کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روز های کنکور فرا رسید.
۱۴:۴۴, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام بر اندیشه های بیدار.
بازم رسیدیم به روزای کنکور و دو سه روز پر استرس. دیدم که خیلی از بچه های بیداری کنکور دارن چه تو چند روز آینده چه ارشد و چه فنی که مرداد ماه هستBig GrinBig Grin

هیچی دیگه بچه های بیداری دستی به دعا بردارند و همه این بچه ها رو دعا کنند. شاید آرامش قلبی داشته باشیم سر جلسه.Heart
یا علی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، شهیدطیبه واعظی ، مهسا110 ، SAViOR ، DRiVeR ، Tolou ، فدايي ولايت ، Havbb 110 ، arman mohseny ، مفقود الاثر ، sarallah ، hesam110 ، رمز شب ، شیدا ، fiftynine ، مجید املشی ، Farzaneh ، Justice Bringer ، Fatemeee ، mahdy30na ، حسن عزتي ، pari74bala ، rastin ، سجاد313 ، enan ilghon ، nafas ، مهدی2012 ، seyed ahmad ، خیبر110 ، حسن.س. ، N.Mahdavian ، آ-313 ، Mitsonary ، ali0077 ، بچه شیعه ، MohammadSadra ، boghz ، Bahar ، fatemeh-55 ، farzad313 ، حوریه سادات ، شهرام ، آلاله ، m.hossein

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۳۰, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #81
آواتار
(۹/تیر/۹۲ ۱۱:۲۰)هدهد نوشته است:  بسم الله الرجمن الرحیم

تجربیم. خودم بیوتک دوست دارم ولی اگه نشد پزشکی ترجیحا مشهد حالا نشد تهرانم خوبهSmile
رشته شما چیه؟
چرا همش کنکور میدین خوب؟Huh Sadانتخاب رشته کنید فکر کنم واس سال دیگه سازمان سنجش شما رو مجاز واسه شرکت در آزمون سال بعد ندونهSmile

من رشتم تجربیه ، خودم به قصد پزشکی تهران رفته بودم ، سر جلسه ، ولی نوع و سختی سوالات امسال به حدی سخت بود ، که وقتی برگشتم ببینم وضعیت دوستام چطوره ، دیدم چشه همشون شده کاسه خون!!!Blush
خودم کم مونده بود گریه کنم ، یه حس خفگی بهم دست داده بود ، سال بعد هم به نظرم باز هم سخت از امسال میدن ، دعا کنید به هدفم برسم ، چون یک سال حوصله ی خوندن این کتاب های مزخرف و تکراری رو ندارممممممممممم!!!! Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، مجید املشی ، دل خسته
۱۳:۵۷, ۹/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #82

نقل قول:چرا همش کنکور میدین خوب؟[تصویر: huh.png] [تصویر: sad.png]انتخاب رشته کنید فکر کنم واس سال دیگه سازمان سنجش شما رو مجاز واسه شرکت در آزمون سال بعد ندونه
این سوال رو 1-2 نفر دیگم پرسیدن بذارید جواب بدم روشن بشید
یک سال قبل از سالی که کنکور بدم رفتم پای جلسه نشستم قلقش دستم بیاد سال بعد 900 کشور شدم اون دانشگاهی که میخواستم قبول نشدم وایسادم سال بعد ( سال 90 ) رتبه 87 کشور شدم رفتم دانشگاه سال 91 هم برای خنده شرکت کردم بدون اینکه خونده باشم 400 کشور شدم امسالم همینطوری شرکت کردم بدون اینکه خونده باشم علتش برای خندیدنه Big GrinBig Grin
ضمنا سازمان سنجش اگر قبول شده باشی میذاره شرکت کنی ولی انتخاب رشته نمیذاره بکنی
نقل قول:
خودم بیوتک دوست دارم
بیوتک زیر گروه چنده؟؟؟؟
نقل قول:
رشته شما چیه؟
انسانی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: