|
40صبح عهد،به پیشواز رمضان
|
|
۱۵:۵۴, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۲ ۱۷:۵۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() حتما همه قضیه چهل صبح دعای عهد خوندنو میدونید.دیگه نیازی به توضیح نیست.میرم سر اصل مطلب کمتر از 15 روز مونده به ماه رمضان خواهش میکنم همه در این حرکت بزرگ شرکت کنند به بقیه اعضای تالار هم بصورت پیام خصوصی اطلاع بدید میخوایم 40 صبح دعای عهد بخونیم و چه بهتر که همزمان با ماه رمضان باشه.(البته من هم به همین دلیل این تاپیکو ایجاد کردم.) (با پیشنهاد دوستان،اضافه شد) : همچنین همه عزیزان میتونن علاوه بر دعای عهد،در صورت تمایل زیارت عاشورا هم بخونن به نظر من بهتره که از 10 روز مونده به ماه رمضان،این حرکت شروع بشه و تا پایان ماه ادامه داشته باشه البته اگه خواستید از اول ماه رمضان شروع کنید و تا 10 روز بعدش هم ادامه داشته باشه اشکالی نداره.(مهم اینه که 30 روز ماه رمضان پر بشه،اون 10 روزو خودتون میتونید قبل یا بعد از ماه داشته باشید) خواهش میکنم همه اعلام حضور کنن و اسم خودشونو در ادامه ی لیست زیر بذارن.فرصتی نمونده... تعداد افراد نا محدوده 1-فدایی ولایت . . . |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۳, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلامی دوباره
خب،با تشکر از همه عزیزانی که تا اینجا اعلام آمادگی کردن.تا حالا شدیم 26 نفر هنوز هم این تاپیک فعاله ها...تا خود ماه رمضان فرصت دارید که اعلام حضور کنید،با توجه به اینکه من خودم هم هنوز شروع نکردم
|
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
انشالله منم هستم 1-فدایی ولایت 2- yamin 3-ali0077 4-soshiant 5-yek Montazer 6)farzaneh 7)علی 110 8) سید ابراهیم 9) مهسا110 10) MANI110 11) مجید املشی 12)در جستجوی سختی 13) fatemeh 14)سجاد 15) fiftynine 16)fazel 17)سرباز سید علی 18) یار کوچک 19) مهدی2012 20) neda 21)s.zareii 22)ساقی 23)zryy 24) شیدا 25)فرشته مهربون 26)ZaHrA110M
27)یاوران مهدی |
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
آخرین مهلت اعلام حضور تا پایان امروز (18 تیر 92)
|
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من تازه این تاپیکو دیدم! / ان شاء الله منم هستم التماس دعا ... یاعلی |
|||
|
|
۹:۴۷, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
به آن عهد که بستیم ،نشستیم
سلام دوستان دیروز (30 ماه رمضان)چهله دعای عهد من و خیلی از کسایی که در این طرح شرکت کردن و شروع چهلشون 20 شعبان بود تموم شد ![]() برای من که حسابی خوب گذشت ![]() غرض از مزاحمت این بود که هرکی تونست به قولش عمل کنه اگر خاطره ای از این چهله داره برامون بنویسه
|
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۲۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۰ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
یعنی هیچ کس نتونست به قولش عمل کنه آآآیا
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۲۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۰:۱۰ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
من برایه شروعش قول داده بودم که عمل کردم به قولم
اما توفیق نداشتم 40 تا رو به پایان برسونم ، دوستان التماس دعایه شدید ، دعا کنید خدا مارو به راهه راست هدایت کنه الان 5 ساله که دارم این کارو میکنم اما تا حالا نتونستم 40 تارو بخونم |
|||
|
|
۸:۱۱, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
|
۹:۲۶, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 23204528523065366179.png]](http://uploadax.com/images/23204528523065366179.png)

![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)