|
این تلویزیون هم شورشو در آورده ...
|
|
۱۸:۳۵, ۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۱:۲۲ توسط peymantr.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند وقته دیکه تلویزیون شورشو درآورده ...
تو برنامه هفت ترانه که از شبکه شما پخش میشه آهنگ مهدی مقدم( از سمت چپ دومی ) خواننده ای که تاچند وقت پیش زیر زمینی بود و در شبکه های اونور آبی کلیپاش پخش میشد وکنسرتای خفن برگزار میکرد پخش شد , تازه این به کنار آهنگهای ترکی که پخش میکنه واقعا خیلی خفنه , یه آهنگ شمالی هم پخش شد که وسطش یه زن با صدای خیلی واضح می خوند ... ![]() تازه شبکه پنج که خیلی اوضاعش بد تره چند وقت پیش در برنامه ساعت 25 از مهدی یراحییه گزارش گرفته بودند( که زنده هم نبود ) که تو اون مجری از او پرسید شبها موقع خوابید چه آهنگی گوش میدی او هم راست راست تو چشمای مجری نگاه کرد و گفت ام کلثوم گوش میدم ... فکر کنم چند وقت دیکه باید منتظر آهنگای جنیفر لوپز و سلنا و جاستین بیبر باشیم .... واقعآ خجالت داره
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۴, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
مشکل شما موسیقی هست. موسیقی بد نیست. به نظر من اگه کسی نمی خواد نره گوش کنه. نباید که همه به پای عده ای بسوزند...
|
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
مشکل با موسیقی ؟؟!!! نه من خودم گوش میدم هرزگاهی ولی نه هر موسیقی و چرندیاتی .... . لازم نیست واسه جذب جوونا به هر وسلیه متوسل بشیم و این چیزایی که خودتون بهتر از من دیدید تو صدا سیما و برخی هنرپیشه ها .
|
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۰/شهریور/۹۲ ۳:۱۹)تلمیخا نوشته است: آفرین به شما هدف وسیله را توجیه نمی کندددددددددددددددددددددددددد یادتون باشه.... !!
|
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
یک سوال از دوستانی که از صدا و سیما انتقاد دارند می پرسم: ببینم کسی می تونه جواب من رو بده
* آیا صدا و سیما مال مردمه یا مال حکومت؟ آیا باید اون چیزی که مردم می خوان و سلیقه ی مردم هست رو پخش کنه یا اون چیزی که اقلیت انتظار دارن؟ |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آهان دمت گرم همین رو می خواستم بشنوم
من نمی دونم چرا یه سری از دوستان خودشون می خوان بنرامه مذهبی ببینن به بقیه گیر می دن بابا چی می گید شما ها تلویزیون که از صبح تا ش هر شبکه یه مجری نشسته داره با یه روحانی صحبت می کنه نمی دونموالله به این دو تا دونه برنامه ای که نشون می ده هم اعتراض دارید؟>!؟!؟ نمی بینید مردم چقدر افسرده شدن باز یه مدت بود مدیری یه دو تا سریال طنز می ساخت مردم از این حالت در می اومدن دیگه اونم تعطیلش کردن؟ دیگه چی می خواید؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۹)ehsanagiyan نوشته است: آهان دمت گرم همین رو می خواستم بشنومبعضیا اگر صدا و سیما صبح تا شب برنامه ای که می خوان رو پخش کنه می رن برنامه ساعت 25 نصف شب هم نگاه می کنن مبادا دو تا آهنگ پخش بشه باب میلشون نباشه !! بابا دست وردارید! برنامه مخرب صدا و سیما پخش آهنگ از فلان شخص نیست . برنامه مخرب این سریالاییه که پخش می کنن! نمونش سریالیه که دو تا عروس و دوماد بعد از عروسی سوار سوناتا می شن می رن خونه شون تو قیطریه (!) حالا شغل داماد چیه؟ هیچی مثلا یک کارمند ساده تو شرکت بووووق هستش. با این کارا توقع جوونا رو بالا بردن و آثاری که الان می بینیم! یا نمونه های فراوون دیگه..... |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۱۰/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۱۶:۱۰ توسط help me.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
کسی نگفته 25 ساعته بشین پای صحبتای روحانی که البته واسه هدایت و اگاه شدن منو شماست وگرنه خودشون بلدن همه شو حالا عمل میکنن یا نه پای خودشون . ولی ببخشیدااااااااا روی صحبتم با بعضیاست که هم پای ماهوارن 24 ساعته هم میخوان تلویزیون هم مثه اون برنامه پخش کنه و.... بابا شماها که اونجا از همه برنامه هاشون کیف میبرید و راضی هستید خب با اونا خوش باشید دیگه !! بیخیال تلویزیون بشید دیگه !! ما باید کجا برنامه های سالم و مذهبی ببینیم و پای صحبتای روحانیا بشینیم ؟؟!!! نمی تونیم بیاریم تو خونه مون اونا رو که پس باید یه جای صحبتاشونو بشنویم . خیلییییییی خودخواهیداا . بله مام جوونیم دوست داریم خوش باشیم بخندیم اهنگ گوش بدیم ولی .... . البته من با همه برنامه ها ی صدا سیما موافق نیستما برنامه شاد و اهنگ هم می پسندم .
|
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
عزیزم اولا دوستانی مثل شما توی جامعه ما توی اقلیت اند تعارف نداریم که واقعیته. تلویزیون باید برای تمام مردم برنامه داشته باشه نه فقط به شما توجه کنه که برنامهی مذهبی می خوای که الانم داره همین کار رو می کنه من نمی دونم شما مشکلت چیه. نه اینکه صبح تا شب بیاید برنامه هایی که افراطی های اون طرفی می خوان رو پخش کنه.
ولی راستش واقعا شورشو در اورده سیما نه به دخاطر این چیز هایی که دوستان گفتن دقیقا برعکس به خاطر اینکه هر شبکه ای می زنی یه نفر داره سخنرانی می کنه اونوقت گزارش از نمایشگاه گل و گیاه رو رادیو پخش می کنه. نمی دونم والله... |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۱۰/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۱۶:۵۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۰/شهریور/۹۲ ۱۶:۰۵)help me نوشته است: کسی نگفته 25 ساعته بشین پای صحبتای روحانی که البته واسه هدایت و اگاه شدن منو شماست وگرنه خودشون بلدن همه شو حالا عمل میکنن یا نه پای خودشون . ولی ببخشیدااااااااا روی صحبتم با بعضیاست که هم پای ماهوارن 24 ساعته هم میخوان تلویزیون هم مثه اون برنامه پخش کنه و.... بابا شماها که اونجا از همه برنامه هاشون کیف میبرید و راضی هستید خب با اونا خوش باشید دیگه !! بیخیال تلویزیون بشید دیگه !! ما باید کجا برنامه های سالم و مذهبی ببینیم و پای صحبتای روحانیا بشینیم ؟؟!!! نمی تونیم بیاریم تو خونه مون اونا رو که پس باید یه جای صحبتاشونو بشنویم . خیلییییییی خودخواهیداا . بله مام جوونیم دوست داریم خوش باشیم بخندیم اهنگ گوش بدیم ولی .... . البته من با همه برنامه ها ی صدا سیما موافق نیستما برنامه شاد و اهنگ هم می پسندم . نگاه شما صفر و یکیه نمی شه! اولا صدا و سیما به اندازه ی کافی برنامه مذهبی داره (که البته بسیار ضعیفه ، به نظر من یک روحانی رو دعوت کنن بیاد صحبت کنه نمی شه برنامه ی مذهبی باید یک سریال خوب یا یک فیلم سینمایی که پیام های دینی در کنار اون پخش بشه) ثانیا الان ما که نمی خوایم ماهواره نگاه کنیم باید چیکار کنیم؟ ماهواره که برنامه هاش همش مخرب شده و چیز درست حسابی نداره، تلویزیون هم که اگه بخواد دو تا برنامه مناسب حال ما پخش کنه سیل کفن پوشان از قم روانه می شن! ![]() نه رومی رومی نه زنگی زنگی (خسته ام از این تعادل .. این تــعــادل عمومی! (ببخشید یه لحظه رفتم تو فاز رضا یزدانی) )(۱۰/شهریور/۹۲ ۱۶:۱۱)ehsanagiyan نوشته است: ولی راستش واقعا شورشو در اورده سیما نه به دخاطر این چیز هایی که دوستان گفتن دقیقا برعکس به خاطر اینکه هر شبکه ای می زنی یه نفر داره سخنرانی می کنه اونوقت گزارش از نمایشگاه گل و گیاه رو رادیو پخش می کنه.اینکه همش داره سخنرانی نشون می ده نه راهبرد حکومته (یعنی از طرف حاکمیت الزام نشدند) نه راهبرد خود صدا و سیما! از کمبود برنامست! چه چیز از این ارزون تر که یک دوربین فیلم برداری ورداری بری سخنرانی فلان حاج آقا رو ضبط کنی و پخش کنی |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
هه اقلیت و اکثریت رو چطور تعیین میکنید ؟؟!!! یه سر بزنید توی سایتا و به تعداد پیامکایی که به برنامه هایی مثل سمت خدا ، ایینه خانه و امثالهم میزنن ببینید چقدر مخاطب دارن! مشکل شما چیه ؟ پخش کردن اهنگهای انچنانی و برنامه های مضخرف شاد بصورت 25! ساعته در صدا و سیما ما ؟!!!! پخش نکردن برنامه های صحبت روحانی و ... حتما فیلمای دفاع مقدس هم دیگه نباید پخش بشن اخه مال 30 و چند سال پیشه جنگ تموم شده !!! اخه مردم افسرده میشن !
بله جناب 110 عزیز تعادل چیزی که تو صدا سیمای ما نیست از اونطرف سخنرانیای روحانیون تو هر شبکه و برنامه از اونطرف ساختن فیلما و سریالای ابکی که ظاهر بازیگراش و رفتاراشون البته بعضیا افتضاحه ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 87945890139092927423.jpg]](http://www.pic.up2.ir/images/87945890139092927423.jpg)

!!
)