کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تخته سیاه کلاس انتظار (دل نوشته ویژه ولادت امام زمان (عج ))
۱۲:۵۲, ۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۱۷:۱۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

[تصویر: logo.jpg]
.
مولای من دوباره تولد شما،دوباره شادی تولد و غم نیامنت ای ماه .
مولای من دوباره نام شما ،دوباره دل من و چشمی که مانده به راه.
مولای من دوباره من و کوله باری پر ز گناه.
مولای من دوباره کلی حرف در دل و زبانمان کوتاه.
[تصویر: 2.gif]مولای من ببخش .....
[تصویر: 2.gif]مولای من چه کنم با .....
[تصویر: 2.gif]مولای من ای کاش .....
[تصویر: takhte.jpg]

------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
پ.ن:
[تصویر: 4.gif]لطفا در ادامه سه جمله ای که با ([تصویر: 2.gif]) آغاز می شوند،دل نوشته خود را تنظیم کنید.
تا در دل نوشتتون به ترتیب هم استغفار ،هم گلایه ، هم آرزو باشه.
سعی کنید برای هر کدام بیشتر از سه-چهار سطر ننویسید.

[تصویر: hadith.jpg]
اگر شد برای بنده دعا بفرمائید.

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، مجید املشی ، Tolou ، Farzaneh ، Reza2035 ، یاســین ، منادی حق ، سید ابراهیم ، یوسف خان ، عبدالرحیم ، حسن عزتي ، mohamad ، sarallah ، ali0077 ، Bahar ، بیداری اندیشه ، مجنون الحسین ، Agha sayyed ، N.Mahdavian ، فدايي ولايت ، fatemeh ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، NARJES ، عبدالرحمن ، soora ، 135 ، السا ، mahdy30na ، aboutorab

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۰۲, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
مولای من ببخشید که با گناهانم اشک بر روی گونه هایتان جاری کردم، مرا ببخشید قلب مهربانه شما را با لجبازی ها. غفلتهایم شکستم.... دختر خطا کارت را میبخشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مولای من، من چه کنم با غم نبود شما! من چه کنم وقتی غرق گناهم و شما دل شکسته از من! من چه کنم

مولای من ای کاش زودتر بیایی تا به همه ی، کسانی که باورت ندارم بگویم.... دیدید امامم آمد ....
امام زمان آمد این کلمه تنها آرزوی منه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رهگذر. ، 135 ، میلاد.م ، حسن عزتي ، السا ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، aboutorab
۳:۵۰, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
چه جالب...تاپیکو دیدم ، دیدم عه من کی پست زدم خودم خبر ندارم!! که فهمیدم این همون تاپیک پارسالیه
دم خودمون گرم که حرف دلمون به آقا در طول یکی دوسال ، فقط 10 پست بوده!!
نه...به خودمم میگم...واقعا دممون گرم!
[تصویر: 2.gif]مولای من ببخش که تو روزمرگی زندگی هم خدارو فراموش میکنم هم شمارو...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، 135 ، میلاد.م ، soora ، حسن عزتي ، السا ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، aboutorab
۱۲:۲۲, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
[تصویر: 2.gif] اقا ببخش که این قدر ایمانم چون بال پشه سست شده و بار سنگین گناه گردنم رو پایین اورده و نمی زاره سر بالا کنم و روی ماهت راببینم
[تصویر: 2.gif] چه کنم با غفلت .تجاهل و تغافل فقط نشستم و گفتم به لب خدا کند که بیایی
[تصویر: 2.gif] هر که به دیدار تو نائل شود یکشبه حلال مسائل شود.... گاه رفتن نفسی مهلت دیدار بده ... انزمان تا به لحد رقص کنان خواهم رفت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، میلاد.م ، حسن عزتي ، السا ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، aboutorab ، 135
۲۲:۵۱, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #14

بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 2.gif]مولای من ببخش ..... مرا که بار بوده ام , نه یار...
[تصویر: 2.gif]مولای من چه کنم با ..... چه کنم که با شما بودن را هنووووووووووز نیاموخته ام اما بی شما بودن را هم تاب ندارم....

چه کنیم با این یتیمی؟!؟!! یتیم نوازی رسم خاندان شماست...

[تصویر: 2.gif]مولای من ای کاش ..... شعله ی عشقی را که در دلم افروختی با بی لیاقتی نشان دادن از خودم سرد و خاموش نمی کردم.. خدایا مرا عزم و همتی بی پایان ده تا بسوزم و تا آخرین نفس یاری مولایم نمایم...

خدایا مرگ به غیر از شهادت در رکاب مولایم ننگ است برایم...
.: اللهم عجل لولیک الفرج :.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، عبدالرحمن ، فدايي ولايت ، mahdy30na ، aboutorab ، Bahar ، 135 ، میلاد.م
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]