقدر مخاطب دارن! مشکل شما چیه ؟
اولا در مورد هر موضوعی برنامه بسازن طبیعیه کلی طرفدار پیدا می کنه و کلی پیام و ایمیل بهش ارسال می شه ! شما یک برنامه پخش کن در مورد نوع درمان سوزش گزش پشه آنوفل آسیایی.(!) از این برنامه پرطرفدار تر می شه!
ثانیا ما مشکلی با برنامه سمت خدا نداریم! ولی این خیلی مضحکه که ما بگیم تمام برنامه های تلوزیون باید یک دست بشه و احترام به سلیقه ی مخاطب هم اهمیتی نداره !! قرار نیست صدا و سیما همش برنامه ی مذهبی پخش کنه و ما بین افراط صدا و سیما و تفریط ماهواره یکی رو انتخاب کنیم! تعادل تعادل تعادل!!!

ثالثا ، اگر شما قبول ندارید که افراد هم فکر شما (نه مذهبی ها) در اقلیتند، من دیگه حرفی ندارم WinkDodgyBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، لبخند خدا ، medad.sefid ، M912
۱۷:۱۲, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #24

(۱۰/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۹)help me نوشته است:  هه اقلیت و اکثریت رو چطور تعیین میکنید ؟؟!!! یه سر بزنید توی سایتا و به تعداد پیامکایی که به برنامه هایی مثل سمت خدا ، ایینه خانه و امثالهم میزنن ببینید چقدر مخاطب دارن! مشکل شما چیه ؟ پخش کردن اهنگهای انچنانی و برنامه های مضخرف شاد بصورت 25! ساعته در صدا و سیما ما ؟!!!! پخش نکردن برنامه های صحبت روحانی و ... حتما فیلمای دفاع مقدس هم دیگه نباید پخش بشن اخه مال 30 و چند سال پیشه جنگ تموم شده !!! اخه مردم افسرده میشن !
بله جناب 110 عزیز تعادل چیزی که تو صدا سیمای ما نیست از اونطرف سخنرانیای روحانیون تو هر شبکه و برنامه از اونطرف ساختن فیلما و سریالای ابکی که ظاهر بازیگراش و رفتاراشون البته بعضیا افتضاحه !

دوست عزیز این شمایی که داری مغلطه می کنی.
واقعا فکر می کنی این پیامک هایی که می فرستن برای امثال برنامه های نود و سمت خدا و... واقعیه؟ این آماری که گزارش می کنن؟
برنامه ها از نظر شما مزخرفه دوست من می تونید برید بینید ببنید چقدر ما الان مذهبی توی کشور داریم
یا استدلال واقعا ساده:
اگه صحبت شما درست بود اینقدر ما ماهواره نداشتیم توی ایران.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: JohnShepard ، لبخند خدا ، M912
۱۷:۱۹, ۱۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۱ توسط help me.)
شماره ارسال: #25
آواتار
در جواب جناب 110 :
هه خیلییییییییی با حالید !! شما اصلا پستای منو اینجا از اول خوندید ؟؟؟!!! منم نگفتم فقط برنامه مذهبی یا فقط برنامه هایی مثل اونوری ها !!! بلهههههههههه هزار بار نه افراط نه تفریط . من که چند پست قبل گفتم با شما در مورد تعادل موافقم برید بخونید ! من فقط به جواب یکی از کاربرای عزیز که گفتن چرا همش صحبت روحانی اون چندتا پست رو گفتم . شما اصلا چیزی رو نخونده الکی جواب میدید و ..... . اولا من نگفتم خودم موسیقی گوش میدم ؟ . دوما من گفتم نباید واسه جذب جوونا به هر وسیله ای متوسل شد .
وا!!!! حالا دوباره بیاید یه چیز دیگه بگید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، لبخند خدا
۱۷:۲۶, ۱۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #26

(۱۰/شهریور/۹۲ ۱۷:۱۹)help me نوشته است:  در جواب جناب 110 :
هه خیلییییییییی با حالید !! شما اصلا پستای منو اینجا از اول خوندید ؟؟؟!!! منم نگفتم فقط برنامه مذهبی یا فقط برنامه هایی مثل اونوری ها !!! بلهههههههههه هزار بار نه افراط نه تفریط . من که چند پست قبل گفتم با شما در مورد تعادل موافقم برید بخونید ! من فقط به جواب یکی از کاربرای عزیز که گفتن چرا همش صحبت روحانی اون چندتا پست رو گفتم . شما اصلا چیزی رو نخونده الکی جواب میدید و ..... . اولا من نگفتم خودم موسیقی گوش میدم ؟ . دوما من گفتم نباید واسه جذب جوونا به هر وسیله ای متوسل شد .
وا!!!! حالا دوباره بیاید یه چیز دیگه بگید .
کاربر عزیز موقع نظر دادن از "نقل قول" استفاده کنید. الان اون پست رو واسه کی گذاشتید؟ قبلیاش رو واسه کی گذاشته بودید؟

در هر حال من حرفم رو کلی زدم می تونه شامل حال شما بشه می تونه نشه!!Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا
۱۸:۴۹, ۱۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۱۸:۵۲ توسط مرتاح.)
شماره ارسال: #27

به نام خدا...

دوباره بحث داغ تلویزیون و نقدهای یه خط درمیون منصفانه...

یه سری نکاتی رو لازم دونستم بگم...
تلویزیون این چندسال اخیر به تعبیر من به شدت چوب دوسر نجس شده
Blush

از یه طرف بهش گیر میدن که چرا همش سخنرانی و از طرف دیگه حرفهایی درمورد رعایت نشدن خط قرمزها...
------------------------------------------------------------------------------------------

اگه دقت کرده باشید تا چندسال پیش موقع گزارش تهیه کردن و مصاحبه کردن با خانمهای
بدحجاب یا طوری فیلمبرداری میشد که موهاشون مشخص نباشه یا تصویری از دور گرفته
میشد... و یا در برنامه های زنده مهمانان موظف به رعایت حداقل حجاب بودند ولی الان دیگه
خودتون بهتر میبینید؟؟؟

افراط و تفریط مثل هرجایی گریبانگیر صداوسیما هم شده
Sadاز یه طرف به مجری های خانم که اتفاقا چادری هم همه جا هستن گیر میدن و همش باید بازخواست شن که کجا چادر میزارن کجا نمیزارن!!از یه طرف هم وضع بعضی از مهموناشون و جشن ها و همایشهای.............

و حالا درمورد پخش سخنرانی ها...به نظر من اتفاقا کم کاری هم میشه...
توی این چند سال اخیر چندتا برنامه مثل سمت خدا میتونید نام ببرید که این قد مخاطب داشته باشه!!اصلا برفرض آمار غلط ولی دیگه حرف های دور و برمون رو که نمیتونیم رد کنیم!!دوست ، اشنا ، فامیل... خیلی ها هستن که مخاطب خاص اینان...

--------------------------------------------

البته تلویزیون نباید بزاره موضوعاتش بیات شه...هر موضوعی رو نباید دست هرکسی بده که مطلب رو لوسش کنن!
ما تا الان چندتا برنامه داشتیم اختصاصیدرمورد حجاب که خیلی قوی بوده باشه و پر مخاطب...هیچی!!!

ولی درد میدونید کجاست!!؟؟ اونجایی که اگه یکی هم بخواد درست و اصولی برنامه بسازه درگیر این زد وبند ها میشه و دچار ممیزی ها و ........

------------------------------------------------------------------------------------------

در جواب اونهایی که میگن صداسیما داره با باطل هدف رو نشون میده:
برنامه ها باید طوری باشه که جذب کننده باشه...
این خیلی غلطه که بخوایم به وسیله باطل مردم رو جذب تلویزیون کنیم ولی یادمون باشه بعضی چیزها باطل نیست...
خیلی ها این مرز باطل و حرام رو با حق و حلال نمیدونن
و میشن کاسه های داغتر از آش...

بعضی ها فقط به فکر خودشون هستن و تعالی خودشون به این هیچ وقت فکر نمیکنن که باید دست دیگران رو بگیرن و از منجلاب هایی که اسیرن نجاتشون بدن...حالا اگه تلویزیون گاه گاهی هم بخواد حرکتی انجام بده میزنن تو سرش...

