|
تحقیقی پیرامون موسیقی (مقاله ای از گروه بیداری اندیشه)
|
|
۳:۱۲, ۲۷/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا تا اسم موسیقی اسلامی میاید فقط مداحی را میشناسید؟ چرا فکر میکنید اسلام یعنی شما؟ من خواننده ای غربی میشناسم که در شعرش درباره مفاهیمی همچون فرار از خود پرستی و مبارزه با نفس میگوید.درست است بگوییم این انسان رستگار نمیشود چون مسلمان نیست؟ دوستان بازگردید و کتاب عدل الهی استاد مطهری را مرور کنید.موسیقی وداحی نیست.موسیقی یعنی نوای انگیزش روح نه نوای بد صدای یک نره خر که همه وجودش و شعرش پر از غم و خاک بر سری است.یادمان نرود اهل بیت گریه نمیخواهند آگاهی میخواهند.من به تمام آنچه که برخی به سبب کجروی ها و افراط و تفریط هایشان انجام میدهند اعتراض دارم.لطفا دگم نباشید و عادلانه و منصفانه مباحثه کنید. *****
تحقیقی پیرامون موسیقی کاری از گروه بیداری اندیشه ![]()
محتوای تاپیک "تحقیقی پیرامون موسیقی" به صورت مقاله ارائه شده است.
فکر می کنم پاسخ بسیاری از سوالات پیرامون موسیقی را در این مقاله خواهید یافت لینک دانلود مقاله ی "تحقیقی پیرامون موسیقی از سرور پرشین گیگ لینک دانلود مقاله ی "تحقیقی پیرامون موسیقی" از سرور ترین بیت |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۲۲, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۴:۲۰ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
آقای سیدابراهیم، و یا دیگر مسئولین، امیدوارم این ارسال باز باعث سوءتفاهم نشه، چون وقتی انسان گلایه میکنه یعنی انتظار چیزی خیلی بالاتر از این رو داره.
مطلب عمومی زده میشه چون تا همین الآن عمومی هست. (۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)مجنون العباس نوشته است: خانم محترم کی به شماحمله کرد ؟؟؟؟؟؟به نظر بنده هم جملهی: (۲۵/خرداد/۹۴ ۱۰:۰۵)سید ابراهیم نوشته است: حداقل این تاپیک را به ورطه نابودی نبرید.هیچ سنخیتی نداشت با: (۲۵/خرداد/۹۴ ۱:۲۴)یاقوت نوشته است: من هنوز ندیده ام اما عالی بود خداقوت ! برخورد تند و نامناسب و چکشیای هست که با حمایت چندین ناظر و کاربر دیگه همراه میشه. شما اسمش رو چی میذارید؟ (۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)مجنون العباس نوشته است: باآرامش و صبر وحوصله پاسخگو باشینگویا ماجرا در خاطر شما نیست! با ایشون دربارهی موسیقی بحث شد و در پایان گفتند(قسمتهای قرمز): (۲۵/خرداد/۹۴ ۱۰:۰۵)سید ابراهیم نوشته است: خواهشا بحث را ادامه ندهید. حداقل این تاپیک را به ورطه نابودی نبرید.یعنی آقای سیدابراهیم با وجود اینکه خودشون به بحث پرداختن، اما بحث رو نابجا دونستن(در حالی که اگر جای بحث نیست، پس نیست.) و به عنوان راهکار، نیاز مطرح کردند به مبحث جامعی در مورد موسیقی. پس وقتی خانم یاقوت مبحثی در مورد موسیقی ساختند، در واقع به پیشنهاد ایشون عمل کردند. مبحثی که ایشون ایجاد کردند بسته شد و شما الآن اینطور میفرمایید! : (۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)مجنون العباس نوشته است: دیدید که تاپیک هست برای بحث درمورد موسیقی همین تاپیک پس در مورد درخواست شما برای آرامش و صبر و حوصله، باید عرض کنم شما خودتون از برخورد آغازگر ناآرامی حمایت کردین، در حالی که تلاش شما برای برقراری آرامش به عنوان ناظر، باید در جهت اصلاح آغاز ناآرامی و تذکر به آغازگر باشه. (یکی از علل احتمالی: شاید چون اثرگذاری عمل مسئولین و کاربران بر هم «بیشتر» یکطرفه هست(«بیشتر» عمل مسئولین بر کاربران تأثیر میذاره، و عمل کاربران بر مسئولین «کمتر» اثر میذاره) پس بنابراین مسئولین سخت«تر» متوجه ِ سخت گذشتن به کاربران میشن). (۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)مجنون العباس نوشته است: هرکسی حرفی زده ازحقش دفاع کرده وبسنادرستی این گزاره در بالا نشون داده شد. (۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)مجنون العباس نوشته است: ولی نظرتون راجع به موسیقی حقیقتا به اعتقاد بنده جاش دراون تاپیک نبوداما ایشون فقط یک اشاره کردن که اگر اینطور باشه عالیه. پذیرا بودن ِ سخنی که خودتون هم معتقدید کار شما مصداقش نیست، حتی به انتقادپذیری هم نمیرسه! میرسیم به بحث موسیقی: (۲۶/خرداد/۹۴ ۱۲:۴۵)سید ابراهیم نوشته است: (۲۸/خرداد/۹۴ ۲۲:۵۶)سید ابراهیم نوشته است: اون جمله بالا هم منظورم این بود که نه تنها در شرق بلکه حتی در غرب موسیقی های نابی وجود دارد که باعث می شود انسان عارف و خردمند( دقت دارید، عرض کردم عارف و خردمند) بلیت تهیه کند و برود در آن جا و موسیقی را گوش کند. همان موسیقی که با آالات موسیقی نواختره می شود.تحقیق خود این مبحث کاملاً نظر شما رو رد میکنه!! ![]() فایل PDF ِ درون ارسال اول در صفحهی ۲ از این ارسال به بعد ارائه شده. قسمتهایی از نتیجهگیری آقای بیداری اندیشه که فکر میکنم مرتبط هست با صحبتهای شما رو نقل میکنم: ... 5- ما اگر هدف از خلقت خودمون رو بفهمیم که «الا لیعبدون» که تفسیر شده به «الا لیعرفون» یعنی همان شناخت و معرفت خدا و بندگی خالصانه خدا، یعنی چه و راه حصول به این معرفت چیه، مطمئن باشین به نتیجه قطعی میرسیم که قطعا هیچ نوع موزیکی نه تنها کمکی نمی تونه در افزایش معرفت به ما بکنه بلکه به عکس در موارد بسیاری می تونه مضر باشه و ما رو از هدف اصلیمون دور کنه. مطمئن باشین اگر ذره ای مفید بود، از طرف ائمه و بزرگان توصیه ای به ما میشد. آیا ممکنه ائمه که ریزترین و جزئی ترین مسائل زندگی ما رو براش دستور دادن، از موزیک به عنوان ابزاری جهت تعالی انسان!!؟؟؟ غفلت کرده باشن نعوذ بالله؟ بله این وسط شرع به بعضی موزیکها و آوازها جواز شرعی داده اما هیچوقت نگفته چه موزیکی گوش بدیم. گفته چه چیزهایی گوش ندیم (غنا) اما نگفته حتما موزیک گوش بدیم. ضمن اینکه موسیقی حرام (غنا) مصاديق مشكوكى هم داره كه انسان نمی تونه دقیق تشخیص بده که موسیقی که داره گوش میده حرام هست یا نه. مرز موزیک حرام و غیر حرام بسیار باریک شده خصوصا این دوره آخرالزمانی که ما درش هستیم. هر چیزی رو مثلا گفتن موسیقی مجاز، به معنای مجاز شرعی نیست. اونهایی كه میگن «موسيقى روح را پالايش مىكند» و «موسيقى يك ضرورت است» و «موسيقى رازگويى و نيايش انسان خاكى با خداست» اونقدر كه با «تار» و «سه تار» انس دارند، آيا با قرآن و مناجات و طبيعت مأنوس هستن؟ چرا از خدا سؤال نمىكنند كه براى نزديكى و رسيدن به خدا از چه راهى بيايم؟ دوستان وقتی میگیم شرع منظورمون احادیث ائمه هست. فکرش رو بکنین. از میان میلیونها حدیث و آیه های قرآن، حتی یکی نداریم که به ما گفته باشه چه نوع موسیقی گوش بدیم. (داستان اذان و قرآن و صدای طبیعت کلا خارج از بحث ماست). اما تا دلتون بخواد تهدید و هشدار و لعن و عذاب و .... عزیزان خواهشا نگین که ائمه که همگی انوار الهی بودن و طبیبان روح و جسم ما، متوجه نبودن موسیقی می تونه برای آرامش و پیشرفت روحی و معرفت خدا مفید باشه!!! نشیم مصداق کسانی که با کلام امامان بحث و مجادله میکردن خدایی ناکرده. ... در پایان خدا رو شکر می کنم. الحمدلله که خدا هدایتم کرد و گرنه نمی دونستم وقتی اون دنیا خدا از من می پرسید اینهمه ادعای محبت من رو داشتی، با سرمایه عمرت چکار کردی، چی باید جواب میدادم؟ موزیک گوش میدادم تا سرگرم بشم؟؟؟ تا تعالی روح پیدا کنم؟؟؟ ----------------- پایان نقل قول. خیلی جالبه که بدون خوندن تحقیق ِ درون این مبحث، بحث رو به اینجا انتقال دادین. و خیلی جالبه که به تحقیقی که انجام شده استناد میکنین و منظورتون دقیقاً خلاف نتیجهگیری تحقیق هست!!!! بنده بحث ِ مبحث «دود آلودهی ماشینها مقدس است» رو هم به جهت اینکه در گزارههای شما دربارهی موسیقی تماماً حکم آورده شده و خبری از استدلالی بر پایهی منابع دینی یا حتی علوم تجربی نیست، وارد میدونم. |
|||
|
|
۷:۱۷, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خداییش چطور حوصلتون قد میده این همه بنویسید؟؟؟؟؟ آقای " _ " ؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۴۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۴ ۴:۲۲)ـــ نوشته است: در پایان خدا رو شکر می کنم. الحمدلله که خدا هدایتم کرد و گرنه نمی دونستم وقتی اون دنیا خدا از من می پرسید اینهمه ادعای محبت من رو داشتی، با سرمایه عمرت چکار کردی، چی باید جواب میدادم؟ موزیک گوش میدادم تا سرگرم بشم؟؟؟ تا تعالی روح پیدا کنم؟؟؟ (۳۱/خرداد/۹۴ ۴:۲۲)ـــ نوشته است: تحقیق خود این مبحث کاملاً نظر شما رو رد میکنه!!Smile تو شطرنج گاهی موقعیتی پیش میاد که طرف مقابل برای اینکه کیش یا احیانا مات نشه مجبوره مهره ی خودشو از جلوی شاه تکون نده و دست آخر اون مهره رو از دست بده. به این می گن آچمز!! آقای سید ابراهیم شاید یک شطرنج باز نباشه اما با ارائه یک نظر خاص ( ) در باب موسیقی طرف مخالف بحث رو آچمز کرد. حالا منتظرم خودش بیاد اون حرکت آخر مهره رو انجام بده. راستی! یک ابَر جمله در مورد موسیقی پیدا کردم اضافه می کنم به متن سید عزیز: موسیقی، تلفیقی از دانش، اندیشه و فطرت خدادادی است.
|
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۱۰ توسط آیات.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
(۳۱/خرداد/۹۴ ۴:۲۲)ـــ نوشته است: فایل PDF ِ درون ارسال اول در صفحهی ۲ از این ارسال به بعد ارائه شده. احسنتم ...این نوشتار ارزشمند در میان ارسال ها و نقل قول های شما گم شده بود... * * * دوستانی که دم از روشنفکری می زنند و دیگران رو دگم اندیش می خوانند خواهشا حداقل مطالعه داشته باشند نه اینکه بدون خواندن و تامل در حرف دیگران فقط حرف بزنند این خیلی زشت است |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
ایا در سیره و زندگی بزرگان دین، عالمی بوده اند که بنشینند و موزیک گوش بدهند؟ زمانی جناب پناهیان در صحبتی فرموده بودند جوانی گفته بود هنگام نقاشی کشیدن موسیقی گوش میدهد، ایشان فرمودند اگهر صوت قران گوش بدهی چه خوب میشود |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۴۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
به بحثهای حاشیه ای که در ابتدا درست پسند گفته کار ندارم. و اما موسیقی: بله مجتبای عزیز.
و اما حرکت آخر. ![]() آقای درست پسند و خانم زهرا21 اون چیزهایی را که نوشتید را چرا اینجا قرار دادید؟ می دانم حوصله تان می رسد. همه را و تمام سخنان دیگر را تبدیل به نامه کرده و حتما ارسال کنید به بیت رهبری. چون جسارتاً اون ارسالی که از نظر شما رد است، و آنقدر مضر و حتی مسخره و بدون دلیل و الی آخر.... است، نظر بنده حقیر نبوده. این مطالب عین فرمایشات امام خامنه ای است.... یعنی نباید از من(چون من اظهار نظر شخصی در این باره ندادم) بلکه از رهبر جامعه اسلامی بپرسید که چقدر با قرآن مأنوس است؟؟؟ جالبه شما می دانید و آن مرجع تقلید که به زعم غالب عالمان اسلام فرد درجه یک جهان اسلام است،نمیداند و غافل است. حتی تر می تونید آقای خامنه ای را مسخره کنید و بگویید:..... تو چیزی را که از نظر ما فرقی با دود آلوده ماشین و شراب ندارد، آموزنده و معنا دار و.... میدانی؟؟؟؟ آیا شرم نمیکنی، حتی تر می تونید بر ضد اندیشه های امام خامنه ای کلی آیات قرآن هم ردیف کنید.... البته هم شما و هم خانم زهرا21 بارها ابایی نداشتید که در مخالفت با بیانات ایشان اظهار نظر بفرمایید. و باز البته هیچ ایرادی هم ندارد. بنده به آزادی اندیشه اعتقاد دارم. ولی به عمد این مطلب را از رهبرم و همه کسم آوردم تا دوستان دیگر ملاحظه بفرمایند که ما هم اینقدر الکی و رو هوا صحبت نمیکنیم. شاید شما نظرتان چیز دیگر باشد، ولی اجازه بفرمایید در این میان بنده سعی کنم نظرم را همسو با نائب امام زمانم و ولی فقیه و مرجع تقلیدم کنم.... اجازه هست؟؟ اجازه می دید
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۷ توسط آیات.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
سلام
http://farsi.khamenei.ir/speech?nt=2&year=1375 این جامع بیانات در سال 75 هست این سخنرانی رو پیدا نکردم !!! اول اینکه درباره ی ارسال شما هیچ نظری ندادیم دوم اینکه لطفا منبع را ذکر بفرمایید ... بدون منبع که نمیشه جملاتی رو نسبت بدهید درباره ی بیت رهبری هم خصوصی بهتون گفتم اینجا هم می گم حتما سعی می کنم نتیجه گیری های شما رو گزارش بدم |
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
1- اولا بنده هم عرض کردم، اگر واسطه تان وقت نداشت بفرمایید تا در اسرع وقت به محضر دفترشان برسانم.
![]() 2- ندادید؟؟ رسما جناب پسند گفتند: تحقیق خود این مبحث کاملاً نظر شما رو رد میکنه!!. ارسال درست پسند را ندیدید یعنی؟؟؟؟باورم نمیشه. چون بعد خودتان امدید و تشکر کردید. 3- و اما منبع این سخنان ارزشمند: بيانات رهبر معظم انقلاب در بازديد از صدا و سيما و سخنراني در جمع اهالي موسيقي ، 9/5/1375 البته ایشان سخنان ارزشمند دیگری در همین زمنه و البته با صراحت بسیار بسیار بیشتری دارند، اگر مایل بودید بفرمایید تا بیاورم.
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۸ توسط آیات.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون واسطه ی ما وقت دارد
سال: 1375 جمع: اهالی موسیقی (۲۶/خرداد/۹۴ ۱۲:۴۵)سید ابراهیم نوشته است: ولی در شرق متأ سفانه موسیقی از چنین اعتبار و جایگاهی برخوردار نبوده است . موسیقی در این جا عبارت از آهنگ ها و آلات و ادوات لهو بوده ؛ که فقها از آن به موسیقی لهوی حرام تعبیر کرده اند . با توجه به اینکه این سخن از رهبری درجمعی میان اهل موسیقی وخطاب به اهل موسیقی بوده آنچه از این جمله برداشت میشه تلاش برای نهی کردن اهل موسیقی از آهنگ ها و آلات و ادوات لهو بوده است نه دعوت من وشما به استماع موسیقی به نظرتون رهبری صلاح می داند که به ایشان بگوید کارتان را تعطیل کنید؟ یا اینکه آنها را به طریقی که مناسبتر باشد دعوت می کند؟ اما توصیه ایشان به اهل موسیقی چه ربطی به بنده دارد؟ بعد از اینکه این جملات رو آوردید بنده تنها سوال کردم که آیا اعتقاد دارید موسیقی غرب خوب است وموسیقی شرق مشکل دارد؟ ودیگر نظری ندادم شما فکر می کنید رهبری توصیه ای که به اهالی موسیقی می کنند با توصیه ای که به اهل قرآن و علم می کنند یکی هست؟ رهبر رهبر همه هست ودر این نوشتاری که آورده اید نگفته از آلات موسیقی استفاده کنید بلکه از آن به عنوان لهو یادکرده!! دقیقا در بحث با یک خانمی که موافق کار خانم ها در حضور آقایون بود بحث داشتم آمد و یک سخنرانی رهبری رو در جمع زنان مجلس! به عنوان منبع موثق آورد درحالی که رهبری هزار توصیه متفاوت به خانم های دیگر داشتند متاسفم فکر نکنم با هر عنوانی به نزد رهبری بروم بنده رو توصیه به استماع موزیک کنند تلاش رهبر همیشه جذب به سوی قرآن بوده است همین برداشت ها رو گزارش می کنم ان شاءالله http://farsi.khamenei.ir/speech?nt=2&year=1375 این جامع بیانات در سال 75 هست این سخنرانی رو پیدا نکردم !!! |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
از قدیم گفتن: قافیه که به تنگ آید شاعر به جفنگ آید سید جان یه تکنیک هست برای مقابله با آچمز شدن! اونهم اینه که بزنی زیر صفحه شطرنج ![]() بعد می گن ما دگم نیستیم. دیگه از این واضح تر؟؟ دوستان اگه از موسیقی خوشتون نمیاد خب کسی هم شما رو مجبور نکرده موسیقی گوش بدید اما بجای اینکه از طرف دین صحیت کنید بگید ما شخصا دوست نداریم از لذایذ حلال استفاده کنیم با این حرف ها به دین و رهبر ضربه نزنید، رسما رهبر رو متهم می کنند به دوگانگی فکری، واسه اینکه نگویند ما اشتباه کردیم. عجب.... اهم:
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سلسله مقالات تحقیقی پیرامون حرمت موسیقی | علیرضا110 | 54 | 27,037 |
۲۴/اسفند/۹۵ ۱۳:۴۶ آخرین ارسال: music87025 |
|
| آشنایی با گروه موسیقی kiosk(سیاسی خوان) | saeedG | 2 | 2,546 |
۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۸ آخرین ارسال: Amir |
|
| بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال | ho3in mk | 57 | 45,880 |
۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: anti |
|
| مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش اول | alqous | 5 | 5,205 |
۴/مهر/۹۰ ۲۱:۱۶ آخرین ارسال: alqous |
|
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,775 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|

![[تصویر: Song.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8194140500/Song.jpg)

) در باب موسیقی طرف مخالف بحث رو آچمز کرد.