کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیاز به کمک شما دارم، مربوط به اهانت به ساحت حضرت زینب!
۱۷:۲۶, ۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۵:۰۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به اهانت مجدد وقیحانه موجودات بل هم اضل وهابی به ساحت مقدس خانوم زینب کبری مبنی فرمان تخریب حرم ایشان هر کس در حد وسعش وظیفه دارد که کاری انجام دهد.

ابتدا اصل خبر:
http://www.ghatreh.com/news/nn14609815/دستور-تخریب-حرم-زینب-صادر
دستور تخریب حرم زینب(سلام الله علیها) صادر شد!

یکی از مفتیان افراطی وهابی بر صفحه ی اینترنتی شخصی خود دستور دوباره تخریب قبر حضرت زینب (سلام الله علیها) را داده است.



[/url][url=http://abna.ir/]
[تصویر: 236639.jpg]
به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(علیه السلام) ـ ابنا ـ یک مفتی وهابی خطاب به پیروانش می گوید: قبر(حضرت) زینب(سلام الله علیها) منبع الهام شیعیان جهان است به همین دلیل برای نزدیکی به خدا آن را خراب کنید، با این کار صدمه ای به شیعیان می زنید که پیروزی در چند میدان جنگ هم با آن برابری نمی کند، وی سپس حرم حضرت زینب(سلام الله علیها) را کانون شرک می خواند.
این مفتی وهابی از کینه توز ترین آنها نسبت به شیعیان پیامبر و خاندان ایشان است و چندی پیش ریاست یک کنفرانس ضد شیعی در مدینه را بر عهده داشت.
.
.
.
.
چندی پیش که فیلم اهانت به ساحت مقدس رسول الله ساخته ما آمدیم یک سری کتابها را که مستند به اسناد متقن تاریخی تمام شبهات و یاوه سرایی این به اصطلاح فیلم مستند را پاسخ می گفت جمع آوری و حاصل آن شد محتوای این تاپیک:
این چند کتاب شماره 1 (با موضوع پیامبر اعظم) (پست ویژه)

که به شکل گرافیکی در این پوستر قرار گرفت:

لینک تصویر پوستر:
لینک تصویر با کیفیت تر:
.
.
.
اما طرح ما برای پوستر جدید چیز دیگری است!!!!!
.
.
عکس نصب پرچم حرم حضرت ابالفضل بر بالای گنبد حرم حضرت زینب در بالای پوستر کار میشود
و این جمله با ترجمه به 3 زبان فارسی و عربی و انگلیسی:

این را فقط شیعه می فهمد:
به دنبال تهدید تروریست های سلفی مبنی بر جسارت به حرمهای مقدس حضرت زینب و حضرت رقیه، پرچم حرم حضرت ابالفضل روی گنبد حرم حضرت زینب نصب گردید.

.
.
.
.
.
.

بعد مهمترین ادله ی قرآنی و روایات خود اهل سنت مبنی بر جایگاه زیارت و تکریم قبور در اسلام و اینکه اینکار نه تنها مغایر توحید نیست بلکه مخالفت با آن از مظاهر کفر است از دل یکسری از کتابها کشیده میشود و در پایان ذکر میشود به نقل از کتاب فلان و عکس کوچکی از کتاب هم کنارش می آید!
یعنی بیشتر محتوا محور است تا کتاب محور و اینکه بخواهیم کتاب را معرفی کنیم
می خواهیم بیشتر اثبات کنیم باطل بودن آنها و کفر وهابیان را و تنها می گوییم این مطالب به نقل از فلان کتاب است!
.
.
.
.

[/b]
در گام بعدی از آنجا که بسیاری از علمای اهل سنت هم ابراز برائت و انتقاد جدی کرده اند این کار را می خواهیم این پیام ها و کلام های انتقادی علمای اهل سنت به همراه عکسهای این علما را در پوستر بیاوریم که نشان دهیم این جریان انحرافی وهابیت نه تنها ضد شیعی که حتی ضد سایر فرقه های اسلام نیز می باشد!!!!!!!
و یک جبهه ی واحد مخالف از مسلمین را بر ضد این حرکت وهابیان ایجاد کنیم!
.
.
.
.
.
.
.
.
اما کمکی که از شما در خواست می کنم چیست؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چون فرصت زمانی ما برای این کار بسیار محدود است می خواهم لطفی کنید:
.
.
بگردید در اینترنت فتاوا و بیانیه های علمای اهل سنت در تقبیه این تخریب اماکن و قبور بزرگان تاریخ اسلام را برایمان جستجو کنید
.
.
.
.
.
بعلاوه بعد از تخریب قبر حجربن عدی حضرت آقای خامنه ای صحبتهای بسیار ارزشمندی فرمودند
.
.
.
.
گل صحبتهای ایشان را برایمان اینجا نقل کنید
.
.
.
بعلاوه سخنان گُل سخنان حماسی سید حسن نصر الله در دفاع از حرم های حضرت زینب و حضرت رقیه را هم می خواهم!
.
.
.
همچنین ادله ی قرآنی و روایی هم اگر دارید در باب تکریم زیارت قبور بزرگداشت قبر بزرگان دین رو هم اگر توانستید برای ما این جا قرار دهید
.
.
.
.
.
هر پیشنهاد دیگری هم که برای غنی تر شدن این پوستر دارید بگید
.
.
.
.
(ترکیب پوستر:
عکس نصب پرچم گنبد حرم حضرت ابالفضل بر فراز گنبد حضرت زینب با نوشتن سه زبانه ی آن پیام در ذیل آن در بالای پوستر
گُل سخنان حضرت آقای خامنه ای و سید حسن نصر الله و سایر اعتراضات و فتاوای و تقبیهات بر ضد این عمل ضد اسلامی و ضد انسانی بزرگان اهل سنت با عکسشان در ذیل تصویر بالا قسمت بعدی پوست
اثبات ابطال این حرکت ضد توحیدی و کافرانه با آیات قرآن و روایات با ذکر منبع کتابی که از آنها نقل شده همراه با عکس کوچکی از کتاب در کنار آن در پایین پوستر )
.
.
.
.
.
.
.
.
.

باغیرت ها و با همت ها بسم الله

ضمن تشکر
!!!!! من از دوستان کپی پیست سخنان حضرت آقای خامنه ای و سید حسن نصرالله را نمی خواهم
بنشینید بخوانید و گُل و تکه های ناب سخنان ایشان را در نهایت چند سطر بیرون بکشید و آنها را ارائه دهید!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، عدالت ، Reza71 ، علمدار133 ، فدايي ولايت ، hesam110 ، سید ابراهیم ، Fatemeee ، faateme-313 ، mohamad ، حسن عزتي ، Farzaneh ، mohammadhadi ، عبدالرحیم ، سرباز منتظر ، fiftynine ، Hadith ، ساقی ، مهدی2012 ، حسن.س. ، محب الزهرا ، sarallah ، مجنون الحسین ، N.Mahdavian ، دل خسته ، fatemeh-55 ، Bahar ، mahdy30na ، nasimesaba ، Havbb 110 ، علی امینی ، mohammad reza ، laanbar1-2-3 ، MESSENGER ، احیاء ، Tolou ، arman mohseny ، farzad313 ، میلاد.م ، Agha sayyed ، حفیظ ، شهرام ، مسافر ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، منادی حق ، محیصا ، هدهد ، ZaHrA110M ، fatemeh ، danialdd ، ANTI satan ، وحید110 ، hessam
۱۷:۳۷, ۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۷:۴۲ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #2
آواتار
به نام خدا

با تشکر از تاپیک عالیه شما

ای کاش خیلی از مسئولان و علمای دین ما هم مثل شما انقدر مصمم بودند و وقتی که چهار شیعه به جرم شادی برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به فجیعترین شکل ممکن کشته شدند توسط سلفیها با حمایت مرسی منحوس، کمی، فقط کمی اعتراض میکردند ولی سکوت مرگباری پیشه کردند و فقط به یک بیانیه خشک و خالیه سیاسی توسط وزارت خارجه بسنده نمیکردند و به جای اینکه اینهمه ناز مصر و مرسی را بکشند، بخاطره همین کار تذکر شدید الحن میدادند. ما چگونه از شیعیان حمایت میکنیم و وهابیها و سلفیها چگونه از هم کیشان مرتد خویش حمایت میکنند.


این مقاله با نام ((ما و نيمه شعبان عاشورايي مصر)) در سایت الف ثبت شده آنرا بخوانید تا متوجه حقیقته تلخ بیشتر بشوید:
http://www.alef.ir/vdcdff0fxyt0nx6.2a2y.html?191212


.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، شیدا ، فدايي ولايت ، سید ابراهیم ، Reza71 ، عبدالرحیم ، علی 110 ، fiftynine ، مهدی2012 ، sarallah ، AFG Shia ، Bahar ، احیاء ، arman mohseny ، fatemeh ، حسام+
۱۷:۴۷, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
سخنان رهبر انقلاب در خصوص تخریب قبر صحابی جلیل القدر حجر بن عدی
به گزارش «شیعه نیوز»، آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی صبح روز ـ دوشنبه 16 اردیبهشت ـ با اشاره به حادثه تلخ و غمبار اهانت به مزار صحابی جلیل القدر حُجر بن عَدی تأکید کردند: مسلمانان بویژه نخبگان و بزرگان علمی، سیاسی و دینی جهان اسلام باید وظیفه خود را در مقابل این تفکر پلید انجام دهند و مانع از گسترش آتش فتنه شوند.

آیت الله خامنه ای با اشاره به حادثه تلخ و غم انگیز تخریب قبر صحابی جلیل القدر حجر بن عدی و اهانت به پیکر آن شخصیت بزرگوار تأکید کردند: آنچه که تلخی این حادثه را مضاعف می کند، وجود برخی افراد دارای افکار پلید، متحجر و عقب مانده در میان امت اسلامی است که تجلیل از بزرگان و برجستگان و چهره های نورانی صدر اسلام را شرک و کفر می دانند.

ایشان وجود چنین تفکر خرافی را یک مصیبت برای اسلام و مسلمانان دانستند و افزودند: این افراد کسانی هستند که گذشتگان آنها قبور ائمه اطهار را در بقیع ویران کردند و اگر قیام سراسری مسلمانان بر ضد آنان نبود، مرقد مطهر پیامبر اسلام (صلی الله علیه واله) را نیز ویران می کردند.

آیت الله خامنه ای افزودند: چنین انسانهای بداندیش که حضور در مزار بزرگان و طلب رحمت خداوند برای آنها و همچنین طلب رحمت کردن برای خود را شرک می پندارند، دارای تفکری باطل و روحیه ای پلید هستند.شرک آن است که افرادی آلت دست سیاستهای سرویس های جاسوسی انگلیس و امریکا شوند و با اقدامات خود مسلمانان را غم دار کنند. این چگونه تفکری است که اطاعت و عبودیت و خاکساری در مقابل طواغیت زنده را شرک نمی داند اما احترام به بزرگان را شرک می شمارد.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: جریان تکفیری خبیث که از پشتیبانی های مالی و غیرمالی برخوردار است ، امروز یک مصیبت واقعی برای اسلام به شمار می رود .واکنش مسلمانان به این حادثه تلخ و محکوم کردن این اقدام باید ادامه یابد زیرا اگر بزرگان علمی، روشنفکران و نخبگان سیاسی امت اسلامی وظیفه خود را انجام ندهند، فتنه ها در این حد منحصر نخواهد ماند.

آیت الله خامنه ای با اشاره به آشکار شدن دست های پنهان دشمنان در این گونه اقدامات، افزودند: سازمانها و شخصیت های بین المللی و سیاسیونی که در مقابل تخریب یک اثر باستانی عزا می گیرند، در قبال این اهانت آشکار سکوت کرده اند. باید با استفاده از روش های سیاسی، فتواهای دینی و مقالات روشنفکران و اقدامات نخبگان فکری و سیاسی، جلوی گسترش آتش این فتنه را گرفت.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Reza71 ، علی 110 ، fiftynine ، مهدی2012 ، sarallah ، احیاء ، danialdd
۱۷:۵۳, ۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۷:۵۴ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سخنان مقام معظم رهبری درمورد حادثه تخریبب مزار حضرت حجر بن عدی:
[/font]
[font=B Nazanin]
مسلمانان بویژه نخبگان و بزرگان علمی، سیاسی و دینی جهان اسلام باید وظیفه خود را در مقابل این تفکر پلید انجام دهند و مانع از گسترش آتش فتنه شوند.
آنچه که تلخی این حادثه را مضاعف می کند، وجود برخی افراد دارای افکار پلید، متحجر و عقب مانده در میان امت اسلامی است که تجلیل از بزرگان و برجستگان و چهره های نورانی صدر اسلام را شرک و کفر می دانند.
این افراد کسانی هستند که گذشتگان آنها قبور ائمه اطهار را در بقیع ویران کردند و اگر قیام سراسری مسلمانان بر ضد آنان نبود، مرقد مطهر پیامبر اسلام (صلی الله علیه واله) را نیز ویران می کردند.چنین انسانهای بداندیش که حضور در مزار بزرگان و طلب رحمت خداوند برای آنها و همچنین طلب رحمت کردن برای خود را شرک می پندارند، دارای تفکری باطل و روحیه ای پلید هستند.شرک آن است که افرادی آلت دست سیاستهای سرویس های جاسوسی انگلیس و امریکا شوند و با اقدامات خود مسلمانان را غم دار کنند. این چگونه تفکری است که اطاعت و عبودیت و خاکساری در مقابل طواغیت زنده را شرک نمی داند اما احترام به بزرگان را شرک می شمارد.
جریان تکفیری خبیث که از پشتیبانی های مالی و غیرمالی برخوردار است ، امروز یک مصیبت واقعی برای اسلام به شمار می رود .واکنش مسلمانان به این حادثه تلخ و محکوم کردن این اقدام باید ادامه یابد زیرا اگر بزرگان علمی، روشنفکران و نخبگان سیاسی امت اسلامی وظیفه خود را انجام ندهند، فتنه ها در این حد منحصر نخواهد ماند.
سازمانها و شخصیت های بین المللی و سیاسیونی که در مقابل تخریب یک اثر باستانی عزا می گیرند، در قبال این اهانت آشکار سکوت کرده اند. باید با استفاده از روش های سیاسی، فتواهای دینی و مقالات روشنفکران و اقدامات نخبگان فکری و سیاسی، جلوی گسترش آتش این فتنه را گرفت.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، Reza71 ، شیدا ، فدايي ولايت ، علی 110 ، fiftynine ، fazel ، fatemeh-55 ، احیاء
۱۷:۵۴, ۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۷:۵۵ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله


سلام
این بخش از صحبت های آقا در 16 اردیبهشت 92 در ديدار دست اندركاران برگزارى انتخابات‌ هست که بخش مربوط بهتخریب مرقد حجر بن عدی ( ره) رو گذاشتم چون مابقی در مورد انتخابات بود
کل متن سخنرانی

قبل از شروع عرايضِ كوتاهى كه در اين زمينه خواهم داشت، لازم است اشاره‌اى بكنم به يك حادثه‌ى تلخى كه اين روزها اتفاق افتاد؛ كه هم خود حادثه تلخ بود، هم حاكى از دستهاى پشت پرده‌ى زيادى بود؛ و آن، حادثه‌ى تخريب قبر صحابى جليل‌القدر، حجربن‌عدى (رضوان اللّه تعالى عليه و سلام اللّه عليه) و اهانت به پيكر اين بزرگوار بود. از جهاتى اين قضيه تلخ است: خود اهانت به يك صحابى كه از بزرگان اصحاب پيغمبر است و از حواريين اميرالمؤمنين (عليه الصّلاة و السّلام) است و شهيد در راه خدا است، قبر او را بعد از هزار و چهار صد سال بشكافند، جسد مطهر او را بيرون بياورند و مورد اهانت قرار دهند، يك حادثه‌ى بسيار تلخ و غم‌انگيزى است. در كنار اين، تلخى ديگرى كه وجود دارد، اين است كه در ميان مجموعه‌ى مسلمانان و امت اسلامى كسانى پيدا شوند كه با افكار پليد و متحجر و عقب‌مانده و خرافى خود، تجليل از بزرگان و برجستگان و چهره‌هاى نورانى صدر اسلام را شرك بدانند، كفر بدانند؛ واقعاً اين مصيبتى است. اينها همان كسانى هستند كه گذشتگانشان قبور ائمه (عليهم‌السّلام) را در بقيع ويران كردند. آن روز كه در دنياى اسلام، از شبه‌قاره‌ى هند گرفته تا آفريقا، عليه اينها قيام كردند، اگر اينها جرأت ميكردند، قبر مطهر پيغمبر را هم ويران ميكردند، با خاك يكسان ميكردند. ببينيد چه فكر باطلى، چه روحيه‌ى پليدى، چه انسانهاى بدانديشى، احترام به بزرگان را اينجورى بخواهند نقض كنند و هتك كنند و اين را جزو وظائف دينى بشمرند! در آن وقتى كه اينها بقيع را ويران كردند، اين را بدانيد؛ سرتاسر دنياى اسلام عليه اينها اعتراض كرد. عرض كردم؛ از شرق جغرافياى اسلام - از هند - تا غرب جغرافياى اسلام، عليه اينها بسيج شدند.


اينها به عنوان اينكه اين كارها پرستش است، اين اقدامهاى خبيث را ميكنند! رفتن سر قبر يك انسانى و طلب رحمت كردن براى او از خداى متعال، و طلب رحمت كردن براى خود در آن فضاى معنوى و روحانى، شرك است؟ شرك اين است كه انسان بشود ابزار دست سياستهاى اينتليجنس انگليس و سى.آى.اى آمريكا و با اين اعمال، دل مسلمانان را غمدار كند، آزرده كند. اينها اطاعت و عبوديت و خاكسارى در مقابل طواغيت زنده را شرك نميدانند، احترام به بزرگان را شرك ميدانند! خود اين، يك مصيبتى است. جريان تكفيرىِ خبيث كه امروز در دنياى اسلام به بركت برخى از منابع مادى، متأسفانه پول و امكانات هم در اختيار دارند، يكى از مصائب اسلام است.


بحمداللّه شيعيان در هر نقطه‌اى كه بودند - چه در اينجا، چه در عراق، چه در پاكستان، چه در هر نقطه از نقاطى كه شيعيان با قضيه‌ى اين چند روز مواجه شدند - نشان دادند كه داراى رشد فكرى‌اند. دشمن ميخواهد با اين كار، آتش نزاعهاى شيعه و سنى را تقويت كند؛ ليكن جامعه‌ى بزرگ شيعى، خانواده‌ى بزرگ پيروان اهل‌بيت نشان دادند كه فريب اين بازى را نميخورند. برادران اهل سنت هم در بسيارى از نقاط اين كار را محكوم كردند؛ آنها هم آگاهى و بينش خود را نشان دادند. اين بايد ادامه پيدا كند. اين از آن قضايائى نيست كه دو روز، سه روز، پنج روز، يك هفته، يك سر و صدائى در دنيا درست كند، بعد رها شود. اينها اگر چنانچه به وسيله‌ى مسلمانها به طور كامل محكوم نشوند و بزرگان علمى و بزرگان روشنفكرى و بزرگان سياسى وظيفه‌ى خودشان را در مقابل اينها انجام ندهند، اين فتنه‌ها به اينجاها منحصر نميماند؛ بلائى به جان جامعه‌ى اسلامى مى‌افتد و روزبه‌روز اين آتش توسعه پيدا ميكند. بايد جلوى اين فتنه‌ها را بگيرند؛ چه از طرق سياسى، چه از طرق فتواهاى دينى، چه از طرق مقاله‌هاى روشنگرِ نويسندگان و روشنفكران و نخبگان فكرى و سياسى در دنيا. توجه شود به اين كه در اين كارها دستهاى پنهان دشمن نشانه‌هاى خودش را دارد نمايان ميكند؛ اين چيزى نيست كه انسان بتواند اين را نديده بگيرد. آنهائى كه براى تخريب يك اثر باستانى در دنيا عزا ميگيرند و هياهو ميكنند، در مقابل اين پديده سكوت كرده‌اند؛ چه سازمانهاى بين‌المللى، چه شخصيتهاى بين‌المللى، چه سياسيونى كه از اين كوردلها دارند حمايت ميكنند؛ اين نشان دهنده‌ى اين است كه در قضيه داخلند؛ اين قضيه، دستها را نشان ميدهد.

اين را بدانيد: «انّ ربّك لبالمرصاد».(1) خداى متعال ميفرمايد: «انّهم يكيدون كيدا. و اكيد كيدا»؛(2) آنها مكر ميورزند، اما مكر الهى بر مكر آنها قطعاً غالب خواهد شد و اين جريانى را كه ميخواهد در راه اتحاد امت اسلامى و پيشرفت امت اسلامى سنگ‌اندازى كند، متوقف خواهد كرد.

[/font]

1) فجر: 14

2) طارق: 15 و 16
[font=Tahoma]

امضای شیدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، Reza71 ، فدايي ولايت ، fiftynine ، fazel ، mahdy30na ، Bahar ، احیاء
۱۷:۵۵, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
فکر میکنم مهمترین سخن سیدحسن نصرالله این بود
سید حسن نصرالله
:«جلوگیری از تخریب حرم حضرت زینب(علیه السلام) و ایستادن در برابر تکفیری‌ها برای مقابله با تخریب این حرم واجب است.»


سخنانی که درباره ی حرم مطهر فرمودند:
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مسئله دیگری که در رسانه ها به آن پرداخته شده درباره منطقه زینبیه دمشق بوده است. صدها سال است که مرقد حضرت زینب(سلام الله علیها) فرزند حضرت علی(علیه السلام) در این منطقه وجود دارد. گروه های مسلح در ماه های گذشته توانستند بر برخی از روستاها در حومه غربی شهر دمشق و اطراف زینبیه سیطره یابند. فاصله برخی از گروه های مسلح با این منطقه چند صد متر است. این مسئله بسیار حساس است. این گروه های مسلح به ویژه تکفیری ها تهدید کرده بودند در صورتی که بر زینبیه سیطره یابند مرقد حضرت زینب(سلام الله علیها) را ویران خواهند کرد. اقدامات وهابی ها و تکفیری ها در مالی،لیبی،تونس،مصر و سومالی مشخص است. زمانی که این عده به این کشورها می روند قبل از این که به دنبال حفظ صلح،امنیت و بهبود اوضاع معیشتی و کرامت انسانی مردم باشند به مقابر و مراقد دینی حمله می کنند و آنان را بت هایی توصیف می کنند که باید منهدم شوند و این اقدامات پیامدهای خطرناکی به همراه دارد. تکفیری ها در گذشته دو مرقد حرمین عسکریین(علیه السلام) را در شهر سامرا تخریب کردند. تخریب این مرقدها پیامدهای خطرناکی در عراق و لبنان داشت و در صورتی که تلاش های روحانیان شیعه و سنی و سیاستمداران برای مهار این تنش نبود باید شاهد پیامدهای خطرناک آن می شدیم.
دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد: اقدام گروه های تکفیری در منفجر و ویران کردن مرقد حضرت زینب(سلام الله علیها) پیامدهای بسیاری خطرناکی به همراه خواهد داشت و اوضاع از کنترل همه خارج خواهد شد و هیچ کس نمی تواند کاری انجام دهد. در این زمینه طرف های مختلفی مسئولیت دارند. کافی نیست که ائتلاف ملی یا دیگر گروه های مخالف نظام سوریه با صدور بیانیه هایی حمله به این مرقد و دیگر مقدسات را در این کشور محکوم کنند و این بیانیه ها سودی ندارد. گروه های مسلح در سوریه توجهی به این گروه های سیاسی موجود در خارج از سوریه ندارند.
سید حسن نصرالله افزود:کشورهایی که از گروه های تکفیری حمایت مالی و تسلیحاتی می کنند در این زمینه مسئول هستند و باید مانع از اقدامات خطرناک این گروه ها شوند. همچنین برخی از این مرقد شریف دفاع می کند و در دفاع از این مرقد به شهادت رسیدند و با دفاع و شهادت خود مانع از فتنه مذهبی شده اند. این مرقد شریف برای همه مسلمانان شیعی و سنی است. ما هیچ گاه سنی ها را متهم نمی کنیم. در حادثه انفجار حرمین عسکریین(علیه السلام) تظاهرات بزرگی را در لبنان برگزار و من سخنرانی کردم و به شیعیان در لبنان و جهان گفتم که مشکلی با سنی نداریم چرا که سنی ها در صدها سال گذشته از حرمین عسکریین و مرقد حضرت زینب (سلام الله علیها) دفاع کرده اند و تنها مشکل ما با گروه های تکفیری است که مراقد شیعیان و سنی ها را تخریب می کنند. ایستادگی سیاسی،مذهبی و علمی در برابر این تکفیری ها مانع از آن می شود که شیعیان و سنی ها وارد فتنه و درگیری نشوند. باید مجاهدان شریف اجازه ندهند مرقد حضرت زینب(سلام الله علیها) در سیطره تکفیری ها قرار گیرد. در صورتی که تکفیری ها این مرقد را تخریب کنند پیامدهای خطرناکی به همراه خواهد داشت.
وی اظهار داشت : همچنین در برخی از شبکه های تلویزیونی درلبنان مشاهده کردم که می گویند که مرقد حضرت زینب(سلام الله علیها) در مصر مدفون است. در حال حاضر زمان برای مطرح کردن این نظرات مناسب نیست و چیزی را در تحولات میدانی تغییر نمی دهد.
دبیر کل حزب الله گفت: صدها میلیون مسلمان در جهان این مرقد را شریف،مبارک و مقدس می دانند. از کشورهایی که از گروه های تکفیری حمایت مالی و تسلیحاتی می کنند باید خواست تا مانع از اقدام تکفیری ها علیه مرقد حضرت زینب(سلام الله علیها) شوند. همچنین باید در نبرد میدانی نیز با این تکفیری ها مقابله کرد. این نبرد باعث فتنه مذهبی نمی شود بلکه همه را از شر فتنه مذهبی نجات می دهد. در صورتی که اقدامی انجام ندهیم و به بیانیه بسنده کنیم باید شاهد فتنه مذهبی باشیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، شیدا ، علی 110 ، fiftynine ، fazel ، احیاء ، Agha sayyed ، fatemeh ، danialdd
۱۷:۵۸, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
ضمن تشکر
!!!!! من از دوستان کپی پیست سخنان حضرت آقای خامنه ای و سید حسن نصرالله را نمی خواهم
بنشینید بخوانید و گُل و تکه های ناب سخنان ایشان را در نهایت چند سطر بیرون بکشید و آنها را ارائه دهید!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، شیدا ، Reza71 ، fiftynine ، fazel ، مهدی2012 ، احیاء ، Tolou
۱۷:۵۸, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:
عکس نصب پرچم حرم حضرت ابالفضل بر بالای گنبد حرم حضرت زینب در بالای پوستر کار میشود
و این جمله با ترجمه به 3 زبان فارسی و عربی و انگلیسی:
این را فقط شیعه می فهمد:
به دنبال تهدید تروریست های سلفی مبنی بر جسارت به حرمهای مقدس حضرت زینب و حضرت رقیه، پرچم حرم حضرت ابالفضل روی گنبد حرم حضرت زینب نصب گردید.

.

این جمله نیز متمم و مکمل بسیار خوبی است و به حماسی بودن کار کمک شایانی خواهد کرد:



" کُلُنا عَبّاسَکِ یا زینَب سَلامٌ الله عَلَیکِ "


ما همه عباس تو هستیم، زینب جان

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Farzaneh ، شیدا ، Reza71 ، fiftynine ، mahdy30na ، Tolou ، Agha sayyed ، محیصا ، ZaHrA110M ، fatemeh ، danialdd
۱۸:۰۱, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
(۵/تیر/۹۲ ۱۷:۵۸)حسن عزتي نوشته است:  این جمله نیز متمم و مکمل بسیار خوبی است و به حماسی بودن کار کمک شایانی خواهد کرد:



" کُلُنا عَبّاسَکِ یا زینَب سَلامٌ الله عَلَیکِ "


ما همه عباس تو هستیم، زینب جان

پیشنهاد بسیار ارزشمندی است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، فدايي ولايت ، Reza71 ، fiftynine ، mahdy30na ، fatemeh
۱۸:۰۳, ۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۸:۰۷ توسط faateme-313.)
شماره ارسال: #10
آواتار


[b]
سید حسن نصرالله:
باید مجاهدان شریف اجازه ندهند مرقد حضرت زینب(سلام الله علیها) در سیطره تکفیری ها قرار گیرد. در صورتی که تکفیری ها این مرقد را تخریب کنند پیامدهای خطرناکی به همراه خواهد داشت.
Residents(mojahedeen)should'nt allow to The shrine of Hazrat Zeinab(sa) be dominated .byexcommunicating(takfirists).If the damage they will have serious consequences
sayyed hassan nasrollah
( Secretary General of Lebanese Hezbollah )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، علی 110 ، Farzaneh ، فدايي ولايت ، شیدا ، Reza71 ، fiftynine ، مهدی2012 ، Agha sayyed ، محیصا ، fatemeh
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  اینفوگرافی خطبه حضرت زینب سلام الله علیها در شام Aryha 0 1,359 ۴/دی/۹۳ ۱۳:۲۶
آخرین ارسال: Aryha
  تبریک به مناسبت ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار انتصـار 18 9,101 ۱۶/اسفند/۹۲ ۱۹:۵۱
آخرین ارسال: انتصـار
  پوستر، ویژه اهانت به بارگاه ملکوتی حضرت زینب علی 110 6 3,661 ۲۲/تیر/۹۲ ۰:۲۲
آخرین ارسال: Amir
  شهادت حضرت زینب (سلام الله علیه) تسلیّت باد جانثار مهدی 3 2,616 ۲۰/خرداد/۹۱ ۱۲:۱۸
آخرین ارسال: meshkat

پرش در بین بخشها:


بالا