همش یاد گرفتیم خشک و به زور تعالیم دین رو یاد دیگران بدیم
Angry

خیلی از بچه ها وجوونا که جذب روحانی هایی مثل شهاب مرادی و....میشن یه جذابیت و

آرامشی دیدن...نه سرسختی و اجبار و....

به من بگید این باطله که خانم مجری با روسری رنگی بیاد اجرا کنه و همون لحظه دختری بی

چادر و سردرگم در انتخاب پوشش آنی مجذوب نوع حجاب اون شه و چادر سرش بزاره...

بعضی از کارها باعث میشه دونفر که رها شده از طناب هستن بهش متصل شن...

من خودم به شدت با این مخالفم که بخوایم به هر نحوی و با هر باطلی مردمو جذب کنیم ولی بغضی کارا باطل نیست...

و این هم قبول که بعضی از چیزها واقعا ابتذاله...مثلا بعضی از قسمتهای خنده بازار مثلا همونا که ادای شام ایرانی رو در میارن ولی بعضی هام مثل اون مترو و.......آموزندست...

---------------------------------------------------------------------------------------------

در جواب اون دسته از افرادی که مخالف شدید عملکرد صداسیما هستن و اون رو متعلق به

دسته خاص و اقلیت ها میدونن:

درسته که صداسیما باید همه سلیقه هارو پوشش بده ولی دیگه هر نوعش رو که نمیتونه!

باید طبق قوانین و ضوابط جمهوری اسلامی عمل کنه که(البته کم کاری هم داشته--->قسمت

اعظمش تقصیر بعضی از افراط و تفریط هاست)

توی خیلی از فیلهام درسته که میخوان مردم رو آگاه کنن از خیلی از چیزها ولی نباید کاری کنن که بیشتر اشائه فحشا بشه...

و انقد هم نباید بی انصاف باشیم!!کجا همش سخنرانی بوده!!یه بار واجب شد که بیام زمان های سخنرانی هارو حساب کنیم
Big Grin

بعضی ها انگار خوب نمیبینن!!تقریبا تموم اتفاقا که داره پوشش داده میشه...از جشنواره های فجر بگیر تا گل و گیاه ..........

شما اصلا تا چندسال پیش گزارش هایی توی مدیوم صرفا جهت اطلاع و.... سراغ دارید!!دیگه خودمونیم اونا که همه رو کاریکاتوری کردن رفت!!!

عذر به خاطر طولانی شدن عرائضم
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، یوسف خان ، لبخند خدا ، ســــــاقی ، help me ، یا زهرا(س)
۲۲:۰۰, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
صدا و سیما که مشکل خیلی زیاد داره بماند. ما میگیم مسائل شرعی و اسلامی رعایت بشه و نمیگیم که همیشه برنامه ی مذهبی بذارن.

از فیلم ها و برنامه کودک ها(به قول دوستمون ساقی، کلاس رقص) و برنامه ها و ... همشون مشکلات زیادی دارن و فعلا دلشون نمیخواد درست بشه. جدیدا هم توی برنامه های کودک هم تبلیغات میکنن خیلی رو عصاب میره، پیام بازرگانی های مسخره(ای وای خدا مرگم بده پوستم چروک شده!) کم بود اینا هم اضافه شدن. یا برنامه نوجوانان واقعا درسته یک دختر 18 یا 19 ساله بیاد این همه سبک بازی دربیاره! جدیدا هم که دارن هر چیزی رو نشون میدن!

واقعا فکر کردن با اینکارها جذابیت برنامه ها بالا میره و همه چیز درست میشه؟؟ مگه نمیدونن همه چیز دست خداست و تا خدا نخواد هیچی درست نمیشه؟ اگه خدا بخواد از صبح تا شب هم برنامه مذهبی باشه برنامه ها کلی طرفدار پیدا میکنن.

حالا بمونه که آدم های مذهبی چه گناهی کردن که باید تو آتیش اینا بسوزن؟ به خدا من ناراحتم در آینده، بچه هام باید این تلویزیون رو نگاه کنن. بچه ای که این برنامه های کودک رو نگاه کنه بعد چه جوری میشه بهش گفت رقص حرامه؟و هزار تا چیز دیگه.

بعضی دوستان گفتند که سلیقه ها فرق میکنه و اقلیت آدم مذهبی نیست! اولا دوست عزیز شما روز عید فطر به جمعیتی که واسه نماز خوندن بیرون اومده بودن یک نگاه مینداختی متوجه میشدی چقدر آدم مذهبی و مسلمون داریم.
حالا کاری ندارم ولی قطعا اکثر مردم به خاطر نداشتن اطلاعات با آسیب های تلویزیون آشنا نیستن و فکر میکنن هیچ مشکلی نداره. اینجا وظیفه مسولین کارشناس هایه مگرنه مردم که اطلاع ندارن.

به قول دوستمون فقط چند تا برنامه مثل سمت خدا مشکل ندارن. خدا شاهده اگه ما واقعا آدم های معتقد و با ایمان و مومنی باشیم به غیر از دو یا سه تا برنامه دیگه چیزی نگاه نکنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، لبخند خدا ، ســــــاقی ، help me ، درست پسند
۲۳:۳۹, ۱۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #29

(۱۰/شهریور/۹۲ ۲۲:۰۰)مهدی2012 نوشته است:  بعضی دوستان گفتند که سلیقه ها فرق میکنه و اقلیت آدم مذهبی نیست! اولا دوست عزیز شما روز عید فطر به جمعیتی که واسه نماز خوندن بیرون اومده بودن یک نگاه مینداختی متوجه میشدی چقدر آدم مذهبی و مسلمون داریم.
حالا کاری ندارم ولی قطعا اکثر مردم به خاطر نداشتن اطلاعات با آسیب های تلویزیون آشنا نیستن و فکر میکنن هیچ مشکلی نداره. اینجا وظیفه مسولین کارشناس هایه مگرنه مردم که اطلاع ندارن.

واقعا من نمی دونم شما می خواید یک بحث داشته باشید که به یک نتیجه ای برسیم یا اینکه مثل هواداری استقلال و پرسپولیس کری بخونید که کی بیشتره!
اولا این موضوع که افراد زیادی می رن عید فطر و راهپیمایی و نماز جمعه چه ارتباطی با این مساله داره!
ثانیا، " اقلیت " که مفهوم نسبی هست یعنی تو تهرانی که 12 میلیون جمعیت داره اگه 2 میلیون آدم هم برن روز قدس راهپیمایی بازهم می شن اقلیت زیر 20 درصد!! شما فردا بگو ابی تو برج آزادی کنسرت داره اگه 2 میلیون نفر فردا اونجا نبودند کم کم 1 میلیونو هستند!
ثالثا اگر قرار باشه ایمان و تربیت فرزندانمون با آهنگ یک فردی که با آرش عکس گرفته اونهم تو شبکه ی بی مخاطب "شما" از بین بره پس همون بهتر که از بین بره! این ایمان به باد هوا بستست!
رابعا ما خودمون هنوز نمی دونیم چی خوبه چی بده! نمی دونیم این سریال های بی محتوا و بد محتوا آثارش به مراتب بد تر از خاله شادونه و پخش یک سری آهنگ تو برنامه "ساعت 25" و ... است .
تو این صدا و سیما اگه صبح تا شب شب تا صبح برنامه های سمت خدا و چه و چه پخش کنه ایمان مردم درست نمی شه! چرا؟ چون صدا وسیما فن انتقال مفاهیم و پیام ها رو نداره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، مهدی2012 ، hessam
۰:۰۱, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #30

صدا و سیما مشکلش بیش از این حرف هاست تو این 3-4 ساله با مواضع مسخرش در مسایل سیاسی کلی ادم رو از خودش متنفر کرد و بسیاری رو به شبکه های خارجی سوق داد و اعتمادش رو بین مردم از دست داد و باعث شد خارجی ها راحت تر بتونند اهداف شومشون رو ین مردم ترویج بدند
این خیانت خیلی بزرگ تر از پخش اهنگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، لبخند خدا ، medad.sefid ، مهدی2012 ، hessam
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا