|
روز های کنکور فرا رسید.
|
|
۱۴:۴۴, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر اندیشه های بیدار.
بازم رسیدیم به روزای کنکور و دو سه روز پر استرس. دیدم که خیلی از بچه های بیداری کنکور دارن چه تو چند روز آینده چه ارشد و چه فنی که مرداد ماه هست ![]() ![]() هیچی دیگه بچه های بیداری دستی به دعا بردارند و همه این بچه ها رو دعا کنند. شاید آرامش قلبی داشته باشیم سر جلسه. ![]() یا علی. |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۰, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۲ ۱۱:۲۰)هدهد نوشته است: بسم الله الرجمن الرحیم من رشتم تجربیه ، خودم به قصد پزشکی تهران رفته بودم ، سر جلسه ، ولی نوع و سختی سوالات امسال به حدی سخت بود ، که وقتی برگشتم ببینم وضعیت دوستام چطوره ، دیدم چشه همشون شده کاسه خون!!! خودم کم مونده بود گریه کنم ، یه حس خفگی بهم دست داده بود ، سال بعد هم به نظرم باز هم سخت از امسال میدن ، دعا کنید به هدفم برسم ، چون یک سال حوصله ی خوندن این کتاب های مزخرف و تکراری رو ندارممممممممممم!!!!
|
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۹/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
نقل قول:چرا همش کنکور میدین خوب؟این سوال رو 1-2 نفر دیگم پرسیدن بذارید جواب بدم روشن بشید یک سال قبل از سالی که کنکور بدم رفتم پای جلسه نشستم قلقش دستم بیاد سال بعد 900 کشور شدم اون دانشگاهی که میخواستم قبول نشدم وایسادم سال بعد ( سال 90 ) رتبه 87 کشور شدم رفتم دانشگاه سال 91 هم برای خنده شرکت کردم بدون اینکه خونده باشم 400 کشور شدم امسالم همینطوری شرکت کردم بدون اینکه خونده باشم علتش برای خندیدنه ![]() ![]() ضمنا سازمان سنجش اگر قبول شده باشی میذاره شرکت کنی ولی انتخاب رشته نمیذاره بکنی نقل قول:بیوتک زیر گروه چنده؟؟؟؟ نقل قول:انسانی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

انتخاب رشته کنید فکر کنم واس سال دیگه سازمان سنجش شما رو مجاز واسه شرکت در آزمون سال بعد ندونه
انتخاب رشته کنید فکر کنم واس سال دیگه سازمان سنجش شما رو مجاز واسه شرکت در آزمون سال بعد ندونه