کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این تلویزیون هم شورشو در آورده ...
۱۸:۳۵, ۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۱:۲۲ توسط peymantr.)
شماره ارسال: #1

چند وقته دیکه تلویزیون شورشو درآورده ...
تو برنامه هفت ترانه که از شبکه شما پخش میشه آهنگ مهدی مقدم( از سمت چپ دومی ) خواننده ای که تاچند وقت پیش زیر زمینی بود و در شبکه های اونور آبی کلیپاش پخش میشد وکنسرتای خفن برگزار میکرد پخش شد , تازه این به کنار آهنگهای ترکی که پخش میکنه واقعا خیلی خفنه , یه آهنگ شمالی هم پخش شد که وسطش یه زن با صدای خیلی واضح می خوند ...

[تصویر: 87945890139092927423.jpg]

تازه شبکه پنج که خیلی اوضاعش بد تره چند وقت پیش در برنامه ساعت 25 از مهدی یراحییه گزارش گرفته بودند( که زنده هم نبود ) که تو اون مجری از او پرسید شبها موقع خوابید چه آهنگی گوش میدی او هم راست راست تو چشمای مجری نگاه کرد و گفت ام کلثوم گوش میدم ...

فکر کنم چند وقت دیکه باید منتظر آهنگای جنیفر لوپز و سلنا
و جاستین بیبر باشیم ....

واقعآ خجالت داره

Surprise
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، rahgozar.f ، m.hossein ، yashar1374 ، سرباز منتظر ، سرباز سید علی ، دل خسته ، medad.sefid ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، sagheb ، fiftynine ، ســــــاقی ، help me ، t.kam67 ، MOHSEN-Z ، انديشه نو ، ali0077 ، یا زهرا ، لبخند خدا ، mofa ، Islam ، mahdyshr ، kashkol-ir ، goodfriend ، وحید110 ، yamin ، azade ، درست پسند
۰:۵۶, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
والا دوست دارم دکمه تشکر رو بزنم ولی باید به این توجه کنیم که اگه هیمن برنامه ها نباشن ، جوونا به سمت شبکه هایی مثل ام بی سی میربن که تخریبش از این بیشتره.

به نظر من ایران باید یه شبکه درست که 24 ساعته اهنگ های دارای پروانه ساخت جمهوری اسلامی ایران Big Grin رو داشته باشن.

بلاخره مجوز دارن دیگه Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، arnh ، لبخند خدا ، nilufar7676 ، AllahoAkbar ، hessam ، artaa ، حوریه سادات
۲:۴۷, ۱۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۲:۵۱ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #3
آواتار
شاید حق با شما ست جناب muhammad trust اما رسانه ملیِ تنها حکومت شیعه نباید امنیت داشته باشه که یه خونواده مذهبی بتوننن پیش هم راحت هر شبکه ای رو تماشا کنن؟ والا هر کی بگه صدا و سیما زیر نظر رهبره ، انتقادممنوع. جفاکرده. این از سریالای آبکی بی سر وته که فقط به درد زدودن باقیمونده انسانیت خلق میخوره. اون م از پخش زنده کنسرتها ش و اونم از فیلم سینمایی ایرانی اش که تازه با سانسور هم ادم روش نمیشه بگه آثار هنری ملی هستن... واقعا این رسانه در حق مهدویت چه میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط واسم سوال شدDodgyکه این اعضای جدید که تااااااااااازززززززه از راه رسیدن
چطوری با سوراخ سمبه های فروم آشنایی دارنHuhBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، arnh ، ELENOR ، ســــــاقی ، یا زهرا ، لبخند خدا ، hessam ، وحید110 ، yamin ، azade ، درست پسند
۳:۱۹, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۰/شهریور/۹۲ ۰:۵۶)Mohammad Trust نوشته است:  والا دوست دارم دکمه تشکر رو بزنم ولی باید به این توجه کنیم که اگه هیمن برنامه ها نباشن ، جوونا به سمت شبکه هایی مثل ام بی سی میربن که تخریبش از این بیشتره.

به نظر من ایران باید یه شبکه درست که 24 ساعته اهنگ های دارای پروانه ساخت جمهوری اسلامی ایران Big Grin رو داشته باشن.

بلاخره مجوز دارن دیگه Big Grin

امام حسین علیه السلام فرمودند:
من حاول اَمرا بمعصیة الله کان اَفوت لما یرجو و اَسرع لما یحذر.
کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه می ترسد گرفتار می شود .
(بحارالانوار،ج78،ص120)

برادر گرامی
قرار نیست بوسیله باطل کسی را نگه داریم یا جذب کنیم.
البته برای تفریح راه بسیار است که متاسفانه راه آن را بلد نیستند.

خودم وقت دیدن برنامه های صدا و سیما را بطور کامل ندارم ولی تا آنجا که خبر دارم مخصوصا از زمانی که این دولت بر سرکار آمد سازمان صدا و سیما در انتخاب برنامه های خود کنترل نشده تر عمل می کند.

کلیپ دکتر سلام زیر را ببینید
دقیقه 2:40

http://www.snn.ir/Images/News/AtachFile/...522614.flv
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، مرتاح ، Mohammad Trust ، ســــــاقی ، medad.sefid ، یا زهرا ، لبخند خدا ، وحید110 ، دیدگاه نوین ، مسافرتنها ، yamin ، azade ، میم.حسین.الف
۸:۲۶, ۱۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۸:۲۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
آواتار
نفر اول از چپ اسمش آرشه آهنگ آلويز (Always) رو با خانوم آذريش به n زبان دنيا خونده. اگر از من بپرسيد مظهر مفسد في الارضه. داشتم راجع به ندا آقا سطان تحقيق مي كردم كه باهاش آشنا شدم.

خدا به داد ما برسه.

پ.ن.
(همون موقع كه يورو ويژن و اين حرفها)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، مرتاح ، medad.sefid ، لبخند خدا ، yamin
۱۰:۳۳, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدا

محمدرضا گلزار در کنار آرش، خیلی خوب اینا همدیگرو پیدا میکنند و دقیقا مشخصه که یک شبکه هستند و تمام کارهاشون هماهنگه، و سرکرده این شبکه هم کسی نیست جز صهیونیستهای کثیف که هدایت رسانه های دنیا به خصوص صنعت موزیک و سینما را در دست دارند و به راحتی در داخل کشور هم نفوذ کرده اند. به ماجراهای خانه سینما دقت کنید. به حال هنرمندی که بخاطره دلار به کشور خودش پشت میکند باید تاسف خورد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، لبخند خدا ، درست پسند
۱۰:۳۸, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
والا وقتی روز 13محرم توی تلوزیون فیلمی میذارن که توش عروسیه با اهنگ,دیگه چه توقعی از این تلوزیون میشه داشتAngryAngryAngryAngryAngryAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، sagheb ، ســــــاقی ، MOHSEN-Z ، یا زهرا ، لبخند خدا ، hessam ، mofa ، محب الزهرا ، درست پسند
۱۲:۴۳, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۰/شهریور/۹۲ ۳:۱۹)تلمیخا نوشته است:  
امام حسین علیه السلام فرمودند:
من حاول اَمرا بمعصیة الله کان اَفوت لما یرجو و اَسرع لما یحذر.
کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه می ترسد گرفتار می شود .
(بحارالانوار،ج78،ص120)

برادر گرامی
قرار نیست بوسیله باطل کسی را نگه داریم یا جذب کنیم.
البته برای تفریح راه بسیار است که متاسفانه راه آن را بلد نیستند.

خودم وقت دیدن برنامه های صدا و سیما را بطور کامل ندارم ولی تا آنجا که خبر دارم مخصوصا از زمانی که این دولت بر سرکار آمد سازمان صدا و سیما در انتخاب برنامه های خود کنترل نشده تر عمل می کند.

کلیپ دکتر سلام زیر را ببینید
دقیقه 2:40

http://www.snn.ir/Images/News/AtachFile/...522614.flv

پس لطفا به مسئولین بفرمایید اسم اسلام رو زیر سوال نبرند و پروانه ساخت ندن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ســــــاقی ، medad.sefid ، لبخند خدا ، حوریه سادات
۱۲:۵۶, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
بعضی جوونام شور شو در اوردنا مگه مام جوون نیستیم امروزی نیستیم .....؟؟!! اینکه مام مثل اونا بشیم و یسری برنامه ها و اهنگا و تفریحات اینچنینی بذاریم تا جوونا به سمت شبکه ها و برنامه های انا نرن که یکم مسخره س ؟ نیست ؟خب مام که داریم شبیه اونا میشیم من با موسیقی و تفریح و اینا مخالف نیستم ولی هر چیزی حد واندازه داره. یا علی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ســــــاقی ، یا زهرا ، لبخند خدا ، mofa ، جویای حقیقت ، درست پسند
۱۳:۰۲, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
بنظربنده توی کل برنامه های تلویزیون مافقط زلال احکام،گلبرگ،سمت خدا و اذان هایی که پخش میشه رومیشه نگاه کرد.بقیشو فکرکنم توی بنگلادش هم پخش نمیشه.قصدتوهین به کسی یا گروهی روندارم.امااینایه حقیقتیه که به همه ثابت شده.میزنی 1داره اول صبحی نهاردرست میکنه بعدشم کلی تبلیغ(فقط...........هزارریال فرصت راازدست ندهید)بعدشم یه تیکه اخبارمیگه و تموم.2که ماشالله شده مخصوص بچه ها.ازصبح تاشب(آموزش رقص به بچه ها).میزنی3یه فوتبالی روپخش میکنه که اونم داره تماشاگرا روسانسورمیکنه.از90دقیقه فقط9دقیقش رومیبینی.بقیش تصویرآهسته قبلی رونشون میده.4هم که همیشه داره درموردفضا واین چیزامیگه.5که فیلمای ایرانی که(665Big Grin)بار توی تلویزیون پخش شده رودوباره داره میذاره مث شبکه های استانی دیگه.می مونه چندتا کانال دیگه که اوناروهم ما گیرنده دیجیتالBig Grinنداریم نمیگیره.پس همون بشینیم توی اینترنت توی بیداری اندیشه سیر کنیم خیلی به نفعمونه.حداقل چندتاروشن فکرداره.آدم یه چیزی یاد میگیره/
آقای مسئول صدا و سیمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاBasiji!!!! دستم به دامنت...IdeaExclamation
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، medad.sefid ، مهدی2012 ، لبخند خدا ، admiral ، artaa
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا