|
تخته سیاه کلاس انتظار (دل نوشته ویژه ولادت امام زمان (عج ))
|
|
۱۲:۵۲, ۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۱۷:۱۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
![]() . مولای من دوباره تولد شما،دوباره شادی تولد و غم نیامنت ای ماه . مولای من دوباره نام شما ،دوباره دل من و چشمی که مانده به راه. مولای من دوباره من و کوله باری پر ز گناه. مولای من دوباره کلی حرف در دل و زبانمان کوتاه. مولای من ببخش ..... مولای من چه کنم با ..... مولای من ای کاش .....![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------ . پ.ن: لطفا در ادامه سه جمله ای که با ( ) آغاز می شوند،دل نوشته خود را تنظیم کنید.تا در دل نوشتتون به ترتیب هم استغفار ،هم گلایه ، هم آرزو باشه. سعی کنید برای هر کدام بیشتر از سه-چهار سطر ننویسید. ![]() اگر شد برای بنده دعا بفرمائید. |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۱۷:۵۲ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
مولای من ببخش که از تو حرف می زنم ولی حرفت را نمی خوانم مولای من چه کنم با این گناه، با این سختی، با این هم شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ مولای من ای کاش بعد آمدنت به دنیا می آمدم تا رنج نبودنت را نبینم. ای کاش این امتحان سخت برای ما نبود، ای کاش زودتر بیایی تا چشمانمان به جایی دگر خیره نشود و فقط تو را ببینیم. ای کاش لایق باشیم شهید راهت شویم. |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۲۰:۱۷ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
مولای من ببخش .....نمک خوردن و نمکدان شکستن را.. مولای من چه کنم با .....غفلتهایم.. مولای من ای کاش .....این جمعه بیایی..ای کاش برای خودتان انتخابم کنید.. |
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
مولای من ببخش که میخوام با تو باشم،اما نیستم.کسی چه میدونه،شاید روزی فهمیدم همین خواستنم هم ظاهری و دروغی بودهمولای من ببخش که واسه برآورده شدن حوائجم دوستت دارم مولای من چه کنم با گناهان بزرگی که ... مولای من ای کاش روزی برسه که آدم شم،به قدری که لایق سرباز بودنت باشمبخدا اینقدر حرفها زیاده که زبون آدم بند میاد از گفتنش به امید آدم بودن و به امید فرج آقا و به امید بودن در رکاب آقا یا حق |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۳/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۱۷:۰۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
مولای من ببخش مرا که می دانم گناهان و اعمال زشت من است ک ظهورت را به تاخیر می اندازد ، ولی در محضر خداوند و شما هنوز حیا نمی کنم و . . . مولای من چه کنم که تمام امیدم به مغفرت و آمرزش،به مهربانی چون شما ست،شمایی ک بر اعمال بدم اشک می ریزی و بر نیت خیرم شاد می گردی.جهل این بنده سراپا تقصیر را با به لطف و عطوفتت بخشش و از درگاه خداوند برایم آمرزش طلب. مولای من ای کاش؛ اللهم ان حال بيني و بينه الموت فاخرجني من قبري موتزرا كفني شاهرا سيفي مجردا قناتي ملبيا دعوت الداعي في الحاضره و البادي اللهم عجل لوليك الفرج |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۳/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۲ ۲۲:۵۹ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
مولای من ببخش که ادعای انتظار داشتم و منتظر خوبی نبودم برات..ببخش که عاجزم از درک معنای بندگی..ببخش بابت تمام لحظاتی که دلم بند دنیایی شد که دل مهربانت را شکسته.. مولای من چه کنم با این دل پریشانم که هر لحظه بهونه ی ظهورت را میگیره ولی هنوز پاک و خالص نشده..چه کنم با چشمانم که از درد فراقت بارانیست ولی هنوز لایق دیدارت نیست.. مولای من ای کاش وقت آمدنت باشم ودر رکابت جان ناقابلم را بدهم فقط برای در کردن لحظه ای خستگی هزار ساله ات..فقط برای دیدن لحظه ای لبخند خدا..لبخند شما گل نرگسم... |
|||
|
|
۱۱:۱۷, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله
مولای من ببخش که عَظُمَ بَلائی وَ اَفرَطَ بی سوُءُ حالی وَ قَصُرَت بی اَعمالی وَ قَعَدَت بی اَغلالی و حَبَسَنی عَن نَفعی بُعدُ اَمَلی .. مولای من ببخش که بلا و گرفتاری ام شدت یافته و حال و روزم بس ناگوار است و اعمالم ناراست و زنجیرهای علایق مرا دربند کشیده و آرزوهای درازم مرا از رسیدن به انچه به سود من است بازداشته .. مولای من چه کنم با این تنهایی ، با این بدون تو بودن ، با این کوله سنگین از معصیت ، با این چهره سیاه و با این دل غفلت زده .. مولای من ای کاش ، اَرنی الطَّلعةَ الرَّشیدَة و الغُرَّة الحَمیدةَ و اکُحل ناظری بنَظرَة منّی الَیه و ... و اسلُک بی محجته .. مولای من ایکاش خداوند آن جهره زیبای رشید را به من بنمایاند و از پرده غیبت آشکار کند و دیده ام را روشن نماید و ... و مرا در سلک رهروانت قرار دهد .. |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نام خدا مولای من ببخش مرا چون گناهان من زندان توست.... مولای من چه کنم با دلی که هم بی تاب توست و هم مشتاق گناه....... مولای من ای کاش دلم فقط برای تو و خدای تو می تپید......... |
|||
|
|
۰:۳۷, ۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۳ ۰:۳۹ توسط NARJES.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۲:۳۲, ۲۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۲:۳۵ توسط 135.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
مولای من ببخش چشم به راه شما بودم اما دلم بی راه میرفت... مولای من چه کنم با نفسم و غفلت هام..... مولای من ای کاش اعمالمان هم چون حرفهایمان زیبا بود، و شما می آمدی اگر چنین بود.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ⁂فرصت عاشقی⁂ (ویژه نامه ولادت سه نور ولایت) | Bahar | 60 | 26,840 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,353 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,107 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ولادت امام حسن(علیه السلام)مبارك | *ركن الهدي* | 11 | 5,185 |
۱۱/تیر/۹۴ ۵:۰۸ آخرین ارسال: نورالسادات |
|
| ویژه نامه ولادت امام جواد (علیه السلام) | Farzaneh | 19 | 8,508 |
۹/اردیبهشت/۹۴ ۹:۰۲ آخرین ارسال: آوا |
|
| ویژه نامه ولادت فرخنده امام هادی علیه السلام | mahdy30na | 13 | 5,350 |
۱۸/مهر/۹۳ ۱۳:۴۹ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| انتظار فرج از نیمه خرداد کشم(ویژه مراسم رحلت امام خمینی ره)! | حضرت عشق | 0 | 1,453 |
۱۰/خرداد/۹۳ ۱۶:۴۴ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|

![[تصویر: logo.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7808807197/logo.jpg)
مولای من ببخش .....![[تصویر: takhte.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7815594187/takhte.jpg)
![[تصویر: 4.gif]](http://mileyr.persiangig.com/other/4.gif)
![[تصویر: hadith.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7808806555/hadith.jpg)