|
40صبح عهد،به پیشواز رمضان
|
|
۱۵:۵۴, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۲ ۱۷:۵۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() حتما همه قضیه چهل صبح دعای عهد خوندنو میدونید.دیگه نیازی به توضیح نیست.میرم سر اصل مطلب کمتر از 15 روز مونده به ماه رمضان خواهش میکنم همه در این حرکت بزرگ شرکت کنند به بقیه اعضای تالار هم بصورت پیام خصوصی اطلاع بدید میخوایم 40 صبح دعای عهد بخونیم و چه بهتر که همزمان با ماه رمضان باشه.(البته من هم به همین دلیل این تاپیکو ایجاد کردم.) (با پیشنهاد دوستان،اضافه شد) : همچنین همه عزیزان میتونن علاوه بر دعای عهد،در صورت تمایل زیارت عاشورا هم بخونن به نظر من بهتره که از 10 روز مونده به ماه رمضان،این حرکت شروع بشه و تا پایان ماه ادامه داشته باشه البته اگه خواستید از اول ماه رمضان شروع کنید و تا 10 روز بعدش هم ادامه داشته باشه اشکالی نداره.(مهم اینه که 30 روز ماه رمضان پر بشه،اون 10 روزو خودتون میتونید قبل یا بعد از ماه داشته باشید) خواهش میکنم همه اعلام حضور کنن و اسم خودشونو در ادامه ی لیست زیر بذارن.فرصتی نمونده... تعداد افراد نا محدوده 1-فدایی ولایت . . . |
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() حتما همه قضیه چهل صبح دعای عهد خوندنو میدونید.دیگه نیازی به توضیح نیست.میرم سر اصل مطلب کمتر از 15 روز مونده به ماه رمضان خواهش میکنم همه در این حرکت بزرگ شرکت کنند به بقیه اعضای تالار هم بصورت پیام خصوصی اطلاع بدید میخوایم 40 صبح دعای عهد بخونیم و چه بهتر که همزمان با ماه رمضان باشه.(البته من هم به همین دلیل این تاپیکو ایجاد کردم.) به نظر من بهتره که از 10 روز مونده به ماه رمضان،این حرکت شروع بشه و تا پایان ماه ادامه داشته باشه خواهش میکنم همه اعلام حضور کنن و اسم خودشونو در ادامه ی لیست زیر بذارن.فرصتی نمونده... تعداد افراد نا محدوده 1-فدایی ولایت 2- yamin . . . |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۱۰:۴۱ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من پارسال این کار رو انجام دادم
واقعا بعد سحر خیلی می چسبه اینشالله منم می تونم 3.ali0077 |
|||
|
|
۰:۲۴, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
الهم عجل لولیک الفرج دوستان منم هستم . چه چیزی بهتر از این برنامه برای پیشواز ماه مبارک . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۰:۵۷, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
منم هستم اگه توفیق داشته باشم
![]() |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با تشکر از افرادی که تا الان اعلام حضور کردن
![]() دوستان لطفا اسمتونو در ادامه همون لیست بذارید درضمن،پس اول هم ویرایش شد: این جمله اضافه شد : نقل قول:البته اگه خواستید از اول ماه رمضان شروع کنید و تا 10 روز بعدش هم ادامه داشته باشه اشکالی نداره.(مهم اینه که 30 روز ماه رمضان پر بشه،اون 10 روزو خودتون میتونید قبل یا بعد از ماه داشته باشید) --------------------------------------------------------------------------------------------------- تا اینجای کار: [b]1-فدایی ولایت 2- yamin 3-ali0077 4-soshiant 5-yek Montazer . . . |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۲:۵۴ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با عرض سلام ممنون از ایجاد این تاپیک ان شاء الله من هم هستم. 1-فدایی ولایت 2- yamin 3-ali0077 4-soshiant 5-yek Montazer 6)farzaneh اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از ایجاد این تاپیک ان شاء الله من هم هستم. 1-فدایی ولایت 2- yamin 3-ali0077 4-soshiant 5-yek Montazer 6)farzaneh 7) علی 110 اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ان شاالله حقیر هم سعادت داشته باشم که باشم.
8) سید ابراهیم. |
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۳:۳۱ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
1-فدایی ولایت 2- yamin 3-ali0077 4-soshiant 5-yek Montazer 6)farzaneh 7)علی 110 8) سید ابراهیم 9) مهسا110 |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 23204528523065366179.png]](http://uploadax.com/images/23204528523065366179.png